ayy canım benim ya geçmiş olsun, insanın sağlık sıkıntısı olunca hiç bir şey yiyesi gelmiyor, dinlen canım sen bugünacil şifalar diliyorum
Saol canim benim ama iyiyim üsüdügümde bikac saat toparlanamiyorum. Birde kan eksikligi var o yüzden üsüdügümde zor oluyor. Sen neler yapiyosun canim minik prens nasil annesini üzmüyor insallah. Öpüyorum minigin yanaciklarindan.
Sabah kahvaltini okudum azcik yemissin sende. Insallah bu azimle ayda 5*6 kilo gider.
Günaydinlar tatlim :) Ben zaten az önce almistim ölcülerimi yazayim ay utandim da :)
Gögüs:90
Bel:78
Göbek: 85
Kalca:97
Hakkimizda hayirlisi olur insallah cok heycanlandim ben yaaa :)
ayy canım benim ya, kıyamam(( benimde kan eksiğim var, bu yüzden hamileliğim çok çok fena geçti yarencim, aman tatlım kan ilacı içiyorsun değil mi? hamileliğinde sorun yaşama benim gibi ben hala kan ilacı kullanıyorum günde 2 tane 1,5 yıl devam etcekmişim doktorum öyle dedi, minik uyuyor teyzesi sanki gece ben onu uyutmadım:)) ama sabah aglayarak uyandırdı beni 2 kere verdim mamasını tabii ben uyuyamdım:) canım nane limon kaynatsan belki iyi gelir
merhaba kızlar nasılsınız:))) yazdıklarınızı tek tek okudum, gece benim minikde uyutmadı ama pc eşimdeydi keşke yatmadanevvel bi daha baksaydım nete diye üzüldüm şimdi:)) ayy benim ilk gün mamalarla imtihanım pek zordu, reglimin iklk günü olunca, ama sıktım dayandım, söylemesi ayıp akşam lahana yapmıştım haşlanmış salçalı lahana gibi pek bişeye benzemiodu, ama Allahım bu kadar mı çabuk erir insanın içinde, geberdim dün:) meyve yedim elma ve bi portakal belki 2 porsiyon çok oldu ama ufaklıkda uyutmayınca yien zorlandım eşimde uyuyamadı çok açıkmış yemekden hayır gelmeyince kendisine mısır gevreği yapmamı istedi, sende ye hadi böyle diyet olmaz görmüyomusun çok kötü haldesin bak açlıktan uyuyamıcaksın kime yapıyosun diyeti bana mı ben böyle istemyorum diye bana kızsada direndim aç yattım çaresiz napıyım:) zaten mükemmel bi kilo kaybı hemen beklemiyorum üniv yıllarında çok kilo almıştım bende düşk şeker problemi oldugu ortya çıkmıştı o zaman 15 kilo vermiştim 8 ayda, o diyet listelerini hatırlamaya gayret ediyorum:) yiyerek kilo vermiştim, çok yavaş bi süreçti ama süper kalıcı olmuştu, yüzüm çökmemişti, vucudum sarkmamıştı, o zamandan hatırladığim bi kaç püf noktaya sizede aktarmak istiyorum, kilo vermek istiyorsak mutlaka yağ protein ve karbonhiratı kesmeden her ögün almamız gerekiyor, insanın günlük yağ ihityacı 6 tatlı kaşıgı yağ, diyet yapınca bu oranı 3 kaşıga düşürüyoruz ama daha fazla düşürmüyoruz dülürsek sağlıksız kilo verme başlıyormuş şaçlarımız dökülmeye başlar demişti doktorum, 3 tatlı kaşıgı yağı gün içi hesaplamamız laızm, mesela 8 zeytin 1 tatlı kaşıgı yag yapıyor zaten,beb diyet zamanı hiç zeytin yemiyorum:)) çünkü zaten yemekleri yağla yapıyoruz, salatayı bol tüketmemiz lazım ve mutlka sirkeli zeytinyaglı, zeytinyagı salatayı eritmeye yardımcı oluyormuş:)) birde canlarım ara ögünlerde elma ya da mevsim meyvesi yerken yanında 2 adet ceviz, 6 badem, 6 fındık ya da 10 adet fıstık vs yersek yag grubuda kan şekerini düzenliyor böylelikle ani şeker işstekleri baskılanıyor, ben 9 ögün yiyerek o kiloları vermiştim, ama şimdi evin sorumluluğu çoluk çocuk eş, yemek vs derken tam uygulayamıyorum, ama deniyorum:)) parola çok aç kalmıcazz su içicez bi de ben kadınlar kulününden okumuştum sandoloz sakızı çiğiniyorum arkadan 2 bardak sirkesiz su farkediyor yavaş yavaş:) gideyimde kahvaltı yapıyım:)) öpüyorum sizleri
