selam canlar, insallah iyisinizdir..
ben bugün icin farkli planlarim vardi, laptopuma format attircaktim ama sabah kardesime kahvaltiya gittik, sonrasinda hadi cekoslavaga gidelim dediler.. bizde onlara takildik, aksama kadar ordaydik.. alisveris yaptik biraz.. benim diyette güme gitti bugünyanimda hic bisey getirmemistim.. acliktan midem bulandi.. aksamda yemekte diyet haricinde yedim herseyden yarencimmmm ben kendimi cok kötü hissediyorum, vicdan azabi cekiyorum.. spor yapmayada gücüm kalmadi.. cok yoruldummm. ben yarin bugünü tekrar yapsam olurmu ? bugün berbat gecti ya bütün büyüsü bozuldu diyetimin..
sizler neler yaptiniz? diyetleriniz ne alemde?
yarin görüsmek üzere insallah... hepinize hayirli geceler tatli rüyalar...
ya tek iki ayda 8 kilo vereyimde daha ne isterim o kadar istiyorumki anlatamam, dü$ündümde ben isveçi yapamayacagima kadar verdim, okulumda açiliyor hangi bir zaman gelipte kendime yemek pi$irecegim üstelikte tam sinav dönemindeyim aç susuz çali$amam, ama bir fikrim var, ben yogurta bayirim özelliklede diyet meyvelilere onlardan yicem günde 2-3 tane, birde annem bir ton salatalik almi$ onlarida rendelicem havuçla sonra üzerine yogurt döküp yicem, hem doyurucu olur hemde damak zevkime uygun :) bir hafta böyle beslenecegim sonuç alacakmiyim görcezz
benim çikmam lazim yarin yürüyü$e çikacagiz annemle saat 6 da falan ve ben hala uyumadimmmmm, iyi geceler öptümmmm
ayy kuzumm ya:)) bende hevesleniyorum inan bana leyyacım ama biçimsiz zayıf olmakda istemyorum hatn dediğim kvrmlarıyla güzl, onun ki genetk galiba:)) sıkmayalım canımızı bizde hedafe ulaşıcaz inşAllah, bu yola böyle çıktık dönmek yok kilo vermk var:) biraz biraz verelim kilolatrı arada kendimize ödül yemekleride iznide veririz:)
Canim nasilsin dün okudum kücük prensin gözlerinde sorun varmis sanirim cok gecmis olsun bitanem. Hic sütün yokmu gögsünde biraz gözlerine akitsan iyi gelir öyle duymustum. Bugün nasil minigin insallah biraz daha iyidir. Bu arada diyet nasil gidio benim harika böyle devam edersem bayagi incelcem insallah :) Heycanla hevesle devam ediyorum.
tekrar tesekkur ederz yaren teyzesi, amin canım aminn inşAllah, tatlım sen nasıl bi diyet uyguluyosun?
haydi ilk ben yazayımm:)) tahmini olarak yazıyorum ama bu civarlardaydı başlama zamanım gün ise tahmini oldu, arada bozdum diyeti arada devam etim, aradada kilomu korudum işte tarihler:
*baslama tarihi 15 şubat 2012
*bslangic kilosu 62.8
*suan ki kilom 56.2 (sabah aç karnına gün içinde tartılmıyorum o sular yemekler değişitiryor kiloyu moralim bozuluyor, yalnız sabahları tartılıyorum)
*hedef kilom 48
Rica ederim canim. Canim ben isvec diyeti yapiyorum 13 gün sürüyo.Ilk bikac gün belki cok yiyenler icin zor olurda ben pek zorluk cekmedim pek fazla yemedigim icin. Iyi devam ettim o yüzden. Bende genelde sabahlari ve aksam yatmadan önce tartiliyorum aslinda haftada bir tartilsam iyi olur ama dayanamiyorum :) Senin kilon gayet iyi canim boyun nasildi hatirlayamadim tablo yapsaydik iyi olurdu ama yapmadikta. Neyse hayirlisi artik umarim hepimiz istedigimiz kiloya en kisa zamanda ulasiriz.
ayy canım bnm bu çok zor bi diyet, inşAllah kolay geçer, ben oldukça ufagım canım:) 160 bile değilim:) boya göre tabii fazlalık çıkıyor ditetsyenm daha evvelden normalin 49 olmalı demişti tabii bnm sağlık sorunlarmda var biliyosunz kilomun iyi olması en büyük önlem bnm için, bel bölgemde kalça toto hattımda belli ediyor zaten veririz inşAllah hedefim haziran sonuna kadr vermek ve sonra kilomu korumak inşAllah nasip olur:)
Ne kalmis canim 48 kiloya son 8 kilon onuda verirsin. Yolun cogunu bitirmis azi kalmis insallah en kisa zamanda onlarida verirsin. Bende yegenle yürüdüm geldim 1,5 saat iyi oldu yenge birde aksam cikalim dedi ok dedim. Sagolsun bana arkadas oluyor. Insallah haziranin sonunda hedefine ulasirsin canim.
inşAllah tatlım inşAllah walla agzından bal damlıyor, bölgesel kilo yıgılımı ve sadece yag üzerinden olunca eğpey yordu beni bu kilo mevzusu, insanda biraz ödem olur yok yok hepsi yağ:)) saglk sıkıntımdan dolayı sok diyette yapamıyrm aç kalamıyorm, süpoersin canım yürüyüş çok iyi, hem sabah hem akşam hep yanın arakdas da var:) bende eşim geldktten snra bebişi bıurakayımda çıkayım istyrm inşAllah:) senin hedef kilona kaç kalmıştı tatlım :) inşAllah hepimiz yaza fıstık gibi gireriz ya, rahat rahat giyinebilmek haififlemek ne kadar güzel bir duygu, çok özledim gerçekten:) ben elma yemege gideyim:) ara ögün gelide geçiyorr:) öptüm tatlım:)
kızlaarrr bu arada siz nerelerdesinizz, keyifler diyetler nasıl her şey yolundadr umarımm:)))
Canim rahat ol yavas yavas hedefe yürüyosun yagmis ödemmis takma yeterki sen diyetini birakma. Sende cik gez bebisini de koy arabasina o da temiz hava almis olur. Sen sok diyet yapma canim zaten Allah korusun daha kötü olursun. Ben aslinda 65 te felan birakmayi planliyordum ama iyi gidiyorum o yüzden gidecegim son güne kadar devam edicem insallah :)
Ayrica afiyet olsun tatlim simdiden elmacigini yerken :)
biraz keyifsiz teysezi bebgim hem kabız olmuş,hem de hasta gibi birz,başka bir gün çıkalım onunla diye düşündüm, daha çok hasta etmek istemyrm hava esiyor, süpersin canım ya o zaman:) yok bu sefer gayretliyim sona kadar devam inşAllah ya hiç bişeyim olmuyor tam ara bedenim bu duruma acayip canım sıkılıyor:) hedefe ulaşana kadar devam Allah ım yardım etsin bizlere:)
Gecmis olsun kuzuma ya. Insallah en kisa zamanda iyilesir canim hava esiyorsa cikartma dursun babasiyla özlem gidersin :) Insallah canim istedigin kiloya ulasirsin da istedigin kiyafetleri giyebilirsin.
ayy saol bitanem saoll:))) amin hepimiz için=)) kaçıncı günündesn canım isveç diyetinin?
4.günündeyim canim.[/QUOTE
kolay gelsin canım inşAllah süper geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?