Tombis'in birlikte zayiflayip güzelleselim dediği diyet günlüğü

Insallah canim ya belki birgün görüsürüz. Bende margarin tereyag yiyince midem yanma yapiyor ve hemen istifra ediyorum. Hemencecik zayiflayalimda tatilimize bomba gibi girelim hepimiz insallahh.. Minik prens nasil??

en güzelini yapiyorsun.. bende hic tereyagi, margarin kullanmiyorum yemeklerde.. sivi yag favorim esin formuna dikkat ediyor masallah.. hep özenmisimdir ben buu yiyemem diyenlere.. kiz kardesimde öyle pastadan 1 lokma alip birakabiliyor.. bense bugün gelinlerimiz anneme pasta yapmislar... dayanamadim yedim kocaman bi dilim:26::26: ama napiiiim bütün aile ordaydi.. bi hayli kalabalikti.. biz 6 kardesiz.. 3 erkek, 3 kiz.. en büyükleri benim.. benim kücügüm erkek kardesim ve ikizlerden erkek kardesim evli.. hepimizin birer cocugu var.. hepimiz bi arada olunca bayram havasi oluyor.. aksam yemegi yerine yersin abla, hareket edersin dediler.. bende tutamadim kendimi.. ama hareket edecek halim yok..

biraz önce wc ye ciktim, yolunu gözledigim misafirim geldi cok sükür ama bacaklarimda derman felan yok bugün.. kizimin banyosunu bile babasi yaptircak..

aleyküm selam tatlimmm.. suan saadece parmaklarimi hareket ettirebiliyorum.. sanki üzerimde tonlarca agirlik var, kendimi tasiyamiyorum... yarin okulda karnim cok agrimaz insallah..
hey masallah yarenime süpersin canim.. iyce merak ettim ben simdi kilonu.. fistik gibi gideceksin insallah tatiline..

slm kızlar,3 gün giremedim misafirlerimden dolayı.bugün yolladım misafirletimi.bugüne kadar dikkat ettim kaçamak yapmayayım diye fakat bu son gün,yani gidecekleri gün ekmek kadayıfı yedim 1 dilimnerdeyse 2 haftadır ağzıma tatlı sürmemiştim dayanamadım yahadi bana ceza verin
bu arada cuma günü regl oldum.çarşamba günü bitece.yarın kilo bildirim günümüz fakat ben hastanede olucam eşimin hastane işleri var.ancak gece girebilirim.o yüzden bugün tartıldım 87.300 geldim.geçen hafta 88dim.reglimden dolayı biraz fazla çıkmış olabilirim bilemiyorum kızlar.ben şimdiden bildirim yapayım dedim.yarın tablomuza yazarsınız.
sizler umarım iyisinizdir inşallah iyi kilo vermişsinizdir.öpüyorum sizi kocaman

ayy canım benim inan çok çok sevindimm:))) tebrik ederim tatlım seni:) azmin elinden hiç bişey kurtulamaz en katı diyet senin kıyamam, ama ne güzel neticeler almıssın canım, tenrik ediyorum gönülden:)) eşin ne kadar düşünceli maşAllah, bol bol keyfini çıkar bitanem:)

Insallah canim ya belki birgün görüsürüz. Bende margarin tereyag yiyince midem yanma yapiyor ve hemen istifra ediyorum. Hemencecik zayiflayalimda tatilimize bomba gibi girelim hepimiz insallahh.. Minik prens nasil??

ayy inşAllah tatlım, inşAllah bende görüşmeyi çok isterim, minik prens birazcık yarama zoldu yaren teyzesi yatmıyor uyumuyor , çok uyku sorunumuz var napıcaz bilmiyorum

ayy canımm hoşgeldin, maşAllah baya güzel kilo kaybın var, en saglıksı bu zaten canım haftada en fazla yarım kilo yag verebilirmiş bir insan, o yüzden 1 haftada 1 kilo gayet ideal maşAllah sana:) walla canım bende 2 hafta sonra 1 dilim pasta kaçamgı yaptım, afiyet seker olsun fıstık arada ödüllendirmek gerekiyor bende yiyince bi kendime geldim:) abiye çok geçmiş olsun canım inşAllah her şey yolunda geçer

yok canım ya -700 kilo kaybım sadece.cuma günü regl oldum sanırım tartı doğru göstermiyordur.çünkü regl bitiminden 2 gün sonra tartı doğru kiloyu yansıtırmış.reglim çarşamba bitecek yani cuma günü doğru sonucu görebilirim.umarım üzerine katmam canım.sen ne alemdesin?nasıl gidiyor?

