aslında en iyisi umursamamak oluyor sanırım. çok zor oldu ama başardım sanırım ben arada bir sinirlensemde içimden ya sabır diyorum derin bir nefes çekiyorum ohh rahatlıyorum. gerçek hayattada nasıl karşılaşıyorsak buradada karşılaşacazdır demktir. hatta birisi beni kendi gelinleri sanıp neler neler yazmıştı sinirini benden çıkarttı gitti sağolsun. sabretmeyi öğreniyoruz fenamı işte :))))) boşverin kim ne derse desin bizler kendimizi biliyoruz.
çok masumane bir soru sorayım o zaman...hani hep şikayet ediyorsunuz ya yorumlardan filan...
cnozlem buraya yorum yazarken dün akşam saatlerinde aynı içerikli konuyu tekrar neden açmış olabilir mesela...
bu arada adı geçmeden anılan üyeleri tahmin edebiliyorum...zamanın behrinde gruplaşmaların alalarını görmüştük burda ama hiiiç biri kalmadı gitti...
burası sanal ortam...eğer gerçekten kk bilen biriyseniz konuyu okuduğunuzda açan kişinin gidişatını az çok tahmin edersiniz...niyetini de...
kurduğu polyanna cümlelerin gerçekliğini ya da yalanlığını da...
tabiki kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok, ama kimse de haklısın alkııışşşşş naraları için konu açmamalı bence...
sizin kendinize göre doğrularınız başkalarının hassas noktaları olabilir.....ve buna tepki almak da gayet normaldir...
[sıze=3][ı]aynen..
Ben sinirle eski üyeliğimi iptal ettirdim de ne oldu?
Binlerce paylaşım, bir sürü konu ve yorum...
Hepsi gitti.
şimdi en yakın dostum kötü içerik butonu[/ı][/sıze]
Eşiyle, eşinin ailesi ile, kendi ailesiyle,işiyle gücüyle birçok sorun yaşayan, bunu dile getirecek imkanı olmayan ve sinirini hep içine atan birçok kadın var..
Bunların kimi zaman kk'yı deşarj olmak için kullandığını ve hak eden kişilerin yüzüne söyleyemediklerini hiç tanımadıkları kk üyelerine söyleyip rahatladıklarını falan düşünüyorum.
Sonra diyorum ki, ben neden dert edeyim, neden üzüleyim.
Onun sorunu, onun sıkıntısı.. Neden karşılık vereyim.
Burada püf nokta şudur bence..
Sen eğer sana derdini açan bir arkadaşına normal hayatta da "ağır kız ol", "ak kaşık mısın" veya "ruh hastasısın bence" diyebiliyorsan burada da yap.
Ama eğer sanal alemin verdiği rahatlıkla coşuyorsan, o zaman sanal bir kahramansın sadece.. Hatta bugün bir başlıkta okudum, bir arkadaş "klavye ağası" diye tanımlamış böyle kişileri.
Konu açmaktan asla çekinme bence, gelen yorumlar saldırı şeklinde olduğunda hiç cevap vermeden "kötü içerik" yap. Gerçekten ilgileniyorlar hemen.
bazı konuları gezdıme ağzım açık aldı resmen.. Kız tecavuze ugramıs resmen kavga etceklerdı yok ınanmıyomus yok 8 yasında cocuk nasıl yıkanırmıs.. Inanmıyosan yazma arkadasım burda yargıla diye konu acmadı herhalde fikrini söyle kişiye saldırmanın anlamı ne... Başka bi konuda kaynanasıyla kavgalı x şahıs ayy sende cok cadısın şeytan için kararmış falanPess doğrusu gelde şimdi derdini anlat.. Açtım bi konu işten çıkıyorum diye bi x sahıs her cumlemı almıs alıştırmış kurmus kafasında bi hikaye haha şok oldum nasıl anlayıştır bu.... Destek olmamız gerekırken bu ne hal benım zaten moralım bozukken bu ne saldırganlık anlamış değilim.. Hem cinsimden korkmaya başladım yani o derece:18:
çok masumane bir soru sorayım o zaman...hani hep şikayet ediyorsunuz ya yorumlardan filan...
cnozlem buraya yorum yazarken dün akşam saatlerinde aynı içerikli konuyu tekrar neden açmış olabilir mesela...
bu arada adı geçmeden anılan üyeleri tahmin edebiliyorum...zamanın behrinde gruplaşmaların alalarını görmüştük burda ama hiiiç biri kalmadı gitti...
burası sanal ortam...eğer gerçekten kk bilen biriyseniz konuyu okuduğunuzda açan kişinin gidişatını az çok tahmin edersiniz...niyetini de...
kurduğu polyanna cümlelerin gerçekliğini ya da yalanlığını da...
tabiki kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok, ama kimse de haklısın alkııışşşşş naraları için konu açmamalı bence...
sizin kendinize göre doğrularınız başkalarının hassas noktaları olabilir.....ve buna tepki almak da gayet normaldir...
:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:
Bi an ben mi yazdım bu yorumu dedim :)))) bende korkmağa başladım hem cinsimden :))
çünkü bende bence anlatmadığın bi sürü şey vardır imaları sen az değilsindir sütten cıkma değilsindir, arkadşalr cnozleme yorum yapmayalım laflar ve daha niceleri ile karşılaştım
Bi an ben mi yazdım bu yorumu dedim :)))) bende korkmağa başladım hem cinsimden :))
çünkü bende bence anlatmadığın bi sürü şey vardır imaları sen az değilsindir sütten cıkma değilsindir, arkadşalr cnozleme yorum yapmayalım laflar ve daha niceleri ile karşılaştım
sizin gerçekten hayatınızda derdiniz yok mu yahu?
Neden bu kadar yıpratıyorsunuz kendinizi?
Bu bir sanal ortam herkes size canım cicim diyemez?
Sizde boşuna üzülüyorsunuz yani yanlış anlamayın ama.
Biri çıkmış sütten çıkma ak kaşık değilsin demiş sizde dile getirdikçe getiriyorsunuz..
Desin..zaten okudum onu diyen arkadaş banlanmış..
Içiniz rahat etsin..
Söylediklerinize kısmen hak vermiyor değilim.
Bazen insanlar yorum yaparken,konuyu açan kişinin;
''hayat görüşünü,yaşam standartlarını,eğitimini,aile ilişkilerini ve maddi durumunu''düşünmeden,
hesaba katmadan çok acımasızca yorum yapabiliyor.
Yorum yapmanın adabı''empati yapabilmek''tir bence.
Bunu yapamayan kişiler,içinde ki hırsı başka alanlarda kusmalı.
Dediğiniz gibi burda konu açan kişi zaten sorunları olan kendisini''çaresiz''hisseden biri.
O'na yanlış bile yapıyor olsa doğruyu anlatmak çok da zor olmamalı ya da en azından
yaralayıcı yol seçilmemeli yanlışını gösterirken.
Ama zaman zaman öyle insanlar öyle gereksiz konular açıyor ki,
ya da birilerine hakaret etmeyi marifet sayıp''kaynanam,kayınpederim,eşim,görümcem vs ... bana böyle dedi ama bak bende ona ne yaptım,
söylemedik laf bırakmadım,ağzının payını verdim''gibi ve bunu telafuz etmek istemediğim sıfatlarla süsleyip,
önümüze sunanlar öyle çok cesaretlendirilmek,yüreklendirilmek istiyorlar ki anladığı dilden konuşmamak imkansız oluyor.
Ama sizin konunuzu okuyunca özellikle aklıma bir kişi geldi.
Ben bu siteyi uzun yıllardır takip ediyorum,bir kaç unuttuğum üyelikten sonra bu üyelikte sabitlendim.
Ama öyle birisi var ki,Allahım bu ne özgüven,nasıl bir kendini evrenin merkezi sayma:)Güzel birşey kişinin kendini sevmesi ama çok dikkat ediyorum her konuya bodoslama dalıp,
konuyu açan zaten dertli olan kişiyi bir de o silkeliyor.
Kendi eğitiminden,iş hayatından,gelmiş geçmiş ilişkilerinden ve sağlam duruşundan örnekler vererek''sen niye böyle değilsin''diye sorguluyor.
''hiç anlamam böyle insanları,nasıl bir kafa yapısı,çok saçma bence''konu sahiplerine yönelik klişe cümlelerinden:)
Bir kaç tane de alkışçı arkasında:)Zaten klasiktir,biri çıkıklık yapar diğerleride sanki örgütlenmiş gibi''vurun abalıya''diye arkasını getirirler.
Ahh be güzel kardeşim herkes şahsın gibi''eğitimli,kendine güvenen,ayakları yere sağlam basan,entellektüel birikimi olan''mikemmel kadın olmak durumunda mı?
Ya da bu kadar şanslı mı?misal zaten kadın ''kaynanamla yaşıyorum''diyor,burdan pay biç nasıl zor yaşam koşulları olduğunu.
