ayy cnaım evet ya bu su tutma işi acayşp can sıkıcı, 2, 2,5 kilo su hele hakkatn innaılmaz bıyutta, ben akşamda içeyim sirkeli suyumu, ama gögslerd yag ya onlarda eriyip gtcek benle diye ödüm kopuyorrDD
ayyynen canım ah o stress yok mu
O senin iyi niyetin canımm benim, Allah hepimizin yardımcısı olsun, biz gerçekten istersek her şeyi başarırızhaklısın canım çok haklısın ruh halim çok çabuk değişiyor şimdilik biraz daha dişimi sıkabilirim gibi umarım böyle devam edebilirim hatta umarım böyle devam edebiliriz hepimiz canlarım..
Olsun canım senin doğum deformen var belki ama çokta şeker bi bebişin var
Ayrıca ne kadar fazlalığınız olursa olsun o kadar cana yakın ve sıcak kanlısınız ki bu sizi her şekilde güzel yapıyor canlarım benimm
ayy canım benim ya, çok teşekkür ederim, ben de bu grubu çok sevdim herkes çok içtn çok canayakın, herkesde çok güzel bi iyi niyet var, maşAllah pek uyumlu bir grup olduk:)) bu uyumla biz süper veririz kilocuklarımızı, Allahım bizlere yardım etsin inşAllah:)) mesafeler uzak ama yinede bu sayfada çok yakınız maşAllah bizlere:))
sizlere doyulmaz tatlılar, ama benim gidip yemek yapmam lazım eşim gelmeden öpüyorum hepinizi:))
ayy evet tombisim bende sana yardım edi,yim diye araken başlangıç kilosunoldugunu farkettim, diyet dengesizliği ksuusra bakma fıstık ya:26:
ayyynen canım ah o stress yok mu
haklısın canım çok haklısın ruh halim çok çabuk değişiyor şimdilik biraz daha dişimi sıkabilirim gibi umarım böyle devam edebilirim hatta umarım böyle devam edebiliriz hepimiz canlarım..
Olsun canım senin doğum deformen var belki ama çokta şeker bi bebişin var
Ayrıca ne kadar fazlalığınız olursa olsun o kadar cana yakın ve sıcak kanlısınız ki bu sizi her şekilde güzel yapıyor canlarım benimm
Hiç hatırlamıyorum canım yanlış bir sey söylemiyim şimdi :)
ay canim benim, tombisler, kilolular, fazlasi olanlar nedendir bilmiyorum ama etrafina hep nese sacar... baskalarinin mutlulu olmasini görmek, güldürmek mutlu ediyor iste bizleri... birgün bizde böyle icten güleriz insallah..
iyiki acmisim bu günlügü, iyiki sizler gibi sicak kanli, sevecen, samimi diyet kardeslerim var.. düssekte elimizden tutup kaldiran, hata yapsakta bizi yargilamadan dinleyip destek veren arkadaslarinin olmasi kadar güzel ve rahatlatici bisey olamazzzz... hepinizi cok seviyorum uleynnnnn, seviyorum iste anlayin beni!!!
ayy cnaım evet ya bu su tutma işi acayşp can sıkıcı, 2, 2,5 kilo su hele hakkatn innaılmaz bıyutta, ben akşamda içeyim sirkeli suyumu, ama gögslerd yag ya onlarda eriyip gtcek benle diye ödüm kopuyorrDD
Merhaba arkadaslarim nasilsiniz ? Ben bugün giremedim esim 2 haftadir evdeydi derin temizlik yapamamistim bugün yaptim ve rahatladim. Simdi mis gibi kokulu evimde oturuyorum. Sporumu yaptim artik rahatim. Sizler neler yaptiniz diyet nasil gidiyor? Ben sabah 67.5 ile uyandim suan tartilmadim. Dinlenmedeyim :)
evet canim, cok anormalimdiyetisyende randevum vardi o zamanlar.. 1 hafta öncesi de gitmistim.. kadin yag ölcümü yapinca gözlerine inanamamisti.. 1 hafta siz neler yediniz öyle de bu kadar yag aldiniz dedi? bende diyette önerdikleriniz haricinde hic bisey yemedim dedim.. olamaz olamaz dedi durdu.. bende adetim yaklasti dedim... simdi anlasildi.. vucudunuz heryerde su toplamiz.. kaslarda ve yagda dahil.. 2,5 kilo degilse imkansiz demisti..
gögüsün %80i yagdan olusuyormus.. yag azaldikca onlarda kücülüyor..ben sahsen isterim kücülmesini.. cünkü cok rahatsiz oluyorum.. heleki adet yaklasinca.. agri sizi yapiyor.. ama kas yapabilirsin tatlim.. duvarda sinav var.. belki biliyorsundur.. duvara bi adim kala. kollarini duvara dayayip vucudunla duvara karsi sinav cekiyorsun.. gögüs kaslarni kuvvetlendiriyormus..
fistigim hosgeldinnnyorulmussundur sen, ama ooooohhh misss gibi temiz evin oldu.. ellerine saglik..
tebrikler canim, masallah sanazaten sabah ac karninda tuvaletten sonra tartil tatlim.. bide dinlengin olmanda cok fark ediyor.. bazen bende sabah kalktigimda böyle bi agirlik olursa üzerimde kesin fazla cikiyorum.. o yüzden aksam erken uyursan sabah ta daha dinlengin uyanirsin..
