Tombis'in birlikte zayiflayip güzelleselim dediği diyet günlüğü

canımm üzm kendini en kötü ihtimal kilon sabitlenir, olabiliyor hele regl zamanı kilo vermeye çalışmak .ok zor benimde bu ara ögünlerim olmasa kilo milo vermek hak getire aç kalmaya dayanmıyorum bütün buzdolabını yiyesim geliyor:)) hiç değilse nefim körelmiş, ben ilk dikkat etmeye başladıgımda tabii bünyey zor geliyor bi kaçamk bi kurabiye bi dilim pasta yada bi çikolata olunca arkasını da geliveriyordu sonra moralim bozukluyordu tartıya çıkmak istemyodum sonra bi baktım o kadar gün dikkat etmişim ya, tmm verememişim ama ya kilom azcık yuklarda ya da sabit bunu görnce daha bi heveslendim ve size katılıp sizden de destek alıyorum:) oluyor yani sıkma canını bitanem hepimiz yaşıyoruz ne var bu hafta biraz daha fazla tempolu iş yada spor yaparsın, yeterki zihnimzden bu düşünceyi çıkarmayalım canım illa liste yapman gerek yok zaten kaç kişiyiz ki, sen ben yaren, darlingim, leyya, parlaksiyah bide sanırım ara da gelen bayan nora var:) o kadarcıgız:) direk yazıyla yazalım bu bizi daha daha köşeye sıkıştırır abur cubur yemege hevesliyken elimize vurur:))) öpüyorum canım moral bozmak yok

oğluşa geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkür ederim teyzeleri evet canım herşeyi agzına alıyor hatta elimde tutarken kolarımıda ısımaya çalıştı dün bugün:) diş çıkınca hepimizi sıradan yicek anlaşılann:))))))))

canim benimmmmmm cok sagol, dedigin gibi yapicam insallah.. spora agirlik vercem.. yarin zaten okulum basliyor yine. rapor bitti, haftanin 3 günü okulda oluyorum. o günler pilim bitms sekilde geliyorum. diger günler de evdeki spor aletlerini kullanarak biseyler yaparim.. herkes yiyerek haftada 1 kilo verebiliyor ben bi türlü beceremedim bu yöntemi... bi arkadasim var her hafta 1 kilo kesin gidiyor.. yiyorum diyor.. sabah haricinde ekmek yemiyorum. suyuma dikkat ediyorum diyor. cook imreniyorum, masallah kiza. 75 kilodan 68 düstü bir ayda.. sanirim benim kendime olan güvenim cok zedelendi. baslayip yarida birakmak ondna olsa gerek... :26:

kizimi banyo yaptirdim, bornozuyla oturuyor, cizgifilme bakiyor.. ben onu giydereyim yoksa üsütüp hastalancak mazallah. sonrada anannesine götürcez.. bugün orda yaticak... görüsürüz insallah tatlim..

oyy yesinler o kuzuyuu:)) banyoda yapmışş maşAllah tatlı yavruna, canım 6 ögün yenilirse vucut yag yakımı yapıyor diye biliyorum ama tabii yavaş zayıflatıyor, karbonhrt grubunu dengeliyordur muhtemeln arkadsın, olsun hiç can sıkma canım, sen çalışıyomuydun tombisciğim, ögretmenmisin ne güzel:) bizde bizde vericez herkesde bize imrenicekk üzülme kuzucum kaldımız yerden devam

evet teyzesi misssssler gibi oldu benim bücür tatli cadim.. hadi ananneme gidelimi artik diyor. evet canim, ben ögretmenlik yapiyorum ilkokulda.. minik minik ögrencilerim var, toplamda 100 ye yakin talebelerim var.. hafta 12 saat ders veriyorum. cok sükür bu yetiyor bana. evde kizim olunca fazla calismak istemiyorum..

