Tombis'in birlikte zayiflayip güzelleselim dediği diyet günlüğü

ayy canım benim ya geçmiş olsun, insanın sağlık sıkıntısı olunca hiç bir şey yiyesi gelmiyor, dinlen canım sen bugün acil şifalar diliyorum

Saol canim benim ama iyiyim üsüdügümde bikac saat toparlanamiyorum. Birde kan eksikligi var o yüzden üsüdügümde zor oluyor. Sen neler yapiyosun canim minik prens nasil annesini üzmüyor insallah. Öpüyorum minigin yanaciklarindan.
Sabah kahvaltini okudum azcik yemissin sende. Insallah bu azimle ayda 5*6 kilo gider.

ayy canım benim ya, kıyamam(( benimde kan eksiğim var, bu yüzden hamileliğim çok çok fena geçti yarencim, aman tatlım kan ilacı içiyorsun değil mi? hamileliğinde sorun yaşama benim gibi ben hala kan ilacı kullanıyorum günde 2 tane 1,5 yıl devam etcekmişim doktorum öyle dedi, minik uyuyor teyzesi sanki gece ben onu uyutmadım:)) ama sabah aglayarak uyandırdı beni 2 kere verdim mamasını tabii ben uyuyamdım:) canım nane limon kaynatsan belki iyi gelir

Son düzenleme:
Günaydinlar tatlim :) Ben zaten az önce almistim ölcülerimi yazayim ay utandim da :)
Gögüs:90
Bel:78
Göbek: 85
Kalca:97

Hakkimizda hayirlisi olur insallah cok heycanlandim ben yaaa :)

mezura mı bulayımda bende ölçiyim kendimi, artık yüzleşme vakti geldi:S :))

güzelim hayırlı olsuğun günlüğün inan yeni gördüm yoksa uğrardım daha önce inşallah hedeflediğin gibi ilerlersin bu yolda bu arada nasıl bi diyet rogramı bu uyguladığın dukanı niye bıraktın merak ettimde?öpüyorum fıstığım kolay gelsin..

mezuramı bulamadım:) dışarı çıkınca alayım bi tane, ölçeyim yazarım bende:) hoşgeldin tombişim:)

Yok canim ben ilac kullanmiyorum. Daha dogrusu cocukken cok ilac kullanirdim hasta olunca ama artik doktorun verdigi ilaclari bile kullanamiyorum korkuyorum herhalde. Sana da gecmis olsun tatlim. Ben hamile kalsam herseyi cekmeye raziyim ya Ayy uyusun minik prens co seviyorum bebekleri cocuklari ama bize nasip olmadi insallah gec olur ama güc olmaz. Aminn..

üzülme tatlim bugünlerde gecer, 1 yasini gectikten sonra inan biraz daha hafifleyecek yükün, kuzucugunun uyku düzenide oturmus olucak insallah. lahana süper bisey, kabizligi olanlar cok cok tüketsin senin diyet karatay diyetine benziyor. onda da ceviz, findik badem yeniliyor sanirim. sandoloz sakizini duydum ama nasil bisey hic bilmiyorum. elmasirkeli su da bagisaklari calistiriyor.aksam yatmadan önce ictigim zaman sabah ilk isim wc ye kosmak oluyordu cok tembelim ben yaaa, icsem faydasi olucak ama üseniyorum iste..

üzülme tatlim bugünlerde gecer, 1 yasini gectikten sonra inan biraz daha hafifleyecek yükün, kuzucugunun uyku düzenide oturmus olucak insallah. lahana süper bisey, kabizligi olanlar cok cok tüketsin senin diyet karatay diyetine benziyor. onda da ceviz, findik badem yeniliyor sanirim. sandoloz sakizini duydum ama nasil bisey hic bilmiyorum. elmasirkeli su da bagisaklari calistiriyor.aksam yatmadan önce ictigim zaman sabah ilk isim wc ye kosmak oluyordu cok tembelim ben yaaa, icsem faydasi olucak ama üseniyorum iste..

mezuramı bulamadım:) dışarı çıkınca alayım bi tane, ölçeyim yazarım bende:) hoşgeldin tombişim:)

Demin sana msj yazmistim ama cikmamis canim yaa benim internette sorun var herhalde Al canim sende bi mezura ölc bakalim sonuc ne cikacak.

ben geri geldim sabah kahvaltı menüm:
kalın 1 dilim beyaz peynir(normal yağlı)
1 bardak süt
1 dilim kepek ekmek
1 adet domates, hepsi bu:)

afiyet olsuuuun, az yemissin tatlim ara ögün yiyorsun dimi? ben ögle yemegimi yedim,cok sükür doydum.
*1 tabak ispanak üzerine sarimsakli yogurt,
* 1 tane dometes,
*2 haslanmis yumurta veee
* + olrak 1 bardak cay

1 litrelik siseme suyumu doldurdum, simdi onu icme zamani

sagolasin sevgincim, canim dukan bana bagisiklik yapti herhalde.. 3. baslayisimdi o yüzden 3 haftada 1 kilo anca gitmisti.. bende ara verdim.. vucudumun bi süre dukandan uzaklasmasi lazim unutmasi icin.. yoksa inat etmeye devam edicek..
suan isvec diyetine basladik yarencigimle.. 13 gün sürcek serivenimizde bakalim hayirlisiyla inise geceriz sen ne zaman karataya basladin? allah hepimizin yardimcisi olsun.

