Tiksindim !!!

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Tiksindim hem kendimden hem ailemden .Geçen gün konu açmıştım ailem sevgilimi sevmedi diye . Bugün annem "Sevgilini kimseye soylemeyelim,belki olmaz kısmetini kapatmayalım. Başka kısmet çıkarsa bit de onunla konuşursun önünü kapatmaya gerek yok " dedi.
Ben de anne sacmalama hayatımda o varken başkasıyla ne diye evlilik amaclı konusuyum dedim.Annnem de sen salaksın o görüşür eminim ki dedi sen kendi onunu kapatıyorsun dedi .Çok kötü oldum o an sustum sadece ağlamamak için.
Babam da o çocuğun ailesi fakir. Düğün felan yapamazlar onlar masraf yapmazsa ben de yapmam dedi. Duğünü kendiniz yapın o çocukla evlenirsen 5 sene düğün masrafi ödersin dedi(ikimiz de öğretmeniz sevgilimle ) Cok kotuyum kizlar :KK43:
Kızlar devamı 7.sayfada lütfen okur musunuz

Son düzenleme:
Tiksindim hem kendimden hem ailemden .Geçen gün konu açmıştım ailem sevgilimi sevmedi diye . Bugün annem "Sevgilini kimseye soylemeyelim,belki olmaz kısmetini kapatmayalım. Başka kısmet çıkarsa bit de onunla konuşursun önünü kapatmaya gerek yok " dedi.
Ben de anne sacmalama hayatımda o varken başkasıyla ne diye evlilik amaclı konusuyum dedim.Annnem de sen salaksın o görüşür eminim ki dedi sen kendi onunu kapatıyorsun dedi .Çok kötü oldum o an sustum sadece ağlamamak için.
Babam da o çocuğun ailesi fakir. Düğün felan yapamazlar onlar masraf yapmazsa ben de yapmam dedi. Duğünü kendiniz yapın o çocukla evlenirsen 5 sene düğün masrafi ödersin dedi(ikimiz de öğretmeniz sevgilimle ) Cok kotuyum kizlar :KK43:

Ailenin gönlü yok da çok da önemli değil sen eminsen illaki kabulleneceklerdir

Bu nasıl bi tavır ya? Sırf ekonomik gücü yetersiz diye insan kızının mutluluğunu baltalar mı? Babam eşimin ne iş yaptığını, ne kadar kazandığını sormamıştı bile. Bana insan getir yavrum kuru ekmek yiyecek bile olsan huzurla, ağzının tadıyla ye. Dil, din, mezhep, statü bilmem ne ben sormuyorum sana sen de söyleme, bana insan getir demişti. Şaşırıyorum inanın böyle şeyler okuyunca.

Bu nasıl bi tavır ya? Sırf ekonomik gücü yetersiz diye insan kızının mutluluğunu baltalar mı? Babam eşimin ne iş yaptığını, ne kadar kazandığını sormamıştı bile. Bana insan getir yavrum kuru ekmek yiyecek bile olsan huzurla, ağzının tadıyla ye. Dil, din, mezhep, statü bilmem ne ben sormuyorum sana sen de söyleme, bana insan getir demişti. Şaşırıyorum inanın böyle şeyler okuyunca.
Ne güzel bir babanız varmış .Kiymetinu bilin

Sana bir abla tavsiyesi !

Asla ama asla ! Bir erkek icin aileni karsina alma... Sakin ha.

Ayni evde kalmadikca bir erkegi taniyamazsin. Babanin kapisi sana acik olmali daima. Biraksinlar bu humanist ayaklari duyar kasmalari

Ben dinlemedim. Senin gibi beni uyaranlara kulak asmadim.

Şunu kafaniza sokun, hicbir anne baba evladinin kotulugunu istemez.

Hicbir sey talep etmeyen ve fedakar olan kizlar kiymet gormuyor.

Tecrubeyle sabit bizzat yasadim.

Cevremde de iki defa gordum.

Mantik mantik mantik...

Ailen sana karşı çok saygısız. Ama sende cevabını veremiyorsun, sen de tam emin değilsin sanki sevgilinden. Öyle mi?
Eminim ama ailem çok baskın . Çok önyargıları var .Sevmedikleri bi memleketten sevgilim .Sürekli genelleme yaparak daha tanımadan kendi kendilerini doldurdular

Herkes mi evlenirken böyle sorun yasadu

Gerçekten sevgilinizden her şekilde eminseniz arkasinda durun. Ama değilseniz ailenizi karşınıza almayın.
Bir arkadaşımın başına geldi benzer bir durum.Pisman da oldu ama ayrılamadı.

Bence ayrılın siz, aileniz çok olay çıkaracak belliki. Karşıdaki aileyi ya da adamı ezmeye çalışacaklar, onlar bize tepeden bakıyor diye kinlenecek vs hiç gerek yok.

Eminim ama ailem çok baskın . Çok önyargıları var .Sevmedikleri bi memleketten sevgilim .Sürekli genelleme yaparak daha tanımadan kendi kendilerini doldurdular

Sakin ailenin istemedigi biriyle evlenme. Annenin duasini almadan o yuva huzurlu olmuyor !

Hele sen Egeliymissin. Ege nin kizlari saglam durusludur, dik baslidir. Guzel ve egitimlidir. Lutfen kendin gibi Ege li, bir efe bul . Farkli kulturde yapamazsin , yemeklerinden adetlerine , dunyaya bakis acislari bambaska

Hata yapiyorsun

Sana bir abla tavsiyesi !

Asla ama asla ! Bir erkek icin aileni karsina alma... Sakin ha.

Ayni evde kalmadikca bir erkegi taniyamazsin. Babanin kapisi sana acik olmali daima. Biraksinlar bu humanist ayaklari duyar kasmalari

Ben dinlemedim. Senin gibi beni uyaranlara kulak asmadim.

Şunu kafaniza sokun, hicbir anne baba evladinin kotulugunu istemez.

Hicbir sey talep etmeyen ve fedakar olan kizlar kiymet gormuyor.

Tecrubeyle sabit bizzat yasadim.

Cevremde de iki defa gordum.

Mantik mantik mantik...
Çok haklısın bende bunlardan biriyim

Sakin ailenin istemedigi biriyle evlenme. Annenin duasini almadan o yuva huzurlu olmuyor !

Hele sen Egeliymissin. Ege nin kizlari saglam durusludur, dik baslidir. Guzel ve egitimlidir. Lutfen kendin gibi Ege li, bir efe bul . Farkli kulturde yapamazsin , yemeklerinden adetlerine , dunyaya bakis acislari bambaska

Hata yapiyorsun
Öyle mi dersiniz cok seviyorum ben :( Çok da açık giyinirim. Saçlarım felan hep boyalıdır .Sevgilim defalarca bunlar sorun degil dese de ailem onun ailesi sorun eder .Onun memleketi bizimki gibu değil daha kapalı dediler:( Sevgilim de iç anadolunun gelişmiş bir şehrinden aslında kötü bir yer değil:(

Gerçekten sevgilinizden her şekilde eminseniz arkasinda durun. Ama değilseniz ailenizi karşınıza almayın.
Bir arkadaşımın başına geldi benzer bir durum.Pisman da oldu ama ayrılamadı.
Ben seviyorum ama ileride ya olmazsa diye çok ailemi karşıma da alamıyorum

Öyle mi dersiniz cok seviyorum ben :KK43: Çok da açık giyinirim. Saçlarım felan hep boyalıdır .Sevgilim defalarca bunlar sorun degil dese de ailem onun ailesi sorun eder .Onun memleketi bizimki gibu değil daha kapalı dediler:KK43: Sevgilim de iç anadolunun gelişmiş bir şehrinden aslında kötü bir yer değil:KK43:

Buldu Ege guzelini, kandiracak aklinca. Iste onlarin zihinlerinde iki kisi degil iki aile evleniyor.

Ne kendini, ne aileni üz.

Back
X