Tokalaşmak

tokalaşmak, seviyenin korunduğu en son nokta bence.

heee,,,sevmediğim ve gıcık olduğum biriyle tokalaşıyorsa uyuz olurum.
şuda var; herkese de uyuz oluyorsam sorun bendedir.

Tokalaşmak bi'nezaket ne bileyim bi'saygı hareketi değil de ayıp bi'şey mi ya? Öyleyse ben çok utandım şu an çünkü ben hiç merhaba deyip geçmem, ciddi bir ortama girdiysem ve ya biri arkadaşıyla tanıştırıyorsa merhaba ben raiinbow derken elimi uzatır, tokalaşırım.

Öpse yine haklısınız, tabii bayan adım attıysa yine kızamazsınız sevgilinize. Anladığım kadarıyla okulda çalışıyor düşünsenize bayan tokalaşırken adım atıyor sevgiliniz geri çekiliyor.
Bunlar çok basit şeyler. Bence bunu kendinize yapmayın. Zira bu insanı bunaltır. Hele ki o insan çalışan biriyse...

Ben aksi olsa saygısızlık olarak algılarım şahsen.

tokalaşmak, seviyenin korunduğu en son nokta bence.

heee,,,sevmediğim ve gıcık olduğum biriyle tokalaşıyorsa uyuz olurum.
şuda var; herkese de uyuz oluyorsam sorun bendedir.

Ahah senin yorumlarını seviyoruuumm

Ben de hoşlanmam açıkcası. hele bayan uzatmadan hemen elini uzatan erkeklere sinir olurum. Merhaba deyip gülümseyip hal hatır sormak hem seviyeli hem daha içten bence...

Tokalaşmak nezaketin gereğidir, bir insan elini uzattığında o ele karşılık vermezseniz ayıp olur. Kıskanclığın dozunu abartmışsınız.

Siz hiçbir erkekle tokalaşmıyor musunuz.Tokalaştığınızda tahrik mi oluyorsunuz da erkek arkadaşınız tokalaşınca rahatsız oluyorsunuz.Sevgili atalar ne demiş.kişi kendinden bilir işi

Tokalasmak kadar medeni ve guzel bir davranisi nasil kavga sebebi yaptiniz sok oldum. 40 yil dusunsem bu sebepten kavga edecek bir cift hayal edemezdim.
Kiskancligin da bir dozu var, anlasilan seninki hastalik boyutunda. Fazla surmez bu iliski, kimse boyle baskiya, sIkIntIya gelmez. Birlikte oldugunuz insanlara huzur vermek, mutlu etmek yerine sacma sapan sebeplerden surekli kavga cikarip kendinizden sogutmaktan ne anliyorsunuz anlamiyorum.

Bunlarin temeli ozguven eksikliginden kaynaklaniyor bence. Sen kendine guvenmiyorsun, ve etrafindaki her disiyi kendine rakip goruyorsun, sevgilindeki yerinden emin degilsin, sokakta gordugu, konustugu her kadin senin yerini hemen alabilirmis gibi geliyor sana. Kendine guven ve saygi duy. Kiskancligin hastalik boyutundaysa uzman yardimi al. Bu sekilde asla huzurlu iliskilerin olmaz, evlenince de.

Girdiğimiz bir ortamda, sevgilim insanlarla selamlaşıp, tokalaşmazsa ; ben nasıl bir saygısızla beraberim diye düşünürüm.

Tokalaşmak, medenice selamlaşmak ve saygı gereğidir. Özellikle iş için bulunduğum ortamda, karşımdaki insan tokalaşmak gibi bir nezaketten uzaksa bunu saygısızlık olarak algılarım.

