Tombis'in birlikte zayiflayip güzelleselim dediği diyet günlüğü

kizlar birbirimizi daha yakindan tanimak için, kim hangi ülkede oldugunu ve ne i$le ugra$tigini yazsa ke$ke çok merak ediyorum, ben ba$liyorum

fransada ögrenciyim

ben de demiştim ama kimse görmedi sanırımben ankarada yaşıyorum,işsiz bir ingilizce öğretmeniyim31 yaşımdayım,4.5 yıllık evliyim.1 mayısta diyete başladım 89.6 ile boyum 1.68

Kizlar merhabalar nasilsiniz ? Ben 28 yasindayim Almanyada yasiyorum 1 yil 8 aylik evliyim :)30 nisanda diyete basladim 69,5 ile boyum 1,68. Yarismaci arkadaslara bol sanslar :))))

Canin sagolsun canim biz buralardayiz girdikce seni de aramiza bekleriz :) Insallah en kisa zamanda azimle diyetine baslarsin canim.

kizlar birbirimizi daha yakindan tanimak için, kim hangi ülkede oldugunu ve ne i$le ugra$tigini yazsa ke$ke çok merak ediyorum, ben ba$liyorum

fransada ögrenciyim

canim ben avusturyadayim, 29 yasindayim, 7 yillik evliyim, 4 yasina girecek bi kizim var, din dersi ögretmeniyim. fransayi cok merak ediyorum (gelinimiz fransadan geldi) nasip olursa birgün gidip gezmek isterim..

ben de demiştim ama kimse görmedi sanırımben ankarada yaşıyorum,işsiz bir ingilizce öğretmeniyim31 yaşımdayım,4.5 yıllık evliyim.1 mayısta diyete başladım 89.6 ile boyum 1.68

ay canim atanma mi bekliyorsun? benim esimde türkce ögretmeni. avusturyada cok basvuruda bulunduk ama nasip olmadi.. türkiyede tekrar kpss ye girmek istiyor.. sayet puani tutarda atanirsa.. memlekete dönüs te olabilir..

ay canim atanma mi bekliyorsun? benim esimde türkce ögretmeni. avusturyada cok basvuruda bulunduk ama nasip olmadi.. türkiyede tekrar kpss ye girmek istiyor.. sayet puani tutarda atanirsa.. memlekete dönüs te olabilir..

Hakkinizda hayirlisi olsun canim Allah gönlünüze göre versin.

Son düzenleme:

rahat olamiyorum canim, cünkü söz veripte tutamamak yapimda yoktur.. bi gaftlettir kapildim iste..

seni cok iyi anlayabiliyorum tatlim, rabbim sana, esin ve ailesiyle huzurlu mutlu bi hayat versin canim.. baba evinden cikmak bir sokak ötesinde bile olsan gurbettir.. allah yerinde mutlu etsin.. her yil o özlemi o heyecani yasamak ta güzel.. surda kac günün kaldi, cabuk gecer insallah.. doya doya hasret giderecegin günler cok yakin.. ay ay ayyy icin icine sigmiyordur simdi senin..

sen cok yeni evliymissin gülüm, allah bi yastikta kocatsin insallah!

Kizlar merhabalar nasilsiniz ? Ben 28 yasindayim Almanyada yasiyorum 1 yil 8 aylik evliyim :)30 nisanda diyete basladim 69,5 ile boyum 1,68. Yarismaci arkadaslara bol sanslar :))))

ah yavrum ben senin kilonda olsam havalara uçarım.evlendiğimde 68 kiloydum ve en sevdiğim kilomdu.öncesinde daha zayıftım ama ben nedense 68 kilo ile çok iyi hissed,yordum kendimi.belki orantılı kilo aldığım için bilmiyorum.laf aramızda balık etli hatunları da çok beğenirim

bekliyordumda artık beklemiyorum diyelimher denememde ucunda kaldım atamanın yani bir kaç kişi daha alınsa atanacaktım olmadı bir türlünasip değil herhalde diyorum.sonra bu yıl bir yasa çıkardılar eşin özel sektörde çalışıyorsa 4/5 yıl eş durumundan tayin isteyemeyeceksin diye ben de bıraktım kitabı defteriçünkü benim eşim hasta ve onu 4/5 yıl bırakıp gidememmecbur dershanelere kaldım bu yıl bir kaç yere başvurucam nasipse olur.
ah canım türkçenin de puanları çok yüksek hayırlısı olsun hakkınızda.Rabbim en hayırlısı neyse onu versin inşallah

herkes iyi hissettigi kilo da mutlu oluyor canim.. bende su 6li rakamlara bi kavussammmmm... o sevincle göbek atip 5kilo daha veririm.. 60-65 bana göre iyi.. ne iyisi yaa süperrr olur cok zayif olup tahta gibi olmak ta istemiyorum.. (sanki zayifladim da fazla vermek istemiyorum peh pehh pehhh)

