çok teşekkür ederim canım.bakıcam hemen.kurtulmam lazım offfffffffff filden vazgeçtim damızlık gibiyim
lütfen kendine haksizlik etme darlingimhep böyle kalmicaksin kiiiiii sen, bak biiz variz.. inan bana zaten güzel bi hatunsundur, kilo verdikce dahada güzel olucaksin.. hepimizin hedefi gayesi ddaha mutlu olacagimiz bi vucuda sahip olmak degilmi? sakin kendini kiloluyum kompleksine kaptirma.. sayfamizin adi neydi bakalimmm?? ümidimizi kaybetmiyoruzzzz hep birlikte zayifliyoruz.. birimizin 1 kilo vermesi bile bize umut vermeli tatlim..
kızlar ben bir kaç gün giremeyebilirim çünkü yatıya misafirlerim gelecek yarın 3 gün bendeler.onlar varken haliyle giremem ayıp olur.pztesi kesin girerim kilo bildirimi var ya:18:şöyle çabuk çabuk gitse şu kilolar ama imkansızı istiyorum değil mi:18:neyse yavaş gitsin tam gitsin.
seviyorum sizi bebekler.hayırlı cumalar herkese şimdiden
haklisiniz agir basladim biraz bu ara birde nezle falan sifayi kaptim.aksamda babam dedi cok agir diyet yapiyosun gerek yok diye bi duzenleme yapmam gerek yoksa boyle dayanamaz vucudum. Cunku suan acliktan olcem :)) ben yarin bi duzenleme daha yapayim bari ama yavas kilo vermeyi sevmiyorum yaa birden veriyim gitsin istiyorum. Yanlis yaptigimin farkindayim aslinda mesela suan kalkip bsey yemek istyorum midemden cikan sesler korkutucu olmaya basladi cunku :)) ama bu saatte ne yenirki...
Kızlar nasıl gidiyoor kilo verme serüveni
canim hosgeldinnnnn! ya ben bugün sizin tarti gününüz oldugunu unutmusum, cetvelin dogrumu tatlim? masallah sana.. tebrik ederim.. diyetler güzel gidiyor.. bu hafta adet dönemi siskinligi var.. hafta oda gecer insallah.. senin diyet nasil??
Canim merhaba nasilsin? Ben bugün hep disaridaydim bunalim takiliyodum bende kendimi eve hapsetmek istemedim esimi biraktim ciktim. Sonrada vicdan azabi cektim yanliz biraktim diye. Bugün cok aglayasim var ya puuuuffff((
canım arakdaslarım bugün gelemedim kusura bakmayın keyifsizliğim yanına rahatszlıkda eklendi üsütmtüm galiba, biraz kötüyüm ince giyiniyorum sanırım, baya fenaydım, öpüyorum hepinizi tatlı rüyalar
doğru bebeğimbu hafta regldim ve 1.300 kg verdim, daha bugün geçiyo reglim , herşey güzel gidiyor, dün kek poğaça fln yedim annemin ellerinden ödül verdim kendime, bu yüzden bu hafta sebze detoksuna girdim, full sebze yicem , kahvaltı da ekmek yok, haftaya yine normale dönücem, senin nasıl gidiyor??
Ne zaman tartılacaksın :26:
tebrik ederim noracim, gercekten süoer gidiyorsun masallah.. bu gidisle beni sollicaksin senbizim pazartesi canim tarti günümüz.. merak ediyorum bende gecen hafta hic veremedim hatta +lardaydim.. henüz adetim gelmedigi icin hala sisim,,, baklaimi pazartesi neler olucak...
sebzeleri cigmi tükeceksin yoksa pismis mi , nasil bi detoks uyugluyorsun canim?
farketmiyor canım bu sabah yoğurt ve yeşillik tükettim mayndanoz, salatalık tere vs.
öğlen mantar var akşam salata + çorba ...
süpermis, hadi bakalim bu hafta kac kilo gidecek, merak ediyorumadetinde bitti, cok farkedecegine eminim canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?