Tp Bebek ve Akupunktur

senayk canım rabbım razı ols ne guzel duana benı katman ... bızı katman ...........allah razı ols ..canım inş guzel gunler yakın .....ben bu gun ıkıncı iğnemı oldum....sen ne aşamadasın.......kendıne ıyı bak......bende dua edıyorum ......burda yuzlerımızı görmeden tanıyoruz bırbırımızı yureklerımızı tanıyoruz ve sevıyoruz.........................

salı günü bende kliniğin akupunkturcusuyla görüşücem beni muay edicekmiş nası oluyor muay falan

canım bence muayene dedığı şey şu onların bı aletı var kulağa konuyo vucudu tarıyo....benım bıldığım bu ama o farklı bışey yapar bılemem...hadı hayırlı ols.....etkılı olur ınş.........tup bebek tedavısıne başladın mı...

gulencım bıde enazından stresı azltıyo rahat hıssedersın........başla canım gelışmelerı haber ver.....

Senaycım allah razı olsun senden , inşallah tüm isteyenler bebişlerine bir an önce kavuşur.Sevgilerimle...

canım bılıyosun bu konuda nedense cok cesarettsızım..eşim sağlıkçı o yapıyoo......o yönden rahatım...hep o ayarlıyo ve vuruyo dun sabah vurmuştu yıne bu sabah kurulmuş saat gıbı baktım uyanmış hadı iğnenı vurım dıyo benden dakık .....ıkıncıyı oldum bakalım yarın yıne gıdıcem ..sabah erkenden sonra derse gıdıcem......baklım inş herşey yolunda gıder.....benım bı sorunum çıkmıyo ..ama son ıkı deneme tutmadı..rabbım ol deyınce olacak .....akupunturcuma da gıttım transferden oncekı gun gıderım bıde.....yeterlı olur dedı.....o da iğne kullanıyo kurtuluşum yok tabı...benım uç sene oncekı deneme tutmuştu ıkızdı bırını uç aylık bırını 6. ayın içinde erken doğdu bı hafta kaldı kuvezde kaybettım hastanede ıkı hafta yatmıştım ve altmış iğne yemıştım ama bana yar olmadı bebeğım..........anlıcan canım korkınun ecele faydası yok korksamda başa gelen çekılıyo... rabbım hepımıze kolaylık versın canım asla kayıp yaşatmasın..

canım bakalım yarın gidicem bende merak ediyorum ve etkisine inanıyorum daha detaylı alıcam bende emel hanımla randevum saat 10:00 da acaba seanslar ne kadar çok merak ediyorum

canım gulencım .....etkısı var denılıyo bakalım bende gıdıyorum rabım vesıle eyler inş.........seansları toprakcım bılır..............o söler sana...........kolay gelsı canım

canım soyunacakmıyım yarın gittimde :) ona göre hazırlıklı gidiyim
senin bütün denemelerin hep aynı kliniktemi oldu ?
ne iğnesi vuruyosun sen birde kalçandan falanmı ben iğneden korkmuyorum vajinama dokanmasınlar :d

canım akupunturumu soruyosun onda zaten soyumana gerk yo....sadece vucudun ust kısmına electırık verıyo etek gıyersen açması kolay....ama tup bebek tedavısını soruyosan bılıyosun vajınal muayene gerekıyo......akupunturda rahat ol ben de korkoyodum ama şimdi aliştım iğne hıssedıyorum bıraz...........iğneyı bellı noktalara batırıyo vajınaya ellemıyo orayla alakası yok ama oraya yakın kasıka yakın yumurtaya yakın yerlere batırıyo....gıt de korkun kalmasın canım

abovv ne diyosun yahuuu :) bıcıl bıcıl kadın beni görecek bari iyice temizlenim söyledimn iyi oldu ağdam gelmiş çünküü ayy Allah razı olsun senden yaa sormasaydım vallahi rezil olurdum
etek giyemem kıs dötüm üşür :) pantolon giyicem hadi bakalım yarın anlatırım neler oldunu

bahceciye gidiyorum ben dokgtorum mustafa bahceci
aku içinde emel hanıma gidicem ..
sen nereye gidiyosun
bu 2. denemem ..
sorun azosperm
24 yumoş toplandıydı 15 döllendi 3 .gün 3 tane 1.kalite kondu ama tutmadı yaşım 22 herhangi bi sorunum yok boy 170 kilo 54
bu seferki hedefim 5.gün ve gebe kalmak ve dogurmak :d

canım ya fıstık gıbısın............boy kılo.........yaşinda çok genç yaaa ben çok yaşlıyım ya aramızda yırmı ıkı yaş var.....................oy anam oy......................inş bebişin olur canım....ben çamlıca medıcanaya gıdıyorum

şimdi dondurulmuşlaşa mı yapılan.............yum çokmuş çunku.. ben yırmı üç yaşımda evlendım sen erken evlenmışşsın canım ya....yırmı altı dada oğlum oldu

anamm sen ikinciyimi arıyonn şimdii inşallah kız olur ya kacıncı deneme bu ?
ben 19 evlendim canım 21 doldurcam şimdi teşekkür ederim canım.. benim annemle yaşıtsın öyleyse :jeyyar: vallaha medicanada kime gidiyon bakalım orasıda iyi öyle duymuştum sende istanbuldamısın ? dondurulmuş embriyo kalmadı canım ya dondurulmuş sperm var ama :Saruboceq:

canım evet oğlumda tedavıyle olmuştu ona kardeş ist bakalım son kez denıcem..........hayırlısı inş...medıcanada omer faruk vanlıoğlu var ılgılı bı doktor...ya nasıl dondorulmuş yokkı 15 dollendı dıyosun nerde onlar yazık ya eğer dondurmadılarsa.............

iyi kalitede değildi benim kliniğim 5.gün donduruluyor canım..
bende tedaviyle olan çocuğum biliyormusun yıllar evvel pardon buarada annem 48 yaşında :) annem benide 7 yıl aramış benişm gibi oda iğneler olmuş yunanistanda canım yapılmış tedavi.. duymuştum o doktoru canım hadi inşallah olur inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…