Topiklere yazı yazan bazı arkadaşlar..

çok haklısınız ....
Ben de birkaç kez rastladım bazı yorumlar çok kırıcı ve üstü örtülü hakaretler içeriyor ...
Açılan bazı konular gerçekten abuk subuk saçma olabiliyor , sinir olduysan kapat konuyu
neden abuk subuk kırıcı laflar ederler anlamıyorum.

konu sahibine katılıyorum
bir olaya dışardan bakmak konuşmak başka o olayı yaşamak başkadır..
her sorun dışardan bakıldığında basit görünür çözümü kolay görünür
ama o sorunu yaşamak farklı bir şeydir.
herkesin derdi kendine ağır gelir..

ve en çok kzıdığım konuda şudur aldını çizecem;
kocasıyla sorun yaşayan biri üzgünce burada derdini paylaşıyor
daha konunun detaylarını bilmeden
hemen çoğu kişi şunları yazıyor ;
'' boşan,ben olsam boşanırım,aaa kesinlikle durma hemn dava aç, bir sürü kadın bakım yerleri var niye boşanmıyorsunuz
çocuk için boşanamamak saçmalıktır ... vs vs vs
bunlar uzar da uzar...
çok yanlış buluyorum
bende evliyim kendi ayakları üstünde durabilen çalışan bir kadınım çocuğumda var
çok şükür bir sorunum yok ama çokta büyük sorunum olsa da hemen boşanmayı düşünmem
dışardan söylemek kolaydır
birde kendinizi o kişinin yerine koyun bakalım
anne olunca daha iyi anlarsınız
insan çocuğunun üzülmemesi için herşeye katlanıyor
vs vs

tamam herkes her konuda farklı şeyler düşünür burda fikrini paylaşabilir
ama neden herkes negatif
neden daha olumlu ılımlı yaklaşmıyoruz konuya
hakaret olayı ise bambaşka bir terbiyesizliktir olmaması gerekir
site yetkilileride bu duruma izin vermiyorlar sanırım

off bee sinirlendim iyice yaaa
biraz sakinleşeyim sonra görüşürüz

Son düzenleme:

Benim farkettigim bisey de bazi uyelerin bunu yapmasinin sebebi,bircok kisiden farkli gorunme meraki,forumda bir sekilde populer olma istegi...Bir baska konu da,acilan bir konuya hemen "uydurma" damgasinin vurulmasi.Bazen hayatta hic beklemedigimiz olaylarla karsilasabiliyoruz.Olay dogruysa ve konu sahibi bu fake denen yorumlari okudugunda dusunun ne hale gelir.Zaten belli ki gercek hayatinda anlatacak birini bulamamis,gelmis burdan medet ummus.E burda da boyle yorumlara maruz kalinca...Umarim bu tatsiz durumlara bir care bulunur.

Konu açan bir üye olumlu ve olumsuz eleştirilere saygı duyarak açmalı... Ama sizin yakındığınız durum hakaret boyutundaki olumsuz eleştirileri "Kötü İçerik Bildir" butonuyla site yöneticilerine bildirebilrsiniz. Böylece hem ikili tartışmadan kaçınmış olursunuz hem de hakaret karşılıksız kalmamış olur.

Sağlıcakla kalın...

canım bizlerle dolu bi dünya olsa orda yaşasak :) gercek dünyada başedemediklerimden kaçık kk ya sığındım burdada bunlar karşıma çıktı :))

Ben konu sahiplerinin konuyu açarken farklı görüşlerinde olabiliceğinin bilmeleri gerektiğini düşünüyorum..
Öyle ki burada insanlar dertlerini paylaşıyorlar..kişiler yorum yapıcak ama "bence öyle değil böyle" dendiğinde "lütfen fazla üstüme gelmeyin " ,"acımasız olmayın"cümleleri savruluyor..
insanlar tek düze düşünselerdi ne olurdu?bu mantıklı mı?hakaret edilmediği sürece eleştiriye saygı duyulmalı..

bunun hakkında bir topiğim bile var"eleştirilere tahammulü olmayan insan türleri"

bazi üyeler eş ve eşinin ailesiyle ilgili sorunlarini dile getiren arkadaşlara;
ağır eleştirilerde bulunup, rencide edici, suçlayıcı, hatta aşağılayıcı yorumlar yapıyorlar..
Yorumlarında o kadar ileri gidiyorlar ki bi süre sonra;
konu sahibi bu arkadaşlara açıklama yapmakla zamanını harcadığından konu unutuluyor, geriye atışmalar,

sonuç : Ya konu sahibi artık konu açmaya çekinir oluyor ya kadınlar Kulübünü çok az ziyaret ediyor.. Ya da üyeliğini iptal ettiriyor (( benim gibi ))

Zaten konuyu açanın sıkıntısı var ve bunu hayatında danışacağı kimselerin azlığı nedeniyle bu sitede kendisini bulmuş, olayı olduğu gibi anlatıp,
yorum bekliyor.. İnsanların aklından zoru mu var ki burda olmayan şeyleri olmuş gibi göstersin ?? Konu sahibi burda kime rant sağlanılmaya çalışsın ki ??