öyle günde 6 ögün yemek icin plan yapmak gerek.. ne hikmettir ki benim herkese sözüm geciyorda bi kendime geciremiyorum. kendimle inatlasiyorum. ne zaman bunu mecburum yapmaya desem o anda icimde muhalif biri cikiyor, olmaz diye inatlasiyor benle.. insallah bununda üstesinden gelirim birgün. sizin gibi candan samimi ve hep destek olan arkadaslarim kardeslerim oldugu sürece, ben yanliz kalmam allahin izniyle...

aksam görüsmek üzere tatlim.. kendine iyi bak.. yumusumada

Günaydinlar o zaman :) Bugün burada da azcik yagmur vardi simdi günesli :) Ben sana güveniyordum canim ama seni Cek. gezisi engel oldu Neyse tatlim tekrardan baslarsin canim yada dukandan sonra bu zor geldiyse baska bir diyete baslarsin diyet cok yeterki yapicam de :)

Canim ben gecen sene senin arkadasinin yaptigi gibi yiyerek haftada 1 kilo veriyordum, ama sabah aksam spor yapiyordum yürüyordum yani hic hareketsiz kalmamak gerek. Kizinda yumoslar gibi olmustur mis kokulu sey anneannesini cok seviyor herhalde genelde cocuklar ananeye daha düskün olur ben bile bu yasimda olmama ragmen ananem bambaskadir. Cimcimeyi öp benim icin.

"

Canim bende tavuk gögüsü haslayip bol miktarda porsiyon halinde dondurucuya koycamki okulda yiyeyim belki ise yarar ay gercektende esine yazik :) zor olsa gerek diyete gerekmeden diyet yemekleri yemek :)
2 saat yuruduk bu arada sabah erkenden :))

Tombis keske tarti günü pazartesi olsa daha iyi olmazmi? ben bugun tartilmadim. Ama bu hafta kilo aldim baslangic olatakta dünü yaziyorumm

baslangic 5 mayis
Baslangic kilo : 68.2
Simdiki kilo 68,6
Hedef 60 20 temmuza kadar

kilomu yarin bildiririmmm

canim benim, senden cok özür diliyorum. yari yolda birakmak istemezdim.. okadar suclu hissidiyorum ki kendimi anlatamam. vicdanim rahat degil.. sözümü tutamadim, affet beni ama sen birakma olurmu güzel arkadasim? belkide önümde bi hedef olmadigi icin böyle hafife aldim, nefsime yenildim. irademe sahip cikamadim. gecen sene türkiyeye gidicez diye hic taviz vermemistim diyetimden.. iinan bana senin kilo verdigini bilmek beni coooook ama cooooook mutlu ediyor.. sen türkiyeye gideceksin insallah hayirli haberlerle de dönersin bize ..

slm güzel hatunlar,eşime güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim.2 gündür giremedim nete gelen giden derken fırsat bulamadım.dün gayet iyiydi menüm ama bugün biraz azıttım hiç yazmayayım neler yediğimibugün biraz da keyfim yoktu normalde insanlar canları sıkkınken bişey yiyemezler ben de ise tam tersisanki içimden bir fil ortaya çıkıyo

slm güzel hatunlar,eşime güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim.2 gündür giremedim nete gelen giden derken fırsat bulamadım.dün gayet iyiydi menüm ama bugün biraz azıttım hiç yazmayayım neler yediğimibugün biraz da keyfim yoktu normalde insanlar canları sıkkınken bişey yiyemezler ben de ise tam tersisanki içimden bir fil ortaya çıkıyo

