- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
bence bu tip insanlardan itinayla intikam alınmalı...
bir dahakine haddini bilip öyle davranması için...
Nick - icerik uyumu diye buna derim :)
şimdi bu salak oğlan seni kankayı çok beğenmesede gideri var diyerekten görüşmüş sonra kanımca etrafında ndan daha güzel bir bağğğğyan belirmiş olmalı ki kankandan ayrılmış . daha sonra ise bakmış bu 2. bayan bu salak oğlanı tipsiz bulmuş o da naaapsın yoklukta gideri var diye senin kankaya geri dönmüş salahanaMerhaba arkadaşlar.
Dün çok yakın bir arkadaşım beni aradı bir çocukla görüşüyordu yaklaşık 4 aydır..
Görücü usulü tanıştılar, daha sonrada birbirlerine ısındılar (daha doğrusu benim arkadaşım çok ısındı)
Fakat son 1 aydır araları baya açıktı . Sebebi ise bir hiç..
Yani durduk yere olmuş..
Sonra bunlar 2 hafta önce arkadaşımın ısrar kıyameti üzerine buluştular
çocuk ona ben seni üzmek istemiyorum 4 aydır sana ısınmaya çalışıyorum ama sen çok tipsizsin demiş.
Arkadaşım aşırı güzel değildir ama tipsiz asla değildir..
Tabi arkadaşımın öz güven yerlerde, her gün arıyor ağlıyor vs. Kendini tam toplamaya başlamıştı ki çocuk bayramın 2.günü bunu sürekli aramış ve arkadaşımda açmayınca ellerinde çiçeklerle bunların kapıda beklemiş..
baya mesaj atmış buna üzgünüm vs demiş. Kızda dün beni aradı barışmayı çok istiyorum sence amacı ne bunun dedi. Çünkü ağlamış buna baya. Ben o anda saçmaladım, seni üzmek istemedim asla seni çok seviyorum vs demiş..
bende dedim ki ben bunu bizim hatunlara bir sorayım bakalım onlar ne diyecek..
Merhaba arkadaşlar.
Dün çok yakın bir arkadaşım beni aradı bir çocukla görüşüyordu yaklaşık 4 aydır..
Görücü usulü tanıştılar, daha sonrada birbirlerine ısındılar (daha doğrusu benim arkadaşım çok ısındı)
Fakat son 1 aydır araları baya açıktı . Sebebi ise bir hiç..
Yani durduk yere olmuş..
Sonra bunlar 2 hafta önce arkadaşımın ısrar kıyameti üzerine buluştular
çocuk ona ben seni üzmek istemiyorum 4 aydır sana ısınmaya çalışıyorum ama sen çok tipsizsin demiş.
Arkadaşım aşırı güzel değildir ama tipsiz asla değildir..
Tabi arkadaşımın öz güven yerlerde, her gün arıyor ağlıyor vs. Kendini tam toplamaya başlamıştı ki çocuk bayramın 2.günü bunu sürekli aramış ve arkadaşımda açmayınca ellerinde çiçeklerle bunların kapıda beklemiş..
baya mesaj atmış buna üzgünüm vs demiş. Kızda dün beni aradı barışmayı çok istiyorum sence amacı ne bunun dedi. Çünkü ağlamış buna baya. Ben o anda saçmaladım, seni üzmek istemedim asla seni çok seviyorum vs demiş..
bende dedim ki ben bunu bizim hatunlara bir sorayım bakalım onlar ne diyecek..
bence bir insandan alınacak en iyi intikam onu umursamamaktır bir insan için ne kadar çok intikam planları yapıyorsan o kadar çok onu önemsemişsindir kadar çok canını yakmıştırbence bu tip insanlardan itinayla intikam alınmalı...
bir dahakine haddini bilip öyle davranması için...
bence bir insandan alınacak en iyi intikam onu umursamamaktır bir insan için ne kadar çok intikam planları yapıyorsan o kadar çok onu önemsemişsindir kadar çok canını yakmıştır
Kac yasinda bu gerizekali herif??
elbette ama diyelim böyle bir durumda ben bu kişiye kızdım ve gittim başka biriyle ilişkiye başladım neden böyle salak birine kızıp böyle birşey yapayımki kendim istediğim için biriyle olurum. amaaaan böyle salakları kendi haline bırakacaksın . ama doğrusu benimde canının yanmasını istediğim biri varda Allah a havale ettimo da güzel tabi ama,
ben kötü insanların canının yanmasından da keyif alırım
yaş fetişisti arkadaşzipzip yaş analizimi yapıyorsun nedir tez çalışman falan mı var her konuda dikkat ettim yaş soruyorsun
nasıl beceriyordun kız söylede bende şöyle 190 lık yakışıklı birini bulayımBen küçükken beni begenmeyen adamlar olunca hırs yapıp onlardan daha yağuşuğlularla takiliyodum
En sonunda hizimi alamayip Jack Norris'in cakmasiyla evlendim
Ayyy ilk defa kocişimi övdüm yasaşın yasaşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?