Tombis'in birlikte zayiflayip güzelleselim dediği diyet günlüğü

duygularımız karşıklı parlaksiyahcım, bende bu gurubu çok sevdim, herkes çok iyi niyetli, çok sıcak, birazda olsa moral olmamıza da çok sevindim, tabii canım bak dışardasın evde mamları annen yapıyor hiç ayarlma fırsatı yok, yogun tempo, zaten yükün çok agır, yeterki motivosyonlarımız bozulması baharda olsa yazda olsa biz bi şekilde vermeye niyetliyiz yeri gelince geç olsun güç olmasın, inşAllah canım dediğin gibi hepimizn gönlüne göre olur:) ayy saat 8 olmuş ben müsade alayım eşim gelicek yemek yok:) öpüyorum

selam arkadaslar, bugün nasil bir günki cogumuz ayni modta uyanmisiz ?? yildizlarda, ayda, gezegenlerde biseylermi oluyor acaba, neden böyle etkilendik biz? dolunay felanmi oldu gece? bugün 1 saat dersim olcak diye gec gideyim dedim, keske erkenden gitseydim... bizim kasabami diyeyim köymü diyeyim, neyse orturdugumuz yerden bindim kücük trene... 4 durak sonra hizli trene binip viyanaya gidecektim... gecikme oldu tam 40 dakika bekledim.. gec kalicaktim... geri dönsem dönemezdim eve, gitsemde araba yok evde.. okulu aradim, müdire hanima izah ettim durumu.. gecikecegimi söyledim.. derse 15 dakika gec girdim.. cocuklari topladim sinifa gittik diyene kadar, yarim saat anca ders yapabildik.. anneler günü icin kart hazirlamistik. 2-3 tane ögrencim yapamadi ona üzüldüm... yarim saat ders icin 2,5 saat yol cektim bugün.. okuldan sonra alisverise gittim, arkadasimin dogum günü var haziranda.. simdiden bakayim dedim, kiziimada kiyafet aldim.. hep ayaktaydim yoruldum.. kara sular indi resmen... eve geldigim saat 5 ti... sonra esim disarda yiyelim dedi.. bide onunla ciktik.. yarim saat anca oldu eve geleli...

cok ama coook yorgunum canlarim.. kizimi bi uyutsamda bende dinlensem... yarin ev bana bakiyor... alisveris esyalarini yarin yerlestiririm bugün hic güm kalmadi.. koltugun üstünde öylece yatmak istiyorum...

tatlim benim, cok merak ettik seni.. iyi olmana cok sevindim.. insallah esinde tez zamanda iyilesir.. bugün duygu dalgalanmasi vardi hepimizde... Raabim dermansiz dert vermesin.. yarina biseyimiz kalmaz insallah...

aferin sana darlingim.. tebrik ediyorum seni.. bisikletin vidalarini eminim hic ummadigin bi yerde bulacaksin.. kendin mi koydun bi yerlere...koydugun yerimi bulamiyorsun??

selam kizlar nasilsiniz? ben çok iyim dünki sinavlarim iyi geçti ama gelecek hafta 3 günde 5 sinav var heepsi birbirinden zor bu yüzden $imdiden çali$iyorum buralarida ihmal ediyorum kusura bakmayin :)
cok sevindim leylacim, insallah diger sinavlarinda güzel gecer.. allah zihin acikligi versin tüm ögrencilerimize.. benim kücük kiz kardesimde matura abitur diyorlar onun sivalarini yapiyor suan.. cok stresli bi dönem.. allah hepinizin yardimcisi olsun tatlim...

elbetteki yapabilirsin fistigim.. canim bir gün birgünü tutmuyor bazen.. eger bi önceki gün cok yorgun düsmüssen ki cok yogunsun, vucut dinlenmedigi icin agirlik yapabilir.. sen gramlara sakin takilip moralini bozma.. 1 hafta öncesinden bahsediyorsun 500 gram icin, bazen bende 1 günde degisiyor bu rakam.. hiiiiiiiiicc canini SIKMA tamammi tatlim...

oyy kuzuuuum insallah tez zamanda sifa bulur.. elinin ayaginin baglandigi bi durum dimi, allah sabirlar versin.. diyetinde cok istikrarli gidiyorsun masallah canim sana.. .allah bozmasin.. birazdan senden sizden bana bulassin

neden istifra ettin canim, gecmis olsun diyet listesindeki herseyi yiyorsun dimi? daha az yiyip mideni iyce kücültme canim, Allah muhafaza hastlanirsin... spor azmine hayranim, masallah tatlim... pazartesiyi merakla bekliyorum bende.. türkiyeye gitmenize 10 gün kala kac kilo da olacaksin acabaaa???

