yapılan yorumlara dikkat edilmesi gerektiğiniğn tartışıldığı bir konuda yorum olarak şahsiyetsizler demeniz çok ironik olmuş tebrikler
öyle konuşanalrın öyle oldukalrını düşündüğümden dolayı yazdım üzerinize alınmanızada gerek yoktu demekki yorumda yapmak hataymış pardon bu tür kişilere ne demem gerekiyordu tebrikler mi? asıl sizlere tebrikler
pardonda ben neden üzerime alınayım bunu ? sonuçta bunu birine dediniz değilmi? herkez şeyi düşünebiliyor burada ama söyleme sekli tartışılıyor burada
konuya cvp verdim bitti benim üzerimden konuşmamanızı rica ediyorum. sadece konuyla ilgilenin
özlem arkadaşım sen bu olaya çok takmışsın.sanırım bu yüzden üyeliğin iptal oldu?veya banlandın?
eğer sırf uğraşmak için saçma sapan yorumlar yapılıyorsa haklısın.söylediklerinde onu gösteriyor zaten kız dediğin biraz ağır olmalı falan..biraz saçma olmuş gerçekten..
ama öyle zamanlar oluyor ki konu sahibinin danıştığı şeye bence öyle değil canım ben değişik düşünüyorum ve böyle olmasını tercih ediyorum diyorsun aman allahım!! ne tepkilerle karşılaşıyorsun..
insanları hep övemezsin ki hayatta..ben kendi adıma övemem en azından..hakaret etmeden kendi düşüncemide sonuna kadar savunurum..kimsede buna karışamaz bunun içinin ortalıklarla laf söz edemez.herkes haddini bilmeli.
madem tarafsız düşünceyi merak ediyorsun ozaman hakarete uğramadığın sürece hayır senin düşüncene katılmıyorum yinede sağol!demeyi bileceksin arkadaş! genel olarak söylüyorum..
kimse burda ne övülmeyi ne yerilmeyi bekliyor.. en azından ben öyleyim... sıkıntımı paylaşıp fikir bekliyorum
bu " a a ne biçim şey öyle kız kısmı ağır olmalı, bence sende masum değilsindir kimbilir neler yapmışsındır " denilirse kusura bakmasın kimse ama sessiz kalamam
Söylediklerinize kısmen hak vermiyor değilim.
Bazen insanlar yorum yaparken,konuyu açan kişinin;
''hayat görüşünü,yaşam standartlarını,eğitimini,aile ilişkilerini ve maddi durumunu''düşünmeden,
hesaba katmadan çok acımasızca yorum yapabiliyor.
Yorum yapmanın adabı''empati yapabilmek''tir bence.
Bunu yapamayan kişiler,içinde ki hırsı başka alanlarda kusmalı.
Dediğiniz gibi burda konu açan kişi zaten sorunları olan kendisini''çaresiz''hisseden biri.
O'na yanlış bile yapıyor olsa doğruyu anlatmak çok da zor olmamalı ya da en azından
yaralayıcı yol seçilmemeli yanlışını gösterirken.
Ama zaman zaman öyle insanlar öyle gereksiz konular açıyor ki,
ya da birilerine hakaret etmeyi marifet sayıp''kaynanam,kayınpederim,eşim,görümcem vs ... bana böyle dedi ama bak bende ona ne yaptım,
söylemedik laf bırakmadım,ağzının payını verdim''gibi ve bunu telafuz etmek istemediğim sıfatlarla süsleyip,
önümüze sunanlar öyle çok cesaretlendirilmek,yüreklendirilmek istiyorlar ki anladığı dilden konuşmamak imkansız oluyor.
Ama sizin konunuzu okuyunca özellikle aklıma bir kişi geldi.
Ben bu siteyi uzun yıllardır takip ediyorum,bir kaç unuttuğum üyelikten sonra bu üyelikte sabitlendim.
Ama öyle birisi var ki,Allahım bu ne özgüven,nasıl bir kendini evrenin merkezi sayma:)
Güzel birşey kişinin kendini sevmesi ama çok dikkat ediyorum her konuya bodoslama dalıp,
konuyu açan zaten dertli olan kişiyi bir de o silkeliyor.
Kendi eğitiminden,iş hayatından,gelmiş geçmiş ilişkilerinden ve sağlam duruşundan örnekler vererek''sen niye böyle değilsin''diye sorguluyor.
