Tombis'in birlikte zayiflayip güzelleselim dediği diyet günlüğü

ya canım onu bilmiyorum ben hala kullanıyorum, süreli bas dönmesi var, deprem oluyomuş gibi sallanıyorum, eşimde sürekli deprem oluyo diyince bana takılıyor:)) kızlar bahsetmişmiydim bnm birde sekr sorunum var ömür boyu dikkat etmem gerkiyr bu karbonhiratlara (yani sınırlıyım normal bi insana göre)ve de ömrümün sonuna kadar zayıf sınırlarında olmam gerkiyormuş bir gram fazla yağın bile olmucak dedi doktorum yoksa şekr hastası olucm insüllin takvisyesi alıcam, ki inşAllah olmaz, zaten bende kilo alınca hemen kendimde sıkıntı bel bölgemde aşırı yıgılma hissediyorum

tamamdir tatlim, her zaman beklerim

Canim cok gecmis olsun o kadar hastalik sonucunda bebegine kavustun kendini sansli hissetmelisin. Ne güzel yazmissin agzin bal yesin. Insallah bende birgün yazarim hamileyim diye Allahim o günleri banada nasip eder insallah.

tez zamanda insallah o güzel müjdeli haberi verirsin bize. 21 gün sogan suyu kürünü denesene canim, iltihap söktürücüymüs esinde yapsin zarari olmazdir herhalde. bak türkiyeye gitmene 22 gün kaldi.. bakarsin tatilde allahin izniyle bebisinde oluverir

ayyy cok üzüldüüm, allah sifani versin tatlim, insallah korktugun gibi olmaz. hamur islerine cok dikkat etmelisin o zaman. bi ara bende sabahlari uyaninca elim yüzüm sisiyordu, uyusukluk hissidiyordum.. ama benim ki tamamen kilodan. kemik yapim cok ince, boyum kisa minyon tipim yani. 158 cm . kilomu söyleyince sen yoksun o kadar diyorlar. belli etmiyor..ama kemiklerim artik o kadar yükü tasiyamiyor. acikcasi korkuyorum bende kilolarim nedeniyle hastalancam diye..

tez zamanda insallah o güzel müjdeli haberi verirsin bize. 21 gün sogan suyu kürünü denesene canim, iltihap söktürücüymüs esinde yapsin zarari olmazdir herhalde. bak türkiyeye gitmene 22 gün kaldi.. bakarsin tatilde allahin izniyle bebisinde oluverir [/QUOTE]

ayy inşAllah:))

Amin canim insallah Canim kendime kürler denedim güzelim yolunda giden period zamanimi mahvettim. Bende bi sorun yok testlerimde tertemiz esim biraz toparlansinda ona yapicam bazi kürleri. Evet canim 22 günüm kaldi heyecan basiyo aklima geldikce.

ayy inşAllah:))[/QUOTE]

canimcim bana kilonu ve hedifini yazarmisin??? ama sen yarin tartiliyordun dimi? cetvel hazirlicam tabi becerebilirsem.. motive olalim dimi. verdiklerimizi görünce

yarencim senin hedef kilon kacti tatlim?

evet evet tombisim hamur işi, pilav makarna hepsi dikkat etmem hatta hiç yememem lazım, zatn bu sıkıntı yüzünden süt veremedim, dikkat etmedim, ben hastalandım, dikkat ettim sütüm kesildi böyle baya sıkuntı oldu sonunda sütten kestik ilaca başladım,aman puff:) yarencim tez vakitte bebgini alırısn inşAllah tatlım, hatta bi sonraki zamanda doğum sonrası zayıflıyoruz topiklerinde görürüz seni:)) canlarım ya siz hep yurtdışındamısınız? bende istanbldyım yolunuz düşerse bekleriz sizleri tombişim yarencim:)

Minik prensime demek süt veremedin üzüldüm. Ama canim ne yapalim sagliginda önemli biyerde gelmis gecmis olsun insallah. Evet canim bizler yurt disindayiz. AmA ben 22 gün sonra kismetse Güzel memleketimde olacagim Allahimin izniyle. Istanbulda nerde oturuyorsun canim? Ayrica davetin icin tskler cok incesin.

ayy inşAllah:))

canimcim bana kilonu ve hedifini yazarmisin??? ama sen yarin tartiliyordun dimi? cetvel hazirlicam tabi becerebilirsem.. motive olalim dimi. verdiklerimizi görünce

yarencim senin hedef kilon kacti tatlim?[/QUOTE]

Canim benim hedef kilom 64-65 insallah verebilirim yaaa

yarencim senin hedef kilon kacti tatlim?

