Tombis'in birlikte zayiflayip güzelleselim dediği diyet günlüğü

ayy cnaım evet ya bu su tutma işi acayşp can sıkıcı, 2, 2,5 kilo su hele hakkatn innaılmaz bıyutta, ben akşamda içeyim sirkeli suyumu, ama gögslerd yag ya onlarda eriyip gtcek benle diye ödüm kopuyorrDD
nasıl güldüm canım bu mesajına anlatamam doğru söylüyorsun aslında ama sanırım bunu engelleyemeyiz

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslarim nasilsiniz ? Ben bugün giremedim esim 2 haftadir evdeydi derin temizlik yapamamistim bugün yaptim ve rahatladim. Simdi mis gibi kokulu evimde oturuyorum. Sporumu yaptim artik rahatim. Sizler neler yaptiniz diyet nasil gidiyor? Ben sabah 67.5 ile uyandim suan tartilmadim. Dinlenmedeyim :)

ayy evet tombisim bende sana yardım edi,yim diye araken başlangıç kilosunoldugunu farkettim, diyet dengesizliği ksuusra bakma fıstık ya:26:

estafirullah canim ya ne demek, aksama kadar haber gelmezse bos birakirim sonra düzeltirim.. mad_sadcim senle mesajlasirken laptop bi anda kapandi.. sonra tekrar actim ama sayfaya otomatik baglanirdim normalde... isim ve sifremi verdim ama giremedim.. kardesime telefon actim acill lütfen diye.. geldi sagolsun laptopa format cekti.. simdi tikir tikir cok süküüüürrr artik rahat rahat yazabilcemmm

ayy cnaım evet ya bu su tutma işi acayşp can sıkıcı, 2, 2,5 kilo su hele hakkatn innaılmaz bıyutta, ben akşamda içeyim sirkeli suyumu, ama gögslerd yag ya onlarda eriyip gtcek benle diye ödüm kopuyorrDD

evet canim, cok anormalim diyetisyende randevum vardi o zamanlar.. 1 hafta öncesi de gitmistim.. kadin yag ölcümü yapinca gözlerine inanamamisti.. 1 hafta siz neler yediniz öyle de bu kadar yag aldiniz dedi? bende diyette önerdikleriniz haricinde hic bisey yemedim dedim.. olamaz olamaz dedi durdu.. bende adetim yaklasti dedim... simdi anlasildi.. vucudunuz heryerde su toplamiz.. kaslarda ve yagda dahil.. 2,5 kilo degilse imkansiz demisti..

gögüsün %80i yagdan olusuyormus.. yag azaldikca onlarda kücülüyor..ben sahsen isterim kücülmesini.. cünkü cok rahatsiz oluyorum.. heleki adet yaklasinca.. agri sizi yapiyor.. ama kas yapabilirsin tatlim.. duvarda sinav var.. belki biliyorsundur.. duvara bi adim kala. kollarini duvara dayayip vucudunla duvara karsi sinav cekiyorsun.. gögüs kaslarni kuvvetlendiriyormus..

fistigim hosgeldinnn yorulmussundur sen, ama ooooohhh misss gibi temiz evin oldu.. ellerine saglik..
tebrikler canim, masallah sana zaten sabah ac karninda tuvaletten sonra tartil tatlim.. bide dinlengin olmanda cok fark ediyor.. bazen bende sabah kalktigimda böyle bi agirlik olursa üzerimde kesin fazla cikiyorum.. o yüzden aksam erken uyursan sabah ta daha dinlengin uyanirsin..

H.buldum canim sende h.geldin. Eevet yoruldum, esim geldi off etraf ne kadar fresh olmus mis kokuyo dedi bende cok mutlu oldum, ben hic aliskin degilim daginik pis eve esim ameliyatli olunca sadece süpürge acip toz almistim ama derint emizlige benzemiyor. Dün gece erken yattim bu gecede öyle olcak herhalde simdiden uykum var gibi ama esim yine izne cikiyormus yarin bugün calisamamis cok zorlanmis. Allahim yardimcimiz olsun.

Son düzenleme:

cok gecmis olsun canim, acil sifalar versin esine.. sen esinle ilgilen tatlim, yoruldun bugün erkenden uyu.. kiyamam sana yarin tekrar görüsürüz insallah..

cok gecmis olsun canim, acil sifalar versin esine.. sen esinle ilgilen tatlim, yoruldun bugün erkenden uyu.. kiyamam sana yarin tekrar görüsürüz insallah..

Saol canim. Esim benden önce uyudu garibim Ben simdi yatarsam gece uyanirim bidaaha uyuyamam.

ilk tablomuz vatana millete ve sevgili diyet arkadaslarima hayirli ugurlu olsun

haftanin en cooook kilo vereni sevgili YARENcim oldu, tebrikler

veeeeee......

haftanin yüz karasi ise bennn

haftaya daha güzel bi tablo olmasi dilegiyle güle güe kullanalimmm insallah

Cok güzel olmus canim eline saglik. Ayy demek en fazla kiloyu ben verdim cok mutlu oldum insallah haftaya 65 olurum :)

benimde tatillerde uyku düzüneim alt üst oluyor, erken yattigim cok nadir.. anca okul zamanlari erken yatiyorum bos zamanlarinda ne yapiyorsun peki?

