Tp Bebek ve Akupunktur

kız gfunaydın................bebişler uyutmadı dımı............ekle annası onlar buyucek gelışcek sana tutuncak ınşşşşş ya ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

toprakcım haklısın canım ınsan heyecen yapar tabı kolaymı................ama ınşşşş bol dua ve dıkkat............inş canım

Aksam erken yattim :) Ananasi sen hergunmu Yeşmdinnn

Annem eve her gelene dua okutuyo sag ellerine karnina koyduruyo bende gece kalktim dua ettim

evet canım yedıncı gune kadar hergun bı dılım yedım...............evet dua ınşşşşbol dua rabbım ol der ınş olur canım bu kez ınşşşşşşşşşşşşşş

bende suyunu içtim ilk gün dün içmedim bugün içiçem bol bol meyvede yiym

evet canım başla su ıç meyve ye................ınşşş....................ya ası kızıyo bana çok gırıyosun uyumuyosun dıye...............haklı ama benım uykum yok..................senağlama

gunaydın kızlar hepinize guzel bi hafta gecirmenizi diliyorum gulencim sanada buhaftanın sonunda hayırlı haberler almanı diliyorum inssssssssssssllaaaaaahhhh:Saruboceq::Saruboceq:

bu arada gulencim dun senin sayfana yazmıstım okumamısın galiba tatlım fazlada pc basında durmasan cok iyi olur bebislere radyasyon yaymaaaaaaaaa

:d tamam tamam çıkıyorum..
Biraz korku var merak içindeyim 6.gün tutunma olackamış Allahım yarabbim ben dua etmeye kacıyomm

iyi canım nolsun iste bekliyorum korkuyorum heyecanlanıyorum istiyorum istemiyorum offfff cok karıstı duygularım demi

canım.......ıstemekte haklısın.............ama çok strese gırmemeye çalış ..........ınş vaktı gelınce tedavıye gırecen o zaman tedavıye kadar rahatlat kendını .............ınşşşş canım guzel olacak herşey ..............

el muallim kararımı verdim canım şükür vereliniortak senin de yardımınla yarın faruk beyde histeroskopi yaptırıyorum. sen olmasaydın asla camlıca medicana dan faruk beye gitmek aklıma gelmezdi. en son cumartesi sabah şifa histeroskopi gerekmez öğleden sonra da faruk bey gerekir demişti. sonunda histereskopi gerekir diyenlerden bir merkez de sağlık sigortası onay verebilir deneriz dedi. ben de dedim ki allahım hayırlısı bu ise sigorta versin onayı ve burada yaptırayım. bıktım artık çünkü. ve bugün onay geldi zaten randevuyu yarına vermişlerdi. dua et canım devamında da hakkımda ne hayırlıysa o olsun :Saruboceq:

canım karar vermış olmana sevıdım............ınş hakkında hayırlısı olur ınş rabbım kolaylık versın bu kez ol demıştır olur artıkmbebşin gelır kucağına................hısteroskopı enazından ne var ne yok gormek açısından onemlı ...benım hıçbı şey olmadığı halde yapılduı............enazından temızlenıyo yolları açılıyo..........kısmet canım............ınşşşş herşey gonlunce olur

Merhaba Arkadaşlar, Herkes nasıl bakalım,
Denizcim ne güzel ilk adımı atmışsın, inşallah devamı gelir ve sende muallimcim gibi o doktordan hayırlı haberlerle dönersin bize.
Gülencim, tatlı cadı, Allah rahatlıklar versin canım sana....
Toprakcım, figencim sizler nasılsınız?

Ben bugün. 2. yum kontrolüme gitcem. Ctesi gittim, bugün tekrar çağırdı. Bakalım ne durumdayız. Akşam yazarım size, yumilerim kaç taneymiş.

canım aslında haftaya bugun gıtmeme lazım ama cuma gıdebılırım belkı konuşım hemsıreyle bende merak ıcındeyım................canım senınde ınş ıyı gıdıyoooo.............haftaya toplanır sanırım...........gulen kuluçkada ınşş bebelerı alışmıştır annelerıne.............
toprakda az kaldı kavuşacak ınş......ınş guzel haberle burası dolsa bu ayın sonunda ınş...........................

akupunturlu tupculer...................
mamba
elmuallım
gülen.........13 hazıran transfer
toprak........17 hazıran transfer
senay.......tedavıde
fıgen.....tedavıde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…