Tp Bebek ve Akupunktur

ve hurma yedım sabahları ıkı tane...........bı yerde okumuştum bılıyosunuz hurma faydalı rahmı beslıyo............

kız gülen piknike mi gidiyon, ne bu hazırlık...
Maşallah, Moralini hep böyle yüksek tut.
Olcak bu sefer olcaaaak, Allahın yardımıyla tabiiki
Dualarımızla yanındayız canım benim.....

Kabizdim onuda hallettimm ehuuuu :) bebeklerim napiyo acaba arasammi ben dunde salya sumuk Bilgi aldim labdan :))

Sinirsel gülencim rahat ol biraz .Bak bana göre senin avantajların neler.Bir defa çok gençsin , ayrıca zayıfsın , ve en önemlisi problem sen de değil ve her ilaca çok güzel tepki veriyor vücudun.Bir de endişeyi bırakıp , sanki hiç transferin olmamış gibi düşünürsen daha iyi olacak

Yaaa tamamm bulurum yakindami yazdinn haa benim da hurmam var hacilktan onlarida yanima alim :)) odanin kapisinda tul olacak ne olur gel bebek diye herkez dua eder :). Ayyyy

gulen ya bekleme donemı sının nazın çekılmıcek kız............enışteye de bızede cektırcen sen................napcez kızlar................

Ne ignesi yagli olanmi?ben cok tedrgn oldum persembe ya kalmazsa embriyom diye ondan aradim kadin Bilgi vermem dedi ama aglamaya baslayinca verdi onlara ne olur iyi bak dedim kapadim dunde bebek nereye tutunursa oranin ultr ciktisi verdi D&R ona bakiyom

ooooooooooooooo dualar edıcez hergun sırayla ınşşşş gobeklerı buyutelım dıye.................toprakcımm guzel sen sakınsın .......dava mava ıle sınırlerını germe ha............yoksa senı ben dava edrımzemuszemus

Sonra da benim nazım geliyor...O kadarcık çekin ya...Ama el muallim sen bekleme döneminde çok rahattın , yabancı biri yazdıklarını okusa senin transferinin yapıldığını anlamaz.Hiç kendine ve belirtilere takılmadın...Çok güzel ya

Bi haber alsam rahatlicam D&R diyoki nasilsin dun ben bebekleri hastanede olan biri nasilsa oyle dedim cok gulduu:)

bende bırara sankı olmucak gıbı bı hısse kapıldım bakın daha çok 7 8 9 bu gunler bı umutsuzluk gelıyo ınsana .....sonra yıne geçıyo................ınşşş ...evet ama bu sefer ben daha sakındım.....sankı akununu etkısı var ..........ama daha gıtmıyorum devanm etsemmı toprak

hah ıste.............canım ışte bu .................bende bu kez ınan öle dedım son şansım bu kez ış hıç bışey umurum değıl mudur ne derse desın dedım ....ve başladım mudurume anlattım aaa hemen tamam gıt gelme yat evınde dedı...................saşırdım ............rabbım olacaksa yolları açıyo canım..gerçekten ınş bebeğın gelecek senınde ...gulenınde..tum bekleyenlerınde ınşşş

evet sormak gerek hanı ılerkı donemde duşuk rıskını azaltuyomuş ama bakım bı keselerı gorsem ınş bırmı ıkımı..........bakalım sız sonuç alınca bende ınş keselerı gorururmmmmmmmm sevıncımıze sevınççççç katarızzzzzzzzzzz..yoksa ben sevınemem.......ınşşşşşşşşşşşşşşşşş suonuçlarınız çok guzel olur

ooff bılmem mı canım o koku o hasret...............benım oğlum üç sene sonra geldı....şimdi o olduğu halde ikinciyı delı gıbı ıstıyoruz ............demekkı o kadar tatlı bıu bebekler..............ıbnşş canım rabbım koklamayı sevmeyı nasıp etsın benımde 14 yıl oldu ya.............uzun bı zaman .....bebek sevılmezmı............rabbım kımseyı o kokudan mahrum etmesın...................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…