• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Torun ayrımı mı yapılıyor ?

butterflyeffect1

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2025
266
234
18
Kızlar merhaba ben eş ailesi ile görüşmüyorum büyük olaylar yaşandığı için. Bebeğim oldu eşim arar konuşur gösterir ona hiçbir zaman karışmadım. Ama kaynımın kızı da var 2,5 yaşında. O kıskanıyor çocuğumla konuşurken onlara tavır yapıyormuş neden onunla konuşuyorsunuz diye. Bunu yapan da 2,5 yaşındaki çocukmuş. Yani sizce bu yaştaki çocuk tavır yapabilir mi? Bundan dolayı onların yanına gittiklerinde asla arayıp sormazlar eşimde çok üzülüyor bu duruma sizce burada torun ayrımı mı yapılıyor? Bu arada kaynana olacak kadın güya çocuk kıskanıyor diye benim çocuğuma ögg o boklu diyen aşağılık biri. Tabi ağzının payını aldı orası ayrı fakat dediğim gibi bir ayrım söz konusu mu ?

Öğğğ boklu derken diğer çocuk kıskanmasın diye mi söyledi
Torun ayrımı yapmaları için bir neden var mı

torun ayrimi olmasi normal degil mi? birini telefondan telefona goruyorlar onda da cocuk birsey anlamiyor zaten bag yok arada, oteki ellerinde büyüyor
tabii ki ellerinde büyüyen, bag kurduklari cocuk daha kiymetli olacak. ne bekliyordunuz ki?
ailesiyle konusmayi kestiyseniz buna şaşırmayın da üzülmeyin de

torun ayrimi olmasi normal degil mi? birini telefondan telefona goruyorlar onda da cocuk birsey anlamiyor zaten bag yok arada, oteki ellerinde büyüyor
tabii ki ellerinde büyüyen, bag kurduklari cocuk daha kiymetli olacak. ne bekliyordunuz ki?
ailesiyle konusmayi kestiyseniz buna şaşırmayın da üzülmeyin de
Hayır onlar da uzakta. Telefondan konuşuyorlar. Daha yeni 1 haftalığına gittiler yanlarına

Abartıyor muyum bilmiyorum ama çocuğuma o şekilde denmesine üzüldüm açıkçası.
Evet doğru bir davranış üslup değil bu onu cahil usul bilmeyen doğru düşünmeyen biri yapar ama altta kötü niyet yok gibi
Aşağılık biraz fazla ağzının payını değil uyardık olmalı bence
Görüşüp görüşneme sizin tercihiniz ama anne görüşmüyor ise torunda uzak büyüyor eş ailesine

Evet doğru bir davranış üslup değil bu onu cahil usul bilmeyen doğru düşünmeyen biri yapar ama altta kötü niyet yok gibi
Aşağılık biraz fazla ağzının payını değil uyardık olmalı değil mi
Görüşüp görüşneme sizin tercihiniz ama anne görüşmüyor ise turunda uzak büyüyor aileye
Aşağılık az bile

Bi haftalığına geldilerse bi hafta sizinkiyle konusmayıversinler sizinkine laf söylemez diğer çocuğuda kıskançlık yapıyorsa huzursuz etmezler eşiniz açmasın telefonu yada çocuk uyuyor diyip gecıstırsın bu hafta

Sizde , Eşiniz gerekeni söylediyse karşı tarafta bidaha aynı telafuzda bulunmazsa muhattab olup can sıkmayın

Back
X