"Tipsiz" (Son gelişmeler sayfa 21 de..)

Yazan oldu mu bilmiyorum ama ben olsam şöyle derdim;
Boşuna yalvarma seninle bir geleceğim olamaz çünkü çok tipsizsin..
(Gülerek söylerdim pek tabii onun yaptığı gibi?!)

Aa oyle diyip birde gelecek.musmula suratli.

şimdi bu salak oğlan seni kankayı çok beğenmesede gideri var diyerekten görüşmüş sonra kanımca etrafında ndan daha güzel bir bağğğğyan belirmiş olmalı ki kankandan ayrılmış . daha sonra ise bakmış bu 2. bayan bu salak oğlanı tipsiz bulmuş o da naaapsın yoklukta gideri var diye senin kankaya geri dönmüş salahana

Kac yasinda bu gerizekali herif??

bence bu tip insanlardan itinayla intikam alınmalı...
bir dahakine haddini bilip öyle davranması için...
bence bir insandan alınacak en iyi intikam onu umursamamaktır bir insan için ne kadar çok intikam planları yapıyorsan o kadar çok onu önemsemişsindir kadar çok canını yakmıştır

bence bir insandan alınacak en iyi intikam onu umursamamaktır bir insan için ne kadar çok intikam planları yapıyorsan o kadar çok onu önemsemişsindir kadar çok canını yakmıştır

o da güzel tabi ama,
ben kötü insanların canının yanmasından da keyif alırım

o da güzel tabi ama,
ben kötü insanların canının yanmasından da keyif alırım
elbette ama diyelim böyle bir durumda ben bu kişiye kızdım ve gittim başka biriyle ilişkiye başladım neden böyle salak birine kızıp böyle birşey yapayımki kendim istediğim için biriyle olurum. amaaaan böyle salakları kendi haline bırakacaksın . ama doğrusu benimde canının yanmasını istediğim biri varda Allah a havale ettim

Ben küçükken beni begenmeyen adamlar olunca hırs yapıp onlardan daha yağuşuğlularla takiliyodum
En sonunda hizimi alamayip Jack Norris'in cakmasiyla evlendim
Ayyy ilk defa kocişimi övdüm yasaşın yasaşın
nasıl beceriyordun kız söylede bende şöyle 190 lık yakışıklı birini bulayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…