Topiklere yazı yazan bazı arkadaşlar..

yapılan yorumlara dikkat edilmesi gerektiğiniğn tartışıldığı bir konuda yorum olarak şahsiyetsizler demeniz çok ironik olmuş tebrikler

öyle konuşanalrın öyle oldukalrını düşündüğümden dolayı yazdım üzerinize alınmanızada gerek yoktu demekki yorumda yapmak hataymış pardon bu tür kişilere ne demem gerekiyordu tebrikler mi? asıl sizlere tebrikler

pardonda ben neden üzerime alınayım bunu ? sonuçta bunu birine dediniz değilmi? herkez şeyi düşünebiliyor burada ama söyleme sekli tartışılıyor zaten:)

Son düzenleme:
pardonda ben neden üzerime alınayım bunu ? sonuçta bunu birine dediniz değilmi? herkez şeyi düşünebiliyor burada ama söyleme sekli tartışılıyor burada

o tarz konuşanların öyle oldukalrını düşünüyorum. burada hiçkimse o tarz birisine hakaret olarak algılamamıştır sanıyorum. evet günlük hayattada böyleleri mevcut ve evet o kişilerde öyle. şahsıma yapmış olduğunuz bu olaydan dolayı sizi kınıyorum. ben sadece arkadaşın düştüğü duruma düştüğümü paylaştım o kadar. madem üzerinize alınmadınız neden böyle bir söylemde bulundunuz. bunca senedir yazmış olduğum kelimelrde buna mağruz kalmadım. günlük hayatımda gayet ciddi ve dikkat eden birisiyimdir. konuyu açan arkadaşım şikayet ederdi etse.

konuya cvp verdim bitti benim üzerimden konuşmamanızı rica ediyorum. sadece konuyla ilgilenin

o kadar yazıp yazıp sonra bana konuyla ilginen diyemezsiniz cevap hakkımı tabikide kullancağım ben size bana neden sahsiyetsiz dediniz desem evet üzerime almış olurdum ben sadece konudan dolayı yazdığınız yorumun ironisine dikkat cektim başka konu olsa zaten hiç yorum yazmazdım konu yazılan yorumlar olunca göze batıyor acıkcası şimdi siz konuya devam edebilirsiniz balımnur hanımefendi zaten herşey ortada:82:

kimse burda ne övülmeyi ne yerilmeyi bekliyor.. en azından ben öyleyim... sıkıntımı paylaşıp fikir bekliyorum
bu " a a ne biçim şey öyle kız kısmı ağır olmalı, bence sende masum değilsindir kimbilir neler yapmışsındır " denilirse kusura bakmasın kimse ama sessiz kalamam

sen yenisin galiba canım..alış burası böyle..bende kuduruyordum bu duruma yeni üyeyken,ama bazıları böyle işte agresifliklerini bi şekilde yansıtıyorlar..

bu konuda daha önce başlıklarda açtık,tartıştıkda ama nafile..naiflik öğrenilebilen bişey değil sonradan olunmuyor..

Bana da açtığım bir konuda "senin gibi bir tanıdığım vardı, meğer hastaymış, ilaç kullanıyor" diyerek deli muamelesi yapmıştı birileri..
Görüyorum da kendisi gibi hakaretvari davrananlara en ağır hakaretleri saydırıyor kendisi bu başlık altında..
İroninin böylesi, pess...

söyledikleriniz o kadar doğru o kadar yerindeki,ağzına eline parmaklarına sağlık arkadaşım..benide o özgüveni tavan yapmış üyeler inanın çok güldürüyor..komikleşiyorlar farkında değiller..

bakımla ilgili şeyleri takip ederdim ama üyeliğimi yeni yaptım sayılır... gercek hayatta baş edemediğim insanlarla burdada karşılaştım :)

derdim ne biliyo musun ?? ELBETTE FARKLI RENKLER OLACAK AMA BELLİ Bİ ADAPTA !!!!!! HERKEZİN HADDİNİ BİLMESİ GEREK...

ne kadar ayıp, ne kadar düzeysizce... Banada neler dediler.. Açıklma yaprıkça bu kız cok konuşuyo geveze masum değildir neler yapmıştır kimbilir.. Sütten çıkma ak kaşık değilsizndir allahım neler neler...

Bunlar yüzünden sitede üyeliğimi iptal ettirdim. Yüklediğim albümleri kaldırttım... Sonra bi kaç arkadaşım vardı özledim onları geri döndüm.....

Sana söylenilenin şokundayım. Ne kadar ayıp ya... örnek olunacak yorumlar sergilenmesi gerekirken bu agresiflik neden anlamam...

Boşver canım, sen veya ben öyle olmadığımızı biliyoruz.
Önemli olan da bu..
Buraya konu açarken çok farklı hayat görüşüne sahip, çok farklı kişiliklerde insanlar olduğunu kabullenmek gerek.
Bir zaman sonra anlıyorsun zaten kim kimdir, fikirleri ne kadar kaale alınmalıdır.
Okumuyorsun bile bazı üyelerin yazdıklarını veya gülmek için okuyorsun..
Hele o sataşsın, sen cevap verme, yok say.. Bak o en eğlencelisi..

Sen gene de iptal ettirme üyeliğini. Açtığın konulara karşılık birkaç tane ufkunu açan yorum alsan bile kardır diye düşün.

