amin canım amin daha kötülerini düşünüp halimize şükretmeye çalışmalıyız sanırımevet canım maalesef ne olacağımız belli değil.hep diyoruz ya Allah daha beterinden saklasın
canım benimm ya..((( Allah yardımcınız olsun şifalar versin abiyede sana da çok çok zor bşr imtihan, çok üzüldüm inanki.. Allah ım dert verip derman aratmasın (
iyi geceler canım
Canım benim Allah daha kötülerinden korusun seni ve aileniHastalığının nedeni ne peki
amin canım Allah kimseye yaşatmasın.benim eşim kan diyalizi olmuyor çok şükür biz ev diyalizi istedik steril bir su ile kendini makinaya bağlıyor ve yatarken diyalizini oluyor.çok şükür böyle bişey var.bu şekilde uyuyarak temizliğini yapıyor ve yine çok şükür ki eşimin idrarı kesilmedi.yani idrara çıkıyor ama bu kaliteli bir idrar değil sadece su atıyor.o makina da vücudundan üreyi temizliyor.ah çok zor ama ne yapacaksın işete.sabrediyoruz imtihan diyoruz.yine de eşim hayatta ve benimle ya Rabbime sonsuz keere şükürler olsun
sağol canım hadi ben tedavi oldum kurtuldum.zehili tiroitim vardı benim 3 nodül biri kötü huylu her hafta nükleer tıpta damardan ilaç aldım.unutamam o günleri çok zordu gerçekten.ben kurtuldum bu sene başında da eşimi acile kaldırdık böbrek yetmezliği diyaliz hastası oldu bir anda.hayat insana neler hazırlıyor işte.eşim de çok dik duruyor nazar değmesin.bir gün patlayacak diye de korkuyorum amaçok içine atıyor çok neşelidir benim eşim neşesinden bişey kaybetmemiş gibi görünüyor ama içinde kim bilir ne yangınlar var.yine de beterin beteri var .Allah daha kötüsünden korusun inşallah
saol tatlım, aile şeker geçmişiz var, genetik en fena beni vurmuş, ben çocukluğumdan beri böyleydim parlaksiyahcım asla tatlısz yapamazdım, daha küçücük kızken bile bu durum böyleydi, çok çabuk yorulur yalnız tatlı ile yaşardım,sonra duurm fena oldu genç kız oldugum zamanlarda her yemkden sonra uyuya kalıyrdm meger şekerm düşüyormuş br tabk pilav yiyen 15 saat ölü gbi harektsz uyur mu, ailemde bilememiş o zmnlar meger şeker ani yükselp düşüyomuş,bi sıkıntım oldugunu hssedyodum ama bilemyodum sonra iyi dktrlar çıktı hamdolsun, hala ilaç kullanmam gerkyr,kızlar bende yatayım benim fındık uyumuyor bi uyutmaya çalışayım öpüyorum hepinizi :))
canımm benim inşallah düzelir laptopun seni aramızda görmek istiyoruz bizde seni çooooooook sevdikselam arkadaslar, 1 saattir msjlarinizi okumaya calisiyorumkafayi yedirtecek bu laptop bana.. allah muhabbetinizi artirsin canlarim, o kadar cok sayfayi görünce sasirdim.. hem sevindim hemde okurken hüzünlendim.. gözlerim doldu.. bi yandan da laptopuma sinirlendim..
rabbim kimseye ama kimseye cekemeyecegi cile, dermani olmayan dert, sifasi olmayan hastalik vermesin.. kimin ne olacagi hic belli olmuyor.. bugün turp gibi saglamken 1 anda hastalanabiliyoruz.. Bu güzel cuma gecesi hürmetine §afii olan Rabbimiz sifa versin canlarim size..
yarin laptopuma format cektircem insallah. daha rahat görüsmek istiyorum..aksam yengemlere gitmistik kizimla.. aklim hep evde yani sizde kaldi..
sizleri coooook sevdim ben
hepinize iyi geceler tatli rüyalar
Canımm benim şöyle düşünmeye çalış Allah korusun çaresi olmayan kanser gibi hastalıkları oluyor insanların ve farkında olamayabiliyoruz en azından bu kadarı değilmiş diye düşün canım benim çok değerlisin sakın üzme kendinisaol tatlım, aile şeker geçmişiz var, genetik en fena beni vurmuş, ben çocukluğumdan beri böyleydim parlaksiyahcım asla tatlısz yapamazdım, daha küçücük kızken bile bu durum böyleydi, çok çabuk yorulur yalnız tatlı ile yaşardım,sonra duurm fena oldu genç kız oldugum zamanlarda her yemkden sonra uyuya kalıyrdm meger şekerm düşüyormuş br tabk pilav yiyen 15 saat ölü gbi harektsz uyur mu, ailemde bilememiş o zmnlar meger şeker ani yükselp düşüyomuş,bi sıkıntım oldugunu hssedyodum ama bilemyodum sonra iyi dktrlar çıktı hamdolsun, hala ilaç kullanmam gerkyr,kızlar bende yatayım benim fındık uyumuyor bi uyutmaya çalışayım öpüyorum hepinizi :))
sağol canım amin inşallahküçük de olsa böbreğinin geri gelme ihtimali var.gelmezse de ben vericem eşime böbreğimin birin.sana da acil şifalar canım.bak diyetle kesin düzelecek senin de insülüne gerek kalmayacak.