Amiiiiiin canim amiiiiiin, Allah seninde gönlüne göre versin...

o amca neden böyle inat ettiki anlayamadim canim belki oda tersinden kalkmistir bugün bosver unut gitsin o amcayi.. degistirmezse degistirmesin.. sende bi daha ondan almazsin olur biter.. üzülme sen olurmu bidenemmm ben bugün ne yedim? sabah salamli sandvic, 1 kupa kahve.. sonra aksama kadar 2 tane elma.. aksamda disarda oldugumuz icin tavuk döner yedim:26:

kiziiimm uyumus kalmis koltugun üzerinde.. bende neden sesi cikmiyor diyordummm..

yarin evdeyim canlar.. daha SIK girebilirim insallah.. öslüyorum sizi ben.. aklim burda kaliyor

Canim birbirimize destek olmaliyiz degilmi. Bugün herkeste bi can sIkIntisi hayir olsun insallah. Ama sanirim havalardan burada acaip bunaltici sicak var esim fenalasmis durumda. Allah sonumuzu hayir etsin hepimizin.

Ayy yazik ya insanlar birde yaslandikca cocuklasiyo ya inada bindirmis isi. Neyse canim sen yine kücük oldugun icin saygida kusur etmemissin cok mutlu oldum bu hareketinle. Canim yürümeyi ve kosmayi seviyorum yanimda biri olunca tek oldugumda sadece yürüyorum.

Merhaba canim nasilsin? Güzel dileklerin icin cok tsk ederim yok canim hersey yolunda esim disinda biraz rahatsiz istirahatte. Benim mide kücüldü sanirim oldukca suyu bile icemiyorum inan bugün sadece kahve ve su ictim desem yeri. Birde hava o kadar sicak inanamazsin bunalmis durumdayiz.Bugün baya atraksiyonlu bigün yasamissin ama neyseki sonuna geldin simdi güzelce dinlen canim. Disarida yemek yemissiniz afiyet bal seker olsun tatlim simdi o yediklerini evde ki aletlerinle calisarak verirsin diye umuyorum :) Bende yegenle kostum geldim iyi oldu. Hafta basi bakicaz artik kilocuklarimiza :)

güzellikler bugünüm yarı kaçamaklı geçti ya.ve sıfır hareket.yarı kaçamak derken akşam çay içerken bir avuç da leblebi yedimama gece ara öüğünü yapmadım inşallah yerine geçer.kızlar kendimi çok şiş hissediyorum,reglim yarın olsada kurtulsam bu hafta doğru göstermicek tartı.offffffffff canım çok tatlı çekiyo ya.şu bir kaç günü bir atlatsaydım:18:

merhaba tatlimm, koltugun üzerine yapistim kaldim sizde de oluyormu bilmiyorum ama ben cok yoruldugumda uyuyamiyorum. bugün kacirdigim dizime baktim : "beni Affet" e.. artik hersey karma karisik oldu.. dizinin tadi coktan kacti, abarttilar da abartilar.. bakmiyim diyorum ama merakimdan bakiyorum zaten bi bu diziyi bide "hayat devam ediyor" a bakiyorum, onuda internetten izliyorum..

canim yarenim yemessen hastalanirsin canim, zorla yemeye calis lütfen.. zaten azicik bisey onuda yemessen hastalanirsin gücsüz düsersin allah korusun..

darlingim kacamak dedigin 1 avuc leblebimi tatlim?? 1 avvuc leblebinin tok tuttugunu biliyormuydun? hatta leblebi cok sussattigi icin bazi diyetlerde yer aliyor.. hic üzme tatlim kendini bu yüzden. ayni dertten muzdaribim.. gelemedi hala adetim.. karnim 9 aylik hamile gibi görünüyor.. sistim ki ne sistim hic sorma.. eli kulagindadir, bekliyorum misafirimi.... insallah biran önce gelirde heyheylerimizde gider üzerimizden.. zira ben cok asabilesiyorum, hormonlar mahvediyor beni..

tombişim,keşke ben de yorulsam dışarılarda evde böyle hareketsiz çok vicdan yapıyorum.acayip de şişim offf tepem atık o yüzden bugün.vidalarıma gelince aralık ayında bu eve taşındım.taşındıktan sonra bulamadım nereye koydum bilmiyorum. aramadığım yer kalmadı ama yok işte.evde olsaydı bence şimdiye kadar çıkardı.burda yürüyüşe çıkacağım kimse de yok.kendim bazen çıkıyorum ama cadde boyunca kendi kendime de komik oluyo yani

ay canım ne bileyim ne yesem suçlu gibi hissediyorum kendimi bir de günde 6 öğün yemek yiyip evde oturuyorum ya o beni deli ediyo.nasıl gidecek bu kilo böyle dobik diyorum kendime.offfffff bugün mutsuzum işte.şöyle okudum da herkes de bi mutsuzluk var bugün.çok ilginç hepimizin aynı günde böyle olması.Allah büyük sıkıntılar vermesin de geçer hepimizin heyheyleri

