Tp Bebek ve Akupunktur

inş sen aramazsın bebişini canım gelır hemen.....inş bu sefer kalıtelı olur yumoşlar..........annene de selammmm

inşallah seninde olur canım inşallah bizim çocuklarımız böyle aramaz canım ya ben arıyorum zaten annemde aramış zamanında ve buarada sanada umut olurmu bilmem ama benimde benden önce bi abim var

kardeşi olmak guzel şey......bızm çocuklarımız inş aramaz ama şu varkı gunumuzde doğal bışey kalmadı....bı doktor ılerde normal gebelıklerın çok nadır olacağını sölemıştı.......

evet canım öyleymiş ya , Senin ilk tüpmü ?

benım ılkı üç sene sonra oldu tup değil yum takıbı tedavısıyle oldu ..rabbım çok aratmadı çok şukur......

canım bakalım yarın gidicem bende merak ediyorum ve etkisine inanıyorum daha detaylı alıcam bende emel hanımla randevum saat 10:00 da acaba seanslar ne kadar çok merak ediyorum

canım bende persembe gıtcem ılk defa emel hanıma sen tedavıyeye basladınmı veya ne zaman baslıyacan ılk seans 150ymıs sonrakıler 100 mus tlfonda bana oyle dedıler canım

yarın gitcem bende hadi ya sende yarın gel
randevunu kaydırr.. banada 150 dediler ama hemencik başlıcazmı acaba hiç görüşmedim ben daha ilk kez başlıcam :d yok daha başlamadım uzun la mayısın 22. başlıcam ben sen başladınmı ?

canım bılıyomusun cok benzıyoz bende 19 da evlendım 23 ben bende mayıs 31 de baslıyacam benım 3 cu ama bıraz benzıyoz yanı sadece persembe varmıs canım bende 10 da gıtcem doktorlarımızda aynı senden ne gıbı tahlıler ıstedıler benım esımden sperm tehlılı ıstemedıler senden ıstedılermı,
ınsallah tedavımız hayırlı olur tupe ne oduyecen ben sormadımda

aaa harbiden yaa ..
nası perşembe varmış yahu bana salı gününe verdiler sen ne zaman aldın randevuyu ?
benim evlilik yıl dönümüm 27 mayısta senin ne zaman :) 87 dogumluyum ben.. benim ilkide bahcecide olduydu canım tutmadıktan sonra genetik folik asit b12 vb testler istediler hepsi temiz çıkmıştı ..
cuma günü klinikteydim bu seferde tsh lh kan sayımları ve bulaşıcı hastalıklar istendi eşimdende hepatitlerve rubella ..
yok beaa nerde bizim sperm 0 , sizin sorun kimde

benımde esde sperm dusuklugu canım bugun aradım aldım randevuyu canım banada aynı teslerı verdıler

hadi inşallah canımm sen ne zaman başlıyon

benimde 31 mayısta yumurta geliştiricim başlıcak
kesin karşılaşıcaz klinikte pazar gününe denk geliyo

inşallah canımm
seni yakaladığım iyi olduuu
şimdi yarın ben kuşumu almam gerekmi :d
etek olursa kaldırırsın dedin ya ben hala agdayı yapamadım misafir var bebek bakıyom şuanda güvenip girişemiyom

gulencım akupunturda alta bakılmıyo......gobeğın alt kısmına iğne koyuyo oaryla alka yok yanı pantolon da gıyenılırsın kaldırmak dedğim yanı bluzu bıraz yukarı kaldırıuyosun gogsun altına electırık noktaları var oralara elektırık verıyo yanlış anladın canım.. vucudun bellı noktalarına ...alta bakmıyo..tamam mı için rahat etsın...rahat ol..........

sen hıç orayla uğraşma....bı göbeğe bı bacaklara koyuyo iğnelerı bakalım senın doktor nasıl yapacak.............kolay gelsın .............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…