Tombis'in birlikte zayiflayip güzelleselim dediği diyet günlüğü

esim henüz gelmedi.. ögle yemegimde:

*1 tabak brokoli
*1 bardak yogurt

2 saat sonra
*yarim portakal
*1 elma

yedim...

kizlar dün sabah 77,1 gördüm tartida... sokk soook sooook oldum.. pazartesiye kac cikacagim merak ediyorum

ara ögünden 2 saat sonra:

*1 tane portakal daha yedim

birazdan yani 2 saat sonrasinda yine brokoli yiycem yaninda yogurt..

1 litre su kesin icildi... geri kalan 1 litre ye devammmm...

tatlılarım nasılsınız, ben bomba gbiyim, misafrm vardı, birde temzlk hazrklık vs yaptım msafrmden önce cok istememe ragmen açıp yazamadım, canlarım ya kızmayın bende ufak bi kaçamak yaptım bugün güzel bi pasta yaptım kremalı hafif margharinsiz teryagsız meyveli, börek çörek kurabşye kendimie hiç bişşey koymadım misafir bayan çok hoş uzun bpoylu yediklerine dikkat et fit br bayan, o bile pastadan 2 dilim yedi 2 koca dilim:) baktı ben yemeiyorum dedim diyetetyim ya dedi bu hzaır pastamı ben bile hiöç bişey yemedm bu pastadan yedim azcık olsa yemelisin neler kaçırdıgını bi görsen dedi, eşim de ye ye diye aklımı çeldi ince bir dilim pasta bi tanede milfylü börek yedim ama akşam yemgi yememiştim, kulagımı çekcekmisin, kızmayın ne olur:) inşAllah kilocukları verelim belki bi buluşma vs ayarlarz gerçk haytta o zamn hep beraberken yapar yeriz:))
siz nasılsınız tatlıklarım, ben galiba pastayı yedim diye bombayım walla 2 haftadan sonra iyi geldi:)) öpüyorum hepinizi

afiyet olsun tatlim ellerine saglik yarin telafi edersin canim üzülme.. bugün misafirinin gelecegini unutmusum bennn aslinda hafta 1 en cok sevdigin tatliyi ödül olarak yesek cok güzel olur.. ben pastadan gectim kac gündür dondurma yemiyorummmm cok seviyorum, kisin bile battaniyeyi üzerime alip,sirtimi kalorifere dayayip dondurma yerim.. cok özledimmm ama tutuyorum kendimi..

aksam yemeginde:

brokoli ve yogurt yedim.. aksamda 1 tane elma.. bugünü böylelikle kapatmis oldum cok sükür..

yok canım oğlum bugün çok yaramaz yemekde yemiyor uyumuyorda bende acayip yorgunum çok iş yaptım kaldıgım yerde uyucam:) ama anlaşıldı uyku yok bize, tatlım çok geçmiş olsun bu sıkıntılar hep kadınlara mahsus çek çek bitmiyor, canım benim çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum

aa tombisim burdaymıydın tatlım? nasılsın?

sagolasin canim insalla biran önce olurum ilk iki gün agrili geciyor benim, ama öncesinde karin agrisi, asabiyet, alinganlik, duygu karmasikligi ne ararsan oluyor ... benim kizda cok huysuz son günlerde, her istedigim olsun diyor.. ne yapacagimi sasmis durumdayim... yarim saat önce uyudu cok sükür..
senin afacan oyun oynamak istiyor herhalde isigi kapatip yataga girseniz uyumazmi? az kaldi annesi biraz daha büyüsün, sende rahatlicaksin insallah...

canim müsadenle ben sicak bi dus alip yatmak istiyorum..

allah rahatlik versin canim, insallah oglusun uyurda sende dinlenirsin.. kendine iyi bak.. yarin görüsmek üzere insallah.. hayirli geceler tatli rüyalar... öpüyorum ikinizide kocamaaaannn kocamannn

Afiyet olsun canim. Menün gayet güzel insallah hep böyle devam edersin. Ayrica su icince kilonun bu kadar cikmasi normal bence p.tesi harika bi kiloda olmani umut ediyorum. Ben hic tartilmadim bu hafta o yüzden bana büyük sürpriz olacak.