merhaba kızlar nasılsınız:))) yazdıklarınızı tek tek okudum, gece benim minikde uyutmadı ama pc eşimdeydi keşke yatmadanevvel bi daha baksaydım nete diye üzüldüm şimdi:)) ayy benim ilk gün mamalarla imtihanım pek zordu, reglimin iklk günü olunca, ama sıktım dayandım, söylemesi ayıp akşam lahana yapmıştım haşlanmış salçalı lahana gibi pek bişeye benzemiodu, ama Allahım bu kadar mı çabuk erir insanın içinde, geberdim dün:) meyve yedim elma ve bi portakal belki 2 porsiyon çok oldu ama ufaklıkda uyutmayınca yien zorlandım eşimde uyuyamadı çok açıkmış yemekden hayır gelmeyince kendisine mısır gevreği yapmamı istedi, sende ye hadi böyle diyet olmaz görmüyomusun çok kötü haldesin bak açlıktan uyuyamıcaksın kime yapıyosun diyeti bana mı ben böyle istemyorum diye bana kızsada direndim aç yattım çaresiz napıyım:) zaten mükemmel bi kilo kaybı hemen beklemiyorum üniv yıllarında çok kilo almıştım bende düşk şeker problemi oldugu ortya çıkmıştı o zaman 15 kilo vermiştim 8 ayda, o diyet listelerini hatırlamaya gayret ediyorum:) yiyerek kilo vermiştim, çok yavaş bi süreçti ama süper kalıcı olmuştu, yüzüm çökmemişti, vucudum sarkmamıştı, o zamandan hatırladığim bi kaç püf noktaya sizede aktarmak istiyorum, kilo vermek istiyorsak mutlaka yağ protein ve karbonhiratı kesmeden her ögün almamız gerekiyor, insanın günlük yağ ihityacı 6 tatlı kaşıgı yağ, diyet yapınca bu oranı 3 kaşıga düşürüyoruz ama daha fazla düşürmüyoruz dülürsek sağlıksız kilo verme başlıyormuş şaçlarımız dökülmeye başlar demişti doktorum, 3 tatlı kaşıgı yağı gün içi hesaplamamız laızm, mesela 8 zeytin 1 tatlı kaşıgı yag yapıyor zaten,beb diyet zamanı hiç zeytin yemiyorum:)) çünkü zaten yemekleri yağla yapıyoruz, salatayı bol tüketmemiz lazım ve mutlka sirkeli zeytinyaglı, zeytinyagı salatayı eritmeye yardımcı oluyormuş:)) birde canlarım ara ögünlerde elma ya da mevsim meyvesi yerken yanında 2 adet ceviz, 6 badem, 6 fındık ya da 10 adet fıstık vs yersek yag grubuda kan şekerini düzenliyor böylelikle ani şeker işstekleri baskılanıyor, ben 9 ögün yiyerek o kiloları vermiştim, ama şimdi evin sorumluluğu çoluk çocuk eş, yemek vs derken tam uygulayamıyorum, ama deniyorum:)) parola çok aç kalmıcazz su içicez bi de ben kadınlar kulününden okumuştum sandoloz sakızı çiğiniyorum arkadan 2 bardak sirkesiz su farkediyor yavaş yavaş:) gideyimde kahvaltı yapıyım:)) öpüyorum sizleri
mezuramı bulamadım:) dışarı çıkınca alayım bi tane, ölçeyim yazarım bende:) hoşgeldin tombişim:)
ben geri geldim sabah kahvaltı menüm:
kalın 1 dilim beyaz peynir(normal yağlı)
1 bardak süt
1 dilim kepek ekmek
1 adet domates, hepsi bu:)
güzelim hayırlı olsuğun günlüğün inan yeni gördüm yoksa uğrardım daha önce inşallah hedeflediğin gibi ilerlersin bu yolda bu arada nasıl bi diyet rogramı bu uyguladığın dukanı niye bıraktın merak ettimde?öpüyorum fıstığım kolay gelsin..
