Tipik Türk Kızısın ne demek sürekli?

Dizikoliq

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
60
12
1
30
Sanki türk olmak kotu birsey gibi tipik türk kızısın bilmem ne
Hayır amaç ne şimdi bunda
Hayır boyum çok uzun birde sarışın biriyim gerçekten öyle olsam Neyse de tipik türk kızı sarışın mi oluyormuş
Çok sacma muhabbetler bun,ar ve canımı sıkıyor aslında özgüven problemim yoktur ama baydi

tamam boyunuz uzun güzel bir şarışınsınız
bizde kısa pis tüü kaka esmer türk kızlarıyız
hayır egonuzu şişirmek bu forumlara mı kaldı ya yazık
Güzel olduğumu düşünmediğini anlayabiliyorum
Sadece tipik türk kızı ne alaka onu anlamadık

Olurda tipik türk kızları kısa boylu ve esmer tipler olmuyo böyle benim alakam yok sarisinim
neden insanların kalıplara sokuyorsunuz ya. tipik türk kızı diye bir şey mi var. herkes tek tip mi olurmuş. biz Türk kızları kısa ve esmeriz siz sarışın uzunsunuz egonuz mu zedelendi yani nedir. kendinizi överken Türk kızlarını gömmek büyük ironi

tipik Türk kızları esmer mi oluyormuş? o zaman ben Türk değilim ya da tipik değilim bilemedim
E türk halkı esmer değilmi
Birde siyah sac beyaz ten seviyorlar da o bile sarisinlara göre daha fazla heryerde ne alakA tipik anlamadığım

Valla ben %100 Türküm ama doğuştan sarışın mavi gözlüyüm, beyaz tenliyim ne yani ben Türk değil miyim Bence tipine değil tavrına demiş olabilirler ...

Bende türküm gömmek değil ama alakam yok yabancıya benziyorsun diyenler olmuştu

Açıkça sordum bunu ama tipi e söylüyorlar benim bildiğim esmer tipik türk kızı olunur çok saçma
Türk kızı diye bir genelleme tipten olmaz esmer baskın gen olduğu için esmer insan fazla ama sonuçta karma bir toplumda yaşıyoruz.
Benim babam sarışın mavi gözlü bir adam Türk değil mi Türk babamın dedesi arapmis geni babama değil bana geçmiş bildiğin arap gibiyim hatta zenci gibiyim ben Türk değil miyim Türküm kardeşim babama benzemis o da Türk kızı.
Tipine diyorlarsa duymamazliktan gel

Valla ben %100 Türküm ama doğuştan sarışın mavi gözlüyüm, beyaz tenliyim ne yani ben Türk değil miyim Bence tipine değil tavrına demiş olabilirler ...
Yok tipime dediler
Ama saçma geldi yabancıya benziyorsun diyenler olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…