H.buldum canim sende h.geldin. Eevet yoruldum, esim geldi off etraf ne kadar fresh olmus mis kokuyo dedi bende cok mutlu oldum, ben hic aliskin degilim daginik pis eve esim ameliyatli olunca sadece süpürge acip toz almistim ama derint emizlige benzemiyor. Dün gece erken yattim bu gecede öyle olcak herhalde simdiden uykum var gibi ama esim yine izne cikiyormus yarin bugün calisamamis cok zorlanmis. Allahim yardimcimiz olsun.
cok gecmis olsun canim, acil sifalar versin esine.. sen esinle ilgilen tatlim, yoruldun bugün erkenden uyu.. kiyamam sanayarin tekrar görüsürüz insallah..
Saol canim. Esim benden önce uyudu garibimBen simdi yatarsam gece uyanirim bidaaha uyuyamam.
Eki Görüntüle 409451
ilk tablomuz vatana milleteve sevgili diyet arkadaslarima hayirli ugurlu olsun
haftanin en cooook kilo vereni sevgili YARENcim oldu, tebrikler
veeeeee......
haftanin yüz karasi ise bennn
haftaya daha güzel bi tablo olmasi dilegiyle güle güe kullanalimmm insallah
benimde tatillerde uyku düzüneim alt üst oluyor, erken yattigim cok nadir.. anca okul zamanlari erken yatiyorumbos zamanlarinda ne yapiyorsun peki?
Cok güzel olmus canim eline saglik. Ayy demek en fazla kiloyu ben verdim cok mutlu oldum insallah haftaya 65 olurum :)
eveettttt sen verdin canim, bu haftanin 1. sensintebriklerrrr.. 65 olmasanda 65,5 kesin olursun insallah canim haftaya tabloyu merak ediyorum simdiden
kizlarr mrb.konuyu bastan sona okudum ne guzel bi grup olmussunuz cok begendim...bende diyet seruvenimi yazayim benide araniza alirsiniz umarim:)Ben 2 ay once basladim 67kiloyla.sabahlari domates biber salatalik oglen corba yogurt aksamda yagsiz sebze yemegi veya corba. Aralardada kuru incir kayisi ve gunluk 3 lt su ile 1 ayda 4 kilo vermstm.bunu gorunce azimlenmek yerine nedense tembellestm ve yavas yavas safsakladmsonra 1 kilo daha verip 61 oldum. Hedefim 55. Sizlerin yazdklarini okuyunca yanlis diyet yaptgmi anladm ozellikle yesil cay fikri cok hosuma gitti...bugun tekrar baslamaya karar verdm ve ilk olarak 225 kez ip atladim aksam cok yoruldum ama umarim deger :) yarinde yeme seklimi degistiricem umarim bu 6 kiloyuda verebilirim...ve en garibi bugun annemlerin gunu vardi orda biraz fazla kacirdim cok kotude gribim. Reglede 5 gun var az once tartildim 64tu ((( dun ise tartildigimda 61dim. Bu nasil olabilir sizce kizlar saka gibi ( ben telden giriyorum kisaltmalarim icin ozur dilerim...her gun giremem sanirim ama bu yolda bende sizle beraberim her geldigimde durumu yazarim. Desteklerinizi esirgemezseniz cook sevinirim...bu arada benim metobolizmam cok yavas ve kiloyu zor veriyorum. Yillardir 60 uzeriyim 59 u gorsem gerisi kolay gibi geliyo ve ben biraz tembelim yuruyus yaparken cok sklyorum ip atlamak zevkli geliyo bu ise yarar mi sizce? Simdiden cvplarnz icin tesekkurler. Allah hepimizin emeklerini bosa cikarmasin :)
slm güzeller;ben yine geç kaldım giremedim bugün.sabah tartıldım 88.00 kilo geldim o kadar kaçamağa rağmen 1 kilo 600 gr gitmişkaçamak yapmasam demekki 3 kg gidecekmiş.fazla tombiğim ya
kızlar ben başlanıç kilomu ve hedefimi yazayım size o tabloya ekleyiverin bir zahmetorda benim hedef 65 yazıyo ama ilk hedefim 78 sonra 68 sonra63
Başlangıç:89.6(1 mayıs)
Mevcut :88.0(7 mayıs)
Hedef :78
hedeflerimi bilerek küçük tutuyorum çünkü birden gözümde büyütmek istemiyorum,beni anlıyorsunuz değil mi güzeller
Merhaba canımm ohh mis gibi otur evinde canımm..Merhaba arkadaslarim nasilsiniz ? Ben bugün giremedim esim 2 haftadir evdeydi derin temizlik yapamamistim bugün yaptim ve rahatladim. Simdi mis gibi kokulu evimde oturuyorum. Sporumu yaptim artik rahatim. Sizler neler yaptiniz diyet nasil gidiyor? Ben sabah 67.5 ile uyandim suan tartilmadim. Dinlenmedeyim :)
Canımmmmm benim bizde seni çook seviyoruz, ne güzel bi grup olduk böyle ya çok şekersiniz canlarımm maşAllah bizeayyynen canım ah o stress yok mu
ay canim benim, tombisler, kilolular, fazlasi olanlar nedendir bilmiyorum ama etrafina hep nese sacar... baskalarinin mutlulu olmasini görmek, güldürmek mutlu ediyor iste bizleri... birgün bizde böyle icten güleriz insallah..