Slm cnm, sana da afiyet olsun 2 hafta da 1 dilim pasta cokmu iyi olmus bu da sana hediye olmus simdi 2 hafta daha bu dopingle devam edersin, sonra 1 dilimcik daha yersin ayrica ellerine saglik. Insallah görüsebilirizde kendimize büyük ödül veririz.

Canlarrr hayirli geceler nasilsiniz??? Nasil gidiyor diyet hersey yolundami ?

tatlim geldigni görmedim, 1 dakika arayla kacirmisim seni hersey yolunda cok sükür. bugün 3. günüm ekmek yemiyorum, tatli yemiyoryum... agirlikli olarak protein ve sebzeyle besleniyorum.. kendimi hafif hissediyorum.. adetimde gelsede daha rahat hissetsem... 5 gün gecikti..

sen nasilsin?? yarin sabah okulda olucam, arada bos dersim var, firsatini bulursam bakarim insallah.. iyce merak ediyorum. kiyafetlerinde degisme oldumu fistigim?? ölcünüde mutlaka al yarin olurmu??

henüz kahvalti yapmadim daha ama menümü söyliiiim:

* salatalik
*biber
*kirmizi turp
*lahana
*bitki cayi

günaydin kizlar ben yine full ders çali$iyorum,
dün gün boyu i$teydim eve geldim 2 saat sonra dügüne gittim ama yemek yemeye zmaanim olmadigi için kek, kraker bir lokma pide ve tur$u yedim sabah 600gr fazla çiktim oysa ne i$ yerinde hiç oturmadim dügündede kurtlarimi döktüm yinede almi$im (

bu sabah kahvaltimi az önce yaptimm

badem boyunda peynir
bir bardaktan az süt
yarim bardaktan fazla kari$ik müsli ( k flaks, yulaf kepegi)
bir küçük armut

canim tursu yemissin, su tutmustur vucudun, hem dügünde yorulmussundur.. gec yatip gec kalktin, vucudun dinlenmedigi icin agir basmistir. hemen moralini bozma olurmu? yarina eski kilonu hatta dahada eksilmis olarak görürürsün..

kahvaltin cok güzel..afiyet olsun tatlim..

ayy canım benim akşam eşim yemek yememişti, bana bi yemek hazırlarmısn dedi, onun için kaktım pcnin başından bi daha otıramadım eşimnde işleri varmış, bana sıra gelmedi iyi geceler bile dileyemden pat diye kapattım gibi oldu kusura bakma canım

ayy canım destegin için çok saol:) inşAllah bi görüşme ayarlarızda hep beraber keyfini çıkara çıkara yeriz:)) zaten biz margarin tereyagı hiç sevmiyorz eşimle pek kullanma taraftarı değilim, zaten ben yapıncada eşim cık bunun içinde margarin terayagı var ben yiyemem diye bırakıyor nasıl anlıyorsa

ohh tombisim süper menü:) afiyet seker olsun arkadasım:)

tatlım kahvaltı menün çok güzel, ama yinede kendini çok sıkma bu zaman için, hem çok yogunsun hem nasıl çabalıyosun, birazda stres koşturma etki edebilir, 600 gram içinde hiç sıkma canını sınav dönemin bitsin bak nasıl güzel kilo vericeksin

Selam canim nasilsin? Aksam ben girdigimde daha online görünüyodun ama ciktigini anladim yoksa hemen yazardin. Iyi canim böyle beslenmeye devam bence cok iyi kilo vereceksin. Dün yegenle disari ciktik bir sürü giysi aldim digerleri pot duruyordu üzerimde 40 bedendim hep 38ler oldu :) Ama hala tartilmadim kilomu bilmiyorum sabah ola hayrola cok heycanliyim esimde sadece bana özel bütce ayirmis tatil icin sagolsun canim kocacim :)) Hee bu arada benim safak 12 :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…