ii geceler,başını ağrıttım kusura bakma
tatlılar tatil günü:) herkes dışarda havanın tadınımı çıkarıyorr:))) süpersiniz, iyisiniz inşAllah:)
hadi kahvaltıdan başlıyım ben yazmaya ben tatlı biraz hastalanmış gözlerinde enfeksyn olmuş, üşümüş sabahda pek uyuyamdım geç yaptım kahvaltımı yine:)
yazıyorum
sabah kalkar kalkmaz fınık büyüklüğünde sandoloz sakızı 2 bardak sirkeli su
1 dilim kepekli ekmek
1 domates
1 kibrit kutusu normal yaglı peynir
1 bardak süt
2 tane haşlanmış yumurta(2 çok ama fazla protein alıp yag yakımını hızlandırmaya çalışıyorum)
birazdan bir adet elma ve 5 adet fındık yicem:)
ayy tatlılarım eger yürüme şansımız varsa yürmekde çok faydalıymış her gün 1 saat teömpolu yürüyen hiç diyet yapmadan 1 ayda 3-4 kilo verebiliniyomuş, öpüyorum sizi:)))
menün çok güzel :)))
ya inanki benim kadar yürümeye merakli kimse yoktur kendimi bildim bile hep yürüyorum otobüs beklemeyi sevmedigim için küçükken 30dk-1 saat arasi yürürdüm $imdi ise ehliyetim oldugu halde çok uzak olmadikca arabayi kullanmiyorum ve o kadar ali$mi$mi$imki yürümeye çok hizli bir tempoda yürüyorum neredeyse ko$ar gibi herkes söyler bunnu hatta benimle kimse biryere yürüyerek gitmek istemez bana hep füze gibisin derler ama yok gram oynamiyor sanirim bünyem ali$kin diye, bazen 2 saat bilme yaptigim oluyor ama bir fark yok yinede kilolarimin büyük kismi bacak ve popoda
selam canlar, insallah iyisinizdir..
ben bugün icin farkli planlarim vardi, laptopuma format attircaktim ama sabah kardesime kahvaltiya gittik, sonrasinda hadi cekoslavaga gidelim dediler.. bizde onlara takildik, aksama kadar ordaydik.. alisveris yaptik biraz.. benim diyette güme gitti bugünyanimda hic bisey getirmemistim.. acliktan midem bulandi.. aksamda yemekte diyet haricinde yedim herseyden yarencimmmm ben kendimi cok kötü hissediyorum, vicdan azabi cekiyorum.. spor yapmayada gücüm kalmadi.. cok yoruldummm. ben yarin bugünü tekrar yapsam olurmu ? bugün berbat gecti ya bütün büyüsü bozuldu diyetimin..
sizler neler yaptiniz? diyetleriniz ne alemde?
yarin görüsmek üzere insallah... hepinize hayirli geceler tatli rüyalar...
selam canlar, insallah iyisinizdir..
ben bugün icin farkli planlarim vardi, laptopuma format attircaktim ama sabah kardesime kahvaltiya gittik, sonrasinda hadi cekoslavaga gidelim dediler.. bizde onlara takildik, aksama kadar ordaydik.. alisveris yaptik biraz.. benim diyette güme gitti bugünyanimda hic bisey getirmemistim.. acliktan midem bulandi.. aksamda yemekte diyet haricinde yedim herseyden yarencimmmm ben kendimi cok kötü hissediyorum, vicdan azabi cekiyorum.. spor yapmayada gücüm kalmadi.. cok yoruldummm. ben yarin bugünü tekrar yapsam olurmu ? bugün berbat gecti ya bütün büyüsü bozuldu diyetimin..
sizler neler yaptiniz? diyetleriniz ne alemde?
yarin görüsmek üzere insallah... hepinize hayirli geceler tatli rüyalar...
ayy canım harikasın bende yürüryüşü çok seviyorum o küçük fındıkla zor oluyorolsun canım yavaş yavaşda olsa vericez, biraz sabretmemiz lazım:))
tombisim oluyor böyle moral bozmak canım, olmuş bi kere hem bazı dişyetlerde ara kaçamaklar var, aynen kaldıın yerden devam edersn moral bozmaya fırsat yok:)
bi liste yapsak olur mu kuzum kim kaç kilo verdi falan diye, daha motiveli olur ne dersin? öptm iyi geceler..:)
hayirli sabahlar, güzel pazarlar fistiklarim... mad_sad ve leylacim, mesajlariniz iicin sagolsun canlarim, inanin moral oldu. biraz önce uyandim ve ilk isim laptopu acmak oldu.. dünü telafi etmek adina gidip cross walkerimle bulusmayi düsünüyorum. tabi kizim erkenden kalkmazsa.
canlarim siz bana:
*baslama tarihi
*bslangic kilosu
*suan ki kilonuzu
*hedef kilonuzu
yazin ben yapim listeyi.. hepimiz icin cok güzel olcak.. gecende denedim.. excel programinda yaptim.. oldu.. burdaki sekle benim kafam yatmadi, denedim ama olmadi.. bilgileri toparlarsam, pazardan pazara tarti günleri yapar listeyi güncelleriz ok??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?