Tombis'in birlikte zayiflayip güzelleselim dediği diyet günlüğü

Canim benim hedef kilom 64-65 insallah verebilirim yaaa

veririsin tatlım inşAllah boyun uzun sanırım ne hoş, bende ufak tefeğim gerçek hedefim 48 hadi bilemedim 50 dolabımdaki kıyafetlerim olmuyor çok çok mutsuz oluyor insan, tabii hep bel kısmında olunca fazlalık daha hiç bişeyin beli olmuyorr:))) tabii pantolonlarında bacak kısmına sıgabilirsem:))))[/QUOTE]

Insallah tatlim kilolari hepimiz verebiliriz. Boyum uzun sayilir (daha benden ne uzunlari var :) )Insallah en kisa zamanda kiyafetlerinin üzerine tekrar oldugunu görürsün canim.

Az önce bende aciktigimi hissettim canim ama 3 yudum yiyebildim canim hicbisey istemiyor. Su da icemedim tas catlasin 3 bardak icmisimdir. Evet tatlim genelde acikmaz insan belki daha az yersin yine acikmazsin ama diyette olunca acikiyor. Enerjini toplamis bir sekilde bekliyorum tatlim seni.
Sagol canim gecti basim ALlaha sükürler olsun.

koca bi kase salata ve etimi yedimmmm elhamdulillah doydum.. basimin agrida üzerimde ki yorgunlukta kalkti.. gözüm acildi resmen acliktan mis demek ki
kizim ananneme diye tutturdu kizlar, gönlünü yapip geleyim.. msjlariniza cevaplar gecikecek biraz. kusura bakmayin olurmus teyzoslari

Afiyet bal seker olsun canim. Git götür bakalim cimcimeyi anneannesine mutlu olsun. Öpüyorum minigin yanaklarindan.

Insallah tatlim kilolari hepimiz verebiliriz. Boyum uzun sayilir (daha benden ne uzunlari var :) )Insallah en kisa zamanda kiyafetlerinin üzerine tekrar oldugunu görürsün canim.[/QUOTE]

saol bitanem amin canım inşAllah:)

ayy yerim ben o fındığı=))) afiyet şeker olsun tatlım tabii tabii açlıktan bu hallerimiz, bende elma yedim misafirimi bekliyorum mamamızı yemek için:) fena açıktım sormayın:)

ayy yerim ben o fındığı=))) afiyet şeker olsun tatlım tabii tabii açlıktan bu hallerimiz, bende elma yedim misafirimi bekliyorum mamamızı yemek için:) fena açıktım sormayın:)

Simdiden afiyet olsun canim. Misafirlerinle muhabbetiniz bol gönlünüz sen olsun insallah :)

Mrb canım ah aynen aynen yaz geldi tam rahat rahat giyinmemiz gerekirken böyle yapmam hiç iyi olmadı

tatlım nasıl besleniyorsun normalde, çok az beslenirsen böyle patlamalar çok normal
Önceden canım yani bundan bi 5-6 ay önce çok çok iyi besleniyordum ama sonra yavaaş yavaaş bi başladım çok yemeye sonra zaten midede büyüyünce doymak bilmiyor insan artık :26:

cok saol tatlım, Rabbim kimsenin başına vermesin:)
Amin canım benim

Afiyet olsun canım çok iyi gidiyorsun Allah bozmasın
canım benim Allah bağışlasın kızını kaç yaşında ufaklık

merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugün, ben berbatım çoook şey yedim yine diyet miyet yalan bende bugün n'apıcam ben ya kızlar bana bi akıl verin çok suçlu hissediyorum kendimi

Merhaba canim, kendini kötü hissetme biraz fazla hareket et yemek yerine meyve sebze ye inan bana senin icin daha yararli olacak.

merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugün, ben berbatım çoook şey yedim yine diyet miyet yalan bende bugün n'apıcam ben ya kızlar bana bi akıl verin çok suçlu hissediyorum kendimi

canim gec oldu kkusura bakma, günü artik su icerek ve sporla telafi etmissindir insallah. yarin daha dikkatli olursun.. sakin moralini bozup devam yeme

slm kızlar,daha önce yazmştım 1 mayısta başladım diyete.31 yaşımdayım 89.6 kilo ile başladım.bugün dayanamayıp tartıldım 88.5 çıktım.buna bile sevindim yafakat bugün akşam mahvettim herşeyi çok yedim çok.daha diyetin 3. gününde iradesiz davrandımama tabiki önümüze bakıcaz
ben sağlıklı 6 öğün beslenerek kilo vermeyi hedefliyorumbu bir tür hayat tarzım olacaksa dayanamayacağım şeyleri asla yapmam diyorum.mesela günü sadece meyveyle geçirme gibi.bu tip şeyleri asla yapamam.kendimi tanıyorum.ayrıca 3 gündür kola içmediğim için de kendimi kutluyorum,çünkü ben kolasız yemek yemezdim
evet ilk hedefim bir ayda 6 kilo kaybetmek.buraya da düzenli yazıcam.hepimize başarılar

canim ama senin yemennnn lazimm,zaten kalorisi düsük bi diyet, halsiz düsmemelisin... insallah aksam yemegini yemissindir.. beni isvec diyetinde yanliz birakma olurmu? ne kadar uzakta olsakta gercekten sanki yillardir taniyormusum gibi kanim isindi size.

TEBRIKLER BAk canim ne güzel 1kilo 100 gramin gitmis bile. Insallah bu yolda azimle ilerleyeceksin. Ay sonunda da istedigin kiloyu vereceksin insallah. :)

Yedim canim zorlada olsa. 1tabak sadece yesillik salatasi,ve et ardindanda suyumu ictim. Yok bitanem yanliz birakirmiyim seni. Benimde sana ve diger arkadaslarimiza kanim isindi.

canım tebriklr kilo kaybın harika, arada ufak tefek kaçamaklar oluyor haklısın, ama sıkma canını kaldımız yerden devam ayy kola fena mı etkiliyor diyeti bugün bende misafirle kola içtim ama sıfır şeker yapmamam gerekiyomuş galiba:) sağlıklı beslenmek en iyisi çabuk lkilo kayıpkları çabuk geri dönüyor

sagolasin tatlim.. cok sükür bugünü kazasiz kacamaksiz atlattim + olarak 1 bardak cay, 1 tane light enerji icecegi ictim.. onun haricinde 0 kacamak kizim 24 temmuzda 4 yasina gircek teyzesi. rabbim hepimizin yavrularini bagislasin, acilarini göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…