madsad
leyla88
parlaksiyah
gamzeli60
kirmizi bültenle araniyorsunuz
fistiklar biliyorum meskulsunuzzzz ama bugün tarti günümüz ??? merakla bekliyorum kilolarinizi... artilardaysaniz da üzülmeyin.. haftaya daha cok veririzhadi bakalimmm pamuk eller klavyeye yaziverin gariii
selammmm kizlar kirmizi bültenle araniyorum haberim yokkkk, kizlar ölüyorum midemde kramp var hem yorgunluk hem uykusuzluk hemde stresten! yarin çok önemli sinavlarim var, bu yüzden hiç ugramadim bilee, ama iyi haberim varr kilo vermi$imm
geçen hafta 68.3
bu hafta 67.4
yag dan verdigimi sanmiyorum çünkü afedersiniz bagirsaklarim bozuldu stresten dün tuvaletten çikmadim su kaybi oldu yani ama yinede motive etti beni, yarin ak$am girerim birkaç yazip çikarim sinavlar devam ediyorr
Haydiiiiiiiiiiii ellerrrrrrrrrrrrrrr kilomu yaziyorum 65.1 :))) Daha ne olsun canim dimi ama bugün kendime hediye almaya gittim yine :)) Baya abarttim havalara girdim herhalde esimde bisey demedi ayakkabi aldim geldim evde ayakkabi ve canta magazasi kuracam yakinda :))) Ama hakkim deilmi canlarrrrrrrr???
Tesekkür ederim canim. Azimle devam ediyorum ama yarin diyetimin son günü insallah 13 günü tamamlamis oluyorum. Esim bitanedir cok ince cok nazik cok düsüncelidir.Seviyorum kocami :) Ben o minik prensimi yerim yer tatli pingildagim benim kim bilir ne sekerdir isiriyorum onu yanaciklarindan. Insallah bian önce uykusu bi düzene girer canim.
Merhaba canlarımm çook özledim sizleri giremiyorum birkac gündür özür dilerim hepinizden ama aklım hep sizlerde nasılsınız ? umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım daha ama bakıcam şimdi özledim sizleri
yok canım ya -700 kilo kaybım sadece.cuma günü regl oldum sanırım tartı doğru göstermiyordur.çünkü regl bitiminden 2 gün sonra tartı doğru kiloyu yansıtırmış.reglim çarşamba bitecek yani cuma günü doğru sonucu görebilirim.umarım üzerine katmam canım.sen ne alemdesin?nasıl gidiyor?
selammmm kizlar kirmizi bültenle araniyorum haberim yokkkk, kizlar ölüyorum midemde kramp var hem yorgunluk hem uykusuzluk hemde stresten! yarin çok önemli sinavlarim var, bu yüzden hiç ugramadim bilee, ama iyi haberim varr kilo vermi$imm
geçen hafta 68.3
bu hafta 67.4
yag dan verdigimi sanmiyorum çünkü afedersiniz bagirsaklarim bozuldu stresten dün tuvaletten çikmadim su kaybi oldu yani ama yinede motive etti beni, yarin ak$am girerim birkaç yazip çikarim sinavlar devam ediyorr
canım ya çok özür dilerim yine misadfirlerim vardı kaçamk yapmadım:) sağlıklı yemekelr hazırladım:) dikkat ettim, sabah tartıldım ama nete girip yazma imkanı bulamadım 55,1 kg çıktım :) inşAllah çogu yagdır ya:)
Eki Görüntüle 416187
bu haftanin
BiRiNCiSiiiiiiiiiiiii , 2,4 kilo ileeeee:YARENNNNNNN16: arkadasimiz, gönülden tebrik ederim tatlim!!!
veee toplamda 7,7 kilo veren arkadasimiz[SUB]MAD_SAAAAAAADDDDDD[/SUB]: ! helal olsun sana fistigim
bütüüüüüün alkislarim kilo veren arkadaslarima gelsinnn
Masallah hepinize, durmak yok canlar yola devam.. bu haftanin yüz karasi yine ben oldumama olsunnn.. en az kendim vermis gibi sizlerin adina coooook sevindim.. mutlu oldum, icim kipir kipir ve umut dolu.... haftaya bende bomba gibi geliyoruuuuum insallah!
