Tombis'in birlikte zayiflayip güzelleselim dediği diyet günlüğü

canım benimm ya..((( Allah yardımcınız olsun şifalar versin abiyede sana da çok çok zor bşr imtihan, çok üzüldüm inanki.. Allah ım dert verip derman aratmasın(

amin canım Allah kimseye yaşatmasın.benim eşim kan diyalizi olmuyor çok şükür biz ev diyalizi istedik steril bir su ile kendini makinaya bağlıyor ve yatarken diyalizini oluyor.çok şükür böyle bişey var.bu şekilde uyuyarak temizliğini yapıyor ve yine çok şükür ki eşimin idrarı kesilmedi.yani idrara çıkıyor ama bu kaliteli bir idrar değil sadece su atıyor.o makina da vücudundan üreyi temizliyor.ah çok zor ama ne yapacaksın işete.sabrediyoruz imtihan diyoruz.yine de eşim hayatta ve benimle ya Rabbime sonsuz keere şükürler olsun

iyi geceler canım

Canım benim Allah daha kötülerinden korusun seni ve aileni Hastalığının nedeni ne peki

saol tatlım, aile şeker geçmişiz var, genetik en fena beni vurmuş, ben çocukluğumdan beri böyleydim parlaksiyahcım asla tatlısz yapamazdım, daha küçücük kızken bile bu durum böyleydi, çok çabuk yorulur yalnız tatlı ile yaşardım,sonra duurm fena oldu genç kız oldugum zamanlarda her yemkden sonra uyuya kalıyrdm meger şekerm düşüyormuş br tabk pilav yiyen 15 saat ölü gbi harektsz uyur mu, ailemde bilememiş o zmnlar meger şeker ani yükselp düşüyomuş,bi sıkıntım oldugunu hssedyodum ama bilemyodum sonra iyi dktrlar çıktı hamdolsun, hala ilaç kullanmam gerkyr,kızlar bende yatayım benim fındık uyumuyor bi uyutmaya çalışayım öpüyorum hepinizi :))

ayy canım yaa abiye çok çok geçmiş olsun Allahım şifalar ihsan etsin(

sağol canım amin inşallahküçük de olsa böbreğinin geri gelme ihtimali var.gelmezse de ben vericem eşime böbreğimin birin.sana da acil şifalar canım.bak diyetle kesin düzelecek senin de insülüne gerek kalmayacak.
ii geceler,başını ağrıttım kusura bakma

selam canim, durumuna cok uzuldun allah saglik versin esinede sanda benim tiroidimde noduller var ama en buyugu 22 milim dediler ama cok varmis resmen etrafi cevriliymis simdilik tedavi olmuyorum. hic ilerleme yok diye ama ben su icsem yariyor sanirim bu yuzden s'en kurtulmussun insallah birdaha geri gelmez bu sorun. esine cok gecmis olsun allah acil sifalar versin. aslinda sansliyiz yinede günumuzde bircok hastaligin tedavisi var...

Sanda gecmis olsun canim okurken benim kucuklugum aklima geldi bana en sevdigin yemek ne diye siloran olunca sütlaç derdim o kadar duskundumki hatta yine oyle gun boyu hic yemek yemesem sadece tatli yesem bende iyisi yok. ama ben tatli yedikten sonra uyku falan basmiyor kan tahlillerimde iyi cikti. senin sorununu kandanmi bildiler? yoksa seker yüklemesimi yaptilar? Cok dikkat et canim kendine :)

selam arkadaslar, 1 saattir msjlarinizi okumaya calisiyorum kafayi yedirtecek bu laptop bana.. allah muhabbetinizi artirsin canlarim, o kadar cok sayfayi görünce sasirdim.. hem sevindim hemde okurken hüzünlendim.. gözlerim doldu.. bi yandan da laptopuma sinirlendim..

rabbim kimseye ama kimseye cekemeyecegi cile, dermani olmayan dert, sifasi olmayan hastalik vermesin.. kimin ne olacagi hic belli olmuyor.. bugün turp gibi saglamken 1 anda hastalanabiliyoruz.. Bu güzel cuma gecesi hürmetine §afii olan Rabbimiz sifa versin canlarim size..

yarin laptopuma format cektircem insallah. daha rahat görüsmek istiyorum..aksam yengemlere gitmistik kizimla.. aklim hep evde yani sizde kaldi..

sizleri coooook sevdim ben

hepinize iyi geceler tatli rüyalar

canımm benim inşallah düzelir laptopun seni aramızda görmek istiyoruz bizde seni çooooooook sevdik

