ne güzel masallah, allah bozmasin, mutlulugunuzu daim eylesin.. ilk bastan saygi ve sevgiyi korudunmu, gerisi gelir tatlim...
canlarim bana müsade yarin okulum var, erkenden kalkicam.. daha kizimin ve benim kiyafetler ve cantalarimizi hazirlamam lazim.. yarin görümek üzere insallah.. güzel bir gece, tatli bir uyku sizin olsun... allah rahatlik versin..
Annecigimle konustum bugün anne diyet yapiyorum kizin manken gibi gelicek dedim...Amaaaaann dedi biliyorum evlenmeden önceki halini yüzün uzayip kaldiydi birak su diyeti hic begenmiyorum seni öyle dedidedim saol anne ya :) sende olmasan beni kim caydiracak bu diyetten
anneler yavrularina kiyamazlar tatlim.. senin ac kaldigini düsündügü icin öyle demistir.. benim annemde kizim bosver birak ne takiyorsun.. herseyden ye ama az ye diyor sagolsun... az yemek ve bennnnn.. bunu yapabilseydim zaten diyet diyet dolasmazdimmm, ah annem ahhh neden sana degilde babama cektim bennnannemi gören ablam zannediyor.. kadin bu yil 65 e ciktim diye hemen yürüyüse cikma planlari yapiyor.. babacigim balkonlu.. benim gibi sadece göbegi var..
sizlere sohbetinize doyum olmuyor fistiklarim.. saat 12 ye geliyor.. ben kaciyorummm
iyi gecelerr....
iyi gecelr kızlar.yarın daha güzel olsun inşallah(amin)
kızlarr çok tatlısnız ya oku oku bitiremedim hemen:)) oğluşu ancak yatırdım:) bende 26 yaşındayım bi tane meleğim ve fazladan vermem gerekn 8 kilom daha var:) ayy ben hepinizi çok sevdim gerçekten:))) arkadaslar haftanın bi gümü tartılma günü olarak belirleylim mi:? diyetler nasıl gidiyor, öpüyorum hepinizi
Sende cok tatlisin canim hele ki oglusun kimbilir ne kadar sekerdir :) Cok deil canim 8 kilo ne ki göz acip kapayana kadar gider o kilolar. Sende sevildigini bil canim. Pazartesi günlerini tartilma günü dedi arkadaslar. Benim diyet bomba :) Insallah en kisa zamanda istedigim kiloya ulasirim tabi sizlerde sekerler.
çok saol tatlım:)) çok teşekkür ederiz:)) canım sen kesin bizden evvel hedefine ulaşıcaksın:)) diyetin çok az kalorili:)) ben 2 ay zaman verdim kendime hergünde 1 saat çıkıp yürümeyi planlıyorum, inşAllah evdeki hesap çarşıya uyar:)) pazartesi mi yarın yani:)
Canim benim zamanim az son 19 günüm :) Hedefim 64*65ti ama 62 ye inebilirim eger böyle devam edersem cok mutlu olurum ya inebilsem. Ben bugün yazmistim ya canim 1,5 saat yürüdüm yegenle aksam da 45 dakika kostuk cok iyi geldi. Evet canim yarin herhalde, p.tesi denildi :) Sende basla yürüyüse faydasini göreceksin. Bugün yürüyebildin mi ?
canım benimm bende aynen böyleydim hafta sonu ama birazda şöyle bi plan yaptım kafamda P.tesi'yi dahil eder miyim etmez miyim bilmiyorum ama canımın istediklerini yiyeyim dedim sonra sıkıcam kemerleri o modda hissediyorum kendimi umarım çıkmam bu moddanselam canlar, insallah iyisinizdir..
ben bugün icin farkli planlarim vardi, laptopuma format attircaktim ama sabah kardesime kahvaltiya gittik, sonrasinda hadi cekoslavaga gidelim dediler.. bizde onlara takildik, aksama kadar ordaydik.. alisveris yaptik biraz.. benim diyette güme gitti bugünyanimda hic bisey getirmemistim.. acliktan midem bulandi.. aksamda yemekte diyet haricinde yedim herseyden yarencimmmm ben kendimi cok kötü hissediyorum, vicdan azabi cekiyorum.. spor yapmayada gücüm kalmadi.. cok yoruldummm. ben yarin bugünü tekrar yapsam olurmu ? bugün berbat gecti ya bütün büyüsü bozuldu diyetimin..
sizler neler yaptiniz? diyetleriniz ne alemde?
yarin görüsmek üzere insallah... hepinize hayirli geceler tatli rüyalar...
