Ben arkadaşın ne demek istediğini çok iyi anladım
kaynana muhabbeti değil ama başka bir konuda benim de başıma gelmişti
zaten açılan her konuya,anlasa da anlamasa da,katılsa da katılmasa da,veya sanki olaya bir de bu açıdan bakın der gibi (sanki konuyu açan başındaki dertten kurtulmak için tüm olasılık ve alternatifleri düşünememiş gibi) taraf toplamak adına muhalif olan bir grup var.
şekerim genelde benden şikayetçi olanlar eski üyelerdelikafadulden
neyse şaka bir yana...
sanırım farklılığımız şurdan kaynaklanıyor.bazılarımızın çok samimi bir tarzı yoktur.konuşurken veya yazarken çok kırılıp dökülmeyi,canımlı cicimli konuşmayı beceremez.sevmezde.misal ben.(belkide bir eksikliktir tabi o ayrı konu)
dolayısıyla bu insanların hep aşağılayıcı yada küçümseyici yazdıkları sanılır(yada bilerek öyle anlamak isterler).oysa sadece neyse o yazılmıştır.
yani düz yazılmıştır:1rolleyes:
Ben yeniykende eskiykende gıcıktım kro'cum sana (öpüyom nan seni kaydirigubbakcemile5) şaka şaka.
Sözlerine kelimesi kelimesine katılıyorum altınada imzamı şak diye atıyorum. kaydirigubbakcemile5
konu açmak bi dertt artık.onca lafı sineye çekmek kolay olmuyor
Eğer ki hakarete varan bir mesaj yoksa, üyelerin olumlu ya da olumsuz düşüncelerini belirtmelerinde hiç bir sakınca yok bana göre.
Farklı ya da değil ben nacizane düşüncelerimi belirttim. Her koyun kendi bacağından asılır. Hakaret edenin kendi terbiyesizliğidir.
Kötü söz sahibine aittir. Siz neden bu kadar alındınız benim mesajım ama başlığa atılmış gayet normal bir mesaj...
İyi akşamlar
böyle bi konu ben açıcaktım ki siz önce davranmışsınız... ben eltimden k.validemden çok cektim daha evlenmeden...
kimseyle paylaşamayıp burda içimi döktüm bana ne deseler beğenirsiniz.. bence sen sütten çıkma ak kaşık deilsin, kimbilir neler yapmışındır..
kız kısmı ağır olmalı, kimse cnozleme yorum yapmasın o dik kafalı, ne çene var sende... yorumumuza yorum yapma sıkıldım...
dediğin gibi çete olmuşlar birbirlerine arka çıkmalar.... ne sinmir bozucu insanlar ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?