Tp Bebek ve Akupunktur

canım hayırlısı ols...........bekle ne yapalım.................canım ayrıntılara takılma ..........uç dort saat kalsan yetr kı canım yınede sen bılırsın konuş doktırunla..........için nasıl rahat edcekse o..........kendıne ıyı bak

gülencim hayırlısı olsun.sen evine minnoşlarında yeni evine hoşgeldiniz.keyfini cıkar ve dinlen.ayrıntıları bekliyorum baak.yatarken bol bol vaktin olur benim için dua et kuzu.kıslar sizlerede merhabalaaar.

İnşallah el muallimcim , yatma konusunubir konuşayım bari yarın koordinatörle...Niyeyse o sakin halim gitti yerine stresli bir ben geldi...Rahat olmam lazım aslında...

toprakcım gülay dinleniyo.düşündükçe insan daha cok stres yapıyo.oyalanacaak bişiler yap gez,yürüyüş yap,eşinle vakit gecir.ben eşimle vakit gecirince kafam dagılıyo geziyoruz bol bol.dediğin gibi stres yapmazsan hersey olumlu oluyo.
bu arada kıslar bişi sorucam bir gecelik oda ücreti ne kadar?

350 milyona kaldık kızlar transferimi odada yattığım yatakta yaptılar o toplamada gelen sedyede yani hiç kaldırmadan beni 2.5 saat öyle orada yattım sonra iğnemi falan yaptılar ayrıntılar çok var anlat anlat bitmez ama bana çok internete girme dediler 1 saat günde dediler ve merdiven inip çıkmam yasak ondan dolayı çok kısıtlı giriyorum.. aşa yukarı salı akşamı çarşamba günü tutunma olacakmış Allahım inşallah ya inşallahhh

ınşallah Gülencim ya ...5 gün sonra mı oluyormuş tutunma...Ben merdiven işini ne yapacağım ya...Başka ne dediler gülencim...Hadi hızlı hızlı yaz 1 saat olmadan...

birazcıık sabreden gülaycım olsun.rahat girebildiğin zaman bol bol konuşuruz.bana merdivenle ilgili bişi sölemedi.bide ben 1 saat falan kaldım hastanede.cok uzun yatmadım.sana baya bi özen göstermişler.yattığın odadaki yatagınla götürüyo seni zaten sadece catala otururken kaldırıyo.ben odalara bayılmmıştım.sen begendin mi?koltuklar tv falan vardı.cok rahattı.

o odalarda kalmadim iste ben figencum ,3.katta ciktim oraya geldi drlarm oradan asaya aldilar 2.5saat hic kaldirmadilar sonra kaldirdilar buarada benim catalda olmadibtransferim o sedye gibi seyde oldu ayak takiliyo onlara islem bitince ayaklari dizden kirip hemen odama cikarmislar odada ayildim ama asansorde bu sefer oldu galiba demisim bana uzanmak NET merdiven yasak surekli yatmam yasak

Buarada dun Kabak cekirdegi Yedim bol bol darisi sizlere kizlar benim sgrim var sanki yumurtaliklarimda anliyamiyorum ara ara oluyo umarim kotu degildir 6.gun tutunuyomus dollenmeden sonra

Buarada dun Kabak cekirdegi Yedim bol bol darisi sizlere kizlar benim sgrim var sanki yumurtaliklarimda anliyamiyorum ara ara oluyo umarim kotu degildir 6.gun tutunuyomus dollenmeden sonra

Yüksek yerlere uzanmamaya çalış,bir de yavaş hareket et..hayırlısı inşallah :)

Gülencim, hayırlı olsun canım, tekrar geçmiş olsun
En zor kısımları gitti tedavinin maşallah
Hayırlısıyla 11 gün sonrasını da birgörsek bakalım....
Test günün tam tarih olarak hangi gün canım

Badem başka neye dikkat etmek gerek...Bu merdiven meselesine takildım bende merkezi arayıp soracağım, acaba diyorum bende mi hastanede kalsam...Gülencim şimdi embriyolar 6. gün tutuyor demek diyelim 3. gün transferinde artıdan 3 gün de rahimde mi kalınca tutunma oluyor?

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrr....................gulen ıyısın kız.............hadı bı gun gıttı ınş.....................
toprakcım çok yorma kafanı canım çok tedırgınsen kal bı gece hastanede............ama bu kadar stres yapma canım.........................

Ne kadar rahattım biliyorsun el muallimcim ama transfer yaklaştıkça diken üstünde oturuyorum yine..Niye böyle oluyor anlamıyorum.Biz elimizden geleni de yaptık aslında bundan sonra rabbimin takdiri buna da inancım tam ama yine de tedirginim...Allahım yardım etsin...

canlarim prensesler gibi bakiliyorum insallah yavrularim yasiyolardir allahim ins ya , kabiz da degilim .ben mevincim kaldim cinku gecen sene cok az yatirmislardi ne bilim kafam rahat oldu en azindan pazar oglemde eve geldik.valla ben Esra hanima sordum 3.gun konulunca 4.veya5.gun tutunuyo once buyuyecek dedi dunde capada tupcu olan kuzenim kardesi geldi oda capada okuyor imp.yani tutunma dollenmenin 6.gunuvpluyor onlar simdi rahim duvarinda dedi sonra soylemektwn vazgecti birde dun alsam adetcsancim oldu da cok erkek Zaten ama neden boylevoluyo belimden boslullarima vve kasiklarima olan siddetli bibagrivbende yattim uyudum

Karimca gibibyuruyom ilk gun hastanede gece ona kadr sirt ustu dizlerden kirik sekilde yattim arada 2-3kerre wc kalktim 2kerede hemsire koridora cikardi sonrada uyudum gecen senne benimde transfer catalda olduyduvsiz gene ayik oldunuzdan dikkatvetmisinizdir beni kim nasi karga tulumba indirmislerdiv
Bana dua edin ne olur
Bademcin uzanmiyorumbcanim benim

test tarihim 25i duruma gore 21 de yapabilirim babalr gunu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…