Tienen'in Beslenme & Egzersiz Günlüğü

19,15

közlenmiş patlıcan, domates,salatalık, soğan ve biberden yapılmış salatadan 2 yemek kaşığı kadar yedim. Valla pilav da çok güzel koktu ama onun yerine salatayı tercih ettim. :)

Şimdi 0.5 lt suyu içicem yavaş yavaş.

Tabi mükemmel bir iradesizlik örneği olarak 4 çatal pilav yedim. Ve de çayla birlikte kestane yedim.

Aman hanımlar dikkat! Dediğimi yapın, yaptığımı yapmayın!!!

selaam menulerine baktim gayet iyi bence amac aksam 8 den sonra yada gec yememek olsun bunlara dikkat ederek ve porsiyonlarini kuculterek gayet saglikli kilo verebilirsin
birde yemek aralarini bence en az 4 saat aralikli yaparsan daha iyi olur yediklerini sindirmis olursun ve siskinlik sorunun ortadan kalkar
kiraz sapi cayini icmeye basladim odem arttiriyormus sanada oneririm

spor olarak youteba a yazarsan eger tiffany rothe 10 min shaking booty yapiyorum 10 dakika birsey bel oyuntunu meydana cikarir
mari winsor pilates bun thigh yapiyorum bacak basen icin birebir etkili
bunlari devamli yapiyorum amacim yavasta olsa saglikli yag yakmak

link paylasacaktim ama bilgisayarim cok yavas acmiyor

Günaydıın!:)

Tartıldım vee sonuç 55 kilo :) Boyum 162-63 civarı. Kıyafetlerle tartıldımve dijital tartı değildi bu sebeple değişimi görmek adına acaba 2 hafta da bir mi tartılsam diyorum. :)

Haklısın geç yemeyip porsiyonlar azaltıldığında eminim sonuç alabiliriz. Yani 1 hafta içinde düzene oturacağını düşünüyorum. Bir süre bu şekilde aksaklıklar olur diye düşünüyorum en aza indirgemeye çalışıyorum. :)

Kiraz sapı kurutmuştuk aslında içebilirim ben de. Tam olarak nasıl yapıyorsun?

Spor konusunda da kararsızım acaba istediğimiz kiloya geldikten sonra mı yapmak gerekir bilemiyorum. Ama kilo kaybederken bir yanda vücudu şekle sokmak da güzel fikir. :) özellikle basen için olan videoyu kesinlikle yapmak istiyorum. :)

İlk etapta 50 kiloya düşmek istiyorum. Bitiş olarak da niyetim 48 ama 50 deki halimi görmem lazım önce =)

Gelelim bugünün menüsünee! :)

Sabah 10,40 civarı
3 bardak su
1 tatlı kaşığı pekmez

yarım dl peynir ve 1 yumurtadan az tereyağında omlet
3 zeytin
domates-salatalık
1 dl çok tahıllı ekmek

Ara
2si 1 arada kahve
şu uzun çikolatalardan antep fıstıklı olanından bir parça

Öğle 14,40 gibii
2 parça tavuk, şinitzel yapılmış halde
4 yk kadar pilav
az salata
150 gr yoğurt
1 yk amerikan salatası (mayonez oranı çok düşüktü sanırım)

Akşam 19,30
çabuk çorbalardan tarhana
1,5 haşlanmış yumurta (az zeytinyağlı,pul biber ve limonlu)
domates-salatalık (bunda da azıcık zeytinyağı vardı)
1 dl çok tahıllı ekmek

Su totalde 2,5 lt civarı. Üşenmezsem kiraz sapı demlerim :)

Ve spor videolarından bir şeyler yapabilirim umarıııım!

Son düzenleme:

21.45 gibi
3 parça simit
3 çiğköfte
Yarım avuç dut kurusu
2 fincan çay

Evde şu çay yanına atıştırmalar olmasa ben de yemiycem ama işte.. Sırf boş boğazlıktan. Aslında tüm gün dikkat ediyorum akşam mahvetmemem lazım bunu.

Son düzenleme:
slm canım azmin inan çok hoş ve tebrik ediyorum ben 22 yaşındaşım we 1.5 yaşında oğlum anlıycan üzere doğum kilosu bende bugun başladım artık sütüm az zatn bırakıcaz yawaş yawaş oyuzden onemsemiorum ve diyete başladım aynı zamanda sporada birbirimize destek olalımmm... inş istediğin wucuda sahip olursunn

sunandcloud canim iyi gidiyorsun hasta oldum foruma giremiyorum pek ama aksam yemegi en gec 18:30da yiyorum dahada bisey yemiyorum
reddream tesekkur ederim yorumun icin sende bize katilabilirsin porsiyonlari kuculterek ve gec saatlerde yemeyerek vucudu duzene sokabiliriz
sporlari ihmal etmiyorum :)

Kendimi biraz sıkmam gerekiyor. Tamamen serbest bırakınca frenleyemiyorum. Bir de gördüğüm kadarıyla incecik olan insanlar gerçekten ihtiyaçlarından fazlasını yemiyorlar, yiyemiyorlar. Ben yiyorum yiyorum kilo almıyorum diyenlere pek fazla inanmıyorum çünkü öyle olmadığına çok kez şahit oldum. Yani yiyorum diyorlar ancak yemiyorlar. Gerçekten öyle olanlar ise çok nadir bence...

