Tp Bebek ve Akupunktur

genelde hep 3. gün transferi yapılıyo benim bildiğim.bizim durumumuzda gülencim biliyosun sansa bırakamıyolar sadece cok fazla embriyo döllenmişse bekliyolar 5.günü.

inş canım umutsuzluk yok............benım ılk denemde uç tane ıkncı gun emrıyosu konmuştu canım ve ıkızdı................tutacakkk ınşşşşşşşşşşşş

ınşallahh inşallah figen bana şimdi msnden pozitiflik yüklüyo saolsun.. Yarın daha iyiy olacağımm
kızlar progesteron iğnelerini kaaç saatte bir yaptırmak lazım

cumartesı gulen pazartesı toprak..............................beklemeler başlıyooooooooooooo..................inş guzelllllllll sonuçlar gelecekkkkkkkkkkk..........................sonra senay fıgen...............ası...........

gulencım ıgneler farklı olablılıyo............ben her sabah bı tane vıuruldum felaket yağlı bı iğne..........mahvettı kalçalarıımı morarttı................neyse şimdı rahatımmmm..........

benim sabah 2 akşam 2 doz şeklinde vurulcak progestereon 25 mlik
12 saat aramı olmalı hemşire ayarlıcamda

sanırım canım zaten sana tek tek sölıcekler trasfer sonrası canım.................çok dıkkat et.........hemen kalkma.............

bilmemmi dün akşam vuruldum
bu akiadma vurulucam off 08:Ç20da vurucaklar hemen kalkmımmı yerimden nedenkii

Kızlar merhaba nasılsınız?Benim canım çok sıkkın azıcık kan canımı çok sıktı.Dr. ile konuştuk bu kanama beklediğimiz bir şey değil dedi.Tedavi iptal olabilir...Yarın kontrolüm vardı.Yarın sonuç belli olacak.Ne düşüneceğimi bilmiyorum.Aslında tedavinin iptal olacağına ihtimal vermiyorum.Korkum daha çok tutunmayı etkiler mi?Rahim kalınlığı az mı acaba diye.Tedavim boyunca ilk defa böyle endişelendim.Allah sonumuzu hayır etsin...Hakkımızda hayırlıısı olsun...

canım hayırlı ne ise o olsun. dr iptal derse öbür ay yaptırırsın. geç olsun garanti olsun herşey. sıkma canını. yarın inşallah güzel haberler alırısın doktorundan kaydirigubbakcemile5

Sağol denizcim içim daraldı biraz.Bir de dr. yurt dışında onun yerine bakan bilmediğim bir bayan doktorla konuştum.Pozitif ve ortalama konuşacağına negatif şeyler konuştu ama ben o negatiflikleri n olacağını hissetmiyorum...Dr. biraz hasta psikolojisinden anlamalı bence.

ne yazık ki çoğu dr için iş rutine binmiş. insan tam kendini hazırlamışken bir an önce olsun bitsin istiyor ama negatif olacağına ertelensin en kötü durumda. öbür ay olur. hem dr u boşver daha belli olan birşey yok. inşallah herşey yolundadır

bende yarın sevgili bahceciyi arıcam
korkuyorum
cumartesiye transfer edilecek ya kalmazsa kalmayabilirmi
zor görüşecğeim kesin ama görüşeceğim 6000 milyar harcamışız ztaen hesap yaptık

toprakcım yok be ne iptal olucak sanmam korkma sen rahim kalınlaşsın diye bişi kullanıyomusun

Bant yapıştırıyorum gülencim.Şaşırdım bende ne hissedeceğim yarın öğleden sonra gidebileceğim merkeze işin kötüsü.Sabahtan duruşmam var...Sen de sıkma canını daha önce embriyolar 3.güne gelmişti değil mi bu seferde gelecek inşallah.Hem bu sefer senin yumurtalar daha kaliteli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…