Topiklere yazı yazan bazı arkadaşlar..

aslında en iyisi umursamamak oluyor sanırım. çok zor oldu ama başardım sanırım ben arada bir sinirlensemde içimden ya sabır diyorum derin bir nefes çekiyorum ohh rahatlıyorum. gerçek hayattada nasıl karşılaşıyorsak buradada karşılaşacazdır demktir. hatta birisi beni kendi gelinleri sanıp neler neler yazmıştı sinirini benden çıkarttı gitti sağolsun. sabretmeyi öğreniyoruz fenamı işte :))))) boşverin kim ne derse desin bizler kendimizi biliyoruz.

Aynen..
Ben sinirle eski üyeliğimi iptal ettirdim de ne oldu?
Binlerce paylaşım, bir sürü konu ve yorum...
Hepsi gitti.

Şimdi en yakın dostum KÖTÜ İÇERİK BUTONU

Arkadaşlar konu adı veya üye adı vermeden ,olayı kişileri zan altında bırakmadan genel olarak ele alırsak sanıyorum ki tartışma,kavga,saygısızlık olmayacak.
Lütfen bunlara dikkat edelim.

çok masumane bir soru sorayım o zaman...hani hep şikayet ediyorsunuz ya yorumlardan filan...
cnozlem buraya yorum yazarken dün akşam saatlerinde aynı içerikli konuyu tekrar neden açmış olabilir mesela...
bu arada adı geçmeden anılan üyeleri tahmin edebiliyorum...zamanın behrinde gruplaşmaların alalarını görmüştük burda ama hiiiç biri kalmadı gitti...
burası sanal ortam...eğer gerçekten kk bilen biriyseniz konuyu okuduğunuzda açan kişinin gidişatını az çok tahmin edersiniz...niyetini de...
kurduğu polyanna cümlelerin gerçekliğini ya da yalanlığını da...
tabiki kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok, ama kimse de haklısın alkııışşşşş naraları için konu açmamalı bence...
sizin kendinize göre doğrularınız başkalarının hassas noktaları olabilir.....ve buna tepki almak da gayet normaldir...

çok doğru bir yorum yapmıssınız.
herkezin doğruları farklı sonuçta dediğiniz gibi ayrıca kendi doğrularıyla çok çelişenler görüyorum ben.

Son düzenleme:
Bu konu bazılarınız isim vermeden birilerinin arkasından çekiştirin diye açılmamıştır. Sadece kendi fikirlerinizi belirtin ve lütfen beni buralara getirmeyin. Bu konuya son uyarımdır..

Son düzenleme:
[sıze=3][ı]aynen..
Ben sinirle eski üyeliğimi iptal ettirdim de ne oldu?
Binlerce paylaşım, bir sürü konu ve yorum...
Hepsi gitti.

şimdi en yakın dostum kötü içerik butonu[/ı]
[/sıze]

yuuuppiiiii

Yanlız değilim benim gibi üyelik iptal ettiren ve özleyip dönen arkadaşlarımda varmış :))

benimde en yakın dostum kötü içerik bildir

Ah o sinir bozucu yazanlarda okusa bu konuyu

TEK Bİ AFERİNİM VARDI ONUDA YÜKSEK MÜSADENLE SANA SUNUYORUM CANIM NE GÜZEL SÖYLEDİN " SANAL KAHRAMANLAR "

AMA YÖNETİCİLER HEMEN DÖNÜYORLAR

:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:

Bi an ben mi yazdım bu yorumu dedim :)))) bende korkmağa başladım hem cinsimden :))

çünkü bende bence anlatmadığın bi sürü şey vardır imaları sen az değilsindir sütten cıkma değilsindir, arkadşalr cnozleme yorum yapmayalım laflar ve daha niceleri ile karşılaştım

BEN AYNI KONUNUN TEKRAR AÇILAMAYACAĞINI BİLMİYORDUM, ZATEN EDİTÖRÜM KONUYA BURDAN DEVAM EDEBİLECEĞİMİ SÖYLEYİP KONUMU KAPADI.. BUNDA ART NİYET ARANACAK BİRŞEY YOK...

DÜN BU KONUYU GÖRDÜM VE BENDE SON DERECE RAHATSIZ OLDUĞUM SANAL KAHRAMANLARDAN ŞİKAYETİMİ BİLDİRDİM.. BURASI ÖZGÜR Bİ PAYLAŞIM ALANI OLARAK BİLİNSEDE DİKKATLKİ ŞEYLER YAYIMLAMAK LAZIM....

KENDİMDE BENİ ÇOK AĞIR DİLLE ELEŞTİREN ARKADAŞLARIMA İTHAFTA BULUNMAK İSTEDİM... HEPSİ BU :87::87::87:

sizin gerçekten hayatınızda derdiniz yok mu yahu?
neden bu kadar yıpratıyorsunuz kendinizi?
bu bir sanal ortam herkes size canım cicim diyemez?
sizde boşuna üzülüyorsunuz yani yanlış anlamayın ama.
biri çıkmış sütten çıkma ak kaşık değilsin demiş sizde dile getirdikçe getiriyorsunuz..
desin..zaten okudum onu diyen arkadaş banlanmış..
içiniz rahat etsin..

