Tombis'in birlikte zayiflayip güzelleselim dediği diyet günlüğü

ne güzel masallah, allah bozmasin, mutlulugunuzu daim eylesin.. ilk bastan saygi ve sevgiyi korudunmu, gerisi gelir tatlim...

Amin canim hepimiz mutlu olalim. Esimi cok seviyorum tekrar dünyaya gelsem yine onunla evlenirim ama Almanyaya deil :) Türkiyeye.

canlarim bana müsade yarin okulum var, erkenden kalkicam.. daha kizimin ve benim kiyafetler ve cantalarimizi hazirlamam lazim.. yarin görümek üzere insallah.. güzel bir gece, tatli bir uyku sizin olsun... allah rahatlik versin..

Sana da iyi geceler canim. Allah rahatlik versin tatli rüyalar yarin görüsürüz insallah.

anneler yavrularina kiyamazlar tatlim.. senin ac kaldigini düsündügü icin öyle demistir.. benim annemde kizim bosver birak ne takiyorsun.. herseyden ye ama az ye diyor sagolsun... az yemek ve bennnnn.. bunu yapabilseydim zaten diyet diyet dolasmazdimmm, ah annem ahhh neden sana degilde babama cektim bennn annemi gören ablam zannediyor.. kadin bu yil 65 e ciktim diye hemen yürüyüse cikma planlari yapiyor.. babacigim balkonlu.. benim gibi sadece göbegi var..

sizlere sohbetinize doyum olmuyor fistiklarim.. saat 12 ye geliyor.. ben kaciyorummm

iyi gecelerr....

Evet canim biliyorum anneler yavrularina kiyamaz tüm anneler cok seker ya can onlar can. Insallan bundan sonra annene benzersin canim :) Hersey gönlünce olsun.

kızlarr çok tatlısnız ya oku oku bitiremedim hemen:)) oğluşu ancak yatırdım:) bende 26 yaşındayım bi tane meleğim ve fazladan vermem gerekn 8 kilom daha var:) ayy ben hepinizi çok sevdim gerçekten:))) arkadaslar haftanın bi gümü tartılma günü olarak belirleylim mi:? diyetler nasıl gidiyor, öpüyorum hepinizi

Son düzenleme:

Sende cok tatlisin canim hele ki oglusun kimbilir ne kadar sekerdir :) Cok deil canim 8 kilo ne ki göz acip kapayana kadar gider o kilolar. Sende sevildigini bil canim. Pazartesi günlerini tartilma günü dedi arkadaslar. Benim diyet bomba :) Insallah en kisa zamanda istedigim kiloya ulasirim tabi sizlerde sekerler.

çok saol tatlım:)) çok teşekkür ederiz:)) canım sen kesin bizden evvel hedefine ulaşıcaksın:)) diyetin çok az kalorili:)) ben 2 ay zaman verdim kendime hergünde 1 saat çıkıp yürümeyi planlıyorum, inşAllah evdeki hesap çarşıya uyar:)) pazartesi mi yarın yani:))

Son düzenleme:
canım benimm bende aynen böyleydim hafta sonu ama birazda şöyle bi plan yaptım kafamda P.tesi'yi dahil eder miyim etmez miyim bilmiyorum ama canımın istediklerini yiyeyim dedim sonra sıkıcam kemerleri o modda hissediyorum kendimi umarım çıkmam bu moddan

Yesinler o tatlı cadıyıı bizim yerimizede sev annesi

canımm benim okurken gözlerim doldu ama bak artık hepsini geride bırakmşsın bitanemm yaşamamız gerekenlere engel olamayabiliyoruz ne yazıkki, sende artık geçmişi unut bak prensesin şimdi yanında ve sağlıklı Allah hiç ayırmasın birbirinizden sizi

canımm galiba hafta sonu hepimizde bi gevşeme oldu neden böyle olduk biz ya

ah şu anneler yok mu kaç yaşına gelirlerse gelsin çocukları hep onların bebeği

parlaksiyahcım sen nasılsın canım? nasıl gidiyor?
eh işte pek iyi sayılmam tatlım bende koyverdim gittim hafta sonu ama şu moddayım h.sonu yedim rahatça ama p.tesi veya salıdan itibaren disiplinli olarak ilerlemek istiyorum inşallah bu sefer başarırım canımm, sen nasılsun

dert etme canım yarından itibare başlarsın sende, bende böyle böyle dalgalandım şimdi sabitlenmeye çalışıyorum:)) senin ne kadra fazlan var canım hedefin ne kadar?

ben de demiştim ama kimse görmedi sanırımben ankarada yaşıyorum,işsiz bir ingilizce öğretmeniyim31 yaşımdayım,4.5 yıllık evliyim.1 mayısta diyete başladım 89.6 ile boyum 1.68

hmmm, memnun oldumm, in$allah en kisa zamanda i$ bulursun :)

Kizlar merhabalar nasilsiniz ? Ben 28 yasindayim Almanyada yasiyorum 1 yil 8 aylik evliyim :)30 nisanda diyete basladim 69,5 ile boyum 1,68. Yarismaci arkadaslara bol sanslar :))))

hmmmm, memnun oldum, boyun çok iyi yaa

canim ben avusturyadayim, 29 yasindayim, 7 yillik evliyim, 4 yasina girecek bi kizim var, din dersi ögretmeniyim. fransayi cok merak ediyorum (gelinimiz fransadan geldi) nasip olursa birgün gidip gezmek isterim..

memnun oldummm, fransanin dogusu güzel diger yerleri gezmeye degmez bence :))

bu arada meslegin çok güzelmi$! arada dini sorularimiz olursa cvp verirsin degilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…