''hiç anlamam böyle insanları,nasıl bir kafa yapısı,çok saçma bence''konu sahiplerine yönelik klişe cümlelerinden:)
Bir kaç tane de alkışçı arkasında:)Zaten klasiktir,biri çıkıklık yapar diğerleride sanki örgütlenmiş gibi''vurun abalıya''diye arkasını getirirler.
Ahh be güzel kardeşim herkes şahsın gibi''eğitimli,kendine güvenen,ayakları yere sağlam basan,entellektüel birikimi olan''mikemmel kadın olmak durumunda mı?
Ya da bu kadar şanslı mı?misal zaten kadın ''kaynanamla yaşıyorum''diyor,burdan pay biç nasıl zor yaşam koşulları olduğunu.
Ne diye enerjini can yakmak için harcarsın ki?Aman neyse boşverin:)yazan yazsın zaten bir süre sonra görmüyorsunuz:)
Görsenizde üye zaten sivri dili ve vahşi tabiatından dolayı mimlendiği için okumuyorsunuz bile avatarını gördüğünüzde:)
Bende böyle bir durum oldu,bakıyorum konuya,yorumlara göz atayım diyorum ki zaten ilk sayfalarda ilk yorumlar arasında oluyorlar:)
Teğet geçip devam ediyorum.Hayat böyle işte hep idare hep idare:)
sen yenisin galiba canım..alış burası böyle..bende kuduruyordum bu duruma yeni üyeyken,ama bazıları böyle işte agresifliklerini bi şekilde yansıtıyorlar..
bu konuda daha önce başlıklarda açtık,tartıştıkda ama nafile..naiflik öğrenilebilen bişey değil sonradan olunmuyor..
bana da açtığım bir konuda "senin gibi bir tanıdığım vardı, meğer hastaymış, ilaç kullanıyor" diyerek deli muamelesi yapmıştı birileri..
Görüyorum da kendisi gibi hakaretvari davrananlara en ağır hakaretleri saydırıyor kendisi bu başlık altında..
Ironinin böylesi, pess...
ne kadar ayıp, ne kadar düzeysizce... Banada neler dediler.. Açıklma yaprıkça bu kız cok konuşuyo geveze masum değildir neler yapmıştır kimbilir.. Sütten çıkma ak kaşık değilsizndir allahım neler neler...
Bunlar yüzünden sitede üyeliğimi iptal ettirdim. Yüklediğim albümleri kaldırttım... Sonra bi kaç arkadaşım vardı özledim onları geri döndüm.....
Sana söylenilenin şokundayım. Ne kadar ayıp ya... örnek olunacak yorumlar sergilenmesi gerekirken bu agresiflik neden anlamam...
kimse burda ne övülmeyi ne yerilmeyi bekliyor.. en azından ben öyleyim... sıkıntımı paylaşıp fikir bekliyorum
bu " a a ne biçim şey öyle kız kısmı ağır olmalı, bence sende masum değilsindir kimbilir neler yapmışsındır " denilirse kusura bakmasın kimse ama sessiz kalamam
söylediklerinize kısmen hak vermiyor değilim.
Bazen insanlar yorum yaparken,konuyu açan kişinin;
''hayat görüşünü,yaşam standartlarını,eğitimini,aile ilişkilerini ve maddi durumunu''düşünmeden,
hesaba katmadan çok acımasızca yorum yapabiliyor.
Yorum yapmanın adabı''empati yapabilmek''tir bence.
Bunu yapamayan kişiler,içinde ki hırsı başka alanlarda kusmalı.
Dediğiniz gibi burda konu açan kişi zaten sorunları olan kendisini''çaresiz''hisseden biri.
O'na yanlış bile yapıyor olsa doğruyu anlatmak çok da zor olmamalı ya da en azından
yaralayıcı yol seçilmemeli yanlışını gösterirken.
Ama zaman zaman öyle insanlar öyle gereksiz konular açıyor ki,
ya da birilerine hakaret etmeyi marifet sayıp''kaynanam,kayınpederim,eşim,görümcem vs ... Bana böyle dedi ama bak bende ona ne yaptım,
söylemedik laf bırakmadım,ağzının payını verdim''gibi ve bunu telafuz etmek istemediğim sıfatlarla süsleyip,
önümüze sunanlar öyle çok cesaretlendirilmek,yüreklendirilmek istiyorlar ki anladığı dilden konuşmamak imkansız oluyor.
