Tp Bebek ve Akupunktur

el muallim sana da kısa protokol uygulandı değil mi? hiç 38 yaş üstü uzun potokol uygulanan hasta uydun mu ya????

evet canım kısa............nıye uzun ıstıyosınkı............buna doktor karar verıyo ve genelde bıze uygun olan kısa canım...............herşeyı araştırırlar ve tedavıye başlarlar canım ........

ben istemiyorum memorial hale hn antral folikül sayısı 10 sizin yumurtalık kapasiteniz yaşınıza göre iyi kısa protokol sonuç alınamamız uzun uygulayacağım dedi de ???? :1shok: :1shok:

çok ılgınç uzun dıyo...............hayırlısı canım ya bılemıyoruzkı her doktor farklı uygulama yapıyoo..benımkıde gınerayla başladım sonra iğnelere başaladım rada hısteroskopı oldum....yanı kıme gıdıyosak ona teslımız bı şekılde.....

delikafaduldenherkese hayırlı geceler.........bıraz uyumaya çalışımmm...........sabah uykum kacacak nasılsa.............inş yarın guzel bı gunn olur hepımız için..............ya gulen ve naz sızın yum toplamalar tam ne zaman nıye yazmıyonuz ya..............yazın ..şı heyecanım gecsın ınşşşşş.....rahat edıcemmmmmm................:ecrin_bebek:

ama yazıyoz yazıyozz sen hatırlamıyonnn

nazın toplaması oldu ya cuma günü unuttunmu çarşamba transferi var
benimde çarşamba toplanacakk
yarın dotkorua gidiyom son kontroleee

geldimde hayırlı haberlerini almayı diliuyorum

annnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaa....evet ya valla ben heyaecandan bugun şaşırdım yaaaaaaa....ayy doğru.............senın çarşamba ..oooooooooooooo sıra sızdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee................ınş herşey gonlunuzce olur toprak nerde ..sonrada sıra onda sanırım aynı zamanda beklersınız ayyyyyyyyyyyy ne guzellllllllllllllllllll..............
kaç yum kaçı dollndı senın ve nazınnnnnnnnn.

hepinize gunaydın kızlar umarım mutlu bi hafta gecirirsiniz toplaması olanlara bol sanslar transferi olanlara bol bebekler test yapıp hamis kalanlara bol mutluluklar benim gibi tedavi zamanını bekleyenlerede bol sabırlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…