Tp Bebek ve Akupunktur

Normalde beyaz akıntı geliyor yapışkan kıvamda.Acaba merkezden şişliye kadar yürüdüm ondan mı oldu diyorum?Gülencim ben çıkıyorum yorucu bir gün oldu benim için.ıyi geceler...

gunaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrr...................
inşşşş gulencımın yumoşları çok guzel dollensın transferı guzel gecsın bebuşler tutunsun sıkısıkı
toprakcım senınde transfer guzel gecsın bebişler yapışsın sıkısıkı
nazcım sabırla beklesın bebişler
senaycımın herışi guzel gecsın
asıcımın de yum guzel buyusun..........tum tedavıdekılere kolaylık ver ya rabbım..............
bende keselerımı gorım sağlıcakla ınşşşşşşşşşşş........................dualarımız bu mubarek cuma gunu makbul olsssssssssssssssssssssss.......................amın...........

canım yasın de okudum bugun cuma........rabbım tuuum sıkıntlarımızı gıdersın nerde varsa...............inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

sagol canım...............toprakcım dun kendını yormıuşsun ama....yorgun olma transfer oncesu.................dıkkat et

günaydın arkadaşlar,
muallimcim duaların için Allah razı olsun canım,
Toprakcım gülencim inşallah her ikiniz içinde herşey yolunda gider.Allah emeklerimizi ve dualarımızı boşa çıkarmıycak, ne olu umutsuz olmayın. Ama sorunlar karşısında insan ne yapacağını bilemiyor. ınanın bende çok umutluydum bu sefer, pzt regl oldum, bir sıkıntı, bir umutsuzluk bende. ış ciddiye binince kötü düşünmeye başlıyorsun. Ama çabuk toplardım, kendine gel dedim, ne yapıyorsun. Umutsuzluk yok bu sefer. Bu sayfa uğurlu gelecek bize. Bak muallim herşey güzel gelişiyor, sonra gülen ve toprak, peşinden gitcez inşallah.
Toprakcım iş stresi de çok etkiliyor insanı, senin kendi işin nasıl olsa, elinden geliyorsa uzaklaş artık, Hem iş stresi hem tedavinin stresi vucudumuz kaldımıyor canım...

Kızlar merhaba nasılsınız?Ben merkezdeyim kan verdim sonucunu alıp dr. ile görüşeceğim.Şenay , el muallim ve diğer anne adayları desteğiniz için teşekkürler.Ben de transferden sonra telefonu kapatayım yatayım diyor.ınşallah yapabilirim...Burada ki gelişmelerden sizi akşam haberdar ederim.Çok öptüm sizi...

slm arkadaslar nasılsınız?ablacım benim ismimi unutmussun (((( küstüümm(((.kıslar bugün kontrolden geldim.yumoşlar büyüyo.endometrium 8mm 10-12 arası yumoşum olmuş.büyüklükleri 13-12-11-10-9-8-6 falan tam kac tane olduguna emin deilim.nasıl sizce?

bende doktora gittim bugün sümüksü kırmızı renkte akıntım geldi endometrumu ölçtüler iyi dediler bu sabahta embriyolarımı aradım çok şükür iyilermiş

kıs kalplerimiz birmiş.:)))) neden olurmuş peki opudan dolayımı?şimdi kac tane yavru var senin?allah seni yine hastanedemiydin.bi görüşemedik yaa?

figencim bence herşey yolunda canımm hayırlısı olsun böyle devam etsin benimde ilk kontrolde endometrum 8 mm idi sonra kaç oldu bilmiyom sonra 12.3 sonra 11.4 toplamaya girdim

klinikteytdim canım maşallah 5 tane olarak devam ediyolar 4 tane konabilirmiş bakalım yada 3 tane konup 2 tanesi 5.günemi bırakılcak sonra 2 gün sonra transfer edilebilirmiş tekrar belirsiz şuanda..
canım yumurta toplamadan herhalde kliniği aradım dedim böyle bi akıntım var önemsiz dedi ya dedim yarına kadar kesilirmi peki gecen seferde böyle oldu transferden sonrada devam etti ve tutmadı dedim .. atla gel o zaman endometruma bakalım dediler gittim bende kıslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…