Umuyorum istikrar sağlarım hem yeme içme konusunda hem de spor konusunda. Madem mükemmel bir vücut istiyorum bunun için bir şeylerden feragat etmeliyim. Yoksa herkes muhteşem olurdu değil mi? Emek lazım... Hadi bakalım! :)

Bu arada geçmiş olsun tienen umarım bir an önce toparlanırsın. :/

Güne iki bardak su ile başladım, ikinci bardağa biraz limon damlattım.

Sabah 7,50
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık

Ara
2si 1 arada kahve

Öğle 15,15
Çavdar ekmeğine light ton balıklı sandviç (dardanelin üçgen sandviçleri var bi paketi yani 2 sandviç yemiş oldum. 170 kalori imiş.)

Akşam 18,00
1 dilim ananas
1 büyük kase yoğurtlu makarna yağsız

Eğer bugün böyle kapanırsa süper olacak. Üşenmeyip kiraz sapı demlemeliyim. Su içmeye devam etmeliyim ve bir iki spor videosuna artık başlamalıyım! :)

spora kesinlikle basla canim daha hizli inceldigini farkedeceksin
ben kac gundur menu bildirimi yapmyorum stresli bir donemdeym
ama sporu aksatmiyorum

2 bardak su ile fix olarak başladım güne ancak geç kaldığım için kahvaltım yalnızca simit oldu :))

Sabah
1 simit

Nescafe şekersiz

Öğle
Büyük tavuklu salata
Orta sütlü filtre kahve

Akşam
3-4 yk taze fasülye
3 yk makarna
2 hurma (meyve olandan, kuru değil)
azcık da yoğurt yedim

Su 2 litreye yakın. Spor yapmaya niyetin var ancak 1-2 saat sonra umarım. :)
Şimdi etrafımdaki arkadaşlar da yediklerine dikkat ediyorlar. Bu da gaz veriyor insana. :)

Tiffany'nin 10 min yaptım. Ancak mari winsor'un hangi videosunu yapacağımı bilemedim. Aslında ben uzun süreli olanlardan sıkılıyorum. Böyle 10-15 dklık 3 video yeter bana. Bir tane cardio olmalı genel olarak yağ yakıp ısınmak için. Biri tiffany olabilir diğeri de mari.

Tienen sen uygun bir zamanda mari'nin linkini atabilirsen sevinirim. :) Bir de genel olarak vücut için önerebileceğin bir video var mı?

Bu arada slim&6pack denedim ancak ben boynumu ağrıtıyorum maalesef beceremiyorum, o yüzden boşverdim onu. :)

+50 de squat yaptım, en azından boş geçmedim bu günü. :)

kisa bir sure ara verdim tekrar devam edicem 1 haftaya kadar baslarim herhalde ;(

kızlar tekrar baslıyorum depresyona girdim yine toparlanmam lazımm diyet olmasada yediklerime dikkat edip hareket ekleyeceğim D:

sabah kahvaltımı 12 de yapmıs bulundum
patatesli gözleme ve 1 kupa yeşilcayla.

Akşam yemeğine kadar bisey yemek istemiyorum 6 da son yemeği yerim arada türk kahvemi icerim öyle planladım.
Spor yapıcam bide aksam bildiri yaparım

kahvaltımla duruyorum hala
callanetics yaptım 21 gün uygulamayı dusunuyorum 1/21 bugun
10 dakika tiffany rothe videosu
toplam 110 tane mekik

akşam yemeği tavuk sote ve şehriye pilavı birazda salata
1 dilim kepek 1 dilim beyaz ekmek yedim 5te

6 gibi türk kahvesi ve coco star çikolata

birazdan beşibiryerde çay içicem

Günlüğüme kaldığım yerden devam ediyorum nerden baksanız 4-5 ay gibi bir ara verdim spora ve beslenme düzenine sporu bırakınca dogal olarak kilo aldım yaklasık 10 kilo kadar... Görüntü olarak acayip kötü değilim hala 36 bedene giriyorum ama dur deme vakti geldi... 158 boya 60 kiloyum dolu karınla tartıldım.Spor geçmişim olduğu için çok fışkıran yağlarada sahip değilim.Ama yarından itibaren sağlıklı beslenmeye ve spora baslıcam ramazana kadar uygulucam bunu. HEdef bu yaz içinde 10 kiloyu vermek. Haziran 9 başlangıç Eylül sonuna kadar çabalıcam :)))

beslenme düzenimi Karatay usulu yapmayı düşünüyorum.

Sabahları ramazana kadar kalkar kalkmaz kahvaltı hazırlamadan Nivea body dinamik sabahlar yapıcam.
Sabah 08:00 kalkış ve yarım saat falan sürüyor.

part 1
http://www.youtube.com/watch?v=yeXa9zG1uUE

part2
http://www.youtube.com/watch?v=-CD7YMHZjhk

part3
http://www.youtube.com/watch?v=-E63KfLJjo0

Gün içinde yada akşamları Mari Winsor bacak hareketleri yapıcam bugun 1 hafta oldu yapıyordum devam edicem.

Oryantal aerobikte eklicem.
Yaklaşık gün içinde 1 saat 15 dakika kadar spor yapıcam.
Ramazanda normal sahur iftar,iftar sonrası sporla devam etmeyi düsünüyorum umarım planı uygulayabilirim listemide burada paylasıcam katılmak isteyenler buyursun gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…