Konumda bana "nedir bu yaa kız kısmı ağır olur" denmişti... "insanlara iyi olmaya çalışmak herkesle iyi geçinmek yaradılanı yaradandan ötürü hoş görmek hafiflik midir ?? ben yeterince ağırım.. Güler yüzüm iyi niyetim suistimal ediliyosa bu benim ağır olmadığım anlamına gelmez ki" .. açıklamasını yaptım diye

geveze oldum, kimbilir ben neler çeviriyo oldum... eminlermiş ben sütten çıkma ak kaşık değildirmişim.... kimse cnozleme yorum yapmasınmış....
dik kafalıymışım.... Kullanmadığım kelimeleri kullanmışım gibi konuşmalar..
Net bağlantısı gidince teknik arızadan dolayı iki kez yorum yapınca
beni bütün herkezin içinde ne biçim insan bi kere yorum yaptık defalarca yorum yapmış demeler.. Bu teknik arızadan dolayı bana masum değilsindir demeler... bazı arkadaşlar bana eğitim durumumu ve beni üzen kişinin yaşam standartlarını sorusuna cevap veririm, aynı kişi beni kıskanç ilan eder herkesin benim hakkımda böyle düşünmesi için sabah akşam ittifak kurmuş gibi çalışırlar.. Açıklama yapar insanları aydınlatmak isterim ağızlara laf tıkıp koyuyo olurumm, ay özlem ne cene var sende artık sus lütfen ve cevap falan yazma bana inan sıkıldım yazıları gelir..
Ben olayları çarpıtıp anlatıyomuşum (( OPSS )) pes yani burda kim kimi tanıyo ?? kim kime neye rant sağlayacak ????

insanları düzeye davet ederim benden şikayetçi olurlar..

Yanlız hep aynı üç kişi ( ! ) diline dolar beni.. sanki aralarında anlaşmışlar gibi .. sanki bi ittifak içerisinde.. bırakmazlar ki ben sıkıntımı anlatayım...
bi süre sonra cevap vermem özelden msj atarlar, demediklerini bırakmazlar....

böyle insanlar yüzünden üyeliğimi iptal ettirdim......

bi sakin olun lütfen... enerjinizi iyi yönde kullanın.. ne bu öfke ????

bütün arkadaşlarıma Sakin,saygılı ve seviyeli paylaşımlar diliyorum.

özlem arkadaşım sen bu olaya çok takmışsın.sanırım bu yüzden üyeliğin iptal oldu?veya banlandın?
eğer sırf uğraşmak için saçma sapan yorumlar yapılıyorsa haklısın.söylediklerinde onu gösteriyor zaten kız dediğin biraz ağır olmalı falan..biraz saçma olmuş gerçekten..
ama öyle zamanlar oluyor ki konu sahibinin danıştığı şeye bence öyle değil canım ben değişik düşünüyorum ve böyle olmasını tercih ediyorum diyorsun aman allahım!! ne tepkilerle karşılaşıyorsun..
insanları hep övemezsin ki hayatta..ben kendi adıma övemem en azından..hakaret etmeden kendi düşüncemide sonuna kadar savunurum..kimsede buna karışamaz bunun içinin ortalıklarla laf söz edemez.herkes haddini bilmeli.
madem tarafsız düşünceyi merak ediyorsun ozaman hakarete uğramadığın sürece hayır senin düşüncene katılmıyorum yinede sağol!demeyi bileceksin arkadaş! genel olarak söylüyorum..

eee bende bundan rahatsız oluyorum:) yani yanış anlama canım ama seninde böyle yapan üyelerden şikayetini böyle paylaşman hoş olmuyor sanki..tamam üzüldün kızdın yada belki ama böyle olmaz diye düşünüyorum..herkesin yanlış anladıkları yada böyle garip buldukları takıldıkları vardır belki ama herkes şikayet gibi anlatmaya kalksa..herkes kendine göre haklıdır sonu.çta,herkesin bildiği kendine doğru gelir yorumunu yaparken..yani bunlarda benim kendime düşüncem işte...yani kime kızdıysan yada hakaret olarak algılıyorsan kötü içerik var yada muhatap bile olmazsın olur biter..

Genelde konu sahibini eleştirmem eleştirdiklerimde olmuştur konu açanların sabırlı olması gerek ama konu açıp sivri,sivri konuşanlar,minet etmeyen sunulan önerile burun kıvıran,senin görüşüne katılmıyorum ama saygı duyuyorum demeyi becermeleri gerek, çok kırılgan ve hasas ise konu açmasın,piskolağa gitmesini öneririm

evet bende bu tür yorumlar yakaladığımda konu sahibine çullanan kişiye savaş açıyorum sorada bana laf yetişririrken arada bi tşk ediyolar manyak mı bunlar ne geçenlerde yine böle bişi oldu işte eleştirilere açık olunması gerektiğinden bahsediyo hatun sora bende laf yetiştiriyorum. tartışma yaratmak istemiyorum dedi bende tartışma yarattığım yok eleştirilere açık olmak lazım diimi ama didim ses yok soraa

Söylediklerinize kısmen hak vermiyor değilim.
Bazen insanlar yorum yaparken,konuyu açan kişinin;
''hayat görüşünü,yaşam standartlarını,eğitimini,aile ilişkilerini ve maddi durumunu''düşünmeden,
hesaba katmadan çok acımasızca yorum yapabiliyor.
Yorum yapmanın adabı''empati yapabilmek''tir bence.
Bunu yapamayan kişiler,içinde ki hırsı başka alanlarda kusmalı.
Dediğiniz gibi burda konu açan kişi zaten sorunları olan kendisini''çaresiz''hisseden biri.
O'na yanlış bile yapıyor olsa doğruyu anlatmak çok da zor olmamalı ya da en azından
yaralayıcı yol seçilmemeli yanlışını gösterirken.
Ama zaman zaman öyle insanlar öyle gereksiz konular açıyor ki,
ya da birilerine hakaret etmeyi marifet sayıp''kaynanam,kayınpederim,eşim,görümcem vs ... bana böyle dedi ama bak bende ona ne yaptım,
söylemedik laf bırakmadım,ağzının payını verdim''gibi ve bunu telafuz etmek istemediğim sıfatlarla süsleyip,
önümüze sunanlar öyle çok cesaretlendirilmek,yüreklendirilmek istiyorlar ki anladığı dilden konuşmamak imkansız oluyor.
Ama sizin konunuzu okuyunca özellikle aklıma bir kişi geldi.
Ben bu siteyi uzun yıllardır takip ediyorum,bir kaç unuttuğum üyelikten sonra bu üyelikte sabitlendim.
Ama öyle birisi var ki,Allahım bu ne özgüven,nasıl bir kendini evrenin merkezi sayma:)
Güzel birşey kişinin kendini sevmesi ama çok dikkat ediyorum her konuya bodoslama dalıp,
konuyu açan zaten dertli olan kişiyi bir de o silkeliyor.
Kendi eğitiminden,iş hayatından,gelmiş geçmiş ilişkilerinden ve sağlam duruşundan örnekler vererek''sen niye böyle değilsin''diye sorguluyor.
''hiç anlamam böyle insanları,nasıl bir kafa yapısı,çok saçma bence''konu sahiplerine yönelik klişe cümlelerinden:)
Bir kaç tane de alkışçı arkasında:)Zaten klasiktir,biri çıkıklık yapar diğerleride sanki örgütlenmiş gibi''vurun abalıya''diye arkasını getirirler.
Ahh be güzel kardeşim herkes şahsın gibi''eğitimli,kendine güvenen,ayakları yere sağlam basan,entellektüel birikimi olan''mikemmel kadın olmak durumunda mı?
Ya da bu kadar şanslı mı?misal zaten kadın ''kaynanamla yaşıyorum''diyor,burdan pay biç nasıl zor yaşam koşulları olduğunu.
Ne diye enerjini can yakmak için harcarsın ki?Aman neyse boşverin:)yazan yazsın zaten bir süre sonra görmüyorsunuz:)
Görsenizde üye zaten sivri dili ve vahşi tabiatından dolayı mimlendiği için okumuyorsunuz bile avatarını gördüğünüzde:)
Bende böyle bir durum oldu,bakıyorum konuya,yorumlara göz atayım diyorum ki zaten ilk sayfalarda ilk yorumlar arasında oluyorlar:)
Teğet geçip devam ediyorum.Hayat böyle işte hep idare hep idare:)

Canm katılıyorum sana ve kim olduğunu az çok tahmin edebiliyorum..

Hatta yorumları genellikle "ne duruyorsun,hemen boşan" oluyor..

Ben bu sitede çok güzel vakit geçiriyorum hatta niye daha önce burayı keşfetmemişim diyorum. Bir kere hata ettim bir konu açtım feleğim şaştı ne yorumlar ne yorumlar fake olmasından tutun bana erkek üyesin bile dediler o günden beri konu açarken yazdıklarıma dikkat ediyorum. Bir de ben kimseyi kırmak istemiyorum eleştiri tabi ki yapılacak ama adabıyla ve üslubuyla olmalı.

Sesin olmamasının sebebi KÖTÜ İÇERİK butonuna basıp site görevlilerine havale etmem.

Son düzenleme:

yapılan yorumlara dikkat edilmesi gerektiğiniğn tartışıldığı bir konuda yorum olarak şahsiyetsizler demeniz çok ironik olmuş tebrikler

Son düzenleme:

Böyle durumlarda KÖTÜ İÇERİK BİLDİR butonuna basmanız yeterlidir.
şuan benim size yaptığım gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…