canım benim çok çok geçmiş olsun, Allah daha kötülerinden korusun.
Canim benim hedef kilom 64-65 insallah verebilirim yaaa
kizlar benim midemden halay sesleri geliyor... tey tey teyyyyyaciktim galiba... 1 litre suyumu ictim, 2.ye baslicam.. diyet piskolojisi bu olsa gerek, normalde hic bisey yemesem bu kadar acikmazsdiimm.. basim agriyor koltugun üzerinde sekerleme yapmisim biraz.. kizim uyandirdi.. simdi aksam yemegimi hazirlayip enerji toplicam insallah...
yarencimmmm sen nasilsin tatlim, gectimi basinin agrisi??
mad_sad cim bizim burda aktar diye bisey yok desem inanirmisin? bazi özel bitkisel ürünler satan marketler var, önce almanca ismini ögrenip bakmam lazim.. bizm avusturyalilarda biliyormuy mus sandoloz sakizini
koca bi kase salata ve etimi yedimmmm elhamdulillah doydum.. basimin agrida üzerimde ki yorgunlukta kalkti.. gözüm acildi resmen acliktan mis demek ki
kizim ananneme diye tutturdu kizlar, gönlünü yapip geleyim.. msjlariniza cevaplar gecikecek biraz. kusura bakmayin olurmus teyzoslari
veririsin tatlım inşAllahboyun uzun sanırım ne hoş, bende ufak tefeğim gerçek hedefim 48 hadi bilemedim 50 dolabımdaki kıyafetlerim olmuyor çok çok mutsuz oluyor insan, tabii hep bel kısmında olunca fazlalık daha hiç bişeyin beli olmuyorr:))) tabii pantolonlarında bacak kısmına sıgabilirsem:))))
koca bi kase salata ve etimi yedimmmm elhamdulillah doydum.. basimin agrida üzerimde ki yorgunlukta kalkti.. gözüm acildi resmen acliktan mis demek ki
kizim ananneme diye tutturdu kizlar, gönlünü yapip geleyim.. msjlariniza cevaplar gecikecek biraz. kusura bakmayin olurmus teyzoslari
ayy yerim ben o fındığı=))) afiyet şeker olsun tatlım tabii tabii açlıktan bu hallerimiz, bende elma yedim misafirimi bekliyorum mamamızı yemek için:) fena açıktım sormayın:)
Simdiden afiyet olsun canim. Misafirlerinle muhabbetiniz bol gönlünüz sen olsun insallah :)
Mrb canım ah aynen aynen yaz geldi tam rahat rahat giyinmemiz gerekirken böyle yapmam hiç iyi olmadıcanım mrb, oluyor arada böyle küçük aralar, hiç canını sıkmadan hemen akşmadan dikkat etmeye başlarsın tatlımbende de geçen perş cuma cumartei püf olmuşdu dikkat işi:) sonra hemen toparlandım, yaz geldi millet püfür püfür giyinip çıkıyor benim daha pantolonlarım kapanmıyoo:))) bayılmadan ben kaçayım:)
Önceden canım yani bundan bi 5-6 ay önce çok çok iyi besleniyordum ama sonra yavaaş yavaaş bi başladım çok yemeye sonra zaten midede büyüyünce doymak bilmiyor insan artık :26:tatlım nasıl besleniyorsun normalde, çok az beslenirsen böyle patlamalar çok normal
Amin canım benimcok saol tatlım, Rabbim kimsenin başına vermesin:)
merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugün, ben berbatım çoook şey yedim yine diyet miyet yalan bende bugün n'apıcam ben ya kızlar bana bi akıl verin çok suçlu hissediyorum kendimi
merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugün, ben berbatım çoook şey yedim yine diyet miyet yalan bende bugün n'apıcam ben ya kızlar bana bi akıl verin çok suçlu hissediyorum kendimi
Tombişcim yarın tartılıyorum bana dua et kız
Bu arada adım Buse
Az önce bende aciktigimi hissettim canim ama 3 yudum yiyebildim canim hicbisey istemiyor. Su da icemedim tas catlasin 3 bardak icmisimdir. Evet tatlim genelde acikmaz insan belki daha az yersin yine acikmazsin ama diyette olunca acikiyor. Enerjini toplamis bir sekilde bekliyorum tatlim seni.
Sagol canim gecti basim ALlaha sükürler olsun.
slm kızlar,daha önce yazmştım 1 mayısta başladım diyete.31 yaşımdayım 89.6 kilo ile başladım.bugün dayanamayıp tartıldım 88.5 çıktım.buna bile sevindim yafakat bugün akşam mahvettim herşeyi çok yedim çok.daha diyetin 3. gününde iradesiz davrandım ama tabiki önümüze bakıcaz
ben sağlıklı 6 öğün beslenerek kilo vermeyi hedefliyorumbu bir tür hayat tarzım olacaksa dayanamayacağım şeyleri asla yapmam diyorum.mesela günü sadece meyveyle geçirme gibi.bu tip şeyleri asla yapamam.kendimi tanıyorum.ayrıca 3 gündür kola içmediğim için de kendimi kutluyorum,çünkü ben kolasız yemek yemezdim
evet ilk hedefim bir ayda 6 kilo kaybetmek.buraya da düzenli yazıcam.hepimize başarılar
canim ama senin yemennnn lazimm,zaten kalorisi düsük bi diyet, halsiz düsmemelisin... insallah aksam yemegini yemissindir.. beni isvec diyetinde yanliz birakma olurmu ? ne kadar uzakta olsakta gercekten sanki yillardir taniyormusum gibi kanim isindi size.
slm kızlar,daha önce yazmştım 1 mayısta başladım diyete.31 yaşımdayım 89.6 kilo ile başladım.bugün dayanamayıp tartıldım 88.5 çıktım.buna bile sevindim yafakat bugün akşam mahvettim herşeyi çok yedim çok.daha diyetin 3. gününde iradesiz davrandım ama tabiki önümüze bakıcaz
ben sağlıklı 6 öğün beslenerek kilo vermeyi hedefliyorumbu bir tür hayat tarzım olacaksa dayanamayacağım şeyleri asla yapmam diyorum.mesela günü sadece meyveyle geçirme gibi.bu tip şeyleri asla yapamam.kendimi tanıyorum.ayrıca 3 gündür kola içmediğim için de kendimi kutluyorum,çünkü ben kolasız yemek yemezdim
evet ilk hedefim bir ayda 6 kilo kaybetmek.buraya da düzenli yazıcam.hepimize başarılar
Mrb canım ah aynen aynen yaz geldi tam rahat rahat giyinmemiz gerekirken böyle yapmam hiç iyi olmadı
Önceden canım yani bundan bi 5-6 ay önce çok çok iyi besleniyordum ama sonra yavaaş yavaaş bi başladım çok yemeye sonra zaten midede büyüyünce doymak bilmiyor insan artık :26:
Amin canım benim
Afiyet olsun canım çok iyi gidiyorsun Allah bozmasın
canım benim Allah bağışlasın kızını kaç yaşında ufaklık
TEBRIKLERBAk canim ne güzel 1kilo 100 gramin gitmis bile. Insallah bu yolda azimle ilerleyeceksin. Ay sonunda da istedigin kiloyu vereceksin insallah. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?