Canim benim hedef kilom 64-65 insallah verebilirim yaaa [/QUOTE]

veririsin tatlım inşAllah boyun uzun sanırım ne hoş, bende ufak tefeğim gerçek hedefim 48 hadi bilemedim 50 dolabımdaki kıyafetlerim olmuyor çok çok mutsuz oluyor insan, tabii hep bel kısmında olunca fazlalık daha hiç bişeyin beli olmuyorr:))) tabii pantolonlarında bacak kısmına sıgabilirsem:))))

canlarım bu sandoloz sakızını sizde deneyin yaklaşık 4-5 gündür kullanıyorum gerçekten hafif diyet ve dikkat yapınca farketmeye başladı, aktarlarda satılıyor sizin orada bulabilirmisiniz bilmiyorum, inşAllah bulursunuz, ufacık nohut büüklüğünde yutuyorum yag yakımınıda kolaylaştırıyormuş, hatta ben yarından itibaren suyuma azıcık sirkede karıştırıcam:) gerçekten farkediyor sanki, bende terüdtlü yaklaşmıştım ama sonuna kadar devam edicem:)

kizlar benim midemden halay sesleri geliyor... tey tey teyyyyy aciktim galiba... 1 litre suyumu ictim, 2.ye baslicam.. diyet piskolojisi bu olsa gerek, normalde hic bisey yemesem bu kadar acikmazsdiimm.. basim agriyor koltugun üzerinde sekerleme yapmisim biraz.. kizim uyandirdi.. simdi aksam yemegimi hazirlayip enerji toplicam insallah...

yarencimmmm sen nasilsin tatlim, gectimi basinin agrisi??

mad_sad cim bizim burda aktar diye bisey yok desem inanirmisin? bazi özel bitkisel ürünler satan marketler var, önce almanca ismini ögrenip bakmam lazim.. bizm avusturyalilarda biliyormuy mus sandoloz sakizini

kizlar benim midemden halay sesleri geliyor... tey tey teyyyyy aciktim galiba... 1 litre suyumu ictim, 2.ye baslicam.. diyet piskolojisi bu olsa gerek, normalde hic bisey yemesem bu kadar acikmazsdiimm.. basim agriyor koltugun üzerinde sekerleme yapmisim biraz.. kizim uyandirdi.. simdi aksam yemegimi hazirlayip enerji toplicam insallah...

yarencimmmm sen nasilsin tatlim, gectimi basinin agrisi??

mad_sad cim bizim burda aktar diye bisey yok desem inanirmisin? bazi özel bitkisel ürünler satan marketler var, önce almanca ismini ögrenip bakmam lazim.. bizm avusturyalilarda biliyormuy mus sandoloz sakizini

merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugün, ben berbatım çoook şey yedim yine diyet miyet yalan bende bugün n'apıcam ben ya kızlar bana bi akıl verin çok suçlu hissediyorum kendimi

ayy canım aynı durumdayızz, benimde midemdende sesler geliyor ve başım çok agrıyor az kalorili diyetler böyle oluyor demekki, 2 gündür gündüz vakti sular kesik bende şasırdım yemek falan yapamıyorum akşamda arkadsım gelicek oturmaya:) gideyim bir elma yiyeyimbari:) ayy bu yurtdışı işi bu yü<den zor tabii, istanbula türkiyeye gwlme durumum varsa yakın zamanda nurada temin edersin canım:) keşke bi durum olsada ben size burdan yollasam:)) kızın ne kadarlık tombişcim? bende bayılmadan gideyim elmamı yemege, öpüyorum kızlar sizi:) görüşürüz inşAllah:)

canım benim çok çok geçmiş olsun, Allah daha kötülerinden korusun.

merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugün, ben berbatım çoook şey yedim yine diyet miyet yalan bende bugün n'apıcam ben ya kızlar bana bi akıl verin çok suçlu hissediyorum kendimi

canım mrb, oluyor arada böyle küçük aralar, hiç canını sıkmadan hemen akşmadan dikkat etmeye başlarsın tatlım bende de geçen perş cuma cumartei püf olmuşdu dikkat işi:) sonra hemen toparlandım, yaz geldi millet püfür püfür giyinip çıkıyor benim daha pantolonlarım kapanmıyoo:))) bayılmadan ben kaçayım:)

tatlım nasıl besleniyorsun normalde, çok az beslenirsen böyle patlamalar çok normal

Tombişcim yarın tartılıyorum bana dua et kız

Bu arada adım Buse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…