Ama sizin konunuzu okuyunca özellikle aklıma bir kişi geldi.
Ben bu siteyi uzun yıllardır takip ediyorum,bir kaç unuttuğum üyelikten sonra bu üyelikte sabitlendim.
Ama öyle birisi var ki,allahım bu ne özgüven,nasıl bir kendini evrenin merkezi sayma:)
güzel birşey kişinin kendini sevmesi ama çok dikkat ediyorum her konuya bodoslama dalıp,
konuyu açan zaten dertli olan kişiyi bir de o silkeliyor.
Kendi eğitiminden,iş hayatından,gelmiş geçmiş ilişkilerinden ve sağlam duruşundan örnekler vererek''sen niye böyle değilsin''diye sorguluyor.
''hiç anlamam böyle insanları,nasıl bir kafa yapısı,çok saçma bence''konu sahiplerine yönelik klişe cümlelerinden:)
bir kaç tane de alkışçı arkasında:)zaten klasiktir,biri çıkıklık yapar diğerleride sanki örgütlenmiş gibi''vurun abalıya''diye arkasını getirirler.
Ahh be güzel kardeşim herkes şahsın gibi''eğitimli,kendine güvenen,ayakları yere sağlam basan,entellektüel birikimi olan''mikemmel kadın olmak durumunda mı?
Ya da bu kadar şanslı mı?misal zaten kadın ''kaynanamla yaşıyorum''diyor,burdan pay biç nasıl zor yaşam koşulları olduğunu.
Ne diye enerjini can yakmak için harcarsın ki?aman neyse boşverin:)yazan yazsın zaten bir süre sonra görmüyorsunuz:)
görsenizde üye zaten sivri dili ve vahşi tabiatından dolayı mimlendiği için okumuyorsunuz bile avatarını gördüğünüzde:)
bende böyle bir durum oldu,bakıyorum konuya,yorumlara göz atayım diyorum ki zaten ilk sayfalarda ilk yorumlar arasında oluyorlar:)
teğet geçip devam ediyorum.hayat böyle işte hep idare hep idare:)
Boşver canım, sen veya ben öyle olmadığımızı biliyoruz.
Önemli olan da bu..
Buraya konu açarken çok farklı hayat görüşüne sahip, çok farklı kişiliklerde insanlar olduğunu kabullenmek gerek.
Bir zaman sonra anlıyorsun zaten kim kimdir, fikirleri ne kadar kaale alınmalıdır.
Okumuyorsun bile bazı üyelerin yazdıklarını veya gülmek için okuyorsun..
Hele o sataşsın, sen cevap verme, yok say.. Bak o en eğlencelisi..
Sen gene de iptal ettirme üyeliğini. Açtığın konulara karşılık birkaç tane ufkunu açan yorum alsan bile kardır diye düşün.
YOK ZATEN COK ÖZLEDİM KK'YI..
İSTESEM BAMBAŞKA Bİ ÜYELİKLE GELİRDİM AMA O KDR GÜZEL ARKADAŞLIKLAR EDİNDİM Kİ, ONLARI YİTİRMEK İSTEMEDİM...
BENDE ARTIK SEN GİBİ O TARZ RANT SAĞLAMAYA CALIŞANLARI GÖRMEZDEN GELİYORUM CANIM..
Boşver canım, sen veya ben öyle olmadığımızı biliyoruz.
Önemli olan da bu..
Buraya konu açarken çok farklı hayat görüşüne sahip, çok farklı kişiliklerde insanlar olduğunu kabullenmek gerek.
Bir zaman sonra anlıyorsun zaten kim kimdir, fikirleri ne kadar kaale alınmalıdır.
Okumuyorsun bile bazı üyelerin yazdıklarını veya gülmek için okuyorsun..
Hele o sataşsın, sen cevap verme, yok say.. Bak o en eğlencelisi..
Sen gene de iptal ettirme üyeliğini. Açtığın konulara karşılık birkaç tane ufkunu açan yorum alsan bile kardır diye düşün.
Valla kimden bahsediyorsunuz merak ettim ne olur biriniz özelden yazın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?