merhaba findigim fistigim, iyiyim cok sükür midede dolunca keyfim yerinde suan gecmis olsun canim, bu aralar grip cok yaygin dikkat et kendine. kac gündür havalar 30 derecelerdeyken bugün bi anda sogudu, yagmur havasi var.. insan alt üst oluyor. almanyada genelde yagmurlu geciyor dimi. neresindesin bu arada? benim arkadasim var gelin olarak gitti stuttgart-Aalene.

henüz spor yapmadim, kizimi erken uyuturum aksam ondan sonra yapicam artik. degilse izin vermiyor. bizim evde de cok alet var, bos bos duruyor. cross walker diye bi alet almistim, uzay yürüyüsü diyorlar galiba kollari ve bacaklari calistiriyor, mekik aletim var, step ve pilates malzemeleri var, göbek icin kemer almistim, 1 yildir yüzüne bakmadigim...

kahveni ictikten 2 saat sonra felan ye canim ögle yemegini, cok acikirsin sonra. ben aksam yemegini saat 6da yapmayi düsünüyorum.sonra agzimin fermuarini cekicem

amin inşallah tatlım bende 6 gün oldu karataya başlayalı regl sonrası 73 le başladım bakalım yine regl sonrası tartılıcam ama rahat bi diyet hiç acıkmıyorum diyetteymişim gibi gelmiyo umarım sonucundanda böyle memnun kalırım yazarım zaten sana gelişmeleri neki bu isveç diyeti merak ettim?

Günaydinlar tatlim :) Ben zaten az önce almistim ölcülerimi yazayim ay utandim da :)
Gögüs:90
Bel:78
Göbek: 85
Kalca:97

Hakkimizda hayirlisi olur insallah cok heycanlandim ben yaaa :)

bende bende bendeeeeee heyecanliyimmm

canlarim kilonuzuda yazarsan cetvel hazirlamaya caliscam..

ne güzel canim diyetteymis gibi olmayinca daha rahat oluyordur eminim, hayirli olsun. isves diyeti diye topik var, inceleybilirsin ama ben kisaca anlataym sana. 13 sürüyor. kilo ve aktiviteye bagli 4-6-8-10 kilo bile verenler var. en düsügüne raziyim tabi, iniseye geceyim de baska bisey istemiyorum.

3 ögün yiyorsun. düsük kalorili bi diyet oldugu icin 13 günden fazla yapilmamali. baslayinca en kisa 6. günden sonra birakabilirsin. bi 3 ay sonra tekrar yapabilirsin diger 6 günü.. yorumlari okuyunca olumlu sonuclari göreceksin.. sabir gerekiyor ama yapilmasi zor bi diyet degil..

bi göz at istersen

ayy tatlım ihmal etme ama yine bu kan işini, bebekle çok bağlantılı, ben 9 ay boyunca hep hastaydım, sürekli serumlar, son güne kadar kustum vs, öyle sıkıntı yaşadım ki gören herkes bana acıyodu.. o yüzden kan takviyeni ihmal etme aman canım olur inşAllah Yarencim, bizde aylarca çocuk istedik olmadı.. en ummadık zamanda geldi, güzelce zayıflayalım sana hediye olarak gelsin inşAllah annesi:) o zaman bize buralardan verirsin müjdeyi:)

kizlar kansizligin kilo verdirmeyi engelledigini biliyormuydunuz?? malesef cogu türk hanimlarinda oldugu gibi bende de var.. hamileyken doktorum hap vermisti.. ama midem kaldiramadi 1-2 ay sonra birakmistim.. belki hala kansizimdir bilmiyorum. iyileseyim kan tahlili yaptircam insallah. kan hapi kullananlar farkettilermi bilmiyorum ama ben hap kullaninca istahim fena acilmisti.. istah aciyor yani..

Yok canim burasi cok sicak ya yaniyor resmen suan günes tepemden vuruyor. Gece biraz daha serin oluyor aslinda yine üsümezdimde tüm camlar acik kalinca ceyran yapmis. Ben Almanya frankfurttayim canim. Bende spor yapmadim ögleden sonra yapicam. Taman canim saat 3gibi yerim ama ben o kadar yiyemem herhalde aksam 6 gibi de etimizi salatamizi yeriz :)

hmmm düşük kalorili deyince gözüm korktu benim açlığa dayanamıyorum ben ya yinede alternatif olarak düşünebilirim 1 ay karataya devam edicem sonuca göre hareket edicem bakalım seninde sonuçlarını bi görürüz belki ikna olurum ozaman 1 ayda 3-4 kilo versem yeter bana ya yeterki vereyim benimde yapıştı kilolar gitmiyo neyse hayatım kolay gelsin hepinize uğrarım arada...

Canim cok gecmis olsun o kadar hastalik sonucunda bebegine kavustun kendini sansli hissetmelisin. Ne güzel yazmissin agzin bal yesin. Insallah bende birgün yazarim hamileyim diye Allahim o günleri banada nasip eder insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…