Boşver üzülmeye değer mi sence biz burda birlik olalım derken yadırgayan utansın, demek ki stres atmak istiyor bazı arkadaşlar kurbanlar seçiliyor işte hemde en yaralı olan tecavuze ugrayan, aldatılan boşanan bari bu konularda huzursuzluk olmasın. Ne yazı ki olmuyo insanoğlu herkes aynı değil hayat acımasız ve kötü insanlarla dolu bunu anlamak gerek...Fazlada takmamak gerek gulup geçmek en guzeli bu hakaret olmuyodur herhalde

karşımızdaki insanlar bizi tanımıyorlarki.. o yüzden yanlış yorum yapanları
çokta takmamak gerek..
hakarete varmadığı sürece..
bazen yazı dili farklıda anlaşılabiliyor konuşmakla yazmak çok farklı..
ama burası bizim için gerçekten büyük nimet..
bazen insan gerçekten konuşacak derdini dinleyecek birini arıyor en azından akıl alıyorum ben ..
e bunların içinde 3/5 kişide farklı düşünsün yani ne çıkarki..

vala diyorum bu rumuz bana yabancı gelmiyor ama bir bakayım dedim evet o bayansınız:)öznur hanımdı sanırım isminiz_? şimdi yorum yapmayın diyende benim sizde ona karşı bana insan yerine koydum cevap yazdım diye bir cümle kullanmıştınız ( ben hiç bir topikte biri bana böle böle dedi demedim gittim şikayet ettim o kadar )şimdi o konuyu bulup editlemekle uğraşamayacağım zaten yazılanlar ortada silenzonun dediği gibi zaten öteki bayanda banlanmış ağzınızda sadece 3 cümle ak kaşık ağır olunmalı vs bence bu kadar takmayın bende dahil kimseyi bu kadar ciddiye almayın derim yani sanal ortamda

Son düzenleme:

gercek hayatımdaki derdimi buraya taşıdım, yalan söylüyosun diyen bile olunca opss oldum...
Yıpratmıyorum ki artık... Sonuçta bu tarz insanlar heryerde mevcut.. Buraya yaşadıklarımın çok azını taşımama rağmen haketmedğim cümlelerle karşılaştım, aynı kişi ağırlığımı, masumluğumu vs eleştirdi... Kimseden ne övülme ne canım cicim bekliyorum sadece istediğim düzeyli iletişim...
Burdaki yorum yapan arkadaşlarla karşılıklı konuşuyorum.. Banlanmak ne demek ?? üyeliği iptal mi edilmiş ??

Alkışçı diye tabir ettiklerinizi geçelim hadi..
Ama özgüveninden dolayı eleştirdiğiniz o kişideki kadar özgüven sizde de varsa eğer..
Açıklar mısınız kimi kastettiğinizi..
Çok merak ettik..
Bir ismi kalmış yazmadığınız.. Yorumlarındaki ifadelerine kadar yazmışsınız..

bi arakdaşımız üçünüzede cnolem burda sıkıntıısnı anlatmış ,ağız birliği etmişcesine aranıza almış yükleniyorsunuz demişti
bende bunun üzerine üçünüze insan gibi açıklma yaptığımı yazmıştım..

Kastım sadece ve özellikle siz değildiniz
seviyeli paylaşımda bulunmayan arkadaşalara itahfta bulunmuştum... Artı diğer arakdaşa cvp yazınca siz hemen konuma şahsıma şikayet var gereğini yapın yokmu yönetici vs yazmıştınız.. Oysaki orda amacım insanlığınızı tartışmak değildi..

Diğer arkadaş yanlış kelimemi gördü bunu o kdr güzel kullandı ve bi takım arkadaşları o kdr güzel gleyana getirdki..
Banlandı çok şükür... Insan olmadığımızı söylüyor dedi şok oldum çok üzüldüm..

Açıkladım, tatlıya bağlamak istedikçe konuyu 3 kişi tartışır olduk ben insnaalrdan yardım beklerken paylaşımım kavga alanı oldu, tekrar üyeliğimi iptal ettirecektim, onca arkadaşımı bi daha bulamam diye gitmedim..

Ağzımda yanlız üç cümle yok bi sürü kırıcı atışmalar oldu beni en çok üzenler bunlar... En basidinden o insan yorumlarını beğendiğim arkadaşlarım için bile bi sürü eleştirde bulunmuştu.. Kendini benim yerime koy....sonuçta gercek hayatta beni fazlasıyla üzen ve yüzde yüz haklı olduğum bi konu için hiç tanımadığım insan bu tarz seyler paylaşınca hoş olmuyo.....
Ne övülmeyi istiyorum ne de düzeysiz konuşulsun istiyorum...

Senin yorumun rüyama bile girmişti, açıklama yaptım .. Ama diğer arkadaşa kırgındım... Senin " masama cakıldım üzüldüm" cümlelerine bende üzüldüm ben gercek hayatta insnları üzemiyorumki burdada üzmek gibi bi derdim olsun....:13:

yorumun rüyanamı girdi ilahı öznur hanım:) ben yazdığım yorumu unuttum bile rumuzun tanıdık gelince baktım neyse iyi akşamlar herkeze benim mesaim bitti

bir kez daha diyorum bu kadar dile getirmektense şikayet edin onlar ceza alır zaten.
ama siz sürekli onlar ,bunlar,şunlar diye bahsettikçe herkes üstüne alınabilir.
sizde burada bir grup olmussunuz sizin istediğiniz şeyleri söylemeyenlere karşı savaş açmışsınız buda hoş değil..
bakın bende burada seviyeli bir yorum yaptım umarım bunada üzülüp sürekli dile getirmessiniz..

ve..
hatta bir arkadaş ŞAHSİYETSİZler demişti.
konunun içeriği:ağır eleştirilerden ağır kelimelerden uzak durulması gerektiği
arkadaşın kullandığı söze bakın?
neyse KÖTÜ SÖZ SAHİBİNİNDİR!

şahsiyetsiz diyen arkadaşa ben haklı bulmadım, yanlız ona yapılanaı haksız buldum..
evet şikayet ettim onları, cezalarııda aldılar, ben burda gurup kurmadım
herkese ii akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…