selam fistiklar, ben koltugun üzerinde uyumus kalmisim.. uyumadan önce disarda günes vardi, hava sicakti, simdi ise soguk ve yagmur yagacak nerdeyse öyleee karanlik.. dün ipin ucu kacinda bugünde arkasi geldi:26::26::26: ne yedin diye sormayinutaniyorum yaaa kendimden dukan dan sonra bu isvec bana zor geldi galiba.. onda ac kaldikta yiyebiliyordum ya bunda sinirlayinca icimdeki canavar cikti bugün ortaya diyet miyet kalmadi. adet dönemi kapiya caldi ondan midir bilmiyorum ama tutamadim kendimi...
mad_sadcim, gecmis olsun tatlim, insallah bebisin tez zamanda iyilesir.. büyük ihitmalle dis cikarticak gibime geliyor.. ne varsa agzina aliyormu, dis etleri kasiniyormu? belirtileri varmi afacanin?
canımm üzm kendini en kötü ihtimal kilon sabitlenir, olabiliyor hele regl zamanı kilo vermeye çalışmak .ok zor benimde bu ara ögünlerim olmasa kilo milo vermek hak getire aç kalmaya dayanmıyorum bütün buzdolabını yiyesim geliyor:)) hiç değilse nefim körelmiş, ben ilk dikkat etmeye başladıgımda tabii bünyey zor geliyor bi kaçamk bi kurabiye bi dilim pasta yada bi çikolata olunca arkasını da geliveriyordu sonra moralim bozukluyordu tartıya çıkmak istemyodum sonra bi baktım o kadar gün dikkat etmişim ya, tmm verememişim ama ya kilom azcık yuklarda ya da sabit bunu görnce daha bi heveslendim ve size katılıp sizden de destek alıyorum:) oluyor yani sıkma canını bitanem hepimiz yaşıyoruzne var bu hafta biraz daha fazla tempolu iş yada spor yaparsın, yeterki zihnimzden bu düşünceyi çıkarmayalım canım illa liste yapman gerek yok zaten kaç kişiyiz ki, sen ben yaren, darlingim, leyya, parlaksiyah bide sanırım ara da gelen bayan nora var:) o kadarcıgız:) direk yazıyla yazalım bu bizi daha daha köşeye sıkıştırır abur cubur yemege hevesliyken elimize vurur:))) öpüyorum canım moral bozmak yok
oğluşa geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkür ederim teyzeleri evet canım herşeyi agzına alıyor hatta elimde tutarken kolarımıda ısımaya çalıştı dün bugün:) diş çıkınca hepimizi sıradan yicek anlaşılann:))))))))
canim benimmmmmm cok sagol, dedigin gibi yapicam insallah.. spora agirlik vercem.. yarin zaten okulum basliyor yine. rapor bitti, haftanin 3 günü okulda oluyorum. o günler pilim bitms sekilde geliyorum. diger günler de evdeki spor aletlerini kullanarak biseyler yaparim.. herkes yiyerek haftada 1 kilo verebiliyor ben bi türlü beceremedim bu yöntemi... bi arkadasim var her hafta 1 kilo kesin gidiyor.. yiyorum diyor.. sabah haricinde ekmek yemiyorum. suyuma dikkat ediyorum diyor. cook imreniyorum, masallah kiza. 75 kilodan 68 düstü bir ayda.. sanirim benim kendime olan güvenim cok zedelendi. baslayip yarida birakmak ondna olsa gerek... :26:
kizimi banyo yaptirdim, bornozuyla oturuyor, cizgifilme bakiyor.. ben onu giydereyim yoksa üsütüp hastalancak mazallah. sonrada anannesine götürcez.. bugün orda yaticak... görüsürüz insallah tatlim..
oyy yesinler o kuzuyuu:)) banyoda yapmışş maşAllah tatlı yavruna, canım 6 ögün yenilirse vucut yag yakımı yapıyor diye biliyorum ama tabii yavaş zayıflatıyor, karbonhrt grubunu dengeliyordur muhtemeln arkadsın, olsun hiç can sıkma canım, sen çalışıyomuydun tombisciğim, ögretmenmisin ne güzel:) bizde bizde vericez herkesde bize imrenicekküzülme kuzucum kaldımız yerden devam
4.günündeyim canim.[/QUOTE
kolay gelsin canım inşAllah süper geçer
Tesekkür ederim canim.
selam fistiklar, ben koltugun üzerinde uyumus kalmisim.. uyumadan önce disarda günes vardi, hava sicakti, simdi ise soguk ve yagmur yagacak nerdeyse öyleee karanlik.. dün ipin ucu kacinda bugünde arkasi geldi:26::26::26: ne yedin diye sormayinutaniyorum yaaa kendimden dukan dan sonra bu isvec bana zor geldi galiba.. onda ac kaldikta yiyebiliyordum ya bunda sinirlayinca icimdeki canavar cikti bugün ortaya diyet miyet kalmadi. adet dönemi kapiya caldi ondan midir bilmiyorum ama tutamadim kendimi...
yarencim helalllll sana, gercekten masallah, iradene ve azmine hayranim.. ben beceremedimve cok üzgünüm...
mad_sadcim, gecmis olsun tatlim, insallah bebisin tez zamanda iyilesir.. büyük ihitmalle dis cikarticak gibime geliyor.. ne varsa agzina aliyormu, dis etleri kasiniyormu? belirtileri varmi afacanin?
