herkese mrblar nasılsınız :) bugün yediklerimi listeleyeyim hemen; sabah kahvaltıda (benim paşam gece uyumuyor sabah uyuyoruz ancak maması meyvesi derken 12 de kahvaltı yapabiliyorum) bir fındık büyüklüğünde sandıoloz sakısı 2 bardak su yarım saat sonra 2 bardak süt, çayla hiç aram yoktur, yarım yumurta ve kibrit kusutu kadar normal beyaz peynir yanındada ufak bir parça kepekli ekmek ve domates yedim, arada bir elma 8 badem, öglen ögünü oluyor sanırım soslu tavuk bageti az parça derisini yemedim, şimdide lahana pişiriyorum düdüklüde az ayçicek yagında ve salçalalı eşim lahanayı çok sever içine pattaesde koyardım eskiden ama gereksiz kalori olmasın diye yapmadım garibim o da öyle yice ne yapalım evde diyet talimi var:))) bugün az su içtim, yatmadan 2 ltreye tamamlamam şart:) demekki 6-8 bardak daha içmeliyim, sizin nasıl giidyor kızlar:) ya dolabı açıp kurabiye atıştırmamak ,çin kendimi zor tutuyorum üstelik reglimin ilk günü:) sabır:)) Allah sabredeni sever:)
ciiiiiiisssssssakinnnnn icinden gelen o hain sese kulak verme canim benim kiyamam sana suan regl döneminde büyük bi imtihandasin. canin nasillll tatli cektigini anlaybiliyorum. bana regl öncesi kilo kilo cikolata getirseler hepsini yerim. o derece cikolata krizlerim oluyor. son adetimde en az hasarla atlatmaya calistim o krizi. tavsiye ederim. light puding yap kendine. kasik kasik, ye cikolatadan daha az kalorisi var, hem nefside köreltiyor..
allah bagislasin canim hayirli uzun ömürler versin, pasa beyimiz henüz cok kücükler herhalde. kizimin 40 i cikana kadar bizimde gecemiz gündüzümüz belli olmuyordu. yillar ne cabuk geciyor, hala dün gibi geliyor bana.
insallah yarencim.. bugün alisveris yaparken gözüme takildi. bi arkadasim demisti. tesadüfen bende gördüm. nestlenin fitness cornflaksinde göbek eritmek icin egzersiz cd si var, onu aldim. bollywood dansi, biraz önce izledim bayagi keyifli biseye benziyor. 20 dakikalik hem egzersiz hem eglencene güzelde dans ediyorlar. incecikler, bizim onlardan ne eksigimiz var, bizde öyle olabiliriz. olcazda insallah
herkese mrblar nasılsınız :) bugün yediklerimi listeleyeyim hemen; sabah kahvaltıda (benim paşam gece uyumuyor sabah uyuyoruz ancak maması meyvesi derken 12 de kahvaltı yapabiliyorum) bir fındık büyüklüğünde sandıoloz sakısı 2 bardak su yarım saat sonra 2 bardak süt, çayla hiç aram yoktur, yarım yumurta ve kibrit kusutu kadar normal beyaz peynir yanındada ufak bir parça kepekli ekmek ve domates yedim, arada bir elma 8 badem, öglen ögünü oluyor sanırım soslu tavuk bageti az parça derisini yemedim, şimdide lahana pişiriyorum düdüklüde az ayçicek yagında ve salçalalı eşim lahanayı çok sever içine pattaesde koyardım eskiden ama gereksiz kalori olmasın diye yapmadım garibim o da öyle yice ne yapalım evde diyet talimi var:))) bugün az su içtim, yatmadan 2 ltreye tamamlamam şart:) demekki 6-8 bardak daha içmeliyim, sizin nasıl giidyor kızlar:) ya dolabı açıp kurabiye atıştırmamak ,çin kendimi zor tutuyorum üstelik reglimin ilk günü:) sabır:)) Allah sabredeni sever:)
Ya canim kendini kasma bebegin varmis emiyorsa sütün azalir. Canin istediginden 1 yudumda olsa ye oglusuna takviye olur onun annesine ihtiyaci var :)
ahh ok bitanem malesef emziremiyorum, erken bitti bizde süt durumu( devam mamlrıyla büyüyoruz, yoksa tabii emzirken asla yamadım hatta süt olsun diye yedim, verdiklerimide geri aldım
Olsun canim ahh benim cocugum olsa da keske kilolu olsamBebegimden dolayi kiloluyum diye havalara ucardim bile mutluluktan. Sende yavas yavas verirsin kilolari sabirli ol canim.
inşAllah yarencim, olur bitaben inşAllah seninde tatlı küçük bi şımarıgın, Rabbim nasip etsin isteyen herkese, ama doğum sonrası kilolarda fena oluyor benim göbegi görmek dahi istemessiniz:)) derilerim göbegim çatladı sarktı napıcam bilmiyorum:)
Amin canim insallah benimde olur bebisim. Sende sikma canini yavas yavas verirsin kilocuklari :)
inşAllah tatlım, ayy verelim wala Yaren16cım, eşim gözümün içine baka baka zayıflamamı istiyor, bak bu kadar vermissin şu kadar kalmış ya da o gün dikkat etmediysem göbegin mi büyüüş senin hamilemisin diye takılıyorr, ayy ne fena psikoloji, vercez inşAllah:)) Allah yardımcımız olsun:) yardım etsin bizlere:)
allah muhabbetinizi artirsin fistiklarim... kizim aksam üstü uyuyup kaldi, uyandirmaya kiyamadim. 2 saat önce uyandi simdi de uyutamiyorum. uyutup hemennnnn gelcemmm...söyliceklerim var.. bekleyin beni anaciiiimmm
Ayy yazik kiyamam sana göbüsüne takmissiniz. Esine desene daha ne istiyorsun bikac zaman idare et sana aslanlar gibi oglus verdim diye :) Olur canim hepsi inaniyorum vericeksin kilolarini insallahhh..
ahh ahh sorma Yarencim:) sadece göbüs olsa yine iyi gögslerde fena yıprandı, toparlanıcaz inşAllah:) hep beraberiz birbirmize desteğiz:) Allahtanda güç kuvvet diliyoruz:) olcak inşAllah:) ayy kızlar ya çok fenayım ne yapsam gidieyim bi elmamı yiyim:) h ahh dün olsa devirdim çikolatalrı kurabiyeleri reglinin ilk günü diyet ne zor:d
cok sükür uyudu bizim kücük hanim. ben onu uyutucam derken ondan önce ben uyumus kalmisimesim vardiyeli calisiyor. bu hafta aksamci oldugu icin. biraz önce aradi öyle uyandim.. hemennnnn laptopun basina gectim, sizin mesalariniza cevap vermeden uyusaydim rahat edemezdim...
ahh ok bitanem malesef emziremiyorum, erken bitti bizde süt durumu( devam mamlrıyla büyüyoruz, yoksa tabii emzirken asla yamadım hatta süt olsun diye yedim, verdiklerimide geri aldım
Olsun canim ahh benim cocugum olsa da keske kilolu olsamBebegimden dolayi kiloluyum diye havalara ucardim bile mutluluktan. Sende yavas yavas verirsin kilolari sabirli ol canim.
o günlerde gelcek insallah tatlim, allahin izniyle!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?