Tp Bebek ve Akupunktur

canım ya haklısın yazarken durdum duşundum ya dedım sankı bırı daha var aklımd ama zıl çalınca uçup gıttı..................ayy nasıl olmuş.............neyse ablaya kusulmez ınşşşş bundan sonra unutmıcammmmmmmm canım.............ıyı gıdıyo senın yumoşar.............çook guzel...........sende sırayı kacırmıcan yanı............hadı ınşşşşşşşşşrabbım kolylık versın................bekleme gunun hemen gelsuın senınde................sonra sıra sıra gelsın bebeler.....................:Saruboceq:

gulen kız ıyı hadı ınş hersey............herkes ıy .............ben ıyıym ............beklemek sıktı.........haftaya arabayla cıkım artık arkaaslara gıtmeye başlım ınşşşşşşşşşşş

11 mm imiş endometrum şöyle fiyakalı 2 ultrason çıktısını verdi bi işaret attı tam buraya tutunacak dedi git buna bak bak 15 gün sonra görüşelim dedi ağlamaya başladım doktor omzuma dokundu olumlu ol seni pazar günü ziyarete gelecğeim dedi

Kızlar ben geldim.Benim transfer çarşambaya kaldı, 5. gün embriyosu olduğunu atlamış doktor o yüzden 2 gün daha sarktı.Aslında moralim çok bozuk end. 7,8 çıktı.Doktora ince değil mi dedim hayır gayet güzel dedi önemli olan rahminin içinin iyi olması dedi.Ben ısrar ettim başkaları 11-12 ler iyi diyor diye o da ben rahim içi iyi olmasa sana transfer yapmam dedi...Bakalım daha 5 günüm var belki biraz yükselir endoometrum.

senin kaçtı end. transfer öncesi hatırlıyor musun?çok canım sıkılıyor acaba 5 gün sonra daha da artar mı?tam her şey istediğim gibi olurken bu durum çok canımı sıktı...kendimi çooooook üzgün hissediyorum...kendi doktorumda yurt dışında

ablacım küsmedim ask ol.birazcık naz yapim dediim.dediğin gibi ablalara küsülmez.güzeel dileklerin için saol ablacım inşallah inşallah inşallah.allah seninde minnoşlarını kucagına almayı nasip etsin.güloşş duygulandırdın kıs beni..olumlu ol ve rahat ol yarın kuzu tamammı?kaçta tranfer bi haber ver bakkiim.

merhaba kızlar ben yeniyim ama biliyormusunuz bende başladım daha yeni tüp bebeğe allah herkese hayırlısını versin çok korkuyorum beklemek çok zor

toprakcım uznme canım kendını yaaaaaaaaaaaa..............ınş çok kotu değılkı..öle olsa doktorlar yaparmuı ben hatırlamıyorum ama sanırım 10 11 gıbıydı....ve daha beş gun var..........inş daha ıyı olur uzme boşuna kendını ınş guzel olacak canım

arkadaşlar gunaydınnnnnnnnnn.........................gulencım nıye gırmedın canım ya merak etttım ıyısın dımı...............bugun transfer dımı bebeklerı o sıcacık karnına transfer edcekler.................onlara ıyı bak sıkı sıkı tut onları canım............senı çok sevecekler ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşş................

Günaydın kızlar...El muallim desteğin için teşekkürler...ılk tedavi esnasında transfer ertelenmeden önce benim end. 10-11 di sanırım sonradan dondurulmuş transferinde end. daha da düşük oluyor galiba...Kısmet artık.Gülencim inşallah bebişlerin bu sefer sana sımsıkı tutunacak.

Kizlar ya laptop bozuldu dunde abimlerden girmistim suanda telefondan giriyorum daha tranfer icin aramadilar korkuyorum saati haber verceklerditopraka ne oldu okumadim daha

günaydın kızlar.....

Gülencim, canım benim Allah yardımcın olsun bugün, ve tabiiki hergün. ınşallah herşey güzel geçer ve bebişlerin alışırlar 9 aylık yeni evlerine:ecrin_bebek:

Toprakcım, en azından transfer olacak, tamamen ertelenmedi, doktorun bir bilgiyi atlaması sadece. Tabiiki kendi doktorunun olması farklı olurdu ama lütfenbu doktora da güven, gönlünü ferah tut ve dua et canım. Bizim de dualarımız seninle. Allah yardımcın olsun canım.

Figencim, maşallah senin yumiler büyümüş. Bakalım benimkiler ne kadar olmuş. ılk kontrolüm bugün.

Muallimcim, sen nasılsın, eee artık bence de gezmelere başla. 15-20 gündür sıkıldın tabiiki. Çok yorma kendini de yeğenlerimi de.....

Herkese Hayırlı Günler olsun

Öptüm

Senaycım allah razı olsun ,senin de bir 15- gün sonra opun var desene.Hedi bakalım her şey gönlünce olsun keçiler seni çok üzmeden gelsinler...Ben de şimdi merkezi aradım 7,8 gayet güzel dediler rahat olun dediler...Napayım artık kısmet olmazsa dondurulmuşlarım var değil mi?Onlarla olur kısmette varsa...Bu sefer hepimizin olacak inşallah kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…