bende bende bendeeeeee heyecanliyimmm
canlarim kilonuzuda yazarsan cetvel hazirlamaya caliscam..
kizlar kansizligin kilo verdirmeyi engelledigini biliyormuydunuz?? malesef cogu türk hanimlarinda oldugu gibi bende de var.. hamileyken doktorum hap vermisti.. ama midem kaldiramadi 1-2 ay sonra birakmistim.. belki hala kansizimdir bilmiyorum. iyileseyim kan tahlili yaptircam insallah. kan hapi kullananlar farkettilermi bilmiyorum ama ben hap kullaninca istahim fena acilmisti.. istah aciyor yani..
hmmm düşük kalorili deyince gözüm korktu benim açlığa dayanamıyorum ben ya yinede alternatif olarak düşünebilirim 1 ay karataya devam edicem sonuca göre hareket edicem bakalım seninde sonuçlarını bi görürüz belki ikna olurum ozaman 1 ayda 3-4 kilo versem yeter bana ya yeterki vereyim benimde yapıştı kilolar gitmiyo neyse hayatım kolay gelsin hepinize uğrarım arada...
Canim cok gecmis olsun o kadar hastalik sonucunda bebegine kavustun kendini sansli hissetmelisin. Ne güzel yazmissin agzin bal yesin. Insallah bende birgün yazarim hamileyim diye Allahim o günleri banada nasip eder insallah.
ya canım onu bilmiyorum ben hala kullanıyorum, süreli bas dönmesi var, deprem oluyomuş gibi sallanıyorum, eşimde sürekli deprem oluyo diyince bana takılıyor:)) kızlar bahsetmişmiydim bnm birde sekr sorunum var ömür boyu dikkat etmem gerkiyr bu karbonhiratlara (yani sınırlıyım normal bi insana göre)ve de ömrümün sonuna kadar zayıf sınırlarında olmam gerkiyormuş bir gram fazla yağın bile olmucak dedi doktorum yoksa şekr hastası olucm insüllin takvisyesi alıcam, ki inşAllah olmaz, zaten bende kilo alınca hemen kendimde sıkıntı bel bölgemde aşırı yıgılma hissediyorum
tamamdir tatlim, her zaman beklerim
tez zamanda insallah o güzel müjdeli haberi verirsin bize. 21 gün sogan suyu kürünü denesene canim, iltihap söktürücüymüs esinde yapsin zarari olmazdir herhalde. bak türkiyeye gitmene 22 gün kaldi.. bakarsin tatilde allahin izniyle bebisinde oluverir
tez zamanda insallah o güzel müjdeli haberi verirsin bize. 21 gün sogan suyu kürünü denesene canim, iltihap söktürücüymüs esinde yapsin zarari olmazdir herhalde. bak türkiyeye gitmene 22 gün kaldi.. bakarsin tatilde allahin izniyle bebisinde oluverir
ayyy cok üzüldüüm, allah sifani versin tatlim, insallah korktugun gibi olmaz. hamur islerine cok dikkat etmelisin o zaman. bi ara bende sabahlari uyaninca elim yüzüm sisiyordu, uyusukluk hissidiyordum.. ama benim ki tamamen kilodan. kemik yapim cok ince, boyum kisa minyon tipim yani. 158 cm . kilomu söyleyince sen yoksun o kadar diyorlar. belli etmiyor..ama kemiklerim artik o kadar yükü tasiyamiyor. acikcasi korkuyorum bende kilolarim nedeniyle hastalancam diye..
evet evet tombisim hamur işi, pilav makarna hepsi dikkat etmem hatta hiç yememem lazım, zatn bu sıkıntı yüzünden süt veremedim, dikkat etmedim, ben hastalandım, dikkat ettim sütüm kesildi böyle baya sıkuntı oldu sonunda sütten kestik ilaca başladım,aman puff:) yarencim tez vakitte bebgini alırısn inşAllah tatlım, hatta bi sonraki zamanda doğum sonrası zayıflıyoruz topiklerinde görürüz seni:)) canlarım ya siz hep yurtdışındamısınız? bende istanbldyım yolunuz düşerse bekleriz sizleri tombişim yarencim:)
ayy inşAllah:))
canimcim bana kilonu ve hedifini yazarmisin??? ama sen yarin tartiliyordun dimi? cetvel hazirlicam tabi becerebilirsem.. motive olalim dimi. verdiklerimizi görünce
yarencim senin hedef kilon kacti tatlim?
kizlar benim midemden halay sesleri geliyor... tey tey teyyyyyaciktim galiba... 1 litre suyumu ictim, 2.ye baslicam.. diyet piskolojisi bu olsa gerek, normalde hic bisey yemesem bu kadar acikmazsdiimm.. basim agriyor koltugun üzerinde sekerleme yapmisim biraz.. kizim uyandirdi.. simdi aksam yemegimi hazirlayip enerji toplicam insallah...
yarencimmmm sen nasilsin tatlim, gectimi basinin agrisi??
mad_sad cim bizim burda aktar diye bisey yok desem inanirmisin? bazi özel bitkisel ürünler satan marketler var, önce almanca ismini ögrenip bakmam lazim.. bizm avusturyalilarda biliyormuy mus sandoloz sakizini
ya canım onu bilmiyorum ben hala kullanıyorum, süreli bas dönmesi var, deprem oluyomuş gibi sallanıyorum, eşimde sürekli deprem oluyo diyince bana takılıyor:)) kızlar bahsetmişmiydim bnm birde sekr sorunum var ömür boyu dikkat etmem gerkiyr bu karbonhiratlara (yani sınırlıyım normal bi insana göre)ve de ömrümün sonuna kadar zayıf sınırlarında olmam gerkiyormuş bir gram fazla yağın bile olmucak dedi doktorum yoksa şekr hastası olucm insüllin takvisyesi alıcam, ki inşAllah olmaz, zaten bende kilo alınca hemen kendimde sıkıntı bel bölgemde aşırı yıgılma hissediyorum
merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugün, ben berbatım çoook şey yedim yine diyet miyet yalan bende bugün n'apıcam ben ya kızlar bana bi akıl verin çok suçlu hissediyorum kendimi
merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugün, ben berbatım çoook şey yedim yine diyet miyet yalan bende bugün n'apıcam ben ya kızlar bana bi akıl verin çok suçlu hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?