Merhaba canlarımm çook özledim sizleri giremiyorum birkac gündür özür dilerim hepinizden ama aklım hep sizlerde nasılsınız ? umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım daha ama bakıcam şimdi özledim sizleri

selam arkadaslar, okuldan pestili cikmis bi sekilde geldim.. kizimi annemden aldim.. ögle ve aksam yemegim bir olcak..
sabah kahvaltim:
* 2 kirmizi turp
* salatalik
* 1 yumurta

3 saat sonra
*1 büyük elma

2 saat sonra
* 1 tabak yesil salata
*1 bardak yogurt

2 saat sonra
*1 tane yesil elma
*light enerji icecegi

simdilik bu kadar canlar....

sanirim bu hafta tatli krizi tuttu hepimizi canim tebrik ederim 700 gram 700gramdir.. surda 300 gram kalmis 1 kiloya... haftaya daha cok vermis olucaksin insallah.. bildirim icin sagolasin tatlim..

ben bugün dünün cezasini cekiyorum :) +500le.. dünkü kilom 75,4 tü bugün 74,9 ciktim.. adet aksam geldi.. bakalim bu hafta böyle haftaya nasil olcak kilom.

ayy inşAllah tatlım, inşAllah bende görüşmeyi çok isterim, minik prens birazcık yarama zoldu yaren teyzesi yatmıyor uyumuyor , çok uyku sorunumuz var napıcaz bilmiyorum

Tesekkür ederim canim. Azimle devam ediyorum ama yarin diyetimin son günü insallah 13 günü tamamlamis oluyorum. Esim bitanedir cok ince cok nazik cok düsüncelidir.Seviyorum kocami :) Ben o minik prensimi yerim yer tatli pingildagim benim kim bilir ne sekerdir isiriyorum onu yanaciklarindan. Insallah bian önce uykusu bi düzene girer canim.

Canim nasilsin?Insallah en hafif hasarla atlatmissindir canim gününü. Bugün tarti günü ama nerdeyse kimse yazmamis darlingimden baska neyse ben de yazayim bari :)) Ama az sonraaaaaa.....

A.slm canim aramiza tekrar dönmene sevindim hosgeldin bu arada. Misafirlerini ugurlamissin gözün aydin mi derler Allah kavustursunmu derler bilemedim :) Afiyet olsun canim o da sana 2 haftanin hediyesi olsun. Esine cok büyük gecmis olsun canim insallah gün gectikce iyiye gider ve hicbirseyi kalmaz. Kilonda azalma var bravo Insallah bir daha ki haftalarda daha fazla kilo verirsin canim.

Merhaba canim h.geldin nasilsin?? Bizlerde seni özledik bian önce tekrar aramiza dönmeni bekliyoruzz...

Haydiiiiiiiiiiii ellerrrrrrrrrrrrrrr kilomu yaziyorum 65.1 :))) Daha ne olsun canim dimi ama bugün kendime hediye almaya gittim yine :)) Baya abarttim havalara girdim herhalde esimde bisey demedi ayakkabi aldim geldim evde ayakkabi ve canta magazasi kuracam yakinda :))) Ama hakkim deilmi canlarrrrrrrr???

Canim nasilsin?Insallah en hafif hasarla atlatmissindir canim gününü. Bugün tarti günü ama nerdeyse kimse yazmamis darlingimden baska neyse ben de yazayim bari :)) Ama az sonraaaaaa.....

ayyyy cok heyecanlandirdin beni yarencim.... televizyonlardaki ki gibi az sonraaaaa

helal olsun sana, helal olsun, helllaaaaaaaaalllllllllllll masallah canim, kendim vermis gibi sevindim inan bana... alnindan öpüyorum kis senin

Gecmis olsun canim bugünü de atlatttin. Hadi canim haftaya bomba bi kilo kaybiyla bekliyorum seniii...

insallah tatlim.. haftaya bomba gibi geliyorum insallah, adet sisligimde inecek, ucus takimlari hazir, hadi iniseeeeeee... icim kipir kipir oldu mesajini okuyunca

ögle ve aksam yemegim bir oldu...ikindi vakti yedigim icin aksam yemicem...

*yarim tabak yagsiz et haslama
*1 kocamaaaan tabak salata (cesit cesit marol, salatalik, domates, sogan, tere, roka)
*1/2 bardak light yogurt
*1 bardak eistee

2saat sonra
*1 tane kocamannnn yesil elma...

tamamlamam gereken suyum var birde...1 kupa isirganotu cayi ictim miiiiiiii tamam...

Son düzenleme:

madsad

leyla88

parlaksiyah

gamzeli60

kirmizi bültenle araniyorsunuz

fistiklar biliyorum meskulsunuzzzz ama bugün tarti günümüz ??? merakla bekliyorum kilolarinizi... artilardaysaniz da üzülmeyin.. haftaya daha cok veririz hadi bakalimmm pamuk eller klavyeye yaziverin gariii

bende bayiliyorummmm cantalaraaaaaaaaa rengarenk hepsini alasim geliyoooor bi 65 olayiiiim dolabimi yenilicemmmm allahimmmmmm o günleri bana göster nolluuuuuuurrr!!! (amiiiiin)

selammmm kizlar kirmizi bültenle araniyorum haberim yokkkk, kizlar ölüyorum midemde kramp var hem yorgunluk hem uykusuzluk hemde stresten! yarin çok önemli sinavlarim var, bu yüzden hiç ugramadim bilee, ama iyi haberim varr kilo vermi$imm

geçen hafta 68.3
bu hafta 67.4

yag dan verdigimi sanmiyorum çünkü afedersiniz bagirsaklarim bozuldu stresten dün tuvaletten çikmadim su kaybi oldu yani ama yinede motive etti beni, yarin ak$am girerim birkaç yazip çikarim sinavlar devam ediyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…