"Tipsiz" (Son gelişmeler sayfa 21 de..)

Hanzo .

Tipsiz ne demek ya, bu kelimeyi en son lisede duydum ben, yetiskin bir erkegin agzina/kafasina yakisiyor mu?

Samimi olarak tipini begenmese bile, isinamadim, olduramiyorum, yapamicam de; birinin yuzune tipsiz ne demek Allah askina? Ayiogluayi.

Aynen bencede öyle..
evde kaldım diye resmen deliriyor.
bir de şimdi böyle şeyleri duyunca, dahada güveni bitti kendine
aslında ben doğru düzgün yazamadım ki..
bu arkadaşımın babası bunlar hiç değer vermedi..
sahipsiz bıraktı annesini falan yani daha anlatsam neler çıkar
ha birde 7 kardeşler..

Bu tip lafların şakasını dahi yapan erkek nazarımda şerefsızdır .Bugün bunu diyen yarın çocuk olup vücut bozulduğunda neler demez .

Ben arkadaşının yerinde olsaydım daha bakımlı olurdum.Bakardım.
Stilimi değiştirirdim.Ama zamanla.O aynada kendini daha iyi görmeye başladığında zaten özgüven kazanacaktır.
Yeni arkadaşlar edinirdim.Kısacası parmakla gösterilecek bi hatun olurdum.
Sonra zaten o denyo geldiğinde cevabım ''Canım tipim değilsin'' demek olurdu.

Çok üzüldüm ya kıza. Hani hep derim bu tip kadınların böyle olmalarında en büyük etken aileleri. Baba sevgisi olmadan büyüdüyse bir erkek tarafından sevilmemenin burukluğunu yaşıyordur. Babasıyla problemli ilişkisi olan kadınlarda çok görülür bu durum. Özgüven eksikliği, erkeklere hemen bel bağlama, çabucak bağlanabilme, yanlış erkeklere gönül vermek...
Annesi de tek başına yeterince ilgi ve sevgi verememiştir 7 kardeşin her birine.
Ama bu kız bu adamla bilikte olursa daha fena. Bu arada bu kızın maddi durumu nasıl? Çalışıyor mu?

evet ama bence özgüven ilk önce ruhunu düzltmekle olur
bu arada arkadaşım muhteşem şık giyinir çok bakımlıdır..
ama ruhu bakımsız.. korkak..

evet canım çalışıyor..
ailesinin yanında maalesef..
amcası iş verdi 600 liraya 4 senedir deli gibi çalışıyor..
annesi ezmek için asla söylemiyorum ama zır cahil
sürekli seni kimse karı yapmaz diyip duruyor..

O nasıl bir uslub yea.tipsiz ne demek.kendisi david beckham ın çakma versiyonumuymuş acaba.te allahımm.

Kendisi Hint prensi herhalde bıraksın gitsin yalvardığı da yanına kalsın ooooh miiis...

Ayyyyy, nasıl sinir oldum !!! Ne kadar kişiliksiz , kötü insanlar var ya .
Arkadaşına da sinir oldum . Nasıl böyle biriyle barışmayı isteyebilir ?
En nefret ettiğim şey bir insanın fiziksel özellikleriyle dalga geçmektir .
Fiziksel özelliklerimizi kendimiz seçmiyoruz , dalga geçmek de ne oluyor ?

Sen çok tipsizsin diyen birinin elinde çiçekler ile kapıya dayanması zor. Arkadaşınızın çiçekle kapıya dayanma olayında doğru söylediğine eminmisin.

bana da çok mantıksız geldi. ayrıca öyle şaka olmaz yani, arkadaş çok safmış...

Bence dangalak adam baska biriyle ilgileniyordu ve ondan darbe yiyince u dönüşüyapti. Arkadasina soyle barissa bile hrr an o dangalak baska limanlara yelken acabilir. Cok merak ettim kadina tipsiz diyen bu bradd pitt i keske resmi olsa da tipliyi gorsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…