tatlim disarida yürümekten hoslanmiyorsan.. evde yürüyebilirsinn lesliee yapabilirsin.. 1 saat yap 5 mil olanii.. 500 kalori yakiyorsun.. inan bana cok faydali bi egzersiz.. hic sIKILMIyorsun.. ve etkisini cok cabuk etkisini görüyorsun

evet onu duydum da bir türlü bilgisayara indiremedim.olmadı nedense ya bulduğum linlerde sorun var beceremedim bir türlü.bir de canım iç bacak için egzersiz biliyor musun?benim dizden üstü bacaklarımın çok kalın.bir de kocaman bir karnım var.göbek değil kocaman karınyarım mekik çekmeyi denedim kalkamıyorum bilebenim işim çok zor hakikaten ne problemliymişim

canimin ici olacak belki suan tam olmayabilir, ama devam ettikce rahatca cekebilceksin yarim mekigini.. internette (youtube hala yasaklimi türkiyede bilmiyorum) videolar var canim, hatta bizim kadinlar kulubunde de link var diye biliyorum leslienin.. emaille göndereyim sana diycem ama gitmiyor, bi arkadasima göndermek istedim.. dosya cok büyük diye olmadi..
sende zayifla diye bi forum var, orda da var.. bi bak istersen tatlim..

ic bacaklar icin ne yap biliyormusun.. koltukta oturuken, iki bacaginin arasina 1 veya iki yastik al, her iki taraftan da pres yap, birlestirmeye calis.. ic kisimlardaki kaslari harekete gecirir.. doktorum programinda bi doktor gösteriyordu.. aklimda kalmis. ayni seyi kollar icinde yapabilirsin..

çok sağol canım benim dediğin adrese bir bakayım.bacak için anladımda kola nasıl yapıcam yani yastığı kotuk altıma koyup kolumla sıktırıcam mı anlamadım

çok sağol canım benim dediğin adrese bir bakayım.bacak için anladımda kola nasıl yapıcam yani yastığı kotuk altıma koyup kolumla sıktırıcam mı anlamadım

ay cok tatlisin darligiiimmmm nasil anlatayim sana, simdi kollarini dirseklerden bükerek gögüs hizasina getiriyorsun (boks yapar gibi) ortada yastik.. dirseklerini birbirine kavusturmak icin yastiga bastircaksin.. kollarin ic kisminina ve sirtina kürek kemigina hareket ettirmis oluyorsun...

ayyyy ne berbat anlattim.. yazdiklarimi ben bile anlayamadim... dur ben bi kac video veya link bulabilirsem gönderiiimmm en iyisi..

hala anlamadımofffff saf gibiyim yabulursan sevinirim canımcım

en guzell en formda ve formunu korumaya calsan arkadaslarim mrb nasllsiniz? Ben dedgm gibi cok giremiyorum oncelikle diyetime tam gaz basladim tekrar. Ufak degisiklikler yaptim.sabah kahvaltida sadece nesfit yiyorum oglen corba veya yogurt aksam bisey yemiyorum yesil cay iciyorum meyve su falan var tabi :) snra her gun en az 50 ip atlyorum ve yarim saat yuruyorum yani gidecegm yere yuruyerek gidiyorum :) bugun tartildim 62 kiloyum 1 kilo aldim yada adetten dolayi bilmiyorum ama hissediyorum 50li rakamlara cok yaklastim:) cevaplariniz icin cok tesekkur ederim canlarim. Azmettik basaricaz umarim biliyosunuz kadin isterse herseyi yapar :) opuyyorum sizleri Allah yardimcimiz olsun...

olurmu öyle seyyy....estagfirullah canim yaaa ben anlatamadim.. bos ver o hareketi.. biraz önce gönderdigim linklere bak sen

çok teşekkür ederim canım.bakıcam hemen.kurtulmam lazım offfffffffff filden vazgeçtim damızlık gibiyim

gamzelim hosgeldin canim, adet döneminde kilo almis görünmen cok normal tatlim. bak adet bittikten 2 gün sonra birden nasil gidivermis kilocuklarin.. hic moralni bozma ve diyetine devam et.. yanliz diyetin cok agir degilmi? yani cok az yiyorsun.. protein hic yok denecek kadar az tatlim.. bence sen ögle yemeginde et, tavuk balik ye, aksam corba ve yogurdunu yersin.. vucut protein almayinca kas tan kaybediyor canim.. kas yapalim derken göz cikarmayalim.. o kaslar bize coooook lazim dimi?

ben şişman ablan hareket arıyorum yapacak sürekli evde olduğum için sıkıntılıyım.canım akşam ve gece öğünü yapmalısın kendine yoksa kilo veremezsin açık söyleyeyim.akşam yemekten vicdan yapıyorsan salata ye.ama boğazından geçsin.gece yatmadan da süt içmek biz uykudayken metabolizmamızı canlı tutuyormuş.o yüzden vücudunu aç bırakma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…