- 23 Ağustos 2012
- 51.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.611
- 898
Aynen bencede öyle..Ya canım bence arkadaşının yetiştiriliş biçiminde hata var. Hani aşık olur gözü bu hakaretleri görmez anlarım. Ama senin arkadaşının derdi aşk meşk de değil evlilik. İlişkiye daha en başta hatalı başlamış. Çocuğu zorla buluşmaya çağırmalar, yalvarmalar falan... Yani kendi eliyle kendi değerini düşürmüş, gururunu hiçe saymış en başta. Bu devirde kadın gurursuzsa çok eziliyor. Arkadaşının olayı da bu bence. Arkadaşının sevdiği bu adam değil evliliğin kendisi. Yani anlattıklarından öyle bir izlenim edindim.
tabi olursa birde olmadığını düşün..Bu tip lafların şakasını dahi yapan erkek nazarımda şerefsızdır .Bugün bunu diyen yarın çocuk olup vücut bozulduğunda neler demez .
Aynen bencede öyle..
evde kaldım diye resmen deliriyor.
bir de şimdi böyle şeyleri duyunca, dahada güveni bitti kendine
aslında ben doğru düzgün yazamadım ki..
bu arkadaşımın babası bunlar hiç değer vermedi..
sahipsiz bıraktı annesini falan yani daha anlatsam neler çıkar
ha birde 7 kardeşler..
Ben arkadaşının yerinde olsaydım daha bakımlı olurdum.Bakardım.
Stilimi değiştirirdim.Ama zamanla.O aynada kendini daha iyi görmeye başladığında zaten özgüven kazanacaktır.
Yeni arkadaşlar edinirdim.Kısacası parmakla gösterilecek bi hatun olurdum.
Sonra zaten o denyo geldiğinde cevabım ''Canım tipim değilsin'' demek olurdu.
Çok üzüldüm ya kıza. Hani hep derim bu tip kadınların böyle olmalarında en büyük etken aileleri. Baba sevgisi olmadan büyüdüyse bir erkek tarafından sevilmemenin burukluğunu yaşıyordur. Babasıyla problemli ilişkisi olan kadınlarda çok görülür bu durum. Özgüven eksikliği, erkeklere hemen bel bağlama, çabucak bağlanabilme, yanlış erkeklere gönül vermek...
Annesi de tek başına yeterince ilgi ve sevgi verememiştir 7 kardeşin her birine.
Ama bu kız bu adamla bilikte olursa daha fena. Bu arada bu kızın maddi durumu nasıl? Çalışıyor mu?
Başka biriyle de görüşüyodu muhtemelen. Senin arkadaş da cepte keklik.
Diğer hatunla olmadı. Senin arkadaşa döndü.
Geçmiş olsun.
Merhaba arkadaşlar.
Dün çok yakın bir arkadaşım beni aradı bir çocukla görüşüyordu yaklaşık 4 aydır..
Görücü usulü tanıştılar, daha sonrada birbirlerine ısındılar (daha doğrusu benim arkadaşım çok ısındı)
Fakat son 1 aydır araları baya açıktı . Sebebi ise bir hiç..
Yani durduk yere olmuş..
Sonra bunlar 2 hafta önce arkadaşımın ısrar kıyameti üzerine buluştular
çocuk ona ben seni üzmek istemiyorum 4 aydır sana ısınmaya çalışıyorum ama sen çok tipsizsin demiş.
Arkadaşım aşırı güzel değildir ama tipsiz asla değildir..
Tabi arkadaşımın öz güven yerlerde, her gün arıyor ağlıyor vs. Kendini tam toplamaya başlamıştı ki çocuk bayramın 2.günü bunu sürekli aramış ve arkadaşımda açmayınca ellerinde çiçeklerle bunların kapıda beklemiş..
baya mesaj atmış buna üzgünüm vs demiş. Kızda dün beni aradı barışmayı çok istiyorum sence amacı ne bunun dedi. Çünkü ağlamış buna baya. Ben o anda saçmaladım, seni üzmek istemedim asla seni çok seviyorum vs demiş..
bende dedim ki ben bunu bizim hatunlara bir sorayım bakalım onlar ne diyecek..
"DANGALAK ":) :) çok güldüm siz çok yaşayın :)Arkadaşının sevgilisi tam bir dangalakmış.Ayrılmak istenilse de öyle ayrılınır mı? Ben olsam barışmazdım.
Sen çok tipsizsin diyen birinin elinde çiçekler ile kapıya dayanması zor. Arkadaşınızın çiçekle kapıya dayanma olayında doğru söylediğine eminmisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?