Tp Bebek ve Akupunktur

dıyokı doktor.............artıkm erkeklerde folık asıt eksıklığı anllaşıldı kullanıyolar sprem içind e ıyımışşşşşşşşşşşşşş

tıopakcım nasıl ya...........sen zaten adet oldun kı ............sımdıu nasıl yanı.............zamanımıkı...........ınş olmaz ya...........

imşallah ablaacım.senin minikleri görelim hayırlısı ile,arkandan gülen ve bende geliyoruz.tabiki bekleyen arkadaslar.bizlerede dua et ablacım.hepimiz minklerimizi kucagımıza alalım inşallah.beklemek zor ablacım ya.ne olacak bakalım.benm ilk denemem tutmuştu hatırlıyosan bebişimi dört aylıkken kaybetmiştim.allah kimseye yastamasın.o yüzden şimdi özlemle bekliyorum meleklerimi...
ahyırlısı olsun inşallah canım.hangi asamadasın şimdi?
canım sen test gününü mü bekliyosun?

dıyokı doktor.............artıkm erkeklerde folık asıt eksıklığı anllaşıldı kullanıyolar sprem içind e ıyımışşşşşşşşşşşşşş

benimkine gün de 2 kere solgarın vitaminini çinkosunu ve ace selenyum plus veriyorum. sabahları zaten söyleniyor bir de folik acit verirsem beni vururkaydirigubbakcemile2

Benim yumurtalarım OHSS riski nedeniyle 2 ay önce dondurulmuştu , dondurulmuş tedavisindeyim p.tesi transferim olacaktı çok az selpağa kan geldi.Şimdi baktım bir şey yok, inşallah bir daha olmaz transfere kadar telaşlandım...

Toprakcım geçmiş olsun diyelim. ınş. o kadardır kanama ve devam etmez. Kendini hazılamışken iptal olması çok iyi olmaz tabiiki, ama vardır herşeyde bir hayır demek de lazım canım. Allah bizim için en iyisini bilir, biraz fazla kaderciyim galiba ama isyan etmemek için kaderci olmak lazım sanırım. Sualsiz teslimiyet.... Sonuçta biz elimizden geleni yapıyoruz, Gerisi Yüce Rabbime kalmış.
Gönlünü ferah tut canım, herşey çok güzel olacak eminim....

Figencim ben dün başladım iğnelerime, c.tesi ilk kontrolüm var... ılk kontrolde yumurta sayısı ve kalitesi pek belli olmaz sanırım, sormayı düşünmüyorum doktoruma, o söylemezse... Bakalım kaç tane yumi oluşcak. Senin ilk yum. kontrolün ne zaman canım?

fıgencım ınş canım ıyı olur herseyy............evet canım olduktan sonra kayıp çok zor rabbım yaşatmasın bıdaha.............inş bukez hepımız alırızzzz kucağımıza.................
senaycım ıyı yumoşlar buyuyooo................toprakcum bozma morlını ınş bu ay alıcan bebişler...........denızcım sen neye kara verdınnnnnn

merhaba kıslar
agrılarım arttı cok kotuyum nefes almakta zorluk cekıyorum
yarın doktorum cagırdı karnımdakı suyu alıcaklar çokkorkuyorum

toprakcım inşallah olmaz bidaha da bebişinin haberini alırız.senaycım benimde ilk kontrol yarın.seninle aynı gidiyoruz.ilk kontrolde az bucuk bişi belli olur.senin hangi merkeze gidiyodun sormuşmuydum ööff balık hafızalıyım galiba ben yaa ((.ablacım allah hepimize güzel seyler yasamamızı nasip etsin.dünyada hersey bizim için yinede napalım.

nazcımmmmmmm............çok gecmış ols canım yaaaaaaaa.............korkma canım rahatlarsın ınşşşşşşşşşşşşş

merhaba kıslar
agrılarım arttı cok kotuyum nefes almakta zorluk cekıyorum
yarın doktorum cagırdı karnımdakı suyu alıcaklar çokkorkuyorum

korkma nazcım bak herkes yasayabiliyomuş.sadece sabret cnım birazcık inşallah ii olacaksın.ohss ilaçların dozunun fazla oldugundan mı kaynaklanıyo?peki doktorlar e2 yi neden yapıyo ona göre neden azaltmıyorlar ilacı?

ben geldim
haa 5.gün transferiymiş nahh
dondurulmuş spermlele hayalmiş o
12 yumurta olgunmuşşş
5 döllenmiş sadece.. canım sıkkın.. morelim bozuk.. ikinci kez gardım düşüyor.. spermden dolayıı dedi embriyolog 5.gün yapacaktık yumurtaları görünce ama kötü bişi yok şuan cumartesi yapılcak dedi ama inşallah güzel döllenirler ne diyim

canım sıklma........ınş yolunda olacakk herseyyy.............dua edelım ınşşşş canım...bırı tutunsunda ınşş razıyız dımı canım ınşşşşş

hoşgeldin canım.sıkma kendini,burcak hanım banada içerde yasama ve gelişme sansı daha yüksek dedi cünkü dogal ortam.sen şimdi tutsun die dua et bence hayırlısıyla güzel sonuçlar alalımda geresi önemli deil kuzu.

Gülencim sıkma canını , biliyorsun insanların 2. gün transferleri tutuyor...ınşallah olacak bu sefer...O zaman ilk güzel haberi sen vereceksin bize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…