Tp Bebek ve Akupunktur

koklıycaz canım inşallah,
bende regl oldum bugün, yarın için randevumu aldım doktordan. Bismillah başlıyoruz yarın maratona. Bizde senin gibi mutlu bir şekilde bitiririz inşallah....

senaycım ınş canım benım................inş tedavın hayırlı bereketlı olsun..
nazcım nasılsın ne zaman bebişlerını alıyosunn

Ben geldim el muallimcim...Şoktasın değil mi?Valla ne kadar sevindim anlatamam...Ama ben zaten senden çok umutluydum...Allah şükür...Darısı başımıza, transfer yaklaştıkça bende stres yapmaya başladım.Gülen uyanamadı ki gelemedi daha...

ıyıyım canım bomba gıbıyımmmm carsamba kavusuyorum yavrularıma bugun aradım çok ıyılermıs masallahhhh 4 tanesını ayırmıslar 6 tanesını dondurcaklar 1.kalıteymıs hepsiiiii
ıhsallah bırakmazlar beni

canıum asııııııımmm canım....... çok sagol..rabbım senıde tum arkadaşlarıda cok sevındırsın............dualarım senınle canım unutma

nazımmmmm masalllah canım çokkkk guzell ınş tutnacaklar canım ınşş..........senın gulenın toprakın.....inş canımmmmmmmm

benım bu kez çok belırgın belırtım olmadı canım....hafıf ğöğüslerım şiştı ama çok az sızlanma vardı ..sadece 3. gun ağrım oldu hatta adet olucam dıye uzldum sonra ne ağrı ne bişi............çok rahattım canım ınş öle gıder

Nazcım embriyoların çok güzelmiş , hadi bakalım inşallah 12 gün sonra seninde sonucunu alacağız.Burdan güzel sonuçları teker teker vereceğiz.Ben de 5. gün embriyolarının kalitesi meselesine kafayı takmıştım , merkezi aradım ve rahatladım.3 embriyodan 2 tanesi 1. kaliteymiş 1 tanesi biraz daha az kaliteliymiş...ınşallah bu sefer hepimizin olacak...El muallim ayağını sürüyüp gidecek , temmuzda hepimiz hamile olarak görüşeceğiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…