Tombis'in birlikte zayiflayip güzelleselim dediği diyet günlüğü

canım ya çok özür dilerim yine misadfirlerim vardı kaçamk yapmadım:) sağlıklı yemekelr hazırladım:) dikkat ettim, sabah tartıldım ama nete girip yazma imkanı bulamadım 55,1 kg çıktım :) inşAllah çogu yagdır ya:)

canım inşAllah atlartırsın bu dönemi, olsun canım ders çalışmakda güzel kalori yaktırıyor su diye üzülme mutlaka içinden biraz olsa bile yag mikatrı vardır, Allah zihin açıklığı versin fıstık

ayy canım hakediyosun tabii haketmez misin:) Keyfini çıkar bitanem maşAllah, kilon kaybında harika:)

saol canım benim bizim doğumdan bu yana uyku sıkıntımız var inşAllah düzene girer napıcaz bu şekilde bende bilmiyorum:) Saolsun ne kadar düşünceli bir eşin var, Allah muhabbetinizi daim kılsın canım maşAllah maşAllah size:)

canım bizde özledik seni, ögrencilerimizin yogunluğu çok oluyor, bizler iyiyiz inşAllah sende iyisindir fıstık

canım regl ragmen çok güzel bir kilo kaybı evet regl vucud çok su tutuyor 700 grama bende çok sasırdım bu yüzden, regl bitince sonuc epey güzel çıkıcak o zaman, sen herşeyden az az sağlıklı yediğin için daha kalıcı bir kilo kaybı veriyor, en çok yag veren galiba sensin canım:) maşAllah sana :) benimde ufak tatlı kaçamgından sonra bi daha kaçamaksız olarak iyi gidiyor canım, ideal kiloma döneyim de mamları yiyeyim diye çok iç geçiriyorum ama

tebrik ederimi tatlim, o kadar stress arasinda cok güzel vermissin, devammm, her hafta 1 kilo en güzeli... harikasin.. Allah kolayliklar versin tez zamanda da sifa...

süpersin fistigim.. kilonun az olmasina ragmen cok güzel vermissin bu hafta masallah sana..

bu haftanin
BiRiNCiSiiiiiiiiiiiii , 2,4 kilo ileeeee :YARENNNNNNN16: arkadasimiz, gönülden tebrik ederim tatlim!!!

veee toplamda 7,7 kilo veren arkadasimiz [SUB]MAD_SAAAAAAADDDDDD[/SUB]: ! helal olsun sana fistigim

bütüüüüüün alkislarim kilo veren arkadaslarima gelsinnn
Masallah hepinize, durmak yok canlar yola devam.. bu haftanin yüz karasi yine ben oldum ama olsunnn.. en az kendim vermis gibi sizlerin adina coooook sevindim.. mutlu oldum, icim kipir kipir ve umut dolu.... haftaya bende bomba gibi geliyoruuuuum insallah!

Son düzenleme:

canım benim ya moral bozmak yok, yüz karası diye birşey olur mu, vericez inşAllah hepimiz kilocuklarımızı, yaren arkadsımızı bend etebrik ediyorum maşAllah canım sana

ya kızlar ben çok fenayım netten haber okurken bir haber gözüme ilişti göz yaşları içinde izledim, o kadar çok etkilendim ki o bakıcı olucak kadına beddualar yagdırıyorum, psikolojim altüst oldu, eşim bebek sakat kalamz inşAllah Allah korumuştur diyince ben daha daha altüst oldum umarım bi sıkıntı yoktur, elim ayagım titriyor çok kötüyüm inanki, Allahım o bebgi,n hali nasıldır kimbilir, ağlıyor yavrum kendimi bile koruyamıyorum, ne beddua varsa edin kızlar, nefes alamsın böyle zalimler, haberin linki: 10 aylık bebeğe öldüresiye dayak! Videosu - Haber7

Son düzenleme:

gamzelim kusura bakma tatlim bi önceki listeyi devam yaptigim icin, senin ismini unutmusum.. halbuki defterimde not almistim.. kilo bildirimini yinede yap canim, haftaya eklerim insallah olurmu??

canlar benim gözler kapanmak üzere.... uyuyup kalcam simdi suracikta yarin görüsmek üzere insallah.. kendinize iyi bakin, allah rahatlik versin. tatli rüyalar...

cok ama cok kötü oldum, kanim dondu adeta izlerken.. bu kadar vicdansiz mi olabilinir... insanliktan cikmis, bi de kadin olacak.. hic mi merhametin yok senin... doluk doluk oldum gözlerim yasardi.. savunmasiz bi masumu izlemek tüylerimi ürpertti... ALLAH bildigi gibi yapsin böylelerini.. O´na havale edelim, süphesiz O ADiLdir, kimsenin hakkini kimsede koymaz...

sabah sabah bi acayip oldum...

evde oldugum icin gec kalktik, kahvaltida:

*2 bardak cay
*salatalik
*menemen
*1 dilim beyaz beynir
*5-6 tane siyah zeytin

yedim..

Tablo yapmanız çok iyi olmuş kızlar ha geyret herkes inceciik olucak

Son düzenleme:
merhaba canımm çook özür dilerim gelemedim, yazamadım ben akşam ve tokken tartıldım ama yine de açken de çok farklı olacağını sanmıyorum üzülerek söylüyorum 58 çıktım şaka gibi ama gerçek diyet miyet yalan oldu resmen sebebi biraz da okul ve dersler sanırım günün hemen hemen hepsini dışarıda geçirince kontrol elimde olmuyor ama çok kısa bi süre sonra yani birkac hafta sonra beni hiçbir güç tutamiycak inşAllah kızlar size ayak uyduramıyorum pek giremiyorum da özür dilerim.. Ama aklım hep sizde

Ellerim titredi resmen sinirimden böyle birsey insanlığa sığar mı bu ve bunun gibilerini Allah hem bu hem öbür dünyada cezasını verir inşAllah

canım evet bakıcı işi benide çok yıprattı neredeyse o kadar küçük bir yavrum var haliyle çok çok etkilendim, ama eşimle konuştum tekrar beddua değil sadece uyarı olsun diye paylaşsan daha iyi olur dedi, hak verdim, bende baya hassas bi tepki verdim haliyle, inşAllah güzel yavrucuk iyidir, sağlığı yerindedir,
tatlı üzülme okulun çk yogun okulun stresin bitsin hemen sende bize katılırsın, vucudun su tutmuş olabilir, birkaç hafta sonra her şey çok güzel olucak

Etkilenmekte haklısın canım çünkü sen bi annesin ki ben annem olmadığım halde bu kadar etkilendim içim titredi.. İnşAllah iyidir minik bebiş ve onun için son olur umarım.
İyi dileklerin için çok çok teşekkür ederim canımm okul bitsin hemmen aranızdayım inşAllah, hepinizi çok ama çok seviyorum canlarım benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…