ya bu erkekler bu cesareti nerden buluyor..
düşününce hatasını anlamış
o yanındayken sevgiyi algılayamamış..
he bide ipsiz derken şakacık yapmış mış
o zaman sen iyi anlarsın benm arkadaşı..yok kız adam çirkin dedi yaaaa kaç gün ağladım
hahahahah
ay çok güldürdünüz beni
arkadaşım 26 çocuk 31
bizim çevremizde bekar çok az kaldı hatta çocuk doğuranlar bile dolu..
E niye evde kalma psikolojisine girmiş ki 26 yaşında? Bu devirde zaten artık kimse 25'den önce evlenmiyor kolay kolay. Benim 25'den önce evlenen arkadaşım çok az. Önce evlenenlere de 'erken evlendin' deniliyor. Bence arkadaşınız çok büyük bir yanlış içerisinde. Çok pişman olur, muhakkak aklına başına getirin siz onun. Bu adamdan imkanı yok ne değer görür ne de sevgi.
valla bıraktım yeri git güzel hatunlara dedim o aşık değil sinirini alamamıştır ondan öylediro zaman sen iyi anlarsın benm arkadaşı..
ama sen akıllı hatunsun hemecık bırakmıssın sanırım
bizimkisi aptal aşık.
abla Allah korusun ama bu ilerde benim yaşadığım sorunu yaşasa sonu ne olur sence?
Tamam apla kızmaOFT de kaç yaşında arkadaşını görünce ahan da zıpzıp dedim ama senmişsin....
çalmayın kardeşim kızın rolünü....
Merhaba arkadaşlar.
Dün çok yakın bir arkadaşım beni aradı bir çocukla görüşüyordu yaklaşık 4 aydır..
Görücü usulü tanıştılar, daha sonrada birbirlerine ısındılar (daha doğrusu benim arkadaşım çok ısındı)
Fakat son 1 aydır araları baya açıktı . Sebebi ise bir hiç..
Yani durduk yere olmuş..
Sonra bunlar 2 hafta önce arkadaşımın ısrar kıyameti üzerine buluştular
çocuk ona ben seni üzmek istemiyorum 4 aydır sana ısınmaya çalışıyorum ama sen çok tipsizsin demiş.
Arkadaşım aşırı güzel değildir ama tipsiz asla değildir..
Tabi arkadaşımın öz güven yerlerde, her gün arıyor ağlıyor vs. Kendini tam toplamaya başlamıştı ki çocuk bayramın 2.günü bunu sürekli aramış ve arkadaşımda açmayınca ellerinde çiçeklerle bunların kapıda beklemiş..
baya mesaj atmış buna üzgünüm vs demiş. Kızda dün beni aradı barışmayı çok istiyorum sence amacı ne bunun dedi. Çünkü ağlamış buna baya. Ben o anda saçmaladım, seni üzmek istemedim asla seni çok seviyorum vs demiş..
bende dedim ki ben bunu bizim hatunlara bir sorayım bakalım onlar ne diyecek..
valla bıraktım yeri git güzel hatunlara dedim o aşık değil sinirini alamamıştır ondan öyledir
arasın ağzına geleni saysın ben en sonunda öyle yaptım
bırakır gider canım..
güvenilmez şimdiden böyleyse
Adam bildiğin öküzmüş öyle yüzüne karşı bu söylenir mi
yazık kızcağıza kaale bile almasın bu dangalağı.
kızmadım gülüm birden o sordu diye heveslendim ahahahTamam apla kızma
Bayram arkası diye şey ettiydim ben, yerini doldurmak maksatlı yani
Affet beni zipzip
o işte ona hiç bişey diyemedi bence de ondan bu halde
ara konuş diyorum aramak istemiyor..
çok ağladı zaten neden böyle oluyor diye
yani ben aslında ona bunu söylemek istiyorum ama kendi durumumu da açık etmek istemiyorum.
gerçi ablacım çok şükür benim sorunum bitti sayılır.
şu adetim bir geçsin tamamen sona erecek inşallah
çok psikolojisi bozuldu..
beni neden kimse beğenmiyor diye..
bana bile şuan çok manasız geliyorr biliyormusuninşallah canım.. güzel haberlerini bekliyorum :)
söyleme boş ver..
çoğu insan anlamıyor zaten bu sorunu..
Merhaba arkadaşlar.
Dün çok yakın bir arkadaşım beni aradı bir çocukla görüşüyordu yaklaşık 4 aydır..
Görücü usulü tanıştılar, daha sonrada birbirlerine ısındılar (daha doğrusu benim arkadaşım çok ısındı)
Fakat son 1 aydır araları baya açıktı . Sebebi ise bir hiç..
Yani durduk yere olmuş..
Sonra bunlar 2 hafta önce arkadaşımın ısrar kıyameti üzerine buluştular
çocuk ona ben seni üzmek istemiyorum 4 aydır sana ısınmaya çalışıyorum ama sen çok tipsizsin demiş.
Arkadaşım aşırı güzel değildir ama tipsiz asla değildir..
Tabi arkadaşımın öz güven yerlerde, her gün arıyor ağlıyor vs. Kendini tam toplamaya başlamıştı ki çocuk bayramın 2.günü bunu sürekli aramış ve arkadaşımda açmayınca ellerinde çiçeklerle bunların kapıda beklemiş..
baya mesaj atmış buna üzgünüm vs demiş. Kızda dün beni aradı barışmayı çok istiyorum sence amacı ne bunun dedi. Çünkü ağlamış buna baya. Ben o anda saçmaladım, seni üzmek istemedim asla seni çok seviyorum vs demiş..
bende dedim ki ben bunu bizim hatunlara bir sorayım bakalım onlar ne diyecek..
bizim çevremizde bekar çok az kaldı hatta çocuk doğuranlar bile dolu..
fakat ne olursa olsun genede tabii ki evde kaldım diye depresyona girmesi gerekmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?