Tp Bebek ve Akupunktur

toprak Bak benim bu gitimde 8mm idi sonra 12.3vikti soylemistim kaymakli dondurma yiyodum o gun ve sonraki gun yemedim 11.4dusstu dunde 11mm cikti bugun kaymakli yicem belki hakkatten etkiliyo sikma canini 7.8mm glaiba 7-14mm oluy istedikleri pozitif dusun benim ark 7mm ile dorduz tuttu

Dr. da rahim içinin gayet güzel olduğunu söyledi , önemli olanın bu olduğunu söyledi.Bende kaymaklı dondurma yiyeyim 5 gün boyunca dur bakim.Sen merkezde misin gülen?

Bugun transferler gec olacalmis 3 gibi kliniki aradim terd bisimi var diye oda yok dedi istersen 11 gibi lab ararsin onlar aramazlarsa dedi senay allah razibolsun olsun ins rabbim yardim eder esim haberdar etcek sizi bu aksam hast kalcamizi soylememe gerek yok dimiii :)

dondurmacılar sızzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiii....................bak bu yontem gulenın yontemı kız gulen noterden al bunun tescılını.............kaymaklı dondurma yıyın rahımınız guzellşesın............ınşş tutunacaklar bebişler ellerı mahkum bole tatlı anne bulmuşlar ne arıyolar daha...........bugun gulen haftaya toprak ................bekleme sırası sızde.................ınşşş ya heyecanlandım ınşşş guzel sonuç alın....sonra senay fıgen ası.............ohhhhhhhhhhhhhh ınş rabbım herkesı sevındırsın ınşş gulen yırmı kılo alır ..........ınşş................şişko bı anne olur...............ne o manken gıbın pozlar verırsın he.....tum dualarım sızlerle.....................................

ıyı ıyı orda keyıf yap kalkma yataktan ......................ınş herşeyy guzel gıder..eve gelınce yazarsın bıze..ananas aldın mı benım gecen sayfalarda yazdıklarımı okudunmu................

toprak sen haftaya evdesın dımı iş mış yok ona gore..........annen sana bakacak ohhhhhhhhh ne guzel...............ınş sonundada sevınecekkkk.............

Gelmicem evle hast 1.5 saat kafam rahat olur belimin altina yastik koyammi

inşallah...Ananass , bol et , ton balığı , kuru kayısı , süt , dua , küçük yastık kalçanın altına koymak için , bol dua, bol su başka ne vardı kızlar?

Yok okumadim ananas aldikta da sikip icmedim bozulmusmudur?ins allahim 30 bile alabilirimmmm

Soyulmuşsa ananas bozulmuş olabilir.Taze ananas alıp mı sıkıyorsunuz?Ben ananas suyu alıyorum birde her gün 1 dilim ananas yerim

Kabak cekirdegii ben yaprak sardim ohh pnu alcam yanima meyve alcam esim kadayif alcakk :))arti topralin yazdi mahsullerr :)))

Evet hazirlarini sevmedim tazesi kopuklu oluyo da guzel ayy daha oyle isirik atmadim evet soydurmus esim dun aksam yemege gittik balok Yedim 5 dk sonra hepsini kustum off anlatcak cok sey varda telefonla yazmak cok zor

ananası hergun soydu eşım bı dılım yedım her akşam taze taze............yedıncuı gun bıraktım artık tuttuysa tutmuştır dedım ama hıç bu kez kabız olmadım lıflı ya ıyı geldı..............su iç bol bol.........o sayfayı bıul oku..........
ben yastık koymadım ....hemsırede koymadı gereklı olsa koyardı .......sadece duz yattım bı ssat sıonra yan dıondum hastanede dort sat kalıdım ya heösırem cadı çıkarmadı benı ...yemek yedım çayımı ıctım sonra tuvalate gıttım ve gıyındım çıktım...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…