80 bin küsür üye, 80 bin küsür fikir demek kızlar..
Olay sadece uslubu ayarlamakta..Gerisi sorun olmamalı..
Çok haklısın,bende farkındayım bu durumun.....Konuyu açan açtığına açacağına pişman oluyor....bu sadece benim dikkatimi ceken bir olay mi bilmiyorum uzun suredir bu bolumdeki yazilari okuyorum yorumlara bakiyorum beni rahatsiz eden bir durum var bazi uyeler esiyle, kayinvalidesiyle,gorumcesiyle ilgili sorunlarini dile getiriyor bir kez hata yapip bende boyle bir konu actim sagolsun bazi arkadaslar belliki kayinvalideleriyle bal kaymak bu tabiki cok guzel yazdiklari yorumlar nasil gaddarca nasil insafsizca elestiriler laf sokusturmalar seklinde oluyor,zaten konuyu acan keyfine konuyu acmamis belliki esinden ,esinin ailesinden sorunlarla bogusuyor ona bu kadar yuklenmek ne derece dogru bunu yapan uye sanki kendi yetmezmis gibi yakin arkadasi uyeleride uyarip kendi mesajini destekleyerek konuyu acani bulsa carmaga gerdirecek duruma getiriyor yazik degil mi o kisinin neler yasadigini kapisinin arkasindaki hayatini bilemeyiz kaynanasi esi gorumcesi dortdortluk olan elbette coktur ama sorunun sahibinin cevresi boyle olmayabilir bazilari kadar sansli olmayabilir ayni insanlar kendilerine cektirse bu kadar iyi niyetli olabilecekler mi bazi yorumlari agzim acik okuyorum hepimiz bu kulupte uyeyiz ne dertleri okuyup ne dertlere agliyoruz nelere gulup nelere seviniyoruz bence biraz daha anlayisli olalim hayat bazen herkeze ayni davranmiyor sizin maddi sartlariniz evlilik cevreniz acimasizca elestirilen kisiyle ayni degil ki konu acarken korkucak hale geliyor insan bu konuyu bir derdim var bolumune actim genelde bu tarz yasananlar bu bolumde oluyor kusura bakmayin kimse bana katilmak zorunda degil ama kendimizi o zorluklar yasayan kadinin yerine koyup o yorumlari okursak ne kadar hayalkirikligi yasariz degil mi kimseyi oturdugu yerden boyle iki klavye darbesiyle uzmeye kirmaya hakki yok
evet canım olay üslubu ayarlamakta.
ama bazı üyeler, sen ne dersen de; olumsuz yorumla karşılaştığında,verecek cevap bulamadıklarında,biraz köşeye sıkıştıklarında hemen hakaret etmedin ama rencide ettin,şöyle böyle diyorlar.
hakaret hakarettir.alay etmek bellidir.
bunun dışında hatalar yüzüne karşı pat pat söylendiğinde nedense üyeler hemen bozuluyor.
dediğim gibi ben fikrimi söylerim.bana kızıp aşırı tepki veren aslında haklı olduğumu kabul edendir.kaydirigubbakcemile2(bana göre)
Kro can ben seni cözdüm ben seni biliyomhihoyyyt, senin söyleme tarzini anliyorum ama yeni üye biri bilmeyebilir ona rencide edici gelebilir...bu cok dogal...
Hem burda konu olumsuz yorumlar degil cigerim, uslub, karsi görüste bile olsan bunu daha yumusak bir dil ile söylemek, anladigim kadariyla arkadasimiz bunu demek istiyor...
Ayrica neden zaten SIKINTI yasayan birini köseye sikistirayimki, neden hatasini pat pat diye yüzüne vurayimki, tatli dile ile söylemek güzellikle söylemek daha iyi olmazmi sence?fisfisfis
Su bir gercek kim ne derse desin: Hic bir insan kritik edilmeyi sevmez, lakin Kritik vardir birde KRITIK vardir, ben karsimdakinin hatasini azarlar bir sekilde yüzüne vurursam hem benim mesajim ulasmamis olur hemde bir insanin kalbini kirmis olurum, fakat iylikle tatli dil ile söylersem cok daha verimli olabilirim kanimca...sositososito
Nuray bunu demek istiyor ve bence bazi yerdede cok hakli!! Yoksa kimse kimsenin yaptigi yoruma karisamaz, herkes fikrini söyleyecek olumlu olumsuza.s
Kro can ben seni cözdüm ben seni biliyomhihoyyyt, senin söyleme tarzini anliyorum ama yeni üye biri bilmeyebilir ona rencide edici gelebilir...bu cok dogal...
Hem burda konu olumsuz yorumlar degil cigerim, uslub, karsi görüste bile olsan bunu daha yumusak bir dil ile söylemek, anladigim kadariyla arkadasimiz bunu demek istiyor...
Ayrica neden zaten SIKINTI yasayan birini köseye sikistirayimki, neden hatasini pat pat diye yüzüne vurayimki, tatli dile ile söylemek güzellikle söylemek daha iyi olmazmi sence?fisfisfis
Su bir gercek kim ne derse desin: Hic bir insan kritik edilmeyi sevmez, lakin Kritik vardir birde KRITIK vardir, ben karsimdakinin hatasini azarlar bir sekilde yüzüne vurursam hem benim mesajim ulasmamis olur hemde bir insanin kalbini kirmis olurum, fakat iylikle tatli dil ile söylersem cok daha verimli olabilirim kanimca...sositososito
Nuray bunu demek istiyor ve bence bazi yerdede cok hakli!! Yoksa kimse kimsenin yaptigi yoruma karisamaz, herkes fikrini söyleyecek olumlu olumsuza.s
şekerim genelde benden şikayetçi olanlar eski üyelerdelikafadulden
neyse şaka bir yana...
sanırım farklılığımız şurdan kaynaklanıyor.bazılarımızın çok samimi bir tarzı yoktur.konuşurken veya yazarken çok kırılıp dökülmeyi,canımlı cicimli konuşmayı beceremez.sevmezde.misal ben.(belkide bir eksikliktir tabi o ayrı konu)
dolayısıyla bu insanların hep aşağılayıcı yada küçümseyici yazdıkları sanılır(yada bilerek öyle anlamak isterler).oysa sadece neyse o yazılmıştır.
yani düz yazılmıştır:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?