Tombis'in birlikte zayiflayip güzelleselim dediği diyet günlüğü

çok teşekkür ederim canım.bakıcam hemen.kurtulmam lazım offfffffffff filden vazgeçtim damızlık gibiyim

lütfen kendine haksizlik etme darlingim hep böyle kalmicaksin kiiiiii sen, bak biiz variz.. inan bana zaten güzel bi hatunsundur, kilo verdikce dahada güzel olucaksin.. hepimizin hedefi gayesi ddaha mutlu olacagimiz bi vucuda sahip olmak degilmi? sakin kendini kiloluyum kompleksine kaptirma.. sayfamizin adi neydi bakalimmm?? ümidimizi kaybetmiyoruzzzz hep birlikte zayifliyoruz.. birimizin 1 kilo vermesi bile bize umut vermeli tatlim..

gamzelim ve darlingim, ben yatmaya gidiyorum canlar.. yoksam koltugun üzerinde.. kucagimda latop uyuyup kalcam yarin mübarek günde yeni ümitlerle, sevincle, positif duygularla uyanmak dilegiyle... hayirli geceler, allah rahatlik versin

yok canım ya kendimle dalga geçiyorum işte gevşememek içinvallahi kilolardan sonra güzellik falan kalmadıneyse nasıl olsa kurtulucaz bir gün değil mi

kızlar ben bir kaç gün giremeyebilirim çünkü yatıya misafirlerim gelecek yarın 3 gün bendeler.onlar varken haliyle giremem ayıp olur.pztesi kesin girerim kilo bildirimi var ya:18:şöyle çabuk çabuk gitse şu kilolar ama imkansızı istiyorum değil mi:18:neyse yavaş gitsin tam gitsin.
seviyorum sizi bebekler.hayırlı cumalar herkese şimdiden

haklisiniz agir basladim biraz bu ara birde nezle falan sifayi kaptim.aksamda babam dedi cok agir diyet yapiyosun gerek yok diye bi duzenleme yapmam gerek yoksa boyle dayanamaz vucudum. Cunku suan acliktan olcem :)) ben yarin bi duzenleme daha yapayim bari ama yavas kilo vermeyi sevmiyorum yaa birden veriyim gitsin istiyorum. Yanlis yaptigimin farkindayim aslinda mesela suan kalkip bsey yemek istyorum midemden cikan sesler korkutucu olmaya basladi cunku :)) ama bu saatte ne yenirki...

bu sabah acayip bas agrisiyla oyandim, havalardan olsa gerek.. bugün 30 derece olcakmis haftaya tekrar soguyacakmis... bi sicak bi soguk insallah hastalanmayiz.. gerci esimle ben atlattik cok sükür, kizimi düsünyorum..

okula birakip geldim kücük cadimi.. kahvaltimi yapicam... sonra ev beni bekliyor, heryer heryerde hic canim istemiyor ama kizim rahat vermez degilse...

canim cabuk cabuk almadik ki biz bu kilolari.. gecen yazdan bu yana 8 kilo almisim.. pat diye almadim.. gram gram aldigimizin farkinda bile olmuyoruz.. kilo verirken hemen gitsin istiyoruz ama olmuyor.. ilk hedefiime bi ulassak hayirlisiyla.. baska bisey istemiyorum.. pazartesi mutlaka bekliyoruz tatlim.. sana kolay gelsin.. kendine iyi bak ve sakiiiiiin fazla kacirma olurmu

evet canim, belli bi süreden sonra vucudun dayanma gücü kalmiyor... bence bugün güzelll bi plan yat, icinde protein mutlaka olsun.. dikkat et kendine.. allah sifani versin cabucak.

selammmm yine bennn :)

sabah saat 9da kahvaltida:
*1kupa elmali yesil cay
* 1 tane salatalik
*3 tane kirmizi turp
*1 yesil biber
*1 yumurta

saat 11de:
* 1 Elma

yedim..

