- Konu Sahibi el-muallim
-
- #2.341
imşallah ablaacım.senin minikleri görelim hayırlısı ile,arkandan gülen ve bende geliyoruz.tabiki bekleyen arkadaslar.bizlerede dua et ablacım.hepimiz minklerimizi kucagımıza alalım inşallah.beklemek zor ablacım ya.ne olacak bakalım.benm ilk denemem tutmuştu hatırlıyosan bebişimi dört aylıkken kaybetmiştim.allah kimseye yastamasın.o yüzden şimdi özlemle bekliyorum meleklerimi...fıgencım bakalım canım daha goremedım ınş onbeşgun sonr a...............senı beklıyoruz artık sırayla ınş dolsun burası..............nasıl gıdıyo bekleyş...........haftayada ınş toprak gulen beklıcek...........
ahyırlısı olsun inşallah canım.hangi asamadasın şimdi?Figencim merhaba,
Ben Faruk Buyru'ya gidiyorum, özel muayenehanesine. İşlemlerim İstanbul Cerrahi'de oluyor.
Canım benim sorunum adet olamamam, buna istinaden yumurta oluşmuyor normal şartlarda. Ama ilk denememde 15 yum toplanmıştı, 9 u döllendi 4 tane kaliteliydi, Ama olmadı. Bakalım bu sefer inşallah herşey daha iyi gider ve daha fazla kaliteli yumoşum olur.
canım sen test gününü mü bekliyosun?Kızlar merhaba.Şimdi tuvalte girdim selpağa kan geldi ya. Canım sıkıldı, inşallah adet olmuyorumdur.Merkezi aradım hemşireler yerinde yokmuş, 10 dakika sonra bir daha arayacağım.Moralim bozuldu ya...Kendimi o kadar hazırlamışken.Hayırlısı artık:-(
dıyokı doktor.............artıkm erkeklerde folık asıt eksıklığı anllaşıldı kullanıyolar sprem içind e ıyımışşşşşşşşşşşşşş
Şimdi baktım bir şey yok...İnşallah gelmez...Akaşam üzeri Dr. arayacak.2-3 saat kontrol edin tekrar gelecek mi diye dediler...İnşallah tedavim iptal olmaz:-(((
merhaba kıslar
agrılarım arttı cok kotuyum nefes almakta zorluk cekıyorum
yarın doktorum cagırdı karnımdakı suyu alıcaklar çokkorkuyorum
ben geldim
haa 5.gün transferiymiş nahh
dondurulmuş spermlele hayalmiş o
12 yumurta olgunmuşşş
5 döllenmiş sadece.. canım sıkkın.. morelim bozuk.. ikinci kez gardım düşüyor.. spermden dolayıı dedi embriyolog 5.gün yapacaktık yumurtaları görünce ama kötü bişi yok şuan cumartesi yapılcak dedi ama inşallah güzel döllenirler ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?