Canımm benim şöyle düşünmeye çalış Allah korusun çaresi olmayan kanser gibi hastalıkları oluyor insanların ve farkında olamayabiliyoruz en azından bu kadarı değilmiş diye düşün canım benim çok değerlisin sakın üzme kendini

ahh bitabemm ya o kadar üzüldüm ki anlatamam, Rabbim görünmezinden şifalar ihsan etsin inşAllah inşAllah gerek kalmaz böbrek vermeye, Allah ım yar ve yardımcınız olsun

Sanda gecmis olsun canim okurken benim kucuklugum aklima geldi bana en sevdigin yemek ne diye siloran olunca sütlaç derdim o kadar duskundumki hatta yine oyle gun boyu hic yemek yemesem sadece tatli yesem bende iyisi yok. ama ben tatli yedikten sonra uyku falan basmiyor kan tahlillerimde iyi cikti. senin sorununu kandanmi bildiler? yoksa seker yüklemesimi yaptilar? Cok dikkat et canim kendine :)[/QUOTE]

leyyacım benim bel bölgemdeki aşırı yağlanmadan ve yapılan kan testlrnden tatlım,şekr yklemesylede tam teşhs konuldu genelde böyle yapıyor hormn doktorları:)

parlaksiyahcım evet canım çok haklsıın, Allah der verip derman aratmasın diyorum, böyle yaşamayada alıştım:) bu hastalık ortaya çıkınca arkadslarım aa ne güzel sen hayat boyu hep fit kalcalsın ne güzel o zamn demişlerdi, evetde doğum hamilelik gelince olmuyomuşş:)))))

tombişimm canım formatını atıp rahatlarsın inşAllah biraz sayfaları çogalttık haklısın oku oku bitmiyor :))

yarencim nasıl kilo durumu inşAllah 67 görmüssündür:))

tatlılar tatil günü:) herkes dışarda havanın tadınımı çıkarıyorr:))) süpersiniz, iyisiniz inşAllah:)
hadi kahvaltıdan başlıyım ben yazmaya ben tatlı biraz hastalanmış gözlerinde enfeksyn olmuş, üşümüş sabahda pek uyuyamdım geç yaptım kahvaltımı yine:)
yazıyorum
sabah kalkar kalkmaz fınık büyüklüğünde sandoloz sakızı 2 bardak sirkeli su

1 dilim kepekli ekmek
1 domates
1 kibrit kutusu normal yaglı peynir
1 bardak süt
2 tane haşlanmış yumurta(2 çok ama fazla protein alıp yag yakımını hızlandırmaya çalışıyorum)

birazdan bir adet elma ve 5 adet fındık yicem:)

ayy tatlılarım eger yürüme şansımız varsa yürmekde çok faydalıymış her gün 1 saat teömpolu yürüyen hiç diyet yapmadan 1 ayda 3-4 kilo verebiliniyomuş, öpüyorum sizi:)))

menün çok güzel :)))

ya inanki benim kadar yürümeye merakli kimse yoktur kendimi bildim bile hep yürüyorum otobüs beklemeyi sevmedigim için küçükken 30dk-1 saat arasi yürürdüm $imdi ise ehliyetim oldugu halde çok uzak olmadikca arabayi kullanmiyorum ve o kadar ali$mi$mi$imki yürümeye çok hizli bir tempoda yürüyorum neredeyse ko$ar gibi herkes söyler bunnu hatta benimle kimse biryere yürüyerek gitmek istemez bana hep füze gibisin derler ama yok gram oynamiyor sanirim bünyem ali$kin diye, bazen 2 saat bilme yaptigim oluyor ama bir fark yok yinede kilolarimin büyük kismi bacak ve popoda

selam canlar, insallah iyisinizdir..

ben bugün icin farkli planlarim vardi, laptopuma format attircaktim ama sabah kardesime kahvaltiya gittik, sonrasinda hadi cekoslavaga gidelim dediler.. bizde onlara takildik, aksama kadar ordaydik.. alisveris yaptik biraz.. benim diyette güme gitti bugün yanimda hic bisey getirmemistim.. acliktan midem bulandi.. aksamda yemekte diyet haricinde yedim herseyden yarencimmmm ben kendimi cok kötü hissediyorum, vicdan azabi cekiyorum.. spor yapmayada gücüm kalmadi.. cok yoruldummm. ben yarin bugünü tekrar yapsam olurmu ? bugün berbat gecti ya bütün büyüsü bozuldu diyetimin..

sizler neler yaptiniz? diyetleriniz ne alemde?

yarin görüsmek üzere insallah... hepinize hayirli geceler tatli rüyalar...

ayy canım harikasın bende yürüryüşü çok seviyorum o küçük fındıkla zor oluyor olsun canım yavaş yavaşda olsa vericez, biraz sabretmemiz lazım:))

tombisim oluyor böyle moral bozmak canım, olmuş bi kere hem bazı dişyetlerde ara kaçamaklar var, aynen kaldıın yerden devam edersn moral bozmaya fırsat yok:)
bi liste yapsak olur mu kuzum kim kaç kilo verdi falan diye, daha motiveli olur ne dersin? öptm iyi geceler..:)

olsun canim bence bir günden bir$ey olmaz, yarin telafi edersin :) bu arada hangi ülkedesin?

