Siyah saç beyaz ten yanikaranlıkta görünmüyorum,arap bacı diyin diyorum ama beyaz tenliyim
abartma bende esmerim ama görünüyorumkaranlıkta görünmüyorum abla arap bacı diyin bana
ironi yapmıştımSiyah saç beyaz ten yani
e yani? yabancıya benzemek daha ilgi çekici sanırımE yani
O zaman ben tipik bi türk kiziyimkastı tavrındır
tripcan ve çemkirella arasındaysan ortaya karısık turk kızı demıstır
tıpını kasteddıyse uzgunum ama demekkkı kalcalı basenlı ve göbüşlusun :)Tipi mi kastetmislerdi ama neyse
O görecelidirNiye bu kadar takdığınızı anlamdım. Beni Türke benzetmemeleri benim zoruma gidiyor şahsenYabancılara benzetilmek çok da matah ya da övünülesi bir şey değil bana göre..
abartma bende esmerim ama görünüyorum
Bence bu ara basroller hep turuncuO görecelidir
Mesela herkes yeşilçam artistlerine ölüyor ama asıl onlar tipik ve artık o tarz kızlar tutmuyor tv de mesela herkes sarışın olmak istiyor basroller hep sarı
Ya artık günümüzde herkes sarisinlara özentie yani? yabancıya benzemek daha ilgi çekici sanırım
ya şu herkesten superisini çıkartıp parantez için superisi hariç yazsak??O görecelidir
Mesela herkes yeşilçam artistlerine ölüyor ama asıl onlar tipik ve artık o tarz kızlar tutmuyor tv de mesela herkes sarışın olmak istiyor basroller hep sarı
Turkiye deki sarisinlar yurt dışına gidince türk sanmiyolarkiBen de bugday tenli upuuuzun bir türk kızıyım Türk kızı olmaktan gurur duyuyorum sarışın ve uzunsun diye rus kızı mı denmesini bekliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?