Tombis'in birlikte zayiflayip güzelleselim dediği diyet günlüğü

1 mayıstan beri öyle yapıyorum canım aslında ben zaten çok yemek yiyen biri değilimdir.sadece hatalarım vardı ve kullandığım ilaçlar ayrıca her hafta damardan aldığım ilaç yüzünden böyle oldumve ilk başta önlemini alsaydım bu kadar olmayacaktı biliyorum.
artık çikolata abur cubur ve kola yok hayatımda.onlar benim dost görünen düşmanlarım ve ben onlardan uzak durucam

Cok gecmis olsun canim. Insallah simdi daha dikkatli olup vereceksin kilolarini ve istedigin kiloya ulasacaksin. Ben cikolata hic sevmem kolayi da cok nadir icerim. Bende sagliksiz beslendigim icin kilo aliyorum herhalde. Sabah kahvalti etmem aksam yüklenirdim kendime. Ama bu hafta iyiyim 6 dan sonra yemek yemiyorum.

saol bitanem benim durum biraz ciddi taa okul zamnlarında çıktı aşırı bi kilo artışı 1 yıl gibi zamnda 15 kg aldım hemde sadece bel bölgeme yıgılmış şekilde sonraa doktr diyetsyen kan tahlilri vs derken 8 ayda verdm ama şimdi yniden başladı hamileyken şekr sorunum bile çıkmadı, ama doğumdan sonra hastalanmaya başladım yedirdiler süt olsun diye bu sefer ben hastalandım doktorumu aradım dikkat et yeme karbonhrat dedi bu seferde sütüm bitti, hiç ememedi masum yavrum, ben eger kilolu olursam insüln başlıcaz dedi doktrcugum durum fena kritik yani:) hayat boyu sıkıntılı bir karbnhdrat diyetm var pilav makarna ekmek vs yok varsa 2 kaşık, o da ögünlerdeki gıdlardaki glisemik indeksi yksek gıdaları şeçip ayırmk ve karbnhrtları hesapmak sartıyla:) olsun Allah başka dert vermesin:) evet canım ara ögnlermde mutklaka meyve bir yag grubu alıyrm fındık badem vs:) ben ekmek makarna yemyrm protein destekli vermey çalışıyrm, bide sandoloz sakızı yutuyorum çok işe yaradı:)))

ay canım harikasın yaaa, çikolatayı sevmem diyosun maşAllah nazar degmesin:)

Cok gecmis olsun canim tekrar. Senin isinde zor olsa gerek ama alismissindir uzun yillar olduysa. Bebisine cok üzüldüm sütünü alamadigi icin. Allahim herkesin yar ve yardimcisi olsun.

teşekkürler canım Allah kimseye yaşatmasın.2,5 yıl her hafta nükleer tıptaydım bençok şükür geçti ama.bak canım sen de biliyorsun yanlışını sabah kahvaltısı çok önemli kahvaltı yapmazsak gün içinde tüm yediğimiz şeyler yağa dönüşüyormuş.vücut kıtlık var zannediyormuş.akşam yeme saati ise illaki 6/7de bitecek diye bişey yok canım.ben tedaviye ilk başladığımda dktorum diyetisyene yollamıştı beni adam geç yatıyorsan 7 de yemek zorunda değilsin demişti.ben genelde 7.30 gibi yiyorum akşam yemeğimi.illaki kendini şartlama canım

Amin canim Allahim kimseye agir hastalik vermesin. Kahvalti yaptigimda midem bulaniyor benim degisik bi bünyem var

Arkadaslarim ben cikiyorum basimda az bi agri var uzanicam sizlere iyi geceler Allah rahatlik versin hepimize :)

canım benim benim annemde de aynı sorun vardı.insülüne başlamamak için o da çok gayret gösterdi.diyetle düzeldi onun çok şükür.senin de düzelecektir diyele canım emin ol.dediğin gibi 2 kaşık falandı makarna pilav amaher şeyden ölçülü olarak yedi ve 2.5 ayda 14 kilo vermişti ve hala koruyor kilosunu.sen de verince insüline gerek kalmıcak inşallah canım.Allah başka dert vermesin gerçekten benim de eşim kronik bir rahatsızlığa tutuldu şimdi hayatımız oldukça zor garibim hiç gıkını da çıkarmaz.offff dertlendim şimdi

Cok gecmis olsun canim tekrar. Senin isinde zor olsa gerek ama alismissindir uzun yillar olduysa. Bebisine cok üzüldüm sütünü alamadigi icin. Allahim herkesin yar ve yardimcisi olsun.

yaklaşık 5 yıldır böyle durum ilk ögrendiğimde çok çaresiz hissetmiştim kendimi, çok çok ağlamıştım, ama sonra şükrettim, çünkü yolun başındanken teshis konulup önlem alma şansım oldu(gerçi doktorum yinede dikatt etsen bile insüline başlarsak üzülme sonuçlar çok yüksek diye bir yorumda yaptı ama olsun en azından dikkat edyrm:) herkesin bir imtihanı var benim imtihanımda buymuş bu yzden hayat boyu zayf kalmam lazım, bir gram bile yaga izn yok:) bid eben böyle biraz fazla karbnhrat alırsam bi porsyn makarna plav vs gbi bi ilacım var ondan alıyrm yoksa hastalnyrm fenalaşıyrm işte böyle birazck zor ama alıştm:)

ayy canım ya enişteyede çok geçmiş olsun sana da( üzüldüm gerçekten seninde yaşadıkların çok zor.. Allah kolaylıklar versin..

sağol canım hadi ben tedavi oldum kurtuldum.zehili tiroitim vardı benim 3 nodül biri kötü huylu her hafta nükleer tıpta damardan ilaç aldım.unutamam o günleri çok zordu gerçekten.ben kurtuldum bu sene başında da eşimi acile kaldırdık böbrek yetmezliği diyaliz hastası oldu bir anda.hayat insana neler hazırlıyor işte.eşim de çok dik duruyor nazar değmesin.bir gün patlayacak diye de korkuyorum amaçok içine atıyor çok neşelidir benim eşim neşesinden bişey kaybetmemiş gibi görünüyor ama içinde kim bilir ne yangınlar var.yine de beterin beteri var .Allah daha kötüsünden korusun inşallah

Arkadaslarim ben cikiyorum basimda az bi agri var uzanicam sizlere iyi geceler Allah rahatlik versin hepimize :)
iyi geceler canım

Canım benim Allah daha kötülerinden korusun seni ve aileni Hastalığının nedeni ne peki

Hayat böyle işte bizim başımıza gelmez diye düşündüğümüz şeyler gelebiliyor malesef, sabır etmekten başka çaremiz olmuyor bazen çook zor bu hayat çok

Hayat böyle işte bizim başımıza gelmez diye düşündüğümüz şeyler gelebiliyor malesef, sabır etmekten başka çaremiz olmuyor bazen çook zor bu hayat çok

evet canım maalesef ne olacağımız belli değil.hep diyoruz ya Allah daha beterinden saklasın

canım benimm ya..((( Allah yardımcınız olsun şifalar versin abiyede sana da çok çok zor bşr imtihan, çok üzüldüm inanki.. Allah ım dert verip derman aratmasın(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…