iyiki acmisim bu günlügü, iyiki sizler gibi sicak kanli, sevecen, samimi diyet kardeslerim var.. düssekte elimizden tutup kaldiran, hata yapsakta bizi yargilamadan dinleyip destek veren arkadaslarinin olmasi kadar güzel ve rahatlatici bisey olamazzzz... hepinizi cok seviyorum uleynnnnn, seviyorum iste anlayin beni!!!
Tablo çok güzel olmuş canımm eline sağlık, bu tablo zaman geçtikçe hepimizin yüzünü güldürür umarımEki Görüntüle 409451
ilk tablomuz vatana milleteve sevgili diyet arkadaslarima hayirli ugurlu olsun
haftanin en cooook kilo vereni sevgili YARENcim oldu, tebrikler
veeeeee......
haftanin yüz karasi ise bennn
haftaya daha güzel bi tablo olmasi dilegiyle güle güe kullanalimmm insallah
hoşgeldin canım aramızdasın bile artık, ip atlıyorum demişsin benim bildiğim kadarıyla ip atlamak çok iyi bi spormuş canımmkizlarr mrb.konuyu bastan sona okudum ne guzel bi grup olmussunuz cok begendim...bende diyet seruvenimi yazayim benide araniza alirsiniz umarim:)Ben 2 ay once basladim 67kiloyla.sabahlari domates biber salatalik oglen corba yogurt aksamda yagsiz sebze yemegi veya corba. Aralardada kuru incir kayisi ve gunluk 3 lt su ile 1 ayda 4 kilo vermstm.bunu gorunce azimlenmek yerine nedense tembellestm ve yavas yavas safsakladmsonra 1 kilo daha verip 61 oldum. Hedefim 55. Sizlerin yazdklarini okuyunca yanlis diyet yaptgmi anladm ozellikle yesil cay fikri cok hosuma gitti...bugun tekrar baslamaya karar verdm ve ilk olarak 225 kez ip atladim aksam cok yoruldum ama umarim deger :) yarinde yeme seklimi degistiricem umarim bu 6 kiloyuda verebilirim...ve en garibi bugun annemlerin gunu vardi orda biraz fazla kacirdim cok kotude gribim. Reglede 5 gun var az once tartildim 64tu ((( dun ise tartildigimda 61dim. Bu nasil olabilir sizce kizlar saka gibi ( ben telden giriyorum kisaltmalarim icin ozur dilerim...her gun giremem sanirim ama bu yolda bende sizle beraberim her geldigimde durumu yazarim. Desteklerinizi esirgemezseniz cook sevinirim...bu arada benim metobolizmam cok yavas ve kiloyu zor veriyorum. Yillardir 60 uzeriyim 59 u gorsem gerisi kolay gibi geliyo ve ben biraz tembelim yuruyus yaparken cok sklyorum ip atlamak zevkli geliyo bu ise yarar mi sizce? Simdiden cvplarnz icin tesekkurler. Allah hepimizin emeklerini bosa cikarmasin :)
Canımm benim en doğrusunu yapıyorsun hedefleri küçük tutmak en mantıklısı, çok iyi gidiyorsun Allah bozmasın canımm benimslm güzeller;ben yine geç kaldım giremedim bugün.sabah tartıldım 88.00 kilo geldim o kadar kaçamağa rağmen 1 kilo 600 gr gitmişkaçamak yapmasam demekki 3 kg gidecekmiş.fazla tombiğim ya
kızlar ben başlanıç kilomu ve hedefimi yazayım size o tabloya ekleyiverin bir zahmetorda benim hedef 65 yazıyo ama ilk hedefim 78 sonra 68 sonra63
Başlangıç:89.6(1 mayıs)
Mevcut :88.0(7 mayıs)
Hedef :78
hedeflerimi bilerek küçük tutuyorum çünkü birden gözümde büyütmek istemiyorum,beni anlıyorsunuz değil mi güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?