Tipik Türk Kızısın ne demek sürekli?

Bir de tipik Türk kızlarının bir şey başka özelliği de kendilerini çok beğenmiş olmaları

Dış görünüşünüzle ilgili olmayabilir. Muhtemel beklentileriniz, yaşam tarzınız, ilgi alanlarınızla ilgili. Her toplum gibi bizim de kendimize has ortak özelliklerimiz var. Aslında söylediği olumsuz bir şey de değil. Ancak beklentisi biraz daha yüksek, sizin herkes kadar değil sanki biraz daha fazla olmanızı bekliyor gibi.

Bu arada.. nick'iniz dikkatimi çekti.

Yok tipime dediler
Ama saçma geldi yabancıya benziyorsun diyenler olmuştu
Beni de gören hep yabancı sanıyor ama umurumda değil ben kimliğimle gurur duyorum, tipim, rengim farklı olsaydı sizin tipik diye tarif ettiğiniz şekilde olsaydı bunu takmaz gurur duyardım, evet öyleyim der geçerdim

Tipik Özelliklere, artık neyi kastediyorsan, sahipsen nolur sahip değilsen ne olur?
Dıştan çok içle ilgilensen ya.

Iyiyim de sarışın birine senden çok var tipiksin demek saçma
En basitinden tüm starlar sarışın oyuncular

Sana bir iki soru sorabilir miyim ?

Allah başka dert vermesin hey yarabbim yaa

Iyiyim de sarışın birine senden çok var tipiksin demek saçma
En basitinden tüm starlar sarışın oyuncular
Niye bu kadar takdığınızı anlamdım. Beni Türke benzetmemeleri benim zoruma gidiyor şahsen Yabancılara benzetilmek çok da matah ya da övünülesi bir şey değil bana göre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…