Ne diye enerjini can yakmak için harcarsın ki?Aman neyse boşverin:)yazan yazsın zaten bir süre sonra görmüyorsunuz:)
Görsenizde üye zaten sivri dili ve vahşi tabiatından dolayı mimlendiği için okumuyorsunuz bile avatarını gördüğünüzde:)
Bende böyle bir durum oldu,bakıyorum konuya,yorumlara göz atayım diyorum ki zaten ilk sayfalarda ilk yorumlar arasında oluyorlar:)
Teğet geçip devam ediyorum.Hayat böyle işte hep idare hep idare:)
vala diyorum bu rumuz bana yabancı gelmiyor ama bir bakayım dedim evet o bayansınız:)öznur hanımdı sanırım isminiz_? şimdi yorum yapmayın diyende benim sizde ona karşı bana insan yerine koydum cevap yazdım diye bir cümle kullanmıştınız ( ben hiç bir topikte biri bana böle böle dedi demedim gittim şikayet ettim o kadar )şimdi o konuyu bulup editlemekle uğraşamayacağım zaten yazılanlar ortada silenzonun dediği gibi zaten öteki bayanda banlanmış ağzınızda sadece 3 cümle ak kaşık ağır olunmalı vs bence bu kadar takmayım bende dahil kimseyi bu kadar ciddiye almayın derim yani sanal ortamda
bi arakdaşımız üçünüzede cnolem burda sıkıntıısnı anlatmış ,ağız birliği etmişcesine aranıza almış yükleniyorsunuz demişti
bende bunun üzerine üçünüze insan gibi açıklma yaptığımı yazmıştım..
Kastım sadece ve özellikle siz değildiniz
seviyeli paylaşımda bulunmayan arkadaşalara itahfta bulunmuştum... Artı diğer arakdaşa cvp yazınca siz hemen konuma şahsıma şikayet var gereğini yapın yokmu yönetici vs yazmıştınız.. Oysaki orda amacım insanlığınızı tartışmak değildi..
Diğer arkadaş yanlış kelimemi gördü bunu o kdr güzel kullandı ve bi takım arkadaşları o kdr güzel gleyana getirdki..
Banlandı çok şükür... Insan olmadığımızı söylüyor dedi şok oldum çok üzüldüm..
Açıkladım, tatlıya bağlamak istedikçe konuyu 3 kişi tartışır olduk ben insnaalrdan yardım beklerken paylaşımım kavga alanı oldu, tekrar üyeliğimi iptal ettirecektim, onca arkadaşımı bi daha bulamam diye gitmedim..
Ağzımda yanlız üç cümle yok bi sürü kırıcı atışmalar oldu beni en çok üzenler bunlar... En basidinden o insan yorumlarını beğendiğim arkadaşlarım için bile bi sürü eleştirde bulunmuştu.. Kendini benim yerime koy....sonuçta gercek hayatta beni fazlasıyla üzen ve yüzde yüz haklı olduğum bi konu için hiç tanımadığım insan bu tarz seyler paylaşınca hoş olmuyo.....
Ne övülmeyi istiyorum ne de düzeysiz konuşulsun istiyorum...
Senin yorumun rüyama bile girmişti, açıklama yaptım .. Ama diğer arkadaşa kırgındım... Senin " masama cakıldım üzüldüm" cümlelerine bende üzüldüm ben gercek hayatta insnları üzemiyorumki burdada üzmek gibi bi derdim olsun....:13:
gercek hayatımdaki derdimi buraya taşıdım, yalan söylüyosun diyen bile olunca opss oldum...
Yıpratmıyorum ki artık... Sonuçta bu tarz insanlar heryerde mevcut.. Buraya yaşadıklarımın çok azını taşımama rağmen haketmedğim cümlelerle karşılaştım, aynı kişi ağırlığımı, masumluğumu vs eleştirdi... Kimseden ne övülme ne canım cicim bekliyorum sadece istediğim düzeyli iletişim...
Burdaki yorum yapan arkadaşlarla karşılıklı konuşuyorum.. Banlanmak ne demek ?? üyeliği iptal mi edilmiş ??
bir kez daha diyorum bu kadar dile getirmektense şikayet edin onlar ceza alır zaten.
ama siz sürekli onlar ,bunlar,şunlar diye bahsettikçe herkes üstüne alınabilir.
sizde burada bir grup olmussunuz sizin istediğiniz şeyleri söylemeyenlere karşı savaş açmışsınız buda hoş değil..
bakın bende burada seviyeli bir yorum yaptım umarım bunada üzülüp sürekli dile getirmessiniz..
ve..
hatta bir arkadaş ŞAHSİYETSİZler demişti.
konunun içeriği:ağır eleştirilerden ağır kelimelerden uzak durulması gerektiği
arkadaşın kullandığı söze bakın?
neyse KÖTÜ SÖZ SAHİBİNİNDİR!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?