cok duygulandim ben simdi ama bi tek benmiyim kilolarini takan anlamiyorum.. ailede kilolu olanlar var ama kimse benim gibi kafayi yemedi... herkes cok rahat bense kafamda ne kadar yesemde yemesemde hep kilo ve diyet var...herkes beni bu halimle sevdi ama kendimi hic sevemedim ben, aynalarla barisamadim bi türlü... genc kizligimdan beri balik etliydim.. hic zayif olmadim.. tabi suanki durumuma göre o zamanlar zayifmisim.. evlendigimde 62 kiloydum... sonra esim geldi evlendikten 3 ay sonra.. ise yeni baslamistim.. hayatin zorluklari ve stresi hersey benim sirtimdaydi.. kendimi birakmistim.. o birakis felaketmiiss megersem.. farkinda olmadan aldim kilolarimi.. hamile kalincada dogumdan sonrasi kolay olmadi.. cok zor bi dogum atlattim.. hersey normalken kizim dünyaya gelmek istemedi.. 12 gecikince suni sanci verdiler.. güle oynaya girdigim, 2-3 günde cikarim dedigim hastanaden 8 gün sonra cikabildim.. sancilari artirdilar ama rahim acilmadi.. suyum geldi... ve doktor sezeryan olcaksin dedi.. ben istemedim.. yikildim orda "ya sen ölürsün yada bebegin dedi doktor" sezeryana girdim.. ciktigimda kan kusuyordum.. oksijen borusunu tahris etmisti bogazimi.. sütüm gelmedi.. kuzucugumun karnini bile doyuramadim... agliyordu.. hemde öyle böyle degil.. sesi kisilmisti aglamaktan.. bebek odasindan cok cok uzakta olmama ragmen kulagimda hep bebegimin sesi vardi... yavrum agladikca bende agliyordum.. dogum sonrasi depresyona girdim resmen.. cok tuhaf seyler yasadim canim.. cok korkuyordum.. anlatmasi zor seyler bunlar.. ama söyle söylimmm kizimin gözlerine bakamiyordum.. korkuyordum.. gözlerine bakinca farkli bisey görüyordum.. kucagima aldigimda ona kötü bisey yapmaktan korkuyordum.. anneme anlattim.. kurani kerim getirdi bas ucuma koydum. kendim okuyamiyordum haliyle.. annem okudu, dualar ettim.. cok sükür rabbime gecti gitti o günler.. ama bazen aklima geldikce sanki tekrar yasiyorum.. uttum sandigim an herani mi tekrar yasiyorum...

neden anlattim simdi bunu bilmiyorum.. icim doldu tasti bi anda.. kafanizi agrittiysam kusura bakmayin oldumu canlarim..

tamam tatlim pazartesiden pazartesiye yapariz bildirimi.. diger arkadaslarda razi olurlarsa.. yarin okuldan geldikten sonra ilk listemizi yapariz.. haftaya pazartesi ye kadarda yarisiriz. birincimizi de burda ilan ederiz

selam tatlim.. sende bendensin :26: aynen bende öyleyim.. herkes üzülünce yemeden icmeden kesilir bende tam tersi yedikce yerim... 2 gündür bende civittim iyce.. suan kirilma noktasindayim herhalde.. adet dönemim yaklastikca bi duygusallasma bi hasassiyet kapliyor beni..

yarından itibaren daha dikkatli olucaz ne bu böyle daha şimdiden motivasyon eksikliği yaşıyorum:18:kendime çok kızıyorum hem zayıflamak istiyorum hem boğazıma hakim olamıyorum.ama bir şekilde başarıcam bu işi

kizlar birbirimizi daha yakindan tanimak için, kim hangi ülkede oldugunu ve ne i$le ugra$tigini yazsa ke$ke çok merak ediyorum, ben ba$liyorum

fransada ögrenciyim

ben menümü yazayim

sabah : 1 diyet yogurt bir kaseden az müsli, bir lokma çikolaa

ögle : 1.5 yumurta, 1 kk peynir (kahvaltiyi geç yaptim diye acikmadim)

ara : 1 dilim misir ekmegi

ikindi : 1 kase müsli, 1 diyet yogurt, 2 badem

ak$am : 10 tane manti

yarin daha dikkatli olacagimmmm

kizlar birbirimizi daha yakindan tanimak için, kim hangi ülkede oldugunu ve ne i$le ugra$tigini yazsa ke$ke çok merak ediyorum, ben ba$liyorum

fransada ögrenciyim

ben de demiştim ama kimse görmedi sanırımben ankarada yaşıyorum,işsiz bir ingilizce öğretmeniyim31 yaşımdayım,4.5 yıllık evliyim.1 mayısta diyete başladım 89.6 ile boyum 1.68

Canim neden özür diliyorsun lütfen sonucta diyet bu en büyük sorunumuz bu olsun Allah baska dert tasa vermesin canim. Kendini suclu hissetme bazi nedenlerden dolayi mecbur kalmissin devam edememissin rahat ol. Bakarsin seneye giderseniz ayni zamanlarda yine diyetimize baslariz kismet olursa :) Cok heycanliyim canim günler gecmiyo zaman azaldikca, keske yarin ayin 25i olsa :) Cocuklar gibiyim ya eskiden de anneannem bakmis bana hep babamla annem gelsinde beni alsin diye otobüsleri sayarmisim aklima geldi simdi ( Benim ömrüm hep özlemle gecicek herhalde ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…