Yesinler o tatlı cadıyıı bizim yerimizede sev annesievet teyzesi misssssler gibi oldu benim bücür tatli cadim.. hadi ananneme gidelimi artik diyor. evet canim, ben ögretmenlik yapiyorum ilkokulda.. minik minik ögrencilerim var, toplamda 100 ye yakin talebelerim var.. hafta 12 saat ders veriyorum. cok sükür bu yetiyor bana. evde kizim olunca fazla calismak istemiyorum..
öyle günde 6 ögün yemek icin plan yapmak gerek.. ne hikmettir ki benim herkese sözüm geciyorda bi kendime geciremiyorum. kendimle inatlasiyorum. ne zaman bunu mecburum yapmaya desem o anda icimde muhalif biri cikiyor, olmaz diye inatlasiyor benle.. insallah bununda üstesinden gelirim birgün. sizin gibi candan samimi ve hep destek olan arkadaslarim kardeslerim oldugu sürece, ben yanliz kalmam allahin izniyle...
aksam görüsmek üzere tatlim.. kendine iyi bak.. yumusumada
çok saol tatlım:)) çok teşekkür ederiz:)) canım sen kesin bizden evvel hedefine ulaşıcaksın:)) diyetin çok az kalorili:)) ben 2 ay zaman verdim kendime hergünde 1 saat çıkıp yürümeyi planlıyorum, inşAllah evdeki hesap çarşıya uyar:)) pazartesi mi yarın yani:)
Canim benim zamanim az son 19 günüm :) Hedefim 64*65ti ama 62 ye inebilirim eger böyle devam edersem cok mutlu olurum ya inebilsem. Ben bugün yazmistim ya canim 1,5 saat yürüdüm yegenle aksam da 45 dakika kostuk cok iyi geldi. Evet canim yarin herhalde, p.tesi denildi :) Sende basla yürüyüse faydasini göreceksin. Bugün yürüyebildin mi ?
bugün yalnız biraz dışarı çıkabildim eve yiyecek bişeyler aldım kısa mesafeli bir yürüyüşdü ama tempolu yürüyüş gibi değildi canım:) canım ne kadar zayıflarsan hamile kalınca o kadar iyi hissedersen o kadar kolay geçer, ben 54,5 hamile kaldım:)) keşke ideal kilomla kalsaydım şimdi çok pişmanın bak ver ver bitmiyorr, öyle pastane camından baklavaları bakıp yalanan çocuklardan bir farkım yok:)) hi hii
bugün yalnız biraz dışarı çıkabildim eve yiyecek bişeyler aldım kısa mesafeli bir yürüyüşdü ama tempolu yürüyüş gibi değildi canım:) canım ne kadar zayıflarsan hamile kalınca o kadar iyi hissedersen o kadar kolay geçer, ben 54,5 hamile kaldım:)) keşke ideal kilomla kalsaydım şimdi çok pişmanın bak ver ver bitmiyorr, öyle pastane camından baklavaları bakıp yalanan çocuklardan bir farkım yok:)) hi hii
Neyse canim sende yarin baslarsin yürüyüsüne günler torbaya girmedi ya. Canin sagolsun.
Neyse canim sende yarin baslarsin yürüyüsüne günler torbaya girmedi ya. Canin sagolsun.