simdi kizimi almaya gidiyorum

Kızlar nasıl gidiyoor kilo verme serüveni

canim hosgeldinnnnn! ya ben bugün sizin tarti gününüz oldugunu unutmusum, cetvelin dogrumu tatlim? masallah sana.. tebrik ederim.. diyetler güzel gidiyor.. bu hafta adet dönemi siskinligi var.. hafta oda gecer insallah.. senin diyet nasil??

arkadaslar hafta sonuna erken mi girdiniz? bugün yapayanliz kaldim buralarda... insallah hepiniz iyisinizdir..

msjim yarim gitti

yarin görüsmek üzere insallah.. hepinize allah rahatlik versin canlarim.. tatli rüyalar...

Canim merhaba nasilsin? Ben bugün hep disaridaydim bunalim takiliyodum bende kendimi eve hapsetmek istemedim esimi biraktim ciktim. Sonrada vicdan azabi cektim yanliz biraktim diye. Bugün cok aglayasim var ya puuuuffff ((

kizlar yine ugriyayim dedim ama hiç zamanim yok, yediklerime dikkat etmeye devam ediyorum sizde iyisinizdir umarimmmm

canım arakdaslarım bugün gelemedim kusura bakmayın keyifsizliğim yanına rahatszlıkda eklendi üsütmtüm galiba, biraz kötüyüm ince giyiniyorum sanırım, baya fenaydım, öpüyorum hepinizi tatlı rüyalar

doğru bebeğim bu hafta regldim ve 1.300 kg verdim, daha bugün geçiyo reglim , herşey güzel gidiyor, dün kek poğaça fln yedim annemin ellerinden ödül verdim kendime, bu yüzden bu hafta sebze detoksuna girdim, full sebze yicem , kahvaltı da ekmek yok, haftaya yine normale dönücem, senin nasıl gidiyor??

Ne zaman tartılacaksın :26:

haftasonu oldugu icin erkenden kalmistim ama sonra biraz daha uyuyayim dedim bu saate anca uyanabildim... henüz bisey yemis degildiim ..2 bardak su ictim.. esimin isten gelmesini beklicem..
kizlar ben hala adet olamadim, normalde 7-9 arasi oluyordum, bugün ayin 12 oldu hala tik yok.. belirtileri var, karnim agriyor ama gelemedi bi türlü.. gelsede bi an önce rahatlasammm..

Canim merhaba nasilsin? Ben bugün hep disaridaydim bunalim takiliyodum bende kendimi eve hapsetmek istemedim esimi biraktim ciktim. Sonrada vicdan azabi cektim yanliz biraktim diye. Bugün cok aglayasim var ya puuuuffff ((

hayirdir insallah tatlim, msjini görmedim aksam.. seni cok iyi anlabiliyorum canim, arada cikmak yanliz kalmak iyi geliyor... bazen bende yapiyorum.. seninde adet dönemin yaklasmis olabilirmi, ondan duygu dalgalanmasi yasayabilirsiin.. kendini cok üzme lütfen, bu günlerde gecer insallah.. 13 gün sonrasini düsün mutlu ol tatlim

canim benim neyin var, gecmis olsun? bende diyordum benim arkadaslarim canlarim niye gelmediler bugün hic diye.. meger herkeste bi sorun varmis.. insallah tez zamanda dertlerinize derman, hastaliginiza sifa bulursunuz tatlim.. tosun pasamiz nasil peki? o da iyidir insallah... dikkat et canim kendine...

tebrik ederim noracim, gercekten süoer gidiyorsun masallah.. bu gidisle beni sollicaksin sen bizim pazartesi canim tarti günümüz.. merak ediyorum bende gecen hafta hic veremedim hatta +lardaydim.. henüz adetim gelmedigi icin hala sisim,,, baklaimi pazartesi neler olucak...
sebzeleri cigmi tükeceksin yoksa pismis mi , nasil bi detoks uyugluyorsun canim?

farketmiyor canım bu sabah yoğurt ve yeşillik tükettim mayndanoz, salatalık tere vs.

öğlen mantar var akşam salata + çorba ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…