Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yakın çevrendeki kapalılara bakarak karar verebilirsin canım.
pantolon giyiyo musun önce onu söyle
birde yaşın kaç boyun kilon ?
hemencik yardımcı oluyum
Yaşım 18 pantalon giyiyorum ama üzerine tunik almıştım onlarla kullanıyorum:) 160 48 kiloyum
ohh süper fizğin 10 numara
dar paça pantolon üstüne geniş salaş hatta diz altı tunikler tercih et
converse giy topuklu felan hiç girme
bana göre babet bile giyme hep spor şeyler giy
tek renk şallar tak eşarp takma
pantolonların ve şalların tek renk olsun
gömleklerin ve tuniklerin desenli olabilir derimm![]()
Yaklaşık 2 hafta önce kapandım tabiki Allah rızası için çokta isteyerek fakat nasıl şeyler giyinmem gerektiğini bi türlü toparlayamıyorum�� ablalarım kardeşlerim kombinler, tavsiyeler rica etsem sizdenn����
Yaklaşık 2 hafta önce kapandım tabiki Allah rızası için çokta isteyerek fakat nasıl şeyler giyinmem gerektiğini bi türlü toparlayamıyorum😊 ablalarım kardeşlerim kombinler, tavsiyeler rica etsem sizdenn😊😊
Yaklaşık 2 hafta önce kapandım tabiki Allah rızası için çokta isteyerek fakat nasıl şeyler giyinmem gerektiğini bi türlü toparlayamıyorum😊 ablalarım kardeşlerim kombinler, tavsiyeler rica etsem sizdenn😊😊
Ben de bugün karar verdim, uzun zamandan beri düşünüyordum .Bugün kendime şık bir pardüse aldım altına pantalon aldım ama biraz dar olduğu için giyebilirmiyim acaba çünkü elimden geldiğince hem şık hem göze batmayacak şekilde kapalı yaşamak istiyorum bundan sonra.öncelikle hayırlı olsun canım bende 10 ay oldu kapanalı baya bir alıştım ama daha çok yol kat etmem lazım bende senin gibi kendiliğimden ve isteyerek kapandım ve aynen çevremde kimsem yoktu gördüğüm her kapalıya bakıyorum nette bütün tesettür mağazalarını ve reelde az çok dolanıyorum fakat benim önem gösterdiğim kısım hep etek giymek oluyor, hemen kendime 1-2 kumaş etek diktirmiştim birde kot etek edindim.. şalı sevmiyorum hep eşarp kullanıyorum bu arada açıkken hiç kıyafete düşmezdim şuan deli gibi kıyafet alıyorumhe birde eşarp annemler bıktı benden
birde pantolon olayına özellikle dikkat ediyorum çünkü Allah rızası için kapandıysak Allahın ne için bizden bunu istediğini bilip ona göre uygulamak gerekiyor Allahu Teala biz kadınların vücut hatlarını belli etmeden üzerindeki renklerle dikkat çekmeden yani açıkçası yabancı erkeklerden korunmak bize bunu emrediyor yani pantolonu elinden geldiği kadar giymemeye çalış benim tavsiyem mecbur giyicem diyorsan dışarıya pardesüsüz yada üzerine oturmayan geniş feracesiz kupsız çıkma derim
![]()
tabiki var artık üniversitelerde açık kapalı ayrımı yok yaniBende kapalıyım ama artık etek giymeye başladım.Güzel hiç etek bulamıyorum siz nerden alıyorsunuz?Birde pardesü falan giymeyide düşünüyorum ama daha 18 yaşındayım gençlere göre güzel pardesüler varmı acaba bide seneye üniye gidicem orda pardesülü kızlar var mı merak ediyorum yada tesettürlü kişi sayısı az mı acaba?
Bende kapalıyım ama artık etek giymeye başladım.Güzel hiç etek bulamıyorum siz nerden alıyorsunuz?Birde pardesü falan giymeyide düşünüyorum ama daha 18 yaşındayım gençlere göre güzel pardesüler varmı acaba bide seneye üniye gidicem orda pardesülü kızlar var mı merak ediyorum yada tesettürlü kişi sayısı az mı acaba?
Bizim sınıfta ne güzel tesetturlu kızlar vardı. O zamanlar çok cahildim ah ah garipserdim bıraz açıkçası. Ama şimdi ben de onlar gibiyim ve diyorum ki asıl güzellik tesetturde. Ama gerçek manada tesettür. Baştan aşağı kapalı ve bol giyinmiş temiz sade yüzlü kızlar , açık saçık giyinen makyajlı kızlardan bin kat daha çekici bence