Ben genelde hep gec yatarim. Bos zamanlarimda genelde ya alisveriste olurum ya da bahcede biseyler topluyor olurum :)

Cok güzel olmus canim eline saglik. Ayy demek en fazla kiloyu ben verdim cok mutlu oldum insallah haftaya 65 olurum :)

eveettttt sen verdin canim, bu haftanin 1. sensin tebriklerrrr.. 65 olmasanda 65,5 kesin olursun insallah canim haftaya tabloyu merak ediyorum simdiden

eveettttt sen verdin canim, bu haftanin 1. sensin tebriklerrrr.. 65 olmasanda 65,5 kesin olursun insallah canim haftaya tabloyu merak ediyorum simdiden

Tesekkürler canim. Insallah 65,5 ta olsam yeter :) Bende merak ediyorum canim hemde cok :)

yarencim benim cimcime hala ayakta, yarin okulu var onu uyutumaya gidiyorum ben müsadenle.. yine görüsmek üzere insallah

tombisim ellerine saglık pek güzel olmuş listemiz, yarencim canım mis kokular buraya geliyoor:)) bende tek tek cevap yazamıyorum ogluşun corbasını hazırlıyım şimdiden braz temzlk işim var cocuk olunca bölünüyorz malum, yarın galiba yine misafr var, ne ikram etcem yine hamur işi yapıcaz sanırım:) öpüyorum tek tek tüm güzel yazılarınza bugün cevap veremedim, hoşçakalın

kizlarr mrb.konuyu bastan sona okudum ne guzel bi grup olmussunuz cok begendim...bende diyet seruvenimi yazayim benide araniza alirsiniz umarim:)Ben 2 ay once basladim 67kiloyla.sabahlari domates biber salatalik oglen corba yogurt aksamda yagsiz sebze yemegi veya corba. Aralardada kuru incir kayisi ve gunluk 3 lt su ile 1 ayda 4 kilo vermstm.bunu gorunce azimlenmek yerine nedense tembellestm ve yavas yavas safsakladm sonra 1 kilo daha verip 61 oldum. Hedefim 55. Sizlerin yazdklarini okuyunca yanlis diyet yaptgmi anladm ozellikle yesil cay fikri cok hosuma gitti...bugun tekrar baslamaya karar verdm ve ilk olarak 225 kez ip atladim aksam cok yoruldum ama umarim deger :) yarinde yeme seklimi degistiricem umarim bu 6 kiloyuda verebilirim...ve en garibi bugun annemlerin gunu vardi orda biraz fazla kacirdim cok kotude gribim. Reglede 5 gun var az once tartildim 64tu((( dun ise tartildigimda 61dim. Bu nasil olabilir sizce kizlar saka gibi ( ben telden giriyorum kisaltmalarim icin ozur dilerim...her gun giremem sanirim ama bu yolda bende sizle beraberim her geldigimde durumu yazarim. Desteklerinizi esirgemezseniz cook sevinirim...bu arada benim metobolizmam cok yavas ve kiloyu zor veriyorum. Yillardir 60 uzeriyim 59 u gorsem gerisi kolay gibi geliyo ve ben biraz tembelim yuruyus yaparken cok sklyorum ip atlamak zevkli geliyo bu ise yarar mi sizce? Simdiden cvplarnz icin tesekkurler. Allah hepimizin emeklerini bosa cikarmasin :)

Aramiza hosgeldin canim. Tabi ki aliriz canim herkese kapimiz acik ne kadar kalabalik olursak o kadar iyi. Senin diyetinde iyimis canim cok fazla kalori de yok yiyeceklerinde, cok fazla su iciyorsun benim o kadar icebilmem mümkün deil. Girebildigin zamanlarda yazarsin canim bize bilgilendirirsin bizi. Simdiden hepimize kolay gelsin :) Allah saglik sihhat veersin hepimize :)

slm güzeller;ben yine geç kaldım giremedim bugün.sabah tartıldım 88.00 kilo geldim o kadar kaçamağa rağmen 1 kilo 600 gr gitmişkaçamak yapmasam demekki 3 kg gidecekmiş.fazla tombiğim ya
kızlar ben başlanıç kilomu ve hedefimi yazayım size o tabloya ekleyiverin bir zahmetorda benim hedef 65 yazıyo ama ilk hedefim 78sonra 68 sonra63
Başlangıç:89.6(1 mayıs)
Mevcut :88.0(7 mayıs)
Hedef :78
hedeflerimi bilerek küçük tutuyorum çünkü birden gözümde büyütmek istemiyorum,beni anlıyorsunuz değil mi güzeller

Gec olsunda güc olmasin canim :) Ben buralaralardayim. Masallah canim 1 kilo 600 gr gitmis cok sevindim senin adina. Insallah bu hafta daha cok kilo vereceksin hadi bakalim hayirlisi :)

Merhaba canımm ohh mis gibi otur evinde canımm..
Kilo konusuna gelirsek maşAllah çok istikrarlı gidiyorsun böyyyle devam canım benim

Canımmmmm benim bizde seni çook seviyoruz, ne güzel bi grup olduk böyle ya çok şekersiniz canlarımm maşAllah bize

Tablo çok güzel olmuş canımm eline sağlık, bu tablo zaman geçtikçe hepimizin yüzünü güldürür umarım

hoşgeldin canım aramızdasın bile artık, ip atlıyorum demişsin benim bildiğim kadarıyla ip atlamak çok iyi bi spormuş canımm

Canımm benim en doğrusunu yapıyorsun hedefleri küçük tutmak en mantıklısı, çok iyi gidiyorsun Allah bozmasın canımm benim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…