Tp Bebek ve Akupunktur

bence gulen gıttı...........bebeklerını ozledı o..............almaya gıttı...................ınş hayırla dönerrrr

Kızlar ben biraz alışveriş yapayım rahatlayayım öptüm sizleri...El muallimcim akşamda bulgurludayım sana yakınım...Hepinizi öptüm fıstıklar...

ayyyy evt bana yakın sayılır ınş ılerde uygun bı zaman uygun bu yerde buluşuruz bu tarafa gelınce....................

kızlar yazılarınızı okudum el-muallim bişi sormak istiyorum. Ben şuan tedavi süreçindeyim 2 gün önce çatlatma iğnesi vuruldum. Akupuntura şimdi başlayabilirmiyim sence yada hamilelikte akapuntur yapılıyormu bilgin var mı?

canım hoşgeldın ya sanmam gec kalmısısın ama yakında akupunturcu varsa yınede konuş ....akupuntura tedavıden bıkaö seans once başlamak daha faydalı sen yarılamışsın ınşş ıyı bı sonuç olur canım..........ama yınede dene derım akıupuntura transferden bı gun once tutunmayı sağlasın dıye gıttı ama sonra gıtmedım çou devam edıyo hamılalıkte gıdende var.............dene yınede bışey kaybetmessın....ınşş guzel sonuç olur canım..hangı hastane..............kacıncı deneme....

arkadaşlar nerdesınız..............gulen yatıyodur bebişlerıyle...............ınş tutunurlar sıkı sıkı annelerıne.................öyle guzel anneyı nerde bulcaklar ...............ınş hıç bırakmazlar kocaman gobek olurlar...............................

ablacım hafta sonu olunca millet tatil yapıyo demekki.gülencim minnoşlarınıda alıp gelicek inşallah.eşim haber vercek siz diyoduu ama?gelsin biran öncede.merakımızı giderelim.

Gülenden haber yok değil mi kızlar?Misafirlikten merakla geldim gelişme var mı diye...ınşallah bu gece bebişler annelerine sımsıkı tutunacaklar.

evet toprakcım ınşşşşşşşşşşşş..................sanırım yatıyo...............ınş tutunurlarrrrrrrrrr hadı canım yarında sennnnnnnnnnnnn

el muallim canım dün karşıda şifaya ve senin doktoruna gittim. şifadki dr uzun uzun yaş durumumu tedaviyi açıkladı. gonalf puregon fostimon gibi sadece fsh içeren ilaçlardansa menogon gibi hem fsh hem lh içeren ilaçların artık benim yaşlarımda daha başarılı olduğunu söyledi. yalnız filiz hn ve birgül hn hem filme hem ultrasona birlikte baktılar ve isteroskopi gerek yok dediler. sonra faruk beye senin doktoruna gittim. onu da çok beğendim. ilk defa hastaya kızararak cevap veren bir doktor gördüm :smiley-cool: dediğim de mesele 5 doktora gittim 2 si böyle dedi 2 si böyle dedi 1 i böyle dedi:1rolleyes: tabii faruk bey de histeroskopi dedi. artık yapalım diyeni de anladım yapmayalım diyeni de. yapmayalım diyenler yapışıklığı kenarda ve çok az görüyorlar ve gereksiz buluyorlar yapalım diyenler de tam olarak görmek birşey varsa müdahale etmek ve içleri rahat devam etmek istiyorlar. o da menagon dedi. bakalım histeroskopi için sigortadan onay bekiyorum.

canım hayırlısı ols.............ben doktorumdan memununnum gecen tedavım negatıft bende hıç bır problem yok ..doktorum uzuldu ve bu kez hıstreroskopı yaoapalım dedı.........ben tamam dedım......hısteroskopı esnasında rahıme çızık attım dedı oraya yerleşsın emryo dedı........ve tedavım esnasında yatı bunu.....ayrı bı zamanı almadı...............para dıyede bakmıyo tedavıye..............ve şımdı tutut rabbımın ıznıyle............senın azda olsa yapışıklık onemlı bencede ya tutarda duşerse allah korusun o zaman dıceklerkı aaa yapsaydık.................yoka duşer ayrı mesele ama doktorun elınden gelenı yaptığını bıldığınde ınsan rahatlıyoo..........gerısı zaten rabbımın takdırı.............ınş kolaylık versın canım ama artık bı yere karar ver çok gezdıkçe karıştıracaksın.............

kıslar kısa kısa gecmek zorundayım eve yenigeldim hastanede kaldık 3 tane kondu 1 tane 8 hücreli bi tane 9 bi tanede 10 hücreli 9ve10 2.kaliteymiş diğeride 1.kalite çok keyifliydi daha snra anlatıcam annem daha erken daha sonra girersin falan diyo.. Bakalım umutlu bekleyiş başladı.. ha buarada sarmaları yemek nasip olmadı düşürdük kayınvalidem benim için yapıyo zemuszemus Daha sonra anlatıcak çok şeyim var.. embriyologa sordum 3'de tutacak seviyedemi dedim evet tabiki hele 10 hücreli sana benzemiş afacanlı hızlı bölündü dedi.. siz ne diyosunuz ? biraz agrılarım var uyuyorum hep prenses gibi bakıldım dün hastanede transferimin oldu yataktan beni 2.5 saat kaldırmadılar gecen sefer 20 dk yatıp çıkmıştım.. psikolojik acıdan çok iyi geldi bana hastanede kalmak

ooooooooooooooooooo.....................prenses gelmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş...................ınşş bencede çok guzelller sana benzıyen kesın yapışır hele hele sana...............ınşşş canım yat uzan bugun de.............keyıf yap benım gıbı.......... ınş tutunacaklar canım ınşş.zamanıdır ve ınş gelecek....................ananas yemeye başla..............ohh hastanedede kaldın çok guzel olmuş .......onıkı gun beklemek var ...ınşşşşş hoşgeldı bebeklerın yenı sıcak evıne.............onları sev okşa annesı

Hoşgeldin gülencim , çok güzel haberlerle gelmişsin, inşallah bebeişler annelerine sımsıkı tutunacaklar...9 ve 10. hücreli niye 2. kalite ben anlamadım?Onlar asıl tutunacak kalitede bence...Senin 12 günlük start başladı...Bugün 1. gün geriye 11 gün kaldı...Ben de çarşamba gününü bir görsem hayırlısı ile.

Yok çarşambaya kalmıştı ya el muallimcim 5. gün transferi diye rahmi 5 gün hazırlamak gerekiyormuş, iğnelere 5 gün önceden başlamak gerekiyormuş.O yüzden çarşambaya kaldı...Sen nasılsın el muallimcim?Acaba ben de mi hastanede kalsam diyorum?Galiba yine ayrıntılara takılmaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…