Tombis'in birlikte zayiflayip güzelleselim dediği diyet günlüğü

dert etme canım yarından itibare başlarsın sende, bende böyle böyle dalgalandım şimdi sabitlenmeye çalışıyorum:)) senin ne kadra fazlan var canım hedefin ne kadar?
merhaba canım nasılsın, ben bugün şu dakikaya kadar iyi gidiyorum ama canım tatlı istiyor çok hemde umarım dayanabilirim, hedefim aslında 5 kilo kadar vermekti ama şu anda tam kilom nedir bilmiyorum aç karnına tartılmadım ama sanırım 5 ile 7 kilo arası vermek istiyorum başarabilirsem tabii
sen nasılsın canım nasıl gidiyor diyet
selam kizlar bu arada kilo bildirimi yapayim

ba$langiç 68.6
bugün 68.3

canımm benim 300 gram vermişsin bile inşallah hep böyle devam edersin

selam tatlı kızlarr:))) nasılsınız nasıl gidiyor?:))
bugün tartılma günüymüş

ben sabah itibariyle tartıldım taklaşık 1 haftadır kabızlık problemyiyle bogusuyorum, diyete tam gazya lifli gıdaları azalttım sanırım ondn oldu, wallahi kaçamak yapmadım aynen diyete devam:) ama 56.4 kg çıktım:) dünden 2oo gram daha fazla:)

bu arada tombişim doğum hikayen beni çok üzdü, benimde hamileliğim çok sıkıntılı idi, bebgin konumundna dolayı daha da sıkıntılar eklendi son hafta canımın acıısndan yavrumun derdine düştüm, şimdi hamilelik diyince hep o zamanlar aklıma geliyor ürperiyorum, canım benim ya geçmiş bitmiş Rabbim bir daha göstermesin bebk istyen arkadslarımız yaren ve darlingcimede kolay hamilelikler kolay doğumlar sağlıklı nurtopu gibi evlatlar nasip etsin Rabbim amin:)

darlingciğim inşAllah iş bulabilirsin tatlım sağlık vs derken baya sıkıntılar üstünüzde, yine eşini düşünüyosun maşAllah ne fedakar eşsin, inşAllah gönlüne göre bir iş olur, ben çalışmak üretmek istiyorum ama bıdıgımla çok zor bırakıcak kimsem yok, çalışmak için büyümesini beklemem lazım, inşAllah kendi işim olurda hem bakar hem büyütürüm, yoksa anenlikle yürütmek zor:)

leyyacım sneinde sınavların çok güzel geçer inşAllah fıstıgım, ögrencilik zmaanlrımda bende az stresler yapmazdım, stres off nasıl yedirir insana, ama ders çalışmakda süper kaloriyaktırıyor haşlanmış tavuklarda diyetini desteklicek:)

yarencim sen nasılsın canım? ben bugün yürüyüşe çıkamıcam anlaşılan, senin tempolu yürüyüşler koşular nasıl gidiyor?

parlaksiyahcım sen nasılsın peki? pazartesi diyetine girdin mi? sen çalışıyomusn okuyomusun* mesleğin nedir canım evlimisn anlat bize kendini:))

Son düzenleme:

eh iyi diyelim iyi olsun canım bugün şu ana kadar fena gitmiyorum çokta iyi denilemez belki ama şimdilik idare eder ama sanki ben dayanamıycam pes etmek istiyorum ben bu diyet işini yazın daha kolay yapıyorum nedense meyveler bile yetip artıyor bana acaba o zaman mı yapsam diyorum veya neden erteliyorumki diyorum sizin fikriniz ne kızlar
canım ben 25 yaşındayım, mimarım daha doğrusu okuyorum yüksek lisans eğitimim bitti şimdi doktora öğretimi için çalışıyorum aranıza İstanbul'dan katılıyorum canlarım

