tokalaşmak, seviyenin korunduğu en son nokta bence.
heee,,,sevmediğim ve gıcık olduğum biriyle tokalaşıyorsa uyuz olurum.
şuda var; herkese de uyuz oluyorsam sorun bendedir.
merhaba kızlar
şimdi belki okuyunca bunu mu sorun ediyosun diyeceksiniz ama ben bunu sorun ediyorum.sevgilim bi bayanla tokalaştığında onun elini bile tutmak istemiyorum belkide ben abartıyorum ama bu durumdan çok rahatsız oluyorum.
işin dini boyutuna filan girmiycem ama beni rahatsız ediyo işte.
mesela bugün yanındaydım sevgilimin,odası bi üst katta olan bi bayan var o geldi ders programıyla ilgili bişey sormak için o bayanın dayısıda yükseklisans yapıcakmış okulda onun ilgili bi durum vardı geldiler işte tokalaştı sevgilimle dayısını tanıştırdı(ne gerek varsa) sordu gitti. bende sinirlendim ne gerek vardı ki tokalaşmaya diye kavga ettik işte..
hala daha sinirliyim bilmiyorum abartıyomuyum
merhaba kızlar
şimdi belki okuyunca bunu mu sorun ediyosun diyeceksiniz ama ben bunu sorun ediyorum.sevgilim bi bayanla tokalaştığında onun elini bile tutmak istemiyorum belkide ben abartıyorum ama bu durumdan çok rahatsız oluyorum.
işin dini boyutuna filan girmiycem ama beni rahatsız ediyo işte.
mesela bugün yanındaydım sevgilimin,odası bi üst katta olan bi bayan var o geldi ders programıyla ilgili bişey sormak için o bayanın dayısıda yükseklisans yapıcakmış okulda onun ilgili bi durum vardı geldiler işte tokalaştı sevgilimle dayısını tanıştırdı(ne gerek varsa) sordu gitti. bende sinirlendim ne gerek vardı ki tokalaşmaya diye kavga ettik işte..
hala daha sinirliyim bilmiyorum abartıyomuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?