"Tipsiz" (Son gelişmeler sayfa 21 de..)

hahahahah
ay çok güldürdünüz beni
arkadaşım 26 çocuk 31

E niye evde kalma psikolojisine girmiş ki 26 yaşında? Bu devirde zaten artık kimse 25'den önce evlenmiyor kolay kolay. Benim 25'den önce evlenen arkadaşım çok az. Önce evlenenlere de 'erken evlendin' deniliyor. Bence arkadaşınız çok büyük bir yanlış içerisinde. Çok pişman olur, muhakkak aklına başına getirin siz onun. Bu adamdan imkanı yok ne değer görür ne de sevgi.

bizim çevremizde bekar çok az kaldı hatta çocuk doğuranlar bile dolu..
fakat ne olursa olsun genede tabii ki evde kaldım diye depresyona girmesi gerekmiyor.

Hakaret bir kere olsun dile dolanmaya görülsün , devamı mutlaka gelir.Ve hakaret edenlerde ileri derecede kişilik bozukluğu vardır.Ne olursa olsun arkasına bakmadan en hızlı koşusunu yapsın arkadaşın

o zaman sen iyi anlarsın benm arkadaşı..
ama sen akıllı hatunsun hemecık bırakmıssın sanırım
bizimkisi aptal aşık.
valla bıraktım yeri git güzel hatunlara dedim o aşık değil sinirini alamamıştır ondan öyledir
arasın ağzına geleni saysın ben en sonunda öyle yaptım

Adam bildiğin öküzmüş öyle yüzüne karşı bu söylenir mi
yazık kızcağıza kaale bile almasın bu dangalağı.

dünyada tek erkek o bile kalsa ASLA varmasın ona.. belli ki inancında da sorun var yoksa değil zikri fikri bile öyle olamazdı. kısaca hocam arkadaşın mutsuz olmak istiyorsa hiç durmasın ona gitsin.
bu arada elbette geleceği bilemeyiz lakin tedbir, tahmin, öngörü, kıyas diye bişi var. boşanma nedeni olan bi sözcükle birliktelik olmaz.. evde bile kalsa ona varmamalı.
not; belki gerçekten pişman da olmuş olabilir buda mümkün tabi ki ancak aklına hep o an gelecektir.

OFT de kaç yaşında arkadaşını görünce ahan da zıpzıp dedim ama senmişsin....
çalmayın kardeşim kızın rolünü....
Tamam apla kızma
Bayram arkası diye şey ettiydim ben, yerini doldurmak maksatlı yani
Affet beni zipzip

dengesiz, ne istediğini bilmeyen,patavatsız,kaba daha sayacak çok şey var da neyse.bence bu işe son versin.insan çok sevdiği birine bunları söylemez.arkadaşınız görücü usulu tanışmış .ailelermi aracılık etti.acaba oğlan ailesinin baskısıyla evleniyor da,şimdi de ailesinden korktuğu için geri adım mı attı.benim aklıma başka bir şey gelmedi.

valla bıraktım yeri git güzel hatunlara dedim o aşık değil sinirini alamamıştır ondan öyledir
arasın ağzına geleni saysın ben en sonunda öyle yaptım

o işte ona hiç bişey diyemedi bence de ondan bu halde
ara konuş diyorum aramak istemiyor..
çok ağladı zaten neden böyle oluyor diye
bırakır gider canım..
güvenilmez şimdiden böyleyse

yani ben aslında ona bunu söylemek istiyorum ama kendi durumumu da açık etmek istemiyorum.
gerçi ablacım çok şükür benim sorunum bitti sayılır.
şu adetim bir geçsin tamamen sona erecek inşallah

Adam bildiğin öküzmüş öyle yüzüne karşı bu söylenir mi
yazık kızcağıza kaale bile almasın bu dangalağı.

çok psikolojisi bozuldu..
beni neden kimse beğenmiyor diye..

inşallah canım.. güzel haberlerini bekliyorum :)
söyleme boş ver..
çoğu insan anlamıyor zaten bu sorunu..

süründürürdüm....hatta o tipsiz halimle yeni birini bile bulurdum

bizim çevremizde bekar çok az kaldı hatta çocuk doğuranlar bile dolu..
fakat ne olursa olsun genede tabii ki evde kaldım diye depresyona girmesi gerekmiyor.

Ya canım bence arkadaşının yetiştiriliş biçiminde hata var. Hani aşık olur gözü bu hakaretleri görmez anlarım. Ama senin arkadaşının derdi aşk meşk de değil evlilik. İlişkiye daha en başta hatalı başlamış. Çocuğu zorla buluşmaya çağırmalar, yalvarmalar falan... Yani kendi eliyle kendi değerini düşürmüş, gururunu hiçe saymış en başta. Bu devirde kadın gurursuzsa çok eziliyor. Arkadaşının olayı da bu bence. Arkadaşının sevdiği bu adam değil evliliğin kendisi. Yani anlattıklarından öyle bir izlenim edindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…