canim benimmmmmm cok sagol, dedigin gibi yapicam insallah.. spora agirlik vercem.. yarin zaten okulum basliyor yine. rapor bitti, haftanin 3 günü okulda oluyorum. o günler pilim bitms sekilde geliyorum. diger günler de evdeki spor aletlerini kullanarak biseyler yaparim.. herkes yiyerek haftada 1 kilo verebiliyor ben bi türlü beceremedim bu yöntemi... bi arkadasim var her hafta 1 kilo kesin gidiyor.. yiyorum diyor.. sabah haricinde ekmek yemiyorum. suyuma dikkat ediyorum diyor. cook imreniyorum, masallah kiza. 75 kilodan 68 düstü bir ayda.. sanirim benim kendime olan güvenim cok zedelendi. baslayip yarida birakmak ondna olsa gerek... :26:
kizimi banyo yaptirdim, bornozuyla oturuyor, cizgifilme bakiyor.. ben onu giydereyim yoksa üsütüp hastalancak mazallah. sonrada anannesine götürcez.. bugün orda yaticak... görüsürüz insallah tatlim..
evet teyzesi misssssler gibi oldu benim bücür tatli cadim.. hadi ananneme gidelimi artik diyor. evet canim, ben ögretmenlik yapiyorum ilkokulda.. minik minik ögrencilerim var, toplamda 100 ye yakin talebelerim var.. hafta 12 saat ders veriyorum. cok sükür bu yetiyor bana. evde kizim olunca fazla calismak istemiyorum..
öyle günde 6 ögün yemek icin plan yapmak gerek.. ne hikmettir ki benim herkese sözüm geciyorda bi kendime geciremiyorum. kendimle inatlasiyorum. ne zaman bunu mecburum yapmaya desem o anda icimde muhalif biri cikiyor, olmaz diye inatlasiyor benle.. insallah bununda üstesinden gelirim birgün. sizin gibi candan samimi ve hep destek olan arkadaslarim kardeslerim oldugu sürece, ben yanliz kalmam allahin izniyle...
aksam görüsmek üzere tatlim.. kendine iyi bak.. yumusumada[/QUOT
ayy canım mesajını nasıl tatlı bisevincle okudum anlatamam:)) tabbii canım hepimiz burdayız, beraberiz destegiz güzel dostluklarda kurduk,Allah izniyle :) kızlar ogluş çok rahatsz ilgileneyim onunla öpüuorum sizleri, Allah a emnsetsiniz
canım nasılsın yürüyüşere çıktınız mı anneyle:) canım ya aç kalma sınav dönemi aç kalmak beni felaket vuruyordu, salatalık güzel fikir yogurtta hem besleyici hem sağlıklı, ama fıstıgım ögünlerindeki yag protein ve karbınhdrat dengesi şaşırma aman, olmadı tavuk haşlarsın süper kolaybenim zayıflamamda çok etkili oluyor gerçi yazık eşimde benle oturup öyle yemek zorunda kalıyor ama sesini çıkarmıyor garibim:)) öpüyorum canım sınav döneminde Rabbim zihnini açsın bol bol
Günaydinlar o zaman :) Bugün burada da azcik yagmur vardi simdi günesli :) Ben sana güveniyordum canim ama seni Cek. gezisi engel olduNeyse tatlim tekrardan baslarsin canim yada dukandan sonra bu zor geldiyse baska bir diyete baslarsin diyet cok yeterki yapicam de :)
ayy canım mesajını nasıl tatlı bisevincle okudum anlatamam:)) tabbii canım hepimiz burdayız, beraberiz destegiz güzel dostluklarda kurduk,Allah izniyle :) kızlar ogluş çok rahatsz ilgileneyim onunla öpüuorum sizleri, Allah a emnsetsiniz
Canim bende tavuk gögüsü haslayip bol miktarda porsiyon halinde dondurucuya koycamki okulda yiyeyim belki ise yarar ay gercektende esine yazik :) zor olsa gerek diyete gerekmeden diyet yemekleri yemek :)
2 saat yuruduk bu arada sabah erkenden :))
Tombis keske tarti günü pazartesi olsa daha iyi olmazmi? ben bugun tartilmadim. Ama bu hafta kilo aldim baslangic olatakta dünü yaziyorumm
baslangic 5 mayis
Baslangic kilo : 68.2
Simdiki kilo 68,6
Hedef 60 20 temmuza kadar
kilomu yarin bildiririmmm
slm güzel hatunlar,eşime güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim.2 gündür giremedim nete gelen giden derken fırsat bulamadım.dün gayet iyiydi menüm ama bugün biraz azıttım hiç yazmayayım neler yediğimibugün biraz da keyfim yoktu normalde insanlar canları sıkkınken bişey yiyemezler ben de ise tam tersi sanki içimden bir fil ortaya çıkıyo
selam tatlim.. sende bendensin :26: aynen bende öyleyim.. herkes üzülünce yemeden icmeden kesilir bende tam tersi yedikce yerim... 2 gündür bende civittim iyce.. suan kirilma noktasindayim herhalde.. adet dönemim yaklastikca bi duygusallasma bi hasassiyet kapliyor beni..
kizlar birbirimizi daha yakindan tanimak için, kim hangi ülkede oldugunu ve ne i$le ugra$tigini yazsa ke$ke çok merak ediyorum, ben ba$liyorum
fransada ögrenciyim
canim benim, senden cok özür diliyorum. yari yolda birakmak istemezdim.. okadar suclu hissidiyorum ki kendimi anlatamam. vicdanim rahat degil.. sözümü tutamadim, affet beniama sen birakma olurmu güzel arkadasim? belkide önümde bi hedef olmadigi icin böyle hafife aldim, nefsime yenildim. irademe sahip cikamadim. gecen sene türkiyeye gidicez diye hic taviz vermemistim diyetimden.. iinan bana senin kilo verdigini bilmek beni coooook ama cooooook mutlu ediyor.. sen türkiyeye gideceksin insallah hayirli haberlerle de dönersin bize ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?