Tp Bebek ve Akupunktur

arkadaşşşşşşşşşşşşşlar......................
umut olsun sıze....................
değerım 472........................................
hamıleyımmmmmmmmmmmmmm
darısı sıze inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

tebrıkler canım allah tamamına erdırsın cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevındımmmmmmmmmmmmmm
rabbım sankım ben sonucumu aldım canım benım ya belkıde ıkızdır kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

dualarım yıne sızınle.................sız bana çok dua ettınız şimdi ben edicem inşşş..........gulencım nazcım toprakcım senacım... mavış ve tum arkadaşlar....denızcım.......hepınız çok mutlu olun

canım benim seni yurekten kutlarım sen gelmeden zaten gulenin sayfasına yazmıstım bugun muallimin sonucunu kutlayacaz diye inanki cok sevindim bu degerde cogul gebelik oldugunu gosteriyor hadi simdi artık sana hamis diyoruz bebeklerinle yola devam allahım kucagına saglıkla almayı nasip etsin insallah:teytey:teytey::teytey:

diğer yerde yazdım yine yazayım tebrikler allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. :ecrin_bebek: ben emindim senden. hem daha önce bir oğlun olmuş hem 5. gün embrioları kondu. maşallah hep de pozitiftin. den elinden geleni yaptın. allahım ol diyince de oluyor işte. darısı tüm isteyenlere :CüvCüv:

Canım beniiiim, tebrikler,
inanamıyorum, Harika bişey bu,
Ama ben sana demiştim olcak diye, hep içime öyle doğuyordu ya....
Çok sevindim, çooooookkk.......
Öptüm

canım ya valla bütün sayfalara yazıp seni tebrik etmek istiyorum.seninde bu mutluluğun hiç bitmesin.dün akşam yine iyi değildim.ağladım zırladım.umutsuzluğa kapılıyorum.sonrada kendime çok kızıyorum.ama bugün öyle bir güzel haber aldımki inan sanki ben hamileymişim gibi hissettim.inşallah çok sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirirsin.alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

canim sevinceten aglattin beni gece hic yatamadim heycandan olsa gerek dondum durdum bugun erkendende kac kez baktim bi haber varmi diye coookkk mutlu oldum senin adina canim rabbim tamamina erdirsin (amin) bizleride unutmadigin icin sagol sirada diger hanimlardan guzel haber almak var insallah !!

canım sena ağlam a...canım rabbım ağlatmasın guldursun inşşşşşşşş..
canım mavış inşş rabbım sızede guzel gunler nasıp etsın....inşş canım hepınıze çokk teş ederım...

denızcımm ınşşş darısı sıze .....ınş dıyorum ya ınş bu yaz bereketlı guzel olur...inş canım benımmmmmmmm

el-muallim canim sana bir soum olacak bende akupuntur tedavisiyle basladim tup bebege ama tranferden sonra bir daha gitmedim sen gitmismiydin acaba merak ettim cagirdilar tunmaya bi faydamiz olur dediler ama cesaret edemedim eger insallah hamile klairsam dusuk olmamasi icin gitmeyi dusnuyorum hayirlisi bakalim cevaplarsan sevinirim

canım mavış evet ben devam ettım transferden bı gun oncede ozellıkle.............gıttım ..................ama şimdi gıdım mı blmıyorum belkı her doktora gıdışmde orayada gıderım.............canım inş senınde guzel haberını alırızzz...........

Muallimcim, peki şimdi ne olcak, bekliyceksin dimi? sıkıntılı bir durum olmadığı için 2. teste gerek yok, ultrason gününü mü bekleyeceksin canım? of, bu da çok heyecanlı ve sabır isteyen bi süreç... Sonra 9 ay var beklenmesi gereken... Ah bebişler, ne çok bekletiyorsunuz siz bizi......

evet canım hep beklemek....inşş sonu ıyı ols da razıyızz canım evet ıkı hafta sonra doktor cağırdı..........evet ahhhhhhh bu bebışler bı kucağımıza gelselerde koklasak doya doyaa canımmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…