öyle bitanem, inşAllah yürüyerek farkedebilriz:)) canım ya sen türkikeye gelmeden baya farkedicek inşAllah kilon? sana süper tatil olucak:)
canımm benim okurken gözlerim doldu ama bak artık hepsini geride bırakmşsın bitanemm yaşamamız gerekenlere engel olamayabiliyoruz ne yazıkki, sende artık geçmişi unut bak prensesin şimdi yanında ve sağlıklı Allah hiç ayırmasın birbirinizden sizicok duygulandim ben simdi amabi tek benmiyim kilolarini takan anlamiyorum.. ailede kilolu olanlar var ama kimse benim gibi kafayi yemedi... herkes cok rahat bense kafamda ne kadar yesemde yemesemde hep kilo ve diyet var...herkes beni bu halimle sevdi ama kendimi hic sevemedim ben, aynalarla barisamadim bi türlü... genc kizligimdan beri balik etliydim.. hic zayif olmadim.. tabi suanki durumuma göre o zamanlar zayifmisim.. evlendigimde 62 kiloydum... sonra esim geldi evlendikten 3 ay sonra.. ise yeni baslamistim.. hayatin zorluklari ve stresi hersey benim sirtimdaydi.. kendimi birakmistim.. o birakis felaketmiiss megersem.. farkinda olmadan aldim kilolarimi.. hamile kalincada dogumdan sonrasi kolay olmadi.. cok zor bi dogum atlattim.. hersey normalken kizim dünyaya gelmek istemedi.. 12 gecikince suni sanci verdiler.. güle oynaya girdigim, 2-3 günde cikarim dedigim hastanaden 8 gün sonra cikabildim.. sancilari artirdilar ama rahim acilmadi.. suyum geldi... ve doktor sezeryan olcaksin dedi.. ben istemedim.. yikildim orda "ya sen ölürsün yada bebegin dedi doktor" sezeryana girdim.. ciktigimda kan kusuyordum.. oksijen borusunu tahris etmisti bogazimi.. sütüm gelmedi.. kuzucugumun karnini bile doyuramadim... agliyordu.. hemde öyle böyle degil.. sesi kisilmisti aglamaktan.. bebek odasindan cok cok uzakta olmama ragmen kulagimda hep bebegimin sesi vardi... yavrum agladikca bende agliyordum.. dogum sonrasi depresyona girdim resmen.. cok tuhaf seyler yasadim canim.. cok korkuyordum.. anlatmasi zor seyler bunlar.. ama söyle söylimmm kizimin gözlerine bakamiyordum.. korkuyordum.. gözlerine bakinca farkli bisey görüyordum.. kucagima aldigimda ona kötü bisey yapmaktan korkuyordum.. anneme anlattim.. kurani kerim getirdi bas ucuma koydum. kendim okuyamiyordum haliyle.. annem okudu, dualar ettim.. cok sükür rabbime gecti gitti o günler.. ama bazen aklima geldikce sanki tekrar yasiyorum.. uttum sandigim an herani mi tekrar yasiyorum...
neden anlattim simdi bunu bilmiyorum.. icim doldu tasti bi anda.. kafanizi agrittiysam kusura bakmayin oldumu canlarim..
canımm galiba hafta sonu hepimizde bi gevşeme oldu neden böyle olduk biz yaslm güzel hatunlar,eşime güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim.2 gündür giremedim nete gelen giden derken fırsat bulamadım.dün gayet iyiydi menüm ama bugün biraz azıttım hiç yazmayayım neler yediğimibugün biraz da keyfim yoktu normalde insanlar canları sıkkınken bişey yiyemezler ben de ise tam tersi sanki içimden bir fil ortaya çıkıyo
ah şu anneler yok mu kaç yaşına gelirlerse gelsin çocukları hep onların bebeğiAnnecigimle konustum bugün anne diyet yapiyorum kizin manken gibi gelicek dedim...Amaaaaann dedi biliyorum evlenmeden önceki halini yüzün uzayip kaldiydi birak su diyeti hic begenmiyorum seni öyle dedidedim saol anne ya :) sende olmasan beni kim caydiracak bu diyetten
eh işte pek iyi sayılmam tatlım bende koyverdim gittim hafta sonu ama şu moddayım h.sonu yedim rahatça ama p.tesi veya salıdan itibaren disiplinli olarak ilerlemek istiyorum inşallah bu sefer başarırım canımm, sen nasılsunparlaksiyahcım sen nasılsın canım? nasıl gidiyor?
eh işte pek iyi sayılmam tatlım bende koyverdim gittim hafta sonu ama şu moddayım h.sonu yedim rahatça ama p.tesi veya salıdan itibaren disiplinli olarak ilerlemek istiyorum inşallah bu sefer başarırım canımm, sen nasılsun
ben de demiştim ama kimse görmedi sanırımben ankarada yaşıyorum,işsiz bir ingilizce öğretmeniyim 31 yaşımdayım,4.5 yıllık evliyim.1 mayısta diyete başladım 89.6 ile boyum 1.68
Kizlar merhabalar nasilsiniz ? Ben 28 yasindayim Almanyada yasiyorum 1 yil 8 aylik evliyim :)30 nisanda diyete basladim 69,5 ile boyum 1,68. Yarismaci arkadaslara bol sanslar :))))
canim ben avusturyadayim, 29 yasindayim, 7 yillik evliyim, 4 yasina girecek bi kizim var, din dersi ögretmeniyim. fransayi cok merak ediyorum (gelinimiz fransadan geldi) nasip olursa birgün gidip gezmek isterim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?