ya kızlar ben çok fenayım netten haber okurken bir haber gözüme ilişti göz yaşları içinde izledim, o kadar çok etkilendim ki o bakıcı olucak kadına beddualar yagdırıyorum, psikolojim altüst oldu, eşim bebek sakat kalamz inşAllah Allah korumuştur diyince ben daha daha altüst oldum umarım bi sıkıntı yoktur, elim ayagım titriyor çok kötüyüm inanki, Allahım o bebgi,n hali nasıldır kimbilir, ağlıyor yavrum kendimi bile koruyamıyorum, ne beddua varsa edin kızlar, nefes alamsın böyle zalimler, haberin linki: 10 aylık bebeğe öldüresiye dayak! Videosu - Haber7
Eki Görüntüle 416203
gamzelim kusura bakma tatlim bi önceki listeyi devam yaptigim icin, senin ismini unutmusum.. halbuki defterimde not almistim..kilo bildirimini yinede yap canim, haftaya eklerim insallah olurmu??
canlar benim gözler kapanmak üzere.... uyuyup kalcam simdi suraciktayarin görüsmek üzere insallah.. kendinize iyi bakin, allah rahatlik versin. tatli rüyalar...
Tablo yapmanız çok iyi olmuş kızlar ha geyret herkes inceciik olucak
merhaba canımm çook özür dilerim gelemedim, yazamadım ben akşam ve tokken tartıldım ama yine de açken de çok farklı olacağını sanmıyorum üzülerek söylüyorum 58 çıktım şaka gibi ama gerçek diyet miyet yalan oldu resmen sebebi biraz da okul ve dersler sanırım günün hemen hemen hepsini dışarıda geçirince kontrol elimde olmuyor ama çok kısa bi süre sonra yani birkac hafta sonra beni hiçbir güç tutamiycak inşAllah kızlar size ayak uyduramıyorum pek giremiyorum da özür dilerim.. Ama aklım hep sizde
madsad
leyla88
parlaksiyah
gamzeli60
kirmizi bültenle araniyorsunuz
fistiklar biliyorum meskulsunuzzzz ama bugün tarti günümüz ??? merakla bekliyorum kilolarinizi... artilardaysaniz da üzülmeyin.. haftaya daha cok veririzhadi bakalimmm pamuk eller klavyeye yaziverin gariii
Ellerim titredi resmen sinirimden böyle birsey insanlığa sığar mı bu ve bunun gibilerini Allah hem bu hem öbür dünyada cezasını verir inşAllahya kızlar ben çok fenayım netten haber okurken bir haber gözüme ilişti göz yaşları içinde izledim, o kadar çok etkilendim ki o bakıcı olucak kadına beddualar yagdırıyorum, psikolojim altüst oldu, eşim bebek sakat kalamz inşAllah Allah korumuştur diyince ben daha daha altüst oldum umarım bi sıkıntı yoktur, elim ayagım titriyor çok kötüyüm inanki, Allahım o bebgi,n hali nasıldır kimbilir, ağlıyor yavrum kendimi bile koruyamıyorum, ne beddua varsa edin kızlar, nefes alamsın böyle zalimler, haberin linki: 10 aylık bebeğe öldüresiye dayak! Videosu - Haber7
Tablo yapmanız çok iyi olmuş kızlar ha geyret herkes inceciik olucak
kahvaltiyi saat 12 de bitirdigimiz icin
saat 2de
*1 tane elma yedim..
aksama ne yesemmm acaba???
merhaba canımm çook özür dilerim gelemedim, yazamadım ben akşam ve tokken tartıldım ama yine de açken de çok farklı olacağını sanmıyorum üzülerek söylüyorum 58 çıktım şaka gibi ama gerçek diyet miyet yalan oldu resmen sebebi biraz da okul ve dersler sanırım günün hemen hemen hepsini dışarıda geçirince kontrol elimde olmuyor ama çok kısa bi süre sonra yani birkac hafta sonra beni hiçbir güç tutamiycak inşAllah kızlar size ayak uyduramıyorum pek giremiyorum da özür dilerim.. Ama aklım hep sizde
Ellerim titredi resmen sinirimden böyle birsey insanlığa sığar mı bu ve bunun gibilerini Allah hem bu hem öbür dünyada cezasını verir inşAllah
Etkilenmekte haklısın canım çünkü sen bi annesin ki ben annem olmadığım halde bu kadar etkilendim içim titredi.. İnşAllah iyidir minik bebiş ve onun için son olur umarım.canım evet bakıcı işi benide çok yıprattı neredeyse o kadar küçük bir yavrum var haliyle çok çok etkilendim, ama eşimle konuştum tekrar beddua değil sadece uyarı olsun diye paylaşsan daha iyi olur dedi, hak verdim, bende baya hassas bi tepki verdim haliyle, inşAllah güzel yavrucuk iyidir, sağlığı yerindedir,
tatlı üzülme okulun çk yogun okulun stresin bitsin hemen sende bize katılırsın, vucudun su tutmuş olabilir, birkaç hafta sonra her şey çok güzel olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?