Merhaba canim nasilsin ,sen yanlislari bosver herkeste olur o kadar. Diger yazdiklarini okudum cok güzel yazmissin hareketsiz kalmamak lazim dedigin gibi artik bisiler yapicaz benim evde spor aletlerim var disari cikmasam bile onlarla yaparim. Ben daha bu saat oldu agzima bisey sürmedim gece cami kapatmaya unutmusuz gerci sicakti hava ama yinede üsümüsüm yaBas agrim var midem bulaniyo bende az sonra esimle bi kahve iceyim sonrada diyette yazili olan seyleri uygularim insallah.
sagolasin sevgincim, canim dukan bana bagisiklik yapti herhalde.. 3. baslayisimdi o yüzden 3 haftada 1 kilo anca gitmisti.. bende ara verdim.. vucudumun bi süre dukandan uzaklasmasi lazim unutmasi icin.. yoksa inat etmeye devam edicek..
suan isvec diyetine basladik yarencigimle.. 13 gün sürcek serivenimizde bakalim hayirlisiyla inise gecerizsen ne zaman karataya basladin? allah hepimizin yardimcisi olsun.
Günaydinlar tatlim :) Ben zaten az önce almistim ölcülerimi yazayim ay utandim da :)
Gögüs:90
Bel:78
Göbek: 85
Kalca:97
Hakkimizda hayirlisi olur insallah cok heycanlandim ben yaaa :)
amin inşallah tatlım bende 6 gün oldu karataya başlayalı regl sonrası 73 le başladım bakalım yine regl sonrası tartılıcam ama rahat bi diyet hiç acıkmıyorum diyetteymişim gibi gelmiyo umarım sonucundanda böyle memnun kalırım yazarım zaten sana gelişmeleri neki bu isveç diyeti merak ettim?
Yok canim ben ilac kullanmiyorum. Daha dogrusu cocukken cok ilac kullanirdim hasta olunca ama artik doktorun verdigi ilaclari bile kullanamiyorum korkuyorum herhalde. Sana da gecmis olsun tatlim. Ben hamile kalsam herseyi cekmeye raziyim yaAyy uyusun minik prens co seviyorum bebekleri cocuklari ama bize nasip olmadi insallah gec olur ama güc olmaz. Aminn..
merhaba findigim fistigim, iyiyim cok sükür midede dolunca keyfim yerinde suangecmis olsun canim, bu aralar grip cok yaygin dikkat et kendine. kac gündür havalar 30 derecelerdeyken bugün bi anda sogudu, yagmur havasi var.. insan alt üst oluyor. almanyada genelde yagmurlu geciyor dimi. neresindesin bu arada? benim arkadasim var gelin olarak gitti stuttgart-Aalene.
henüz spor yapmadim, kizimi erken uyuturum aksam ondan sonra yapicam artik. degilse izin vermiyor. bizim evde de cok alet var, bos bos duruyor. cross walker diye bi alet almistim, uzay yürüyüsü diyorlar galiba kollari ve bacaklari calistiriyor, mekik aletim var, step ve pilates malzemeleri var, göbek icin kemer almistim, 1 yildir yüzüne bakmadigim...
kahveni ictikten 2 saat sonra felan ye canim ögle yemegini, cok acikirsin sonra. ben aksam yemegini saat 6da yapmayi düsünüyorum.sonra agzimin fermuarini cekicem
ne güzel canim diyetteymis gibi olmayinca daha rahat oluyordur eminim, hayirli olsun. isves diyeti diye topik var, inceleybilirsin ama ben kisaca anlataym sana. 13 sürüyor. kilo ve aktiviteye bagli 4-6-8-10 kilo bile verenler var. en düsügüne raziyim tabi, iniseye geceyim de baska bisey istemiyorum.
3 ögün yiyorsun. düsük kalorili bi diyet oldugu icin 13 günden fazla yapilmamali. baslayinca en kisa 6. günden sonra birakabilirsin. bi 3 ay sonra tekrar yapabilirsin diger 6 günü.. yorumlari okuyunca olumlu sonuclari göreceksin.. sabir gerekiyor ama yapilmasi zor bi diyet degil..
bi göz at istersen
ayy tatlım ihmal etme ama yine bu kan işini, bebekle çok bağlantılı, ben 9 ay boyunca hep hastaydım, sürekli serumlar, son güne kadar kustum vs, öyle sıkıntı yaşadım ki gören herkes bana acıyodu.. o yüzden kan takviyeni ihmal etme aman canımolur inşAllah Yarencim, bizde aylarca çocuk istedik olmadı.. en ummadık zamanda geldi, güzelce zayıflayalım sana hediye olarak gelsin inşAllah annesi:) o zaman bize buralardan verirsin müjdeyi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?