Parasız saadet olmuyor diyecektim ki ikiniz de iş güç sahibi insanlarsiniiz. Kimsenin parasına ihtiyacınız yok. Çalışır kazanır herşeye sahip olursunz zmnla. Önemli olan güven karakter huzurTiksindim hem kendimden hem ailemden .Geçen gün konu açmıştım ailem sevgilimi sevmedi diye . Bugün annem "Sevgilini kimseye soylemeyelim,belki olmaz kısmetini kapatmayalım. Başka kısmet çıkarsa bit de onunla konuşursun önünü kapatmaya gerek yok " dedi.
Ben de anne sacmalama hayatımda o varken başkasıyla ne diye evlilik amaclı konusuyum dedim.Annnem de sen salaksın o görüşür eminim ki dedi sen kendi onunu kapatıyorsun dedi .Çok kötü oldum o an sustum sadece ağlamamak için.
Babam da o çocuğun ailesi fakir. Düğün felan yapamazlar onlar masraf yapmazsa ben de yapmam dedi. Duğünü kendiniz yapın o çocukla evlenirsen 5 sene düğün masrafi ödersin dedi(ikimiz de öğretmeniz sevgilimle ) Cok kotuyum kizlar
Sen kezban degil Ege nin kizisin. Silkelen.
de gettt kaçma sakınKızlar bu sabah yine kavga ettik ben kacicam galiba
Kızlar bu sabah yine kavga ettik ben kacicam galiba
Hakkında hayırlısı olsun , umarım pişman olmazsın.Kızlar ayrıldık .Ailem cok ağır seyler soyledi hiç rizalari yoktu ayrıldım.Ilerde daha büyük sorunlar çıkmasın diye .Aileler felan tanıştı ya şimdi de ayrıldık.kendimi dul kalan boşanmış biri gibi hissediyorum .Çok kötü oldum
Kızlar ayrıldık .Ailem cok ağır seyler soyledi hiç rizalari yoktu ayrıldım.Ilerde daha büyük sorunlar çıkmasın diye .Aileler felan tanıştı ya şimdi de ayrıldık.kendimi dul kalan boşanmış biri gibi hissediyorum .Çok kötü oldum
Kızlar ayrıldık .Ailem cok ağır seyler soyledi hiç rizalari yoktu ayrıldım.Ilerde daha büyük sorunlar çıkmasın diye .Aileler felan tanıştı ya şimdi de ayrıldık.kendimi dul kalan boşanmış biri gibi hissediyorum .Çok kötü oldum
Yasinin 17 olmadigina eminmisin? Koskoooca ogretmen olmus bir bayan kacacagim falan diyor sonra biranda ayriliyor falan? IlgincKızlar ayrıldık .Ailem cok ağır seyler soyledi hiç rizalari yoktu ayrıldım.Ilerde daha büyük sorunlar çıkmasın diye .Aileler felan tanıştı ya şimdi de ayrıldık.kendimi dul kalan boşanmış biri gibi hissediyorum .Çok kötü oldum
"Kezban" derken?
Bir kadın kendi hemcinsine böyle diyorsa, erkeklerden ne beklenir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?