ayy canım harikasın bende yürüryüşü çok seviyorum o küçük fındıkla zor oluyor olsun canım yavaş yavaşda olsa vericez, biraz sabretmemiz lazım:))

yerim o findigi vallahi herkese heveslene heveslene bir hal oldum incecik kizlar var hep etrafimda ya bunaldim resmen hele bugün en beteriydi i$ yerinde bir kiz var 3 çocugu var kendisi en fazla 35 ya$indadir ve görsen bir deri bir kemik boyu en az 175 ama kilosu eminimki 50 den fazla degildir ama tipsiz duruyor duvar gibi dümdüz ama ona bile heveslendim

bencede öyle bir$ey yapsak ke$keee ilk sayfayaa

yerim ben o findigi vallahi herkese heveslene heveslene bir hal oldum incecik kizlar var hep etrafimda ya bunaldim resmen hele bugün en beteriydi i$ yerinde bir kiz var 3 çocugu var kendisi en fazla 35 ya$indadir ve görsen bir deri bir kemik boyu en az 175 ama kilosu eminimki 50 den fazla degildir ama tipsiz duruyor duvar gibi dümdüz ama ona bile heveslendim

ayy kuzumm ya:)) bende hevesleniyorum inan bana leyyacım ama biçimsiz zayıf olmakda istemyorum hatn dediğim kvrmlarıyla güzl, onun ki genetk galiba:)) sıkmayalım canımızı bizde hedafe ulaşıcaz inşAllah, bu yola böyle çıktık dönmek yok kilo vermk var:) biraz biraz verelim kilolatrı arada kendimize ödül yemekleride iznide veririz:)

ya tek iki ayda 8 kilo vereyimde daha ne isterim o kadar istiyorumki anlatamam, dü$ündümde ben isveçi yapamayacagima kadar verdim, okulumda açiliyor hangi bir zaman gelipte kendime yemek pi$irecegim üstelikte tam sinav dönemindeyim aç susuz çali$amam, ama bir fikrim var, ben yogurta bayirim özelliklede diyet meyvelilere onlardan yicem günde 2-3 tane, birde annem bir ton salatalik almi$ onlarida rendelicem havuçla sonra üzerine yogurt döküp yicem, hem doyurucu olur hemde damak zevkime uygun :) bir hafta böyle beslenecegim sonuç alacakmiyim görcezz

benim çikmam lazim yarin yürüyü$e çikacagiz annemle saat 6 da falan ve ben hala uyumadimmmmm, iyi geceler öptümmmm

hayirli sabahlar, güzel pazarlar fistiklarim... mad_sad ve leylacim, mesajlariniz iicin sagolsun canlarim, inanin moral oldu. biraz önce uyandim ve ilk isim laptopu acmak oldu.. dünü telafi etmek adina gidip cross walkerimle bulusmayi düsünüyorum. tabi kizim erkenden kalkmazsa.

canlarim siz bana:

*baslama tarihi
*bslangic kilosu
*suan ki kilonuzu
*hedef kilonuzu

yazin ben yapim listeyi.. hepimiz icin cok güzel olcak.. gecende denedim.. excel programinda yaptim.. oldu.. burdaki sekle benim kafam yatmadi, denedim ama olmadi.. bilgileri toparlarsam, pazardan pazara tarti günleri yapar listeyi güncelleriz ok??

Son düzenleme:
eveeet ben geldimmmm

uzuuuun zaman olmustu o aleti kullanmayali.. bi hayli terletti beni 40 dakika yürüdüm ve 515 kalori yakip geldimm. bi liste hazirlayip hergün ne kadar yürüyüp kac kalori yaktigimi yazicam.. bakalim faydasi olacakmi?

biraz dinlenip kahvalti hazirlamaya gidicem, görüsmek üzere öptüm hepinizi

sanada hayırlı oazarlar tatlım:) canım benim ya tabii kaldımız yerden devam, hem süper bi başlangıç yapmıssın, benim evimde spora dair tek bi eşya bile yok, spora yazıldım minik erkeğim durmadı gidemedm hiç, yaptıgım tek spor eşim geldikten sonra bebişi bırakıp yürümek:)) oda her zamn olmuyor, ben ne zaman diyete başladımı hatırlamıyorum tatlım ya tam olarak şimdiye kadar 6 kilo verdim ama ara ara yaptım ve yfak kilo koruma dönemlerim oldu diyet arasında ufakda zıbttıgım zamanlar:))) ben son tarihi tahmini olark versem olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…