Bu defa söz vermis saymiyorum o zaman seni :) Insallah en kisa zamanda baska bi diyete baslarsin. Amin canim Allah hepimize saglik,mutluluk, huzur, tatli dil, güler yüz iyi gecim versin. Evet canim icim icime sigmiyor cok özledim ailemi yüregimi cikarip onlarin yanina gönderesim var.Yeni evliyim de sanki yillardir evli gibiyim 10-20 yil gibi.

Canim benim kilolarda orantili ama ben alismisim 58-60 arasi. Evlendigimde 60-62 arasi gidip geliyodum 85 e kadar ciktim gecen sene :) Sonra diyet spor derken yaklasik 1yildir 68-70 arasi gidip geliyordum. Simdi tatil öncesi biraz daha vereyim diye ugrasiyorum.

Allah esine saglik sihhat versin acil sifalar versin canim. Umarim bundan sonra hersey yolunda gider. Allahim yar ve yardimciniz olsun canim.

herseyin basi saglik canim, allah sifasini versin esinin.. sen dogru olani yapiyorsun. hayat arkadasinin yaninda olmak ondan ayri yasamaktan daha dogru.. insallah özelde yer bulursun.. bulamasanda üzülme tatlim.. hakkinizda hayirlisi olsun...
yildan yila puanlari yükseltiyorlar galiba.. türkiyedeki sistem cok karisik geliyor bana.. cok zor anliyorum.. en basidinden hastaneye gidiyorsun.. 1 yerde kalmiyorsun.. yok suraya gidip bunu almaniz lazim, imza icin baska yere gideceksiniz.. sunu yapcaksiniz bunu yapcaksiniz.. burda aliskin olmadigimizdan anlayamiyorum.. insanlari yormak mi gerek.. bakalim türkiyede yasamak kismet olursa alisirim herhalde zamanla.

evet canım ben de 68te çok iyi hissediyorum ama tabiki de 64e kadar vermek istiyorum.he he he tahta fikrini beğendim evet ya ne o öyle dümdüzalemsin canım benim sen gerekeni verirsin fazlasını ben de istemiyorum

Allah esine saglik sihhat versin acil sifalar versin canim. Umarim bundan sonra hersey yolunda gider. Allahim yar ve yardimciniz olsun canim.

amin canım sağolasın inşallah bundan sonra güzel şeyler olur.Rabbim en iyisini bilir

ne güzel masallah, allah bozmasin, mutlulugunuzu daim eylesin.. ilk bastan saygi ve sevgiyi korudunmu, gerisi gelir tatlim...

Annecigimle konustum bugün anne diyet yapiyorum kizin manken gibi gelicek dedim...Amaaaaann dedi biliyorum evlenmeden önceki halini yüzün uzayip kaldiydi birak su diyeti hic begenmiyorum seni öyle dedi dedim saol anne ya :) sende olmasan beni kim caydiracak bu diyetten

canım benim burası inan cadı kazanı gibi adamlar öğretmene yer açamıyor onun yerine ücretli öğretmenlk adı altında 500/600 liraya öğretmen çalıştırıyor.hep diyorum ki keşke okumasaydım yıllarımı heba ettim elde var sıfır.bir de milletin sen daha atanamadın mı diye kınamaları.ah öyle dertliyim ki bu konudainşallah iyi bir dershanede yer bulurum çünkü evde oturmak kabus gibi

canlarim bana müsade yarin okulum var, erkenden kalkicam.. daha kizimin ve benim kiyafetler ve cantalarimizi hazirlamam lazim.. yarin görümek üzere insallah.. güzel bir gece, tatli bir uyku sizin olsun... allah rahatlik versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…