Tp Bebek ve Akupunktur

uykusuzluğu gezmemeyı............saçımızı taramamayı yemeklerı tam yıyememeyı çayımızı doya doya ıcememeyı.....................ustumuze başımıza bakamamayı kusmuk kokmayı belkıde..........hepsnı ıstıyoruz....................hepsını onun guzel kokusun a karsı hepsını ıstıyoruz..........................rabbım sağlıkla afıyetle versın ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

sanırım bende onu kullandım her sabah vuruldum onıkı gun ama çok yağlı ya............kalçamın heryerı morardı ..şimdi doktorum fıtıl verdı alttan ...........benım iğnelerınmı eşim yapıyo gıdıp gelme derdım olmadı....

sağlıkçı.............canım benımde acımadı ama yakıyoo bazen ve zor gıdıyo zamanla zorlannıyosun ama dayanacannnn bebış gelecekkk sana kaç tane emrıyoooo koyacaklar

ınşşş canım ıyı cozulurle evet bazen sıkıntı oluyomuşş ama üç taene bı problem olursa ıkı koyarlar ınşş sansın var canım..............ınşşş tutunurlar annelerıne bılıyosun bı tane dondutrulmuşla hamile kalan var.............ınşşşşşş

herkese günaydın arkadaslar
ablacım yine o güzel sölerini döktürmşsün.allah hiç birimzi o kokudan mahrum bırakmasın inşallah.
toprakcım inşallah hersey güzel olur ve minnoşların seni üzmezde gelir
senaycım senin hangi hastaneydi canım?
güloş hadi biran önce olsun tranfer ben catladım valla burda:))))
bende hep o günü düşünüyorum ne olcak ne bitcek bizim döllenebileceklermi die.dualarınızı bekliyorum kıslar.

inşallah ablam.kendimi cok mutlu hissedyorum ve huzurluyum ama ara ara korku gelip gidiyo.toprakcım daha belli deil.bugün 6.günü tedavinin.

O avrupa yakasında bir merkezde ama hatırlamıyorum ismini .Haftaya epey hareketli bir hafta desene bizim topik için .ınşallah herkes güzel sonuçlar alır...

Canım figencim, benim işlemlerim istanbul cerrahi hst de olacak. Ama faruk buyruya gidiyorum. özel muayenehanesine. Sen Alman'damıydın?

ayy doğru senyacım sölemiştin.evet ben almandayım.inşallah haftaya cok bereketli bir hafta olur.bol embriyolu,bebişli ve yumoşlu hyaftalar herkesee :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…