Abartılı bir kıskançlık sizinki, 40 yıl düşünsem aklıma gelmez böyle bir şey için kavga etmek.

yok artık haremlik selamlık yaşamıyoz görende sarıldı etti sanır, abartmışsınn ve bu tarz ufak konuları sorun etmeye devam edersen gün gelecek büyük sorunlarda sevgilin tarafından ciddiye alınmamaya başlayabilirsin nasılsa bu kız herşeye tartışma çıkarıyor düşüncesin e girerse sevgilin işin zor sıkıp , boğarsın çocuğu

Nasıl yani yaa sevgilin bi bayanla tokalaştı diye mi kavga ettiniz?? yok artık ya sizin derdiniz yok heralde sıkılıyosunuz bu bi adaptır bi insana merhaba der tokalaşırsın kusura bakmada ne düşünüyosun nasıl düşünüyorsun hiç anlamadım ben bugüne kadar hiçbi tokalaştığım erkeğe yan gözle bakmadım aklımın ucunun kenarından bile geçirmedim bu nasıl bi düşünce tarzı ya?

Adam yakında bırakırsa sizi neden diye düşünmeyin olur mu, hatta bence yol yakınken vazgeçin bu düşüncenizden.

Eşim kimle tokalaşmış tokalaşmamış hiç farkında bile olmam ama

Kendi adıma sevmiyorum herkesle tokalaşmayı

Ama iş ortamı vs. ya da yeni tanıştığın biri el uzatırsa elbette tokalaşırım / tokalaşılması gerektiğini düşünürüm

Haksızsınız bence, siz istemiyorsunuz diye uzatılan eli sıkmaması çok tuhaf olurdu.. Ki kendi tercihi bu.. Kendide el uzatabilir, sizin yasağınızla olmaz bu işler..

Biz bayanlar kıskançlık konusunda daha ne kadar ileri gidebiliriz merak ediyorum

günaydın arkadaşım gereksiz bir kavga olmuş norma lde tokalaşmayı bende sevmiyorum ama girdigimiz ortamlar nedeniyle mecburen tokalaşıp yeri geldiginde sarılıp öpüşüyoruz

Ben kendim tokalaşmayı pek sevmem ama karşımdaki el uzatmışsa eğer geride çeviremem, onu orada bozmak, kırmak, elini havada bırakmak hoş bir durum olmaz.

Eşimde pek sevmez tokalaşmayı, kendisi el uzatmaz ama uzatılan elide aynen benim gibi geri çevirmez, çevirmesinde zaten, çevirirse ben bile kızarım, karşısındakini mahcup ettiği için.

aabrtmışşsın diyen arkadaşlar bence haksızlık ediyorlar. "dini boyutuna girmiyorum bile" dediğine göre bunlara dikkat eden birisi. ben de tokalaşmam asla. herkesin de eli havada kalır. eşime karışmıyorum; ama hoşuma da gitmiyor. herkesin hassasiyeti farklı. bence haklısın.

Sosyal bir ortamda elimi uzattığımda karşıdaki erkek dini sebep dışında elini uzatmazsa karşımdaki kişinin görgüsüz ve kaba tabirle hödük birisi olduğunu düşünürüm. Hele ki sebebin kıskançlık olduğunu öğrenirsem karşımdaki kişilerin ilişkilerinin özgüvenden yoksun ve paranoyaklıkla bağlı olduğunu düşünürüm.

Ama sizin durumunuzda konu çok daha ciddi, tüm konularınızı düşününce sizin özgüven kaynaklı bir rahatsızlığınız olduğunu düşünüyorum, en yakın arkadaşkının düğününe gitti diye tartışmak, arkadaşının eşine ders çalıştırdı diye tartışmak vs sağlıklı bir ruh halininin ürünü değil. Lütfen bir uzman desteği alın, hacılar hocalar, muskalar çözmez bunu. Zaten bu devirde bilim üretme merkezi olan üniversitelerde hocalık yapan kişilerin büyü bozmak için hocaya gitmesine o konunuzu okuduğumda çok üzülmüştüm ama artık dayanamayıp söylüyorum. Lütfen, bir uzman desteği alın.

Canım sana katılıyorum gereksiz ama kavga edip büyütülcek kadarda değil.. Bi insanla tanıştığında da bazen mecbur kalıyorsun tokalaşmaya yani. . :104:

Ayrıca bir yorumunuzda "o da kıskandığı için bana dizi izlemeyi yasakladı ama ben onu dinlemeyip izliyorum" demişsiniz, o zaman erkek arkadaşınız da sizi dinlemeyip tokalaşabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…