Son düzenleme:
mennun oldum canım:) yaşlarımız yakın sayılırmış:) maşAllah, Rabbim zihin açıklığı versin, gönlüne göre olsun eğitim hayatın bende okuldan sonra kariyerimi bebişimle devam ettiriyorum:)) canım benim ya oluyor tabii böyle, benim bide ara verdikten sonra kendimi sıktıgım ilk gün regl günündü ayy dayanaılcak gibi değildi yai öldüm öldm dirildm o günlerde:)) görsem halime hem acır hem gülerdin parlaksiyahcım:)) canım bende bi hamilelik deformeliği var, onu gidermeye ugraşıyorum, birde hamilelik kiloları vs gelince hep öyle dolaşınca o hantallıkla zor oluyor şimdi çıtr anne olmak istyrm inşALLAH hepimz çıtr olurz:)) senin bi hamilk sıkıntın olmadıgı için fazlalıklar benimkinden daha sevmli duruyordur üstünde deforme durumu yoktur, aslında vermen gerekn kiloda az 5 falansa 1 ayda sadece 1 saat tempoyla yürüyerek bile 3-4 kioo verebilyomssun

selam arkadaslar, cok sükür evimdeyim.. 1 hafta aradan sonra bugün bi hayli yogun ve yorucu gecti.. yarin evdeyim.. bugün spor yapamam gibiyim, pilim bitti resmen.. 4 saat dersim vardi ama yol beni mahvediyor.. saat 8de ders vermek icin 6,30da yola cikiyorum.. viyana disinda oturdugumuz icin en az 1,5 saat git gel 3 saatim yolda geciyor.. yorucu olsada orturdugum yeri seviyorum, cok sakin, heryer yesillik.. viyandan oturdugum kasabaya kendimi atinca rahatliyorum :)

kizim anannesinden geldi.. sagolsun annecim bana baktigi gibi kizimada bakiyor.. olmasa ne yapardim bennn.. birazdan kilo cetvelini hazirlicam elimdeki bilgilerle...

sizler neler yaptiniz bakalim??

yarencim, 41kere sana! senle gurur duyuyorum bidenem bugünki kilon kac, tartildinmi?

bugünki yedilerimi de yazayim size :

*sabah 1 bardak light süte karistirlimis nestle nesfit
* saat 9da 1 kücük elma
*saat 12de 1 tane light peynirli ekmek, 1 light enerji icecegi (10kalori)
*saat 13.30da lihgt meyveli yogurt
*saat 15 te 1 tane portakal

simdilik bu kadar, aksama ne yesem bilmiyorum.. cok mu SIK yemisim, fazlami olmus? yazinca cok geldi bana..:26:

aklimdayken söylimmm mad_sadcim kabizlik icin bitki cayi ictinmi tatlim?? sirkeli su iciyormusun?

parlaksiyahcim, cok memnun oldum tatlim.. eger simdi diyete devam edersen yazin istedigin kiloda ve istedigin kiyafelerin icinde olursun canim.. bence erteleme 1 kilo 1 kilodur nede olsa.. almasi kolay olsada vermesi o kadar kolay olmuyor..

canim sen bana bilgilerini yazarmisin, gözümden kacti herhalde.. baslama tarihi, baslangic kilon, suan ki kilon ve hedefin olurmu tatlim??

ayy tatlım ya süper sık sık hem cici şeyler yemişssin, bu günkü tempon sana spor gibi gelmiştir zatn tatlım hele o yollar kıyamam sana evet tatlım sirkeli suya devam yalnız sabahları uyanınca içiyrm:) kabıozlık içinde ilaç içtim walla, biraz sekerliydi ama mecbur kaldım:)) diyetin cilveleri işte:))

bende çok memnun oldum canım benim, çok teşekkür ederim iyi dileklerin için ne kadar şanslı bir bebişin var gencecik ve çok şeker bi annesi var Allah evladının bahtını açık etsin canımm hiç ayrılmayın birbirinizden..
Aslında evet canım verilebilir belki ama ben eskisi gibi değilim midem büyüdü sanırım doymak bilmiyorum veya aç olmasamda can sıkıntısı vs. derken yiyorum böyle olmasam sorun olmıycak ama işte olmuyor bi türlü

Bende çok memnun oldun canımm benimm, diyet konusunda çok haklısın ama başaramıyorum bi türlü olmuyor bakalım en azından bu hafta diğer zamanlara göre biraz daha dikkat etmeye çalışıcam oldu oldu olmadı önümüze bakıcaz
Sen çok iyi gidiyorsun canımm hiç çok değil ayrıca gayet güzel besleniyorsun bence
canım benim gerçek bi kararla başlama tarihim bugün yani 07.05.2012
başlangıç ve şu anki kilom (birkaç gün önce tokken tartıldım) : 56.5
hedef kilo: 50

sagolasin tatlim ortaokuldan sonra hayatim hep yollarda gecti alistik artik .. tabi bekarken daha rahatti, eve geldigimde hersey hazir olurdu, yemegimi yer uyur dinlenirdim..simdi uyumak istesemde benim cimcime rahat vermez.. ev topla yemek yap... bunlar yoruyor beni, yoksa calismaktan mutluyum.. allahtan ki fazla calismak zorunda degilim..

fistigim aksam yatmadan önce de icmeni tavsiye ederim.. sabah etkisini gösteriyor.. bi de öyle dene.. kabizlik cok kötü bisey ya.. benim vucut ta su tutmaya basladi sanirim.. sabah tartiya bakinca aynen böyle oldum.. verdigimden cok geri gelmis... adet döneminde cok normal bende.. 2-2,5 kilo kadar su tutuyor vucudu ki... doktor cok siradisi bulmustu, anormal hemde coook diye sasirmisti hamilelikten önce gittigim diyetisyen..

her sorunun basi stresssss!!! hasatliklara yol acitigi gibi.. kilolarada kapilarini aciyor malesef... bende SIKILDIKCA biseyler yiyenlerdenim... televizyon basinda... birisiyle sohbet ederken, ve ya telefonda konusurken.. önümde ne varsa bitirene kadar yiyorum.. farkinda olmuyorum ama..

üzülme canim, bak kararini vermissin bu hafta hepimiz dikkat edicez ve insallah güzel sonuclar alicaz.. ayrica kilon fazla degil.. enimim simdi bile fistik gibi görünüyorsundur SIKMA canini yeterki.. yaza 2 ay var, verirsin insallah.

elimde darlingimizin ve yarenimizin bugünki kilolari yok.. onlarda olsa tamamdir

yaren dün 67,8 demisti yanlis hatilamiyorsam.. ama sevgili darlingimin güncel kilosunu hatirlayamadimmmmm bileniniz varmi fistiklar?

elimde darlingimizin ve yarenimizin bugünki kilolari yok.. onlarda olsa tamamdir

yaren dün 67,8 demisti yanlis hatilamiyorsam.. ama sevgili darlingimin güncel kilosunu hatirlayamadimmmmm bileniniz varmi fistiklar?

eski sayfalrada vardı tombisim ingizlce ögretmeniyim dediği yerde hatırlıyorum sanki:) olmadı akşma gelince sorarız:)

eski sayfalrada vardı tombisim ingizlce ögretmeniyim dediği yerde hatırlıyorum sanki:) olmadı akşma gelince sorarız:)

baslaginc kilosunu biliyorum tatlim, onu buldum da.. güncel bisey bulamadim.. 1 mayista basladigini 89,6 oldugunu yazmisti... suan kac bilmiyorumm malesef..

baslaginc kilosunu biliyorum tatlim, onu buldum da.. güncel bisey bulamadim.. 1 mayista basladigini 89,6 oldugunu yazmisti... suan kac bilmiyorumm malesef..

ayy evet tombisim bende sana yardım edi,yim diye araken başlangıç kilosunoldugunu farkettim, diyet dengesizliği ksuusra bakma fıstık ya:26:

ayyynen canım ah o stress yok mu

ayy cnaım evet ya bu su tutma işi acayşp can sıkıcı, 2, 2,5 kilo su hele hakkatn innaılmaz bıyutta, ben akşamda içeyim sirkeli suyumu, ama gögslerd yag ya onlarda eriyip gtcek benle diye ödüm kopuyorrDD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…