Son düzenleme:

senin konuna olan o yorum ağır olmuş diyorum ya seni tanımıyolar açıklama yapmana rağmen """sütten çıkma ak kaşık değilsin!"""" demeleri hoş olmamış pek..ama bazılarıda var ki fikrini belirtiyosun ;
mesela bir tane konu vardı kocası çocuğundan ayırmış falan filan bende o konu hakkında yorumlarımı belirttim fikirlerimi söyledim..ama" kınama kınama başına gelir biraz yavaşşşş oll!!!""" diye sert bi yorumla karşılaştım..oysa kınamamıştım toplumumuzda çoğu kişinin eleştirebiliceği bir şeyi belirtmiştim..

sanırım aynı kişiden bahsediyoruz ....

O insan sinirlerimi o kadar bozdu ki üyeliğimi silmekle uzaklaşmış oldum en sonunda....

Kendini buranın ali kıran baş keseni sanıyor..

Yeni bi konu açtım " düğünümde fedakar anneme hangi şiiri okusam diye" aman allah'ım yine o yine küçümsemeler kendini haklı çıkarmalar... Ne biçim bi karakterdir anlamadım....amacı ne anlamadım.. Allah yardımcısı olsun

aynen bende sen gibi teğet geçtim cvp bile vermiyorum ona ve onlara :))

YOK ZATEN COK ÖZLEDİM KK'YI..
İSTESEM BAMBAŞKA Bİ ÜYELİKLE GELİRDİM AMA O KDR GÜZEL ARKADAŞLIKLAR EDİNDİM Kİ, ONLARI YİTİRMEK İSTEMEDİM...
BENDE ARTIK SEN GİBİ O TARZ RANT SAĞLAMAYA CALIŞANLARI GÖRMEZDEN GELİYORUM CANIM..

YA Bİ ARKADAŞIN FİKRİNİ BEĞENDİM DİYE AZRA DİYE BİRİ " BAKIYORUMDA SENİ HAKLI BULNALARA PEK Bİ KEYİFLENMİŞSİN GİBİ CÜMLELER EDİYORDU
NE KDR AYIP YA.. FİKİR BEĞENMEYE BİLE KORKAR OLMUŞTUM :) ALLAH BU TİP İNSNLARIN YAKINLARINA SABIR VERSİN NE DİYM :))))

Eşiyle, eşinin ailesi ile, kendi ailesiyle,işiyle gücüyle birçok sorun yaşayan, bunu dile getirecek imkanı olmayan ve sinirini hep içine atan birçok kadın var..
Bunların kimi zaman kk'yı deşarj olmak için kullandığını ve hak eden kişilerin yüzüne söyleyemediklerini hiç tanımadıkları kk üyelerine söyleyip rahatladıklarını falan düşünüyorum.
Sonra diyorum ki, ben neden dert edeyim, neden üzüleyim.
Onun sorunu, onun sıkıntısı.. Neden karşılık vereyim.

Burada püf nokta şudur bence..
Sen eğer sana derdini açan bir arkadaşına normal hayatta da "ağır kız ol", "ak kaşık mısın" veya "ruh hastasısın bence" diyebiliyorsan burada da yap.
Ama eğer sanal alemin verdiği rahatlıkla coşuyorsan, o zaman sanal bir kahramansın sadece.. Hatta bugün bir başlıkta okudum, bir arkadaş "klavye ağası" diye tanımlamış böyle kişileri.

Konu açmaktan asla çekinme bence, gelen yorumlar saldırı şeklinde olduğunda hiç cevap vermeden "kötü içerik" yap. Gerçekten ilgileniyorlar hemen.

Bazı konuları gezdıme ağzım açık aldı resmen.. Kız tecavuze ugramıs resmen kavga etceklerdı yok ınanmıyomus yok 8 yasında cocuk nasıl yıkanırmıs.. İnanmıyosan yazma arkadasım burda yargıla diye konu acmadı herhalde fikrini söyle kişiye saldırmanın anlamı ne... Başka bi konuda kaynanasıyla kavgalı x şahıs ayy sende cok cadısın şeytan için kararmış falan pess doğrusu gelde şimdi derdini anlat.. açtım bi konu işten çıkıyorum diye bi x sahıs her cumlemı almıs alıştırmış kurmus kafasında bi hikaye haha şok oldum nasıl anlayıştır bu.... Destek olmamız gerekırken bu ne hal benım zaten moralım bozukken bu ne saldırganlık anlamış değilim.. Hem cinsimden korkmaya başladım yani o derece:18:

ama işte öyle olmuyor canım maalesef.
insana bazen çok dokunuyor yazılanlar.
her ne kadar ortam sanal olsa da hepimiz birer insanız.
bunu unutuyor kimileri, ortam sanal ya, insanlar da sanal zannediyor.
ego tatmini yapıyorlar.
kimbilir belki gerçek hayatlarında çok farklı insanlar.
komplekslerini, eksikliklerini buradaki insanlara sataşarak, onları aşağılayarak kapatıyorlar.
ben de bir önceki üyeliğini iptal ettirip yeni üyelik alanlardanım.

şimdi aynen senin dediğin gibi yapıyorum.
çoğu üyenin tarzını bildiğim için, kimilerini okumadan geçiyor, kimilerine ise sadece gülüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…