- 16 Temmuz 2018
- 161
- 297
- 18
- 35
Ben seviyorum ama ileride ya olmazsa diye çok ailemi karşıma da alamıyorum
Eniştem cok zengindi annemlerin gün grubundan birileri vesile oldu tanıstılar annem söyle zengin böyle zengin diye bi heves istedi evlenmesini şimdi simdiki aklım olsa ona asla vermezdim kızımı diyorHerkes mi evlenirken böyle sorun yasadu
İkinizde öğretmen sen aileni takma iyi maaşı vardır . Ödersiniz herşey para değilTiksindim hem kendimden hem ailemden .Geçen gün konu açmıştım ailem sevgilimi sevmedi diye . Bugün annem "Sevgilini kimseye soylemeyelim,belki olmaz kısmetini kapatmayalım. Başka kısmet çıkarsa bit de onunla konuşursun önünü kapatmaya gerek yok " dedi.
Ben de anne sacmalama hayatımda o varken başkasıyla ne diye evlilik amaclı konusuyum dedim.Annnem de sen salaksın o görüşür eminim ki dedi sen kendi onunu kapatıyorsun dedi .Çok kötü oldum o an sustum sadece ağlamamak için.
Babam da o çocuğun ailesi fakir. Düğün felan yapamazlar onlar masraf yapmazsa ben de yapmam dedi. Duğünü kendiniz yapın o çocukla evlenirsen 5 sene düğün masrafi ödersin dedi(ikimiz de öğretmeniz sevgilimle ) Cok kotuyum kizlar
Tiksindim hem kendimden hem ailemden .Geçen gün konu açmıştım ailem sevgilimi sevmedi diye . Bugün annem "Sevgilini kimseye soylemeyelim,belki olmaz kısmetini kapatmayalım. Başka kısmet çıkarsa bit de onunla konuşursun önünü kapatmaya gerek yok " dedi.
Ben de anne sacmalama hayatımda o varken başkasıyla ne diye evlilik amaclı konusuyum dedim.Annnem de sen salaksın o görüşür eminim ki dedi sen kendi onunu kapatıyorsun dedi .Çok kötü oldum o an sustum sadece ağlamamak için.
Babam da o çocuğun ailesi fakir. Düğün felan yapamazlar onlar masraf yapmazsa ben de yapmam dedi. Duğünü kendiniz yapın o çocukla evlenirsen 5 sene düğün masrafi ödersin dedi(ikimiz de öğretmeniz sevgilimle ) Cok kotuyum kizlar
sevgilinden eminsen hiç kafaya takma sımsıkı sarıl. düğün masrafını kendinize göre yapın. siz anlaştıktan sonra her şey ödenir gider. herşey para değil aileniz sizin mutlu olmanızı istemeli öncelikleTiksindim hem kendimden hem ailemden .Geçen gün konu açmıştım ailem sevgilimi sevmedi diye . Bugün annem "Sevgilini kimseye soylemeyelim,belki olmaz kısmetini kapatmayalım. Başka kısmet çıkarsa bit de onunla konuşursun önünü kapatmaya gerek yok " dedi.
Fakir derken nasıl Bi fakirlik?Tiksindim hem kendimden hem ailemden .Geçen gün konu açmıştım ailem sevgilimi sevmedi diye . Bugün annem "Sevgilini kimseye soylemeyelim,belki olmaz kısmetini kapatmayalım. Başka kısmet çıkarsa bit de onunla konuşursun önünü kapatmaya gerek yok " dedi.
Iki tarafta memur ve kimseye ihtiyacınız yok herseyikendiniz yapın ve utandırın insanları...Tiksindim hem kendimden hem ailemden .Geçen gün konu açmıştım ailem sevgilimi sevmedi diye . Bugün annem "Sevgilini kimseye soylemeyelim,belki olmaz kısmetini kapatmayalım. Başka kısmet çıkarsa bit de onunla konuşursun önünü kapatmaya gerek yok " dedi.
Kesinlikle sana katılıyorum o çektiği maddi zorluklarla en başta kendi mutsuz olacak anne baba ise sürekli kızlarına üzülecek. Arkadaşların en yakınların rahatlık içinde evlendikten sen hırsını adamdan çıkaracaksın boyle böyle aradaki aşkta bitecek.Sana bir abla tavsiyesi !
Asla ama asla ! Bir erkek icin aileni karsina alma... Sakin ha.
Ayni evde kalmadikca bir erkegi taniyamazsin. Babanin kapisi sana acik olmali daima. Biraksinlar bu humanist ayaklari duyar kasmalari
Ben dinlemedim. Senin gibi beni uyaranlara kulak asmadim.
Şunu kafaniza sokun, hicbir anne baba evladinin kotulugunu istemez.
Hicbir sey talep etmeyen ve fedakar olan kizlar kiymet gormuyor.
Tecrubeyle sabit bizzat yasadim.
Cevremde de iki defa gordum.
Mantik mantik mantik...
Düğün yapmak zorunda mısınız?Tiksindim hem kendimden hem ailemden .Geçen gün konu açmıştım ailem sevgilimi sevmedi diye . Bugün annem "Sevgilini kimseye soylemeyelim,belki olmaz kısmetini kapatmayalım. Başka kısmet çıkarsa bit de onunla konuşursun önünü kapatmaya gerek yok " dedi.
Sevgilimin babası emekli inşaat ustası.Emekli olmuş ama yine de iş çıkarsa gidiyormus. 4.kardesler hepsi de okumuş.Tek bi iki katlı evleri var .Babam da diyor ki bu adamın 4 çocuğu bir de evleri var düğün yapacak durumları yoktur diyor .Onlar masraf yapmazsa ben de yapamam diyor.Fakir derken nasıl Bi fakirlik?
O kadar ailemin beklentisi yüksek ki.Ban diyorlar ki sen bu çocukla evlenirsen yazlari tatile gidemezsin diyorlar. Sanki baba evinde her yaz tatile gidiyorum .Dayımlar çok zengin çok lux yasiyr 2 3 senede bir görüşürz. Telefonla hep görüşüyoruz ama yüz yüze dediğim gibi oluyor .Annem diyor ki bu çocuk dayılara felan uyum sağlayamaz onların yanında çok ezik kalır diyor . Anne dedim biz bike 2 3 senede anca görüşüyoruz evli olsak zaten yine ayni olacak dedim .Olsun diyor önemli diyorİkiniz de öğretmensiniz
Neden bu kadar önyargı
Millet ne der mis düğün yapmazsam. Dul kadın gibi mi evlenecekmişim öyle dedilerDüğün yapmak zorunda mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?