Açıkça sordum bunu ama tipi e söylüyorlar benim bildiğim esmer tipik türk kızı olunur çok saçmaTipine dememislerdir belki tavırlarına demiş olabilirler mi
Olurda tipik türk kızları kısa boylu ve esmer tipler olmuyo böyle benim alakam yok sarisinimTürk kızını sarışın olamıyormuymuş
Güzel olduğumu düşünmediğini anlayabiliyorumtamam boyunuz uzun güzel bir şarışınsınız
bizde kısa pis tüü kaka esmer türk kızlarıyız
hayır egonuzu şişirmek bu forumlara mı kaldı ya yazık
neden insanların kalıplara sokuyorsunuz ya. tipik türk kızı diye bir şey mi var. herkes tek tip mi olurmuş. biz Türk kızları kısa ve esmeriz siz sarışın uzunsunuz egonuz mu zedelendi yani nedir. kendinizi överken Türk kızlarını gömmek büyük ironiOlurda tipik türk kızları kısa boylu ve esmer tipler olmuyo böyle benim alakam yok sarisinim
E türk halkı esmer değilmitipik Türk kızları esmer mi oluyormuş? o zaman ben Türk değilim ya da tipik değilim bilemedim
valla abla ben dehşet-ül vahşet bir şekilde tipiğin tipiğinde tipik bir türk kızıymışımtipik Türk kızları esmer mi oluyormuş? o zaman ben Türk değilim ya da tipik değilim bilemedim
arafta kalmışız officetipik Türk kızları esmer mi oluyormuş? o zaman ben Türk değilim ya da tipik değilim bilemedim
Bende türküm gömmek değil ama alakam yok yabancıya benziyorsun diyenler olmuştuneden insanların kalıplara sokuyorsunuz ya. tipik türk kızı diye bir şey mi var. herkes tek tip mi olurmuş. biz Türk kızları kısa ve esmeriz siz sarışın uzunsunuz egonuz mu zedelendi yani nedir. kendinizi överken Türk kızlarını gömmek büyük ironi
Türk kızı diye bir genelleme tipten olmaz esmer baskın gen olduğu için esmer insan fazla ama sonuçta karma bir toplumda yaşıyoruz.Açıkça sordum bunu ama tipi e söylüyorlar benim bildiğim esmer tipik türk kızı olunur çok saçma
Yok tipime dedilerValla ben %100 Türküm ama doğuştan sarışın mavi gözlüyüm, beyaz tenliyim ne yani ben Türk